- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.421
İlaçlama zamanı geçmiş olması lazım ya karıncalar çıkmaya başladığı zaman yapılmaz mıHem tadı kötü hemde ilaçlanmış olabilir dedi ilaç zamanıymış sanırım
Yüzde 300 zam var ise normalUcuz kalan ne varki geçen seneden bu seneyebakmaya devam et sen belki daha uyguna satan vardır
Yok muadiller kesmiyor seni çok iyi anlıyorum garip aşermeleri olan biriyim bendeBakayım valla olmadı bizimkiler kavanoza koyup göndersinlerbunun kuru hali var bende bugün çorbasını da yaptım onunla ama olmadı yaş olanı gibi
Aman işte erkeklerin işleriYıkayınca ilaç gitmiyor mu
Kız ben anladım ki bugüne kadar aşermiyormuşum canım istiyormuş sadeceYok muadiller kesmiyor seni çok iyi anlıyorum garip aşermeleri olan biriyim bende
Sen daha çocuk doğunca gör şimdi sana böyle yapıyor iseAman işte erkeklerin işlerihamileliğimin başında beri onu yapma bunu yapma çay içme kahve içme en sonunda çıldırıcam, hepsi mi böyle acaba yoksa benim ki mi böyle sadece
Yaa bugün karşıma burger un eski fiyat listesi çıktı big king 52 liradan 130 liraya çıkmış en ucuz yemek yeriydi burger ben çalışırkenYüzde 300 zam var ise normal210 lira mı
Benim 7/24 canım bir şey istediği için bende öyle kolay kolay aşermemKız ben anladım ki bugüne kadar aşermiyormuşum canım istiyormuş sadece
Yüzde 300 e yakın bak dediğim gibiYaa bugün karşıma burger un eski fiyat listesi çıktı big king 52 liradan 130 liraya çıkmış en ucuz yemek yeriydi burger ben çalışırken
Çaktırmadan değil baya haşırt diye geçiriyorlar herşeye zammı
Ay deme öyle bana fenalık geliyorSen daha çocuk doğunca gör şimdi sana böyle yapıyor ise
Kafa yemeli 4 sene en az bekliyor seni
Bende inanmıyordum ama bugün anladımBenim 7/24 canım bir şey istediği için bende öyle kolay kolay aşermemçokta inanmıyorum aslında öyle aman aman
Benimki öyle değil ilk çocuk değil çünkü ilkinde genelde öyle oluyor özellikle araştırmacı babalarAman işte erkeklerin işlerihamileliğimin başında beri onu yapma bunu yapma çay içme kahve içme en sonunda çıldırıcam, hepsi mi böyle acaba yoksa benim ki mi böyle sadece
Burcu ne niye öyle panik.Ay deme öyle bana fenalık geliyorgeçen gün sancım oldu ay dedim sancılanıyorum koşa koşa odaya gitti baktım giyinip gelmiş dedim noluyor kalk doktora ya da kalkma kucağıma gel yürüme falan diyor dedim git Allah aşkına gece kıyafetlerini hazır edin uyudu her an kalkarım diye
Kıyamam yaaa,Ay deme öyle bana fenalık geliyorgeçen gün sancım oldu ay dedim sancılanıyorum koşa koşa odaya gitti baktım giyinip gelmiş dedim noluyor kalk doktora ya da kalkma kucağıma gel yürüme falan diyor dedim git Allah aşkına gece kıyafetlerini hazır edin uyudu her an kalkarım diye
Ay bende doğum sonrasından çok korkuyorum ya ilk çocuğu tek büyüttüm ben şimdi kocayla büyütcem hiç alışık değilim karışılmasına bazen Eymen için kavga ediyoruz birbirimize giriyoruz bebek olunca daha çok yandım benBurcu ne niye öyle panik.
İlk bebek mı?
Yaşı mı genç?
KV mı çok tezcanlı panik biri.
Canım valla çocuk büyürken evliliğin en zor yılları oluyor. Hele hasta olunca dünya duruyor resmen. Senin yüzünden hasta oldu benim yüzümden oldu. Keşke şunu şöyle yapmasaydık vs . Bunlar daha fragman asıl film 7 ay sonra.
Bizimki de araştırmacıydı ama çok şükür önünü kestimBenimki öyle değil ilk çocuk değil çünkü ilkinde genelde öyle oluyor özellikle araştırmacı babalar
Ben de cips istiyordu canım zararlı diye yemem etmem dedim. Orada cidden asermisim gece ruyamda o cips gözümün önünde geçiyordu sabah kalktım peynir bile o cipsten kokuyorduBenim 7/24 canım bir şey istediği için bende öyle kolay kolay aşermemçokta inanmıyorum aslında öyle aman aman
Aslan burcu panik değil ama mükemmeliyetçiBurcu ne niye öyle panik.
İlk bebek mı?
Yaşı mı genç?
KV mı çok tezcanlı panik biri.
Canım valla çocuk büyürken evliliğin en zor yılları oluyor. Hele hasta olunca dünya duruyor resmen. Senin yüzünden hasta oldu benim yüzümden oldu. Keşke şunu şöyle yapmasaydık vs . Bunlar daha fragman asıl film 7 ay sonra.
Yani tabii maşallah kuzu ama fazlası da panik yapıyor insanıKıyamam yaaa,maşallah de kız ilgisiz olsa daha kötüydü yalnız sudem in dediği gibi doğumdan sonra yandın aslında Kaynana kılıklı derim kocam bana öyle karışınca
Benim eşimde öyle bebeğini daha önce kaybeden ve hiç çocuğu olmayan ciftler öyle oluyor.Aslan burcu panik değil ama mükemmeliyetçiyaşı da 25 genç yani daha kv aksine melek gibidir ne karışır ne laf söyler yani kibar sakin bir kadın. Ay korktum valla bakalım neler bekliyor benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?