2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kıyamam yaaa, maşallah de kız ilgisiz olsa daha kötüydü yalnız sudem in dediği gibi doğumdan sonra yandın aslında Kaynana kılıklı derim kocam bana öyle karışınca
Benimki de kV me çekmiş üstelik aşırı karışır.
5 dk otur diyelim çocuk aç mı uykusu mu var bezi değişti mi anca sorar durur kaldırmak için uğraşır gibi sanki
Eltim tek büyüttü sayılır kaynım hiç karışmadı bütün kararları tek başına aldı o.
Bizde tam tersi 5 dk oturmak bile olay oluyordu çocuğa baktın mı bak vs.

Kendi de bakar bezini değişir oynatır alışverişini filan yapardı hep.

Ama ben en son bıktım. 4 yaşında filan tamamen ona bıraktım. Giyeceği kıyafete kadar. Şimdi çok rahatım. Dersi beslenmesi harçlığı ödevi sınavı hep onda.

On numara durum

Benimki de kV me çekmiş üstelik aşırı karışır.
5 dk otur diyelim çocuk aç mı uykusu mu var bezi değişti mi anca sorar durur kaldırmak için uğraşır gibi sanki
Ay benim keşke kv çekse tadından yenmez valla çok severim kendisini bizimki benim babama çekmiş zavallı anneciğim şimdi anlıyorum, bir kardeş daha isteyince pimpirikli babanla kim uğraşsın diyordu

Benim görümcem çok dobra bir kadındır o da hamile 8 aylık şuan eşine doğumdan korktuğunu falan söylemiş. Dağ ayısı eşi de ne korkuyorsun analarımız nasıl doğurdu hem günahların affolacak hep demiş. Görğmcem de herkesin içinde al o zaman sen doğur meraklıysan senin günahın affedilsin demiş bizimki allahtan böyle kötü karışmıyor

Kızlar 12+1den merhabalar, bugun ikili taram vardı doktor ultrasondan baktı gayet güzel gözüküyor dedi, herhangi bir ölçüm sayısı vermedi size vermis miydi, kan aldi sonuclar haftaya belli olur tekrar gel dedi.

Cinsiyet olaraktaaa kıza benziyor dedi, minik bir çıkıntı gözüküyor oda klitoris diye düşünüyorum pipi olmak için küçük bir yapı dedi ama kimseye soylemeyin dedi,

Folikasitimi kesti, multivitanin, magnezyum, b12 igne yazdı ama herhangi bir test almadan yazdı bunları, regl agrisi gibi agrim olduğu için progesterona bu haftada devam edip bakicaz sonrasina

Ben de cips istiyordu canım zararlı diye yemem etmem dedim. Orada cidden asermisim gece ruyamda o cips gözümün önünde geçiyordu sabah kalktım peynir bile o cipsten kokuyordu dedim asermek böyle bir şeymis
Oğlumda son aylar diyet yaptım bir ısırık bile poğaça çikolata yemedim ta doğuma kadar.

Hatta hain kocam ve kv her sabah benim sevdiğim fırından benim sevdiğim dereotlu poğaçadan yerdi. Ben bakardım sadece canım çekerdi yani. yıllarca başlarına kaktım tabi.

Bendeki makus talihe bak ya.
Annem biber yollamaz kV eş gözünün önünde yer utanmaz

Yazık bana valla acıdım şimdi
Aslan burcu panik değil ama mükemmeliyetçi yaşı da 25 genç yani daha kv aksine melek gibidir ne karışır ne laf söyler yani kibar sakin bir kadın. Ay korktum valla bakalım neler bekliyor benii
Aslan öyledir D d_g_g
Tamamen topu ona atmak mı
Ay benim keşke kv çekse tadından yenmez valla çok severim kendisini bizimki benim babama çekmiş zavallı anneciğim şimdi anlıyorum, bir kardeş daha isteyince pimpirikli babanla kim uğraşsın diyordu
İşte bu yüzden 11 sene cesaret edemedim ikinci çocuğa ya da bahaneler oldu diyelim anca kısmet oldu.

Bizimki de araştırmacıydı ama çok şükür önünü kestim sanırım 2 çocuk büyğteceğim ben
İnşallah konuşmakla olur Allah yardımcımız olsun
E çok iyiymiş en güzelini yapmışsın gerçekten bana öyle geliyor ki eğer tahmin ettiğim gibi olursa bende senin gibi olup isyan edip naparSan yap diyeceğim
Ya bide biz ikimizde çok bilmişiz aslında ondan çatışıyoruz ikimizde çocuk bakımından anlıyoruz oda çok ilgili bir baba ama anne gibi olmaya kalkması sinir bozucu

Annem de edemedi sanırım, ay Allah bu ev işine karışan kadın işine karışan erkekten uzak etsin derdi annem hep haklı kadın
Haklıııı sonuna kadar haklı benim koca da ev işi yapae Allah için şimdi hakkını yiyemem bazen düzen konusunda benden bile üstün gelir o işleri hep ona bırakırım bilmişlik yaptığında bi carlıyorum bazen Allah'tan siniyor öyle zamanlarda

Ev işi yapsa keşke de karışmasına razıyım.
Kaç kardeşsiniz?
Ev işi de yapar benimki bir tek Bulaşık yıkamaz halkını yemeyeyim çamaşırını kendi atar makineye sofra kaldırır yemek yapar 3 kardeşiz biz 3.yanlışlıkla olmuş hala anlamadım nasıl oluyor yanlışlık ama

Ahahahaha ay o bilmişlikleri sorma zaten benim babam bir kez annem reçel yaparken o öyle olmaz demişti annem de bütün reçeli başında durup ona yaptırmıştı, düzeldi mi tabii ki hayır

Kızlar bugün 3 kere ultrasona girdim. Doktor kordondan bir türlü göremedi cinsiyeti. Sonra da %95 oran vererek bir cinsiyeti kağıda yazdı. Yarın cinsiyet partisi yapıcam. Sizce değişir mi ya doktor da yanılmışsam anı olur napalım dedi ama sonra da %95 doğru dedi. Bu arada 13+1’im ama ultrasonda 13+3 çıktı.

Bana da ölçü vermedi ense kalınlığı iyi zaten görünüyor dedi. Ama ölçü veriliyor genelde sanırım burda yazanlar görmüştüm.

Canım bugün bana da kız dediği için araştırıyorum değişir mi diye, değişen o kadar cok olmuş ki , çünkü klitoris suyun içinde şişme yapabiliyormus pipi gibi, pipi assagi geç inebiliyormuş

Ya çocugun doğum günü gömlek giydiriyorum canı yanar rahat değil diye çıkarıp tişört giydirir. Pantolon desen öyle hep rahat giymesi lazımmış. Ceketle tüm, kravatlar şık aldığım heves ettiğim şeyler elimde patladı.

Şimdi 11 yaşına girecek hala yaz kış rahat eşofman tişört giydirir. Gömlek vs kot vs durur öyle. Ablam gönderiyor tabi. Eşimin aldıkları belli. Ayakkabı kıyafet ilaçları herşey onun işte
Maşallah eşine aferin ona.

Maşallah eşine aferin ona.
Annesinden kaynaklı aslında bu yüzden oğlum olursa onun gibi yapacağım. Mesela en küçük örneği evimize gelse 2 bardak çay doldursam 3.bardağa oğluna kalk sen doldur annecim biz yareni bize hizmet etsin diye ailemize almadık der, biz onların evinde kadınlar olarak mesela sofra kurup kaldırmazdık hiç, yemekleri hallederdik kayınbabam dahil eşim ve kaynımla beraber kurup kaldırırlardı. Yetiştirme tarzına hayranım

Ayy ben nasıl ailelerle yaşamışım dedim şimdi eşim annesinin evinde hiiç ekmek almamış 26 yaşında ben aldım 28 de ancak ev kurduk ekmek alınca eve kv sitem etmişti benim evimde almıyordun karına alıyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…