2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay ne kadar yanlış ne alakası var tabii ki yapmalı Allah korusun o tiplerden valla benimki Bulaşık yıkamayı sevmez hiç, aile evinde de onu yapmamış hiç. Geçen gğn daha annesi oğlum burda yapmadın ama orası senin evin yapman daha doğru olur diyip teşvik ediyordu ben gidip kv şükredeyim bence, size de Allah sabırlar versin

Benim kV normalde dünya iyisidir ama benim özel anneme kıyasla.
Sen kaç yıllık evlisin?
KV konusunda emin misin bak
Kadının kaç kızı kaç oğlu var?

Benimki Karadeniz kadını. Aşırı çalışkan üç oğlu bir kocası hep arkalarını toplamış. Hiç bir şeye el sürmemişler hala öyle. Kp biraz bulaşık yemek işi yapardı.

Kızlar anneme agri kesici krem sürdüm ardindan ellerimi bol sabunlu suyla yıkadım baktim ellerim yanıyor hafifte kabardi bebeğe bir zarari olur mu bu durumun suan hafif hafif yanma var ellerimde içerisinde ki maddeler dokundu sanırım olmadi bir yarim saat falan bekleyecegim geçme göstermezse bir sağlık kurulusuna gozukeyim diyorum hic aklima gelmedi boyle dokunacagi

Batıl da olsa ben kestirmem.
Özellikle hamile kalmadan önce kesim, ara makas işini hallettim.
Sinek küçüktür ama mide bulandırır ya.
Korkulu rüya görmekten ise uyanık yatmak temkinli olmak taraftarıyım.
Soyleki ayni senin gibi transferden once kestirdim saclarimi. Benim cok batil inancim vardir. Buyuk sacmalik biliyorum ama kendimi durduramiyorum
Herşeye hayır herşeye hayır aaa bu ne nazi kampımı canım
Evet nazi kampikesmiceksin tumay
D d_g_g pazardan yufka aldım bugün salı da sıra sende
Bugune iki yufka ayirmistim. Kocam bey dun gece dolabin kapisini aralik unutunca bgn yufka cop saliyi bekliorum
Gözleme aşkına
Allahim
Bir aslan olarak soluyorum biz ruhhastasiyiz

Bana ölçü vermişti canim

Ben senin yerine deli oldum okurken bu sefer inşallah aynı olmaz

Taaam bee kesmiyooom

Yarın 1 yıl oluyor evleneli ama öncesinde 6 senelik ilişkimiz vardı 4 sene nişanlı geçti evet evet eminim bir tane görümcem 1 tane kaynım var en büyükleri eşim evet eminim kadın kendi kardeşlerinin eşlerine falanda böyleymiş hep. Benimki tam tersi herieyi yardımla el birliğiyle yapmayı öğretmiş hep öyleler, köyleri var mesela gideriz sebze meyve falan herkes bir yere dağılır kv ve ben yemeğe bakarız yemek saati gelince yenir hep beraber Bulaşık yıkanır falan. Yani ev sistemini çok güzel kurmuş kadın

Bunlarda kadın çalışkan olmalı. Evi pırıl pırıl olacak. Her işi kadın yapacak. Erkekler ağa paşa modunda. Çocuklar mis gibi olacak vs.

Neyse ya
İyi yete kapağı atmışsın canım.
Mutluluğun daim olsun.

Halbuki çalışkanlık veya ev işi sadece kadına yönelik değil keşke bunu anlasa insanlar...
Ahahaha teşekkür ederim öyle oldu valla, Allah razı olsun bana dualarınızın, güzel dileklerinizin binlerce kat güzeli senin, sizlerin olsun inşallah

Aman işte erkeklerin işleri hamileliğimin başında beri onu yapma bunu yapma çay içme kahve içme en sonunda çıldırıcam, hepsi mi böyle acaba yoksa benim ki mi böyle sadece
Benimki de ayni. Yemeyi icmeyi gectim, Araba kullanmama izin vermedi gecen gun. Ki ona kullanmayi ben ogrettim, hala daha iyi kullandigima iddialiyim gitme dedi once, gitcem diyince soylene soylene kendi birakti :)

Benimki de ayni. Yemeyi icmeyi gectim, Araba kullanmama izin vermedi gecen gun. Ki ona kullanmayi ben ogrettim, hala daha iyi kullandigima iddialiyim gitme dedi once, gitcem diyince soylene soylene kendi birakti :)
Şuan yarama tuz bastın valla geçen gün bana da yok kullanma direksiyona karnın sıkışır dedi, şok içinde dönüp benim karnım yok dedim biraz var şuan mesela ama sıkışacak derece asla değil. Neyse ki şuan karşımda oturuyor ve çok seviyorum yoksa sinirlenecektim tekrar

Valla ben 8.aya kadar kullanmayı düşünüyorum.
Bilmiyorum karnım müsade eder mi ama
Emniyet kemeri kısmı canımı sıkıyor.
Bugün biraz kemer rahatsız etti.

Sabah yüz üstü yatıyorum niye çocuğu sıkıştırdın dedi en sevdiğim uyuma pozisyonu. Elim de yastığın altında biri de yanda. Ohh miss

Sabah yüz üstü yatıyorum niye çocuğu sıkıştırdın dedi en sevdiğim uyuma pozisyonu. Elim de yastığın altında biri de yanda. Ohh miss
Bende öyleyim ya yakında yüz üstü yatamayacagiz. Alışkanlık olmuş sırtı yatınca uykum gelmiyor uyku arasında yüzüstü dönmüş oluyorum. Sabah uyanıyorum yüzüstü inşallah bebişe bir sıkıntısı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…