- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.461
Ay ne kadar yanlış ne alakası var tabii ki yapmalı Allah korusun o tiplerdenAyy ben nasıl ailelerle yaşamışım dedim şimdieşim annesinin evinde hiiç ekmek almamış 26 yaşında ben aldım 28 de ancak ev kurduk ekmek alınca eve kv sitem etmişti benim evimde almıyordun karına alıyorsun diye
12+1 biz cok net gördük bacak arasından ama gördüğümüz sey küçük sanırım klitoris yani kız dedi ama kesin değil dediSizin kaçıncı hafta şu an?
Benim kV normalde dünya iyisidir ama benim özel anneme kıyasla.Ay ne kadar yanlış ne alakası var tabii ki yapmalı Allah korusun o tiplerdenvalla benimki Bulaşık yıkamayı sevmez hiç, aile evinde de onu yapmamış hiç. Geçen gğn daha annesi oğlum burda yapmadın ama orası senin evin yapman daha doğru olur diyip teşvik ediyordu ben gidip kv şükredeyim bence, size de Allah sabırlar versin
Soyleki ayni senin gibi transferden once kestirdim saclarimi. Benim cok batil inancim vardir. Buyuk sacmalik biliyorum ama kendimi durduramiyorumBatıl da olsa ben kestirmem.
Özellikle hamile kalmadan önce kesim, ara makas işini hallettim.
Sinek küçüktür ama mide bulandırır ya.
Korkulu rüya görmekten ise uyanık yatmak temkinli olmak taraftarıyım.
Evet nazi kampiHerşeye hayır herşeye hayır aaa bu ne nazi kampımı canım
Bugune iki yufka ayirmistim. Kocam bey dun gece dolabin kapisini aralik unutunca bgn yufka cop
AllahimGözleme aşkına
Bir aslan olarak soluyorum biz ruhhastasiyizOğlumda son aylar diyet yaptım bir ısırık bile poğaça çikolata yemedim ta doğuma kadar.
Hatta hain kocam ve kv her sabah benim sevdiğim fırından benim sevdiğim dereotlu poğaçadan yerdi. Ben bakardım sadece canım çekerdi yani.yıllarca başlarına kaktım tabi.
Bendeki makus talihe bak ya.
Annem biber yollamaz kV eş gözünün önünde yer utanmaz
Yazık bana valla acıdım şimdi
Aslan öyledir D d_g_g
Tamamen topu ona atmak mı
İşte bu yüzden 11 sene cesaret edemedim ikinci çocuğa ya da bahaneler oldu diyelim anca kısmet oldu.
Bana ölçü vermişti canimKızlar 12+1den merhabalar, bugun ikili taram vardı doktor ultrasondan baktı gayet güzel gözüküyor dedi, herhangi bir ölçüm sayısı vermedi size vermis miydi, kan aldi sonuclar haftaya belli olur tekrar gel dedi.
Cinsiyet olaraktaaa kıza benziyor dedi, minik bir çıkıntı gözüküyor oda klitoris diye düşünüyorum pipi olmak için küçük bir yapı dedi ama kimseye soylemeyin dedi,
Folikasitimi kesti, multivitanin, magnezyum, b12 igne yazdı ama herhangi bir test almadan yazdı bunları, regl agrisi gibi agrim olduğu için progesterona bu haftada devam edip bakicaz sonrasina
Ben senin yerine deli oldum okurken bu sefer inşallah aynı olmazYa çocugun doğum günü gömlek giydiriyorum canı yanar rahat değil diye çıkarıp tişört giydirir. Pantolon desen öyle hep rahat giymesi lazımmış. Ceketle tüm, kravatlar şık aldığım heves ettiğim şeyler elimde patladı.
Şimdi 11 yaşına girecek hala yaz kış rahat eşofman tişört giydirir. Gömlek vs kot vs durur öyle. Ablam gönderiyor tabi. Eşimin aldıkları belli. Ayakkabı kıyafet ilaçları herşey onun işte
Maşallaheşine aferin ona.
Taaam bee kesmiyooomSoyleki ayni senin gibi transferden once kestirdim saclarimi. Benim cok batil inancim vardir. Buyuk sacmalik biliyorum ama kendimi durduramiyorum
Evet nazi kampikesmiceksin tumay
Bugune iki yufka ayirmistim. Kocam bey dun gece dolabin kapisini aralik unutunca bgn yufka copsaliyi bekliorum
Allahim
Bir aslan olarak soluyorum biz ruhhastasiyiz
AferimTaaam bee kesmiyooom
Bakalım bu sefer o mu pes eder ben mi zaman gösterecek.Ben senin yerine deli oldum okurken bu sefer inşallah aynı olmaz
Eferin sanaTaaam bee kesmiyooom
Yarın 1 yıl oluyor evleneli ama öncesinde 6 senelik ilişkimiz vardı 4 sene nişanlı geçtiBenim kV normalde dünya iyisidir ama benim özel anneme kıyasla.
Sen kaç yıllık evlisin?
KV konusunda emin misin bak
Kadının kaç kızı kaç oğlu var?
Benimki Karadeniz kadını. Aşırı çalışkan üç oğlu bir kocası hep arkalarını toplamış. Hiç bir şeye el sürmemişler hala öyle. Kp biraz bulaşık yemek işi yapardı.
Bunlarda kadın çalışkan olmalı. Evi pırıl pırıl olacak. Her işi kadın yapacak. Erkekler ağa paşa modunda. Çocuklar mis gibi olacak vs.Yarın 1 yıl oluyor evleneli ama öncesinde 6 senelik ilişkimiz vardı 4 sene nişanlı geçtievet evet eminim bir tane görümcem 1 tane kaynım var en büyükleri eşim evet eminim kadın kendi kardeşlerinin eşlerine falanda böyleymiş hep. Benimki tam tersi herieyi yardımla el birliğiyle yapmayı öğretmiş hep öyleler, köyleri var mesela gideriz sebze meyve falan herkes bir yere dağılır kv ve ben yemeğe bakarız yemek saati gelince yenir hep beraber Bulaşık yıkanır falan. Yani ev sistemini çok güzel kurmuş kadın
Halbuki çalışkanlık veya ev işi sadece kadına yönelik değil keşke bunu anlasa insanlar...Bunlarda kadın çalışkan olmalı. Evi pırıl pırıl olacak. Her işi kadın yapacak. Erkekler ağa paşa modunda. Çocuklar mis gibi olacak vs.
Neyse ya
İyi yete kapağı atmışsın canım.
Mutluluğun daim olsun.
Benimki de ayni. Yemeyi icmeyi gectim, Araba kullanmama izin vermedi gecen gun. Ki ona kullanmayi ben ogrettim, hala daha iyi kullandigima iddialiyimAman işte erkeklerin işlerihamileliğimin başında beri onu yapma bunu yapma çay içme kahve içme en sonunda çıldırıcam, hepsi mi böyle acaba yoksa benim ki mi böyle sadece
Şuan yarama tuz bastın valla geçen gün bana da yok kullanma direksiyona karnın sıkışır dedi, şok içinde dönüp benim karnım yok dedimBenimki de ayni. Yemeyi icmeyi gectim, Araba kullanmama izin vermedi gecen gun. Ki ona kullanmayi ben ogrettim, hala daha iyi kullandigima iddialiyimgitme dedi once, gitcem diyince soylene soylene kendi birakti :)
Valla ben 8.aya kadar kullanmayı düşünüyorum.Benimki de ayni. Yemeyi icmeyi gectim, Araba kullanmama izin vermedi gecen gun. Ki ona kullanmayi ben ogrettim, hala daha iyi kullandigima iddialiyimgitme dedi once, gitcem diyince soylene soylene kendi birakti :)
Sabah yüz üstü yatıyorum niye çocuğu sıkıştırdın dediŞuan yarama tuz bastın valla geçen gün bana da yok kullanma direksiyona karnın sıkışır dedi, şok içinde dönüp benim karnım yok dedimbiraz var şuan mesela ama sıkışacak derece asla değil. Neyse ki şuan karşımda oturuyor ve çok seviyorum yoksa sinirlenecektim tekrar
Anladımm, teşekkür ederim canımCanım bana geçen hafta gittiğim kontrolde dr kendisi söyledi ben sormadan
Bende öyleyim ya yakında yüz üstü yatamayacagiz. Alışkanlık olmuş sırtı yatınca uykum gelmiyor uyku arasında yüzüstü dönmüş oluyorum. Sabah uyanıyorum yüzüstüSabah yüz üstü yatıyorum niye çocuğu sıkıştırdın dedien sevdiğim uyuma pozisyonu. Elim de yastığın altında biri de yanda. Ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?