- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.481
Maşallah maşallah maşallah Allah'ım oğlumu böyle yetiştirmeme yardım etsin inşallah tek istediğim bu ilerde her işini kendi yapsın kimseden beklemesin eşine de hep aynı olsun hayatı paylaşsınAnnesinden kaynaklı aslında bu yüzden oğlum olursa onun gibi yapacağım. Mesela en küçük örneği evimize gelse 2 bardak çay doldursam 3.bardağa oğluna kalk sen doldur annecim biz yareni bize hizmet etsin diye ailemize almadık der, biz onların evinde kadınlar olarak mesela sofra kurup kaldırmazdık hiç, yemekleri hallederdik kayınbabam dahil eşim ve kaynımla beraber kurup kaldırırlardı. Yetiştirme tarzına hayranım
Araba icin emniyet kemeri aparati var. Arkdsm almis cok memnun. Ben de ondan alicam. Ona bakin trendyoldanValla ben 8.aya kadar kullanmayı düşünüyorum.
Bilmiyorum karnım müsade eder mi ama
Emniyet kemeri kısmı canımı sıkıyor.
Bugün biraz kemer rahatsız etti.
Bayram icin yolculuga cikacagiz. Hamile kemeri siparis verdim ben. Kemerin alt kismini bacaklardan tutmasini sagliyor. Bir incele istersen canim. Fodi idi sanirim markasi hb ve trendyolda varValla ben 8.aya kadar kullanmayı düşünüyorum.
Bilmiyorum karnım müsade eder mi ama
Emniyet kemeri kısmı canımı sıkıyor.
Bugün biraz kemer rahatsız etti.
Valla elimden gelse hastaneye arabayla gidip doğurup çıkışta geri dönsem bile iyi olur yani.Araba icin emniyet kemeri aparati var. Arkdsm almis cok memnun. Ben de ondan alicam. Ona bakin trendyoldan
Valla ben dogurana kdr kullanirim dogurur 40i cikarir yine kullanirim
Tamam canım bakayım.Bayram icin yolculuga cikacagiz. Hamile kemeri siparis verdim ben. Kemerin alt kismini bacaklardan tutmasini sagliyor. Bir incele istersen canim. Fodi idi sanirim markasi hb ve trendyolda var
İlk zmnler kocam bey gotursun bi zahmet. Tek yapmadik cocuuValla elimden gelse hastaneye arabayla gidip doğurup çıkışta geri dönsem bile iyi olur yani.
40 çıkmaya kalmaz bence ya. Topuk kanıydı şuydu buydu ilk haftalar dışarda iş oluyor.
Simdiden lazim bence canim. Allah korusun ani frende karnimiz sıkışmasın. Gerci benim karnim zaten 5 aylik gibiİlk zmnler kocam bey gotursun bi zahmet. Tek yapmadik cocuu
Saskito nun dedigini diyorum. Daha lazim degil de gobus cikinca ondan alicam bende. Arkdsm kullanio cok memnun
Bnm okdr cikmadi daha. Aksam yine biraz oluoda gunduz 2-3 kilo almis gbiyim sdceSimdiden lazim bence canim. Allah korusun ani frende karnimiz sıkışmasın. Gerci benim karnim zaten 5 aylik gibi
Ben de anlamadim ki neden boyle oldum. Sadece 1.5 kilo aldim ama top yutmus gibiyim hamile taytina gecmek zorunda kaldim.Bnm okdr cikmadi daha. Aksam yine biraz oluoda gunduz 2-3 kilo almis gbiyim sdce
Ama madem ole siparis veririm bulunsun bari
Odemdir o. Hamilelikten degildir.Ben de anlamadim ki neden boyle oldum. Sadece 1.5 kilo aldim ama top yutmus gibiyim hamile taytina gecmek zorunda kaldim.
Baktım güzelmiş.İlk zmnler kocam bey gotursun bi zahmet. Tek yapmadik cocuu
Saskito nun dedigini diyorum. Daha lazim degil de gobus cikinca ondan alicam bende. Arkdsm kullanio cok memnun
Aynı benSimdiden lazim bence canim. Allah korusun ani frende karnimiz sıkışmasın. Gerci benim karnim zaten 5 aylik gibi
Bende öyle ya. Tartıya göre kilo yok pek. Ama karnım top gibi basen içe dışa yayıldı büyüdüBen de anlamadim ki neden boyle oldum. Sadece 1.5 kilo aldim ama top yutmus gibiyim hamile taytina gecmek zorunda kaldim.
Gaza getirdiniz beni aldimBaktım güzelmiş.
Aynı ben
Bende öyle ya. Tartıya göre kilo yok pek. Ama karnım top gibi basen içe dışa yayıldı büyüdü
Hayırlı olsun. Karşıya geçerken kullanırsın artık.Gaza getirdiniz beni aldim
Hahhaha bi de pazara giderkenHayırlı olsun. Karşıya geçerken kullanırsın artık.
Bende gebelikten birkaç ay önce başladı sürekli tekrarlıyor kaşıntı ve yanmadan artık psikolojim bozuldu çok fazla ilaç doğal yollar denedim geçmedi tamamen. Çözümü günde 3 lt su içerek buldum şimdi midem bulandığı için içemiyorum aşırı arttı o yüzden bende şaşırdım kaldım napıcam diye. Doktor bugün yaban mersini özü iç dedi , hergün kefir ve bol su başka yapacak bir şey yok . İnşallah geçerKızlar herkes merhaba, dün bahsetmiştim kasık ağrım var diye bugün idrarda yanma da eşlik edince idrar testi verdim. Yine enfeksiyonum varmış. Her ay enfeksiyon geçiriyorum ben çok yoruldum artık. Sürekli tekrarlıyor ilaç içiyorum geçiyor yine tekrar ediyor artık dayanacak gücüm kalmadı. Bebeğime zarar verecek diye ödüm kopuyor. Hijyene de dikkat ediyorum afedersiniz eşimle dahi aynı lavaboyu kullanmıyorum evimizde 2 lavabo var bir tanesi sadece bana ait. Yine olmuyor yine olmuyor bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Duacısı olurum..
Kefiri çok severim deneyeyim kuzum bende, anlıyorum seni çok çok zor illet birşey mecbur antibiyotik kullanıyorumBende gebelikten birkaç ay önce başladı sürekli tekrarlıyor kaşıntı ve yanmadan artık psikolojim bozuldu çok fazla ilaç doğal yollar denedim geçmedi tamamen. Çözümü günde 3 lt su içerek buldum şimdi midem bulandığı için içemiyorum aşırı arttı o yüzden bende şaşırdım kaldım napıcam diye. Doktor bugün yaban mersini özü iç dedi , hergün kefir ve bol su başka yapacak bir şey yok . İnşallah geçer
Bayram dolayısıyla rapor almak yasak malesef. Bayramdan sonrasını beklicem haklisinizRapor alabilirsen evde dinlen.
Magnezyum içeceksen kafana göre içme.
Elenatal 2 nin içinde de olabilir. Fazla doz alma durduk yere.
Canım bakıldı mı bilmiyorum ama onu da kullanıyorum ama bu gece de hafif şiddet kramp girdi bacağıma sanırım ben şimdiden bunları yaşamaya başlayacağımD vitaminine baktırdın mi canım
Tatlım işin garip yanı en başından beri magnezyum kullanıyorum yetersiz kalıyor bence. Evet ben 14. Haftayı geçtim ve benim başladı dün gece de kramp girdi çünküAni kıramplar bıçak saplanması acı şeklinde ağrı 14. Haftadan sonra oluyorsa magnezyum eksikliği başlamıştır kuzum. Aile hekimliğide başlayabiliyor doktoruna mesaj atıp söylersen o da verir. Gece uykularımdan uyandıran kıramplarım oluyordu ilk gebelikte magnezyuma başladım şıp diye kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?