2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aman işte erkeklerin işleri hamileliğimin başında beri onu yapma bunu yapma çay içme kahve içme en sonunda çıldırıcam, hepsi mi böyle acaba yoksa benim ki mi böyle sadece
Bizim ki rahat yemek konusunda ben ne yersem ne içersem demek ki oluyor diye düşünür. Sadece ağır kaldırma konusunda uyarıyor

Aman işte erkeklerin işleri hamileliğimin başında beri onu yapma bunu yapma çay içme kahve içme en sonunda çıldırıcam, hepsi mi böyle acaba yoksa benim ki mi böyle sadece
Benimki de aynı… çay içme, kahve yasak diye diye geçiyor hamileliğim çok heyecanlılar yaaa onlara da hak veriyorum :)

Ay ne demek hamile kadının önünde dere otlu poğaça yemek ona yasakken. Çok ama çok üzüldüm he. Kıyamm sana.

Değişebilir bebeğim malesef yapacak birsey yok. Kuzu siz partiyi neden 13. Haftaya yapıyorsunuz? Yakın çevreniz ve siz sadece bu hafta mı müsait diye mi

Korkma tatlım birseycik olmaz vücut reaksiyon göstermiş sadece bebeğine zararı olacak birsey yok bundan sonra sürmek zorunda kalırsan eldiven kullanırsın.

Kuzum bilemiyorum ama benim 12+4 de kız 14+3 de erkek dedi doktorum. Kız dediğinde kesinlik vermemişti ama şimdi erkek diyor kesin. Biz de kız diye herkese duyurduk heyecandan :) anı oldu ama parti işleri işte bir kere oluyor ya bence zamanınız varsa tamamen kesinleşsin öyle yapın :)

Kefiri çok severim deneyeyim kuzum bende, anlıyorum seni çok çok zor illet birşey mecbur antibiyotik kullanıyorum
İç çamaşırına damlatılan bi yağ varmış enfeksiyonu engelleyen onu bi araştırsana bulursam söylerim bende bakacağım şimdi kaydetmiş olmam lazım ne olur olmaz diye

Benim arkadaşım sürekli enfeksiyon geçiriyordu tekrar eden ona da bu yağdan verdiler ama hamileyken doktoru bu yağı kullanma dedi kültür falan aldı
Videoda öneri üstüne aklımda kalan birşeydi hamilelik döneminde de kullanılır diyordu yanlış hatırlamıyorsam paylaşan kişide doktordu ama sen sor yinede doktoruna çünkü hamilelik döneminde enfeksiyonu daha sık oluyor ilk hamileliğimde oluyordum bende fitil kullanırdım nefret ede ede, son dönemde insanın canı daha çok yanıyor o yüzden hatırımda fazla kaldı görünce videoyu baya iyi oldu bu aklımda olsun demiştim ama dediğim gibi doktoruma sormadan tabiki hareket etme belki benzeri başka yağlar vardır

Bu yağın farklı bir etkisi daha varmış. Bana da doktorum enfeksiyon ve crp hamilelikte sürekli artabilir vücut ne yapacağını bazen anlamaz demişti bir de nasıl yapıyorlar bilmiyorum komşumuz Ağustosta doğumu var 4 5 aylık hamileyken enfeksiyonu artmıştı 2 gün hastanede yattı çıktı dedi ki bütün enfeksiyonu temizlediler

Müge anlının dediği gibi hamilelik ayrı dert doğumu ayrı dert büyütmesi ayrı dert ne çektik be

Müge anlının dediği gibi hamilelik ayrı dert doğumu ayrı dert büyütmesi ayrı dert ne çektik be
Ben hep şey sanıyordum hamile kalınıyor karın buyuyor doguruluyor o sürede de biraz kusuluyor sürekli bir şey yeniyor kocalar markete gece erik karpuz bulmaya yollanıyor şimdi her gün yeni bir macera

Ç
Ben hep şey sanıyordum hamile kalınıyor karın buyuyor doguruluyor o sürede de biraz kusuluyor sürekli bir şey yeniyor kocalar markete gece erik karpuz bulmaya yollanıyor şimdi her gün yeni bir macera
Çok tatlısın hangi film bu
Şaka bi yana ama öyle hamilelikler de var aslında ama nadir işte biz o nadirlerden olamadık

Günaydın canlar, mutlu pazarlar dilerim.
13. Haftamdayım ama bulantılar hala geçmedi sizler ne durumdasınız?
Günaydıııın 13+3 oldum yeni azalma başladı prilam kullanıyorsan devam et kullanmaya ben üç kere içmedim üçünde de kustum çünkü dün ilacım yoktu bitti sabaha karşı bulantılara uyandım sabahta hafif vardı prilam yok ama medpamid var onu içtim kesi medpamid kestiğine göre baya azlamış diye düşünüyorum sabret az kaldı seninde hafta inşallah azlamış olur seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…