- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.521
Arabalarda ç hamile kemeri aparatı var canım aklında bulunsun.Valla ben 8.aya kadar kullanmayı düşünüyorum.
Bilmiyorum karnım müsade eder mi ama
Emniyet kemeri kısmı canımı sıkıyor.
Bugün biraz kemer rahatsız etti.
Canımmm bi bakayım buna inşallah etkili oluuuur
Benimde ilacım bitmiş gece daha doğrusu bir tane kalmış. İkili içiyorum diye içmedim salak gibi şimdi o 1 taneyi içsem mi diyorum mutfağa girip kahvaltı hazırlıcak gücüm yokGünaydıııın13+3 oldum yeni azalma başladı prilam kullanıyorsan devam et kullanmaya ben üç kere içmedim üçünde de kustum çünkü dün ilacım yoktu bitti sabaha karşı bulantılara uyandım sabahta hafif vardı prilam yok ama medpamid var onu içtim kesi medpamid kestiğine göre baya azlamış diye düşünüyorum sabret az kaldı seninde hafta inşallah azlamış olur seninde
Maşallah ona ❤ bizden önceki nesiller çok böyle olamamış ama biz böyle yapmalıyız. İnşallah bal oğlun da güzel huylu, güzel kaderli olur, Rabbim yokluğunu göstermesinMaşallah maşallah maşallah Allah'ım oğlumu böyle yetiştirmeme yardım etsin inşallah tek istediğim bu ilerde her işini kendi yapsın kimseden beklemesin eşine de hep aynı olsun hayatı paylaşsın
Şimdiden bi çok şeyi yapıyoruz şuan eşimle sofra topluyorlar
Ben hatayı başta yaptım şunu yememek lazımmış vb çok konuştukBizim ki rahat yemek konusunda ben ne yersem ne içersem demek ki oluyor diye düşünür. Sadece ağır kaldırma konusunda uyarıyor
Ay hak veriyorum ama daraldım vallaBenimki de aynı… çay içme, kahve yasak diye diye geçiyor hamileliğimçok heyecanlılar yaaa onlara da hak veriyorum :)
Canım yazdığını görmedim kusura bakma. Evet doğumun hepsini, muayeneleri, tahlilleri karşılıyor. Küvez falan da var sanırımBenımde onceden olan sigortama (hamilelik değil ama) hamilelik için ekstra ekletmeler yapıcaz tabi fiyatları ucuk belkide hamilelik sonrası yaptrdıgım içindir. İkiz benım canım küvez durumumda var olabılıyormuş hastaneden fiyat aldım tek gecelik ve tek bebek 3500 tl dedi o yuzden sigorta fiyatını her türlü cıkarıcaz gibi. Mantıklı sanırım sigorta doğum ücretinin tamamını karsılıyor mu?
Aldım bende inşallah memnun kalırım. Bu hamiliğimde boşa bir şey almıycam diyorum bakalım nolacakHahhaha bi de pazara giderkenhayatimdaki iki etkinlik
Öyle ya bende acıdım bana vallaAy ne demek hamile kadının önünde dere otlu poğaça yemek ona yasakken. Çok ama çok üzüldüm he. Kıyamm sana.
Aldım akşam canım sağol. İnşallah memnun kalırım.Arabalarda ç hamile kemeri aparatı var canım aklında bulunsun.
Ama ben yürüyemiyorum bazen kitlenip kalıyorum yani cok zorluyor beni bir çözümü yok mudur acaba ya
Ç
Çok tatlısın hangi film bu
Şaka bi yana ama öyle hamilelikler de var aslında ama nadir iştebiz o nadirlerden olamadık
Yok kuzu ya kullanan taniyorum. İse yariyormus bu. Ama tabi kemerin etkinligini dusururmu onu bilemem allah korusun.Aldım bende inşallah memnun kalırım. Bu hamiliğimde boşa bir şey almıycam diyorum bakalım nolacak
Öyle ya bende acıdım bana valla
Aldım akşam canım sağol. İnşallah memnun kalırım.
Benim herkes biliyor. Çok uzakta olanlara söylemedim ama kendi ailem eşimin ailesi biliyor. Bi kaç arkadaşım biliyor. Kaç haftalıksınız?Kızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum
Ben 12 haftadaki detayli ultrasondan sonra yavas yavas paylasmaya basladim. Zaten hep diyorum karnim top yutmus gibi oldugu icin anlasiliyor disardan. Bugun dugun var mesela eski is arkadasimin, butun ordaki arkadaslar ogrenecek :)Kızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum
Canım bu tamamen sana bağlı.Kızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum.
Kızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum
14+5 oldukBenim herkes biliyor. Çok uzakta olanlara söylemedim ama kendi ailem eşimin ailesi biliyor. Bi kaç arkadaşım biliyor. Kaç haftalıksınız?
Bizde de bütün herkes biliyor artık, hatta 4 haftalıkken söylemiştik sabırsızız baya ama söylemek istemeyenleri de kalpten anlıyorumanne ve bana nasıl hissediyorsa en doğrusu o bence
5 ayda söylediğinde ne dedilerCanım bu tamamen sana bağlı.
Ben ikinci hamileliğimde 5 . aya kadar eşimin ailesine söylemedim.
Bunda direk söyledim. Kalp atımı olunca ailelere. İkinci ay arkadaşlara. Bir tek veliler vs söylemedim. Eylül'de anlarlar zaten.
Ben 12 haftadaki detayli ultrasondan sonra yavas yavas paylasmaya basladim. Zaten hep diyorum karnim top yutmus gibi oldugu icin anlasiliyor disardan. Bugun dugun var mesela eski is arkadasimin, butun ordaki arkadaslar ogrenecek :)
tup bebek surecini yakin aile bildigi icin onlar zaten basindan beri biliyor. sagolsunlar cok hassas davrandilar herkesin bildigi aile arasi yemekte bile rahatsiz olmayayim diye konusu bile gecmedi. Ben bahsetmeye basladikca bu hafta konusmaya basladik :)
Yine söylemedim.5 ayda söylediğinde ne dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?