2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Valla ben 8.aya kadar kullanmayı düşünüyorum.
Bilmiyorum karnım müsade eder mi ama
Emniyet kemeri kısmı canımı sıkıyor.
Bugün biraz kemer rahatsız etti.
Arabalarda ç hamile kemeri aparatı var canım aklında bulunsun.

Eklentiler

• IMG_9753.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 44
Benimde ilacım bitmiş gece daha doğrusu bir tane kalmış. İkili içiyorum diye içmedim salak gibi şimdi o 1 taneyi içsem mi diyorum mutfağa girip kahvaltı hazırlıcak gücüm yok bide diramamine diye bi bulantı ilacı var doktor gün içinde dayanamazsan bundanda içebilirsin demişti ama hiç içmemiştim.

Maşallah ona ❤ bizden önceki nesiller çok böyle olamamış ama biz böyle yapmalıyız. İnşallah bal oğlun da güzel huylu, güzel kaderli olur, Rabbim yokluğunu göstermesin
Bizim ki rahat yemek konusunda ben ne yersem ne içersem demek ki oluyor diye düşünür. Sadece ağır kaldırma konusunda uyarıyor
Ben hatayı başta yaptım şunu yememek lazımmış vb çok konuştuk bende yüksek raflara sürekli çağırıyorum genelde borcam falan koyuyor, şunları artık aşağıda bir yere al diye isyan etti dün
Benimki de aynı… çay içme, kahve yasak diye diye geçiyor hamileliğim çok heyecanlılar yaaa onlara da hak veriyorum :)
Ay hak veriyorum ama daraldım valla

Canım yazdığını görmedim kusura bakma. Evet doğumun hepsini, muayeneleri, tahlilleri karşılıyor. Küvez falan da var sanırım

Hahhaha bi de pazara giderkenhayatimdaki iki etkinlik
Aldım bende inşallah memnun kalırım. Bu hamiliğimde boşa bir şey almıycam diyorum bakalım nolacak
Ay ne demek hamile kadının önünde dere otlu poğaça yemek ona yasakken. Çok ama çok üzüldüm he. Kıyamm sana.
Öyle ya bende acıdım bana valla
Arabalarda ç hamile kemeri aparatı var canım aklında bulunsun.
Aldım akşam canım sağol. İnşallah memnun kalırım.

Ama ben yürüyemiyorum bazen kitlenip kalıyorum yani cok zorluyor beni bir çözümü yok mudur acaba ya

Bana da oluyor aynısı aralıklarla doktoruma söyledim hatta popo etime doğru inen bir ağrı da vardı sinire baskı oluyor bu ağrılar çok normal dedi. Bacak arana yastık koyarak yat, çok ağrıdığında cenin pozisyonuna geçip yat ki bel omurların açılsın rahatlasın arada da vicks sürebilirsin demişti.

Aldım bende inşallah memnun kalırım. Bu hamiliğimde boşa bir şey almıycam diyorum bakalım nolacak

Öyle ya bende acıdım bana valla

Aldım akşam canım sağol. İnşallah memnun kalırım.
Yok kuzu ya kullanan taniyorum. İse yariyormus bu. Ama tabi kemerin etkinligini dusururmu onu bilemem allah korusun.

Benimde 1,5 yaşında yeğenim bar bebeğim doğduğunda 2 yaşında olacak inşallah. Onun travel sistem bebek arabası var ablamdan onu alacağım onlar baston bebek arabasına geçiş yaptılar artık. Yatak içinde park yatak düşünüyorum. Eşimin ailesi afyonda benim ailem istanbulda biz konyada yaşıyoruz gidip gelirken kutusuna koyup götürmesi kolay olur hemde yatağında yatmış olur hep. Rahat ederiz

Kızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum

Kızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum
Benim herkes biliyor. Çok uzakta olanlara söylemedim ama kendi ailem eşimin ailesi biliyor. Bi kaç arkadaşım biliyor. Kaç haftalıksınız?

Ben 12 haftadaki detayli ultrasondan sonra yavas yavas paylasmaya basladim. Zaten hep diyorum karnim top yutmus gibi oldugu icin anlasiliyor disardan. Bugun dugun var mesela eski is arkadasimin, butun ordaki arkadaslar ogrenecek :)

tup bebek surecini yakin aile bildigi icin onlar zaten basindan beri biliyor. sagolsunlar cok hassas davrandilar herkesin bildigi aile arasi yemekte bile rahatsiz olmayayim diye konusu bile gecmedi. Ben bahsetmeye basladikca bu hafta konusmaya basladik :)

Kızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum.
Canım bu tamamen sana bağlı.
Ben ikinci hamileliğimde 5 . aya kadar eşimin ailesine söylemedim.

Bunda direk söyledim. Kalp atımı olunca ailelere. İkinci ay arkadaşlara. Bir tek veliler vs söylemedim. Eylül'de anlarlar zaten.

Bizde de bütün herkes biliyor artık, hatta 4 haftalıkken söylemiştik sabırsızız baya ama söylemek istemeyenleri de kalpten anlıyorum anne ve bana nasıl hissediyorsa en doğrusu o bence

5 ayda söylediğinde ne dediler

Anlayış çok önemli

5 ayda söylediğinde ne dediler
Yine söylemedim.
Yaz tatili idi görünce anladılar.
Direk şubat ta hamile kaldım temmuzda gittim direk çocuğun cinsiyeti ismi her şey belli. Karnımdan anladılar. Önce şaka yaptım kilo aldım filan dedim.

Sevindiler tabi. Niye söylemedin diye sitem etmediler. Öncesinde kaybım olduğunu bildikleri için kimse sorgulamadı. Onlara sevinmek düştü sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…