2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Güzel tepkiler vermişler ben sadece çok yakın arkadaşımi kırılır diye endişe ediyorum ona da söylersem bu sefer eşim ailesine söylemek isteyecek onu da ben istemiyorum

Kızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum
Bende sadece ailelere söyledim. Söylemek istemiyorsan söyleme böyle güzel habere küsen de kendi bilir bence önemli olan senin ne istediğini nasıl rahat edeceğin ben diğer kaybımdan dolayı kalp atışı vs duyana kadar söylemedim anneme bile

Sürpriz olsun herkese

Canım öğretmen misin öğretmensen okula en geç ne zaman haber verilmesi gerekiyor

Kizlar hepinize merhaba 9+3 Ken hastaneye gitim tahlil falan yaptırdım fakat bı tahlilim iyi sonuç çıkmamış ben pek birşey anlamadım doktorda randevu yoktu malesef iki hafta önce ancak 16 sında buldum bu cuma gidicem ama meraktan patladım o sonucun neden iyi gelmemiş olabilir bı bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba birde bı kaç gündür akıntım kahve rengi şekilde afedersiniz ve sadece iç camasirda var silince yok nasıl adete girersiniz ilk gün kahve rengidir ya aynı o şekilde böyle bı durum yaşayan var mı acaba çok hapsiriyorum bunu hamileliğe bağlıyorum ve giderek artıyor noramlde hapşıran bı insan değilimdir bu hamileliğim ilkinden çok farklı aşırı farklı

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-03-17-39-07-12_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2023-06-03-17-36-00-63_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 52
Hepatit asiniz var tahminimce. Yani soyle bnmde anti hbs pozitif ama asim var. Eger degilse daha once hepatit gecirmissiniz
Hapsirmaya gelince burun tikanikligi varsa gecenlerde okudum hamilelik riniti die bisi varmis o olabilir bi arastirin internetten
9+larda hepimizde kanama fln oldu ama siz mutlaka doktorunuza haber verin. Porogestan baslayabilir belki baska biseydir hemen gormek ister ihmal etmeyin

Teşekkür ederim denicem mutlaka
Kızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum
Biz daha 4 haftalikken herkese söyledik kendi ailemden önce esimin annesine söylemiştim çünkü çok istiyordu sevinsin dedim birazda hasta. Çok geç söyleyince de darılmak da haklılar bence biz yabancı miyiz ki falan diye dusunebilirler artık tehlikeli dönemi de atlattık çok şükür söylemek de sıkıntı olmaz insallah

Yakın çevrem biliyor sadece Instagram da duyurmadım kendi aileme ikinci kontrolden sonra söyledik kv yeni öğrendi

ben soyledim canim ogrenciler okul idaresi vs cunku olur da bir sey olursa bilsinler dedim ki bilrnler ona gore hassas davraniyor arkadss aile vs de dedik cunku drmeyip olumsuz bir durum anında ogrenmesinler istedik Allah korusun

ben soyledim canim ogrenciler okul idaresi vs cunku olur da bir sey olursa bilsinler dedim ki bilrnler ona gore hassas davraniyor arkadss aile vs de dedik cunku drmeyip olumsuz bir durum anında ogrenmesinler istedik Allah korusun
Okul idaresine kağıt gibi bir şey verdin mi canım

Çok teşekur ederim cevabınız için inşallah hepimiz sağlıkla allalim kucağımiza aşi hakkında hiç bir fikrim yok ama vardır büyük ihtimale yani bı sorun olmazsa benim için birşey olmaz bu cuma gidicem doktora inşallah o zamana kadar da bı sorun yaşamam kanama değil benim ama kahvereni ve bı iki defa görünce tedirgin oldum inşallah birşey olmaz

Kızlar ya benim başım çok ağrıyor bir öneriniz var mı malûm ağrı kesici de alamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…