- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.541
Güzel tepkiler vermişlerYine söylemedim.
Yaz tatili idi görünce anladılar.
Direk şubat ta hamile kaldım temmuzda gittim direk çocuğun cinsiyeti ismi her şey belli. Karnımdan anladılar. Önce şaka yaptım kilo aldım filan dedim.
Sevindiler tabi. Niye söylemedin diye sitem etmediler. Öncesinde kaybım olduğunu bildikleri için kimse sorgulamadı. Onlara sevinmek düştü sadece.
Bende sadece ailelere söyledim. Söylemek istemiyorsan söyleme böyle güzel habere küsen de kendi bilir bence önemli olan senin ne istediğini nasıl rahat edeceğinKızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum
Sürpriz olsun herkeseBende sadece ailelere söyledim. Söylemek istemiyorsan söyleme böyle güzel habere küsen de kendi bilir bence önemli olan senin ne istediğini nasıl rahat edeceğinben diğer kaybımdan dolayı kalp atışı vs duyana kadar söylemedim anneme bile
Canım öğretmen misinCanım bu tamamen sana bağlı.
Ben ikinci hamileliğimde 5 . aya kadar eşimin ailesine söylemedim.
Bunda direk söyledim. Kalp atımı olunca ailelere. İkinci ay arkadaşlara. Bir tek veliler vs söylemedim. Eylül'de anlarlar zaten.
Niye haber verceksin ki.Canım öğretmen misinöğretmensen okula en geç ne zaman haber verilmesi gerekiyor
Hepatit asiniz var tahminimce. Yani soyle bnmde anti hbs pozitif ama asim var. Eger degilse daha once hepatit gecirmissinizKizlar hepinize merhaba 9+3 Ken hastaneye gitim tahlil falan yaptırdım fakat bı tahlilim iyi sonuç çıkmamış ben pek birşey anlamadım doktorda randevu yoktu malesef iki hafta önce ancak 16 sında buldum bu cuma gidicem ama meraktan patladım o sonucun neden iyi gelmemiş olabilir bı bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba birde bı kaç gündür akıntım kahve rengi şekilde afedersiniz ve sadece iç camasirda var silince yok nasıl adete girersiniz ilk gün kahve rengidir ya aynı o şekilde böyle bı durum yaşayan var mı acaba çok hapsiriyorum bunu hamileliğe bağlıyorum ve giderek artıyor noramlde hapşıran bı insan değilimdir bu hamileliğim ilkinden çok farklı aşırı farklı
Teşekkür ederim denicem mutlakaBana da oluyor aynısı aralıklarla doktoruma söyledim hatta popo etime doğru inen bir ağrı da vardı sinire baskı oluyor bu ağrılar çok normal dedi. Bacak arana yastık koyarak yat, çok ağrıdığında cenin pozisyonuna geçip yat ki bel omurların açılsın rahatlasın arada da vicks sürebilirsin demişti.
Biz daha 4 haftalikken herkese söyledikKızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum
Prilam almazsam geçmiyor maalesefGünaydın canlar, mutlu pazarlar dilerim.
13. Haftamdayım ama bulantılar hala geçmedisizler ne durumdasınız?
Yakın çevrem biliyor sadece Instagram da duyurmadım kendi aileme ikinci kontrolden sonra söyledik kv yeni öğrendiKızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum
Yakın çevrem biliyor sadece Instagram da duyurmadım kendi aileme ikinci kontrolden sonra söyledik kv yeni öğrendi
Okula bildirmek zorundasin diyorlardiNiye haber verceksin ki.
Eylül'de 24 hafta olursa nöbet tutmayacağın için söylersin.
ben soyledim canim ogrenciler okul idaresi vs cunku olur da bir sey olursa bilsinler dedim ki bilrnler ona gore hassas davraniyor arkadss aile vs de dedik cunku drmeyip olumsuz bir durum anında ogrenmesinler istedik Allah korusunKızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum
Okul idaresine kağıt gibi bir şey verdin mi canımben soyledim canim ogrenciler okul idaresi vs cunku olur da bir sey olursa bilsinler dedim ki bilrnler ona gore hassas davraniyor arkadss aile vs de dedik cunku drmeyip olumsuz bir durum anında ogrenmesinler istedik Allah korusun
yok yok mudur yardimcisi bayan o da sohbet esnasinda ogrendi ordan mudur ogrenmis bi gezi vardi doga yuruyusu o saatte de benim dersime denk geliyordu mudur sen cikma riskli olur dedi boyle konusuldu gittiOkul idaresine kağıt gibi bir şey verdin mi canım
Çok teşekur ederim cevabınız için inşallah hepimiz sağlıkla allalim kucağımiza aşi hakkında hiç bir fikrim yokHepatit asiniz var tahminimce. Yani soyle bnmde anti hbs pozitif ama asim var. Eger degilse daha once hepatit gecirmissiniz
Hapsirmaya gelince burun tikanikligi varsa gecenlerde okudum hamilelik riniti die bisi varmis o olabilir bi arastirin internetten
9+larda hepimizde kanama fln oldu ama siz mutlaka doktorunuza haber verin. Porogestan baslayabilir belki baska biseydir hemen gormek ister ihmal etmeyin
Sebep ne yaniOkula bildirmek zorundasin diyorlardi
Ne güzel aynı zamandayız14+5 olduk
Valla benimde öyle 2 haftadır parol içiyorum dayanamadıgım yerde bir tek o serbest çünküKızlar ya benim başım çok ağrıyor bir öneriniz var mı malûm ağrı kesici de alamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?