2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Kızlaar cinsiyet haberi ile geldimmm 12 haftalık perinatolog randevumuzda doktora kağıda yazdırdık cinsiyeti süprizle öğrenecektik ama dayanamadık çıkınca açtık baktık bizim bir kızımız oluyorr %90 dedi doktor ama bakalım değişecek mi? Bu noktadan sonra değişen olmuş muydu? Hazırlıklı olalım mı? aile ve arkadaş arasında minik cinsiyet partileri yaptık bu arada sanki kesinmiş gibi

Hayirlisi olsun canim bence doğrudur ben doktoruma dedim parti yapcaz diye o da emin olmadan söylemem demisti sonucta kesin görmese yazmazdı kağıda mesela bende 12+5 te gitcem ama büyük ihtimal benim 16 haftalığa kalacak

Parol geçirmezse direk serum takınmaya gidiyorum, dayanılmıyor çünkü
Bugün öğlen güneş altında durduk güneş mi çarptı normalde bir kere filan oldu aşırı değildi şimdi midem de bulanıyor en iyisi uyuyayım ben. Hastane bize çok uzak keşke uzak olmasa

Hayirlisi olsun canim bence doğrudur ben doktoruma dedim parti yapcaz diye o da emin olmadan söylemem demisti sonucta kesin görmese yazmazdı kağıda mesela bende 12+5 te gitcem ama büyük ihtimal benim 16 haftalığa kalacak

Ayy belki de görür senin deee sağlıklı olsunlar da yine de gönlünden ne geçiyorsa inşallah o olur. bizim ilk bebiş diye her ikisi de güzel olurdu ama gönlümde kız varmış onu farkettim

Ayy belki de görür senin deee sağlıklı olsunlar da yine de gönlünden ne geçiyorsa inşallah o olur. bizim ilk bebiş diye her ikisi de güzel olurdu ama gönlümde kız varmış onu farkettim
Sagol canim benim benim ilki kiz bende sen gibiydim ama hep erkek dedikleri için erkek diye kendimi inandirmisim kiz diyince doktor inanamadım %100 kiz demesine rağmen ama kızım olduğu icin cok mutluyum simdi gönlümden geçen yine kiz ama erkek hissediyorum saglikli olsun da sonucta her türlü kizim abla olacak hemde çok iyi abla olacak eminim

İki kız da inanılmaz güzel ömür boyu birbirlerine destekçi ama erkek olursa da her iki türlüsünü de görmüş olacaksınız. Her türlü çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…