- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.561
Hiç sormadım serbest mi o yaValla benimde öyle 2 haftadır parol içiyorum dayanamadıgım yerde bir tek o serbest çünkü
Evet sadece parol serbest çok şükürHiç sormadım serbest mi o ya
Kızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum
[/QUOTE
Maşallah cidden hiç kimse bilmiyor mu iyi anlamıyorlar arkadaşımın eşi bni asansörde gördü renksiz soluk bir şekilde eşine sormuş hamilemi halsiz duruyordu diye bn bir tek ikiz olduğunu söylemiyorum mecbur çok rapor alınca iş yerinde bile ogrendiler
Parol geçirmezse direk serum takınmaya gidiyorum, dayanılmıyor çünküKızlar ya benim başım çok ağrıyor bir öneriniz var mı malûm ağrı kesici de alamıyoruz
Hayirlisi olsun canim bence doğrudur ben doktoruma dedim parti yapcaz diye o da emin olmadan söylemem demisti sonucta kesin görmese yazmazdı kağıda mesela bende 12+5 te gitcem ama büyük ihtimal benim 16 haftalığa kalacakKızlaar cinsiyet haberi ile geldimmm12 haftalık perinatolog randevumuzda doktora kağıda yazdırdık cinsiyeti süprizle öğrenecektik ama dayanamadık çıkınca açtık baktık bizim bir kızımız oluyorr %90 dedi doktor ama bakalım değişecek mi? Bu noktadan sonra değişen olmuş muydu? Hazırlıklı olalım mı? aile ve arkadaş arasında minik cinsiyet partileri yaptık bu arada sanki kesinmiş gibi
Bugün öğlen güneş altında durduk güneş mi çarptı normalde bir kere filan oldu aşırı değildi şimdi midem de bulanıyor en iyisi uyuyayım ben. Hastane bize çok uzak keşke uzak olmasaParol geçirmezse direk serum takınmaya gidiyorum, dayanılmıyor çünkü
Hayirlisi olsun canim bence doğrudur ben doktoruma dedim parti yapcaz diye o da emin olmadan söylemem demisti sonucta kesin görmese yazmazdı kağıda mesela bende 12+5 te gitcem ama büyük ihtimal benim 16 haftalığa kalacak
Aynen bende bu zamanda çok oluyomuş zaten yaParol geçirmezse direk serum takınmaya gidiyorum, dayanılmıyor çünkü
Sagol canim benim benim ilki kiz bende sen gibiydim ama hep erkek dedikleri için erkek diye kendimi inandirmisim kiz diyince doktor inanamadım %100 kiz demesine rağmenAyy belki de görür senin deeesağlıklı olsunlar da yine de gönlünden ne geçiyorsa inşallah o olur. bizim ilk bebiş diye her ikisi de güzel olurdu ama gönlümde kız varmış onu farkettim
İki kız da inanılmaz güzel ömür boyu birbirlerine destekçi ama erkek olursa da her iki türlüsünü de görmüş olacaksınız. Her türlü çok güzelSagol canim benim benim ilki kiz bende sen gibiydim ama hep erkek dedikleri için erkek diye kendimi inandirmisim kiz diyince doktor inanamadım %100 kiz demesine rağmenama kızım olduğu icin cok mutluyum simdi gönlümden geçen yine kiz ama erkek hissediyorum saglikli olsun da sonucta her türlü kizim abla olacak hemde çok iyi abla olacak eminim
Oyle canim erkek çocuğunun tadına da bakmis olurum saglikli olsun daİki kız da inanılmaz güzel ömür boyu birbirlerine destekçi ama erkek olursa da her iki türlüsünü de görmüş olacaksınız. Her türlü çok güzel
Kesesi benim bebisin kese şekline benziyor benim ki erkek :)Kizlar 9+5 haftalık cinsiyet tahmininiz nedir
Erkek dedi doktorum çok büyük ihtimalle sizinNe güzel aynı zamandayız
Valla size kalmış içinizden ne geliyosa onu yapın
Cinsiyeti belli mi bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?