- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.601
Ilk trimester icin 1-2 kgBende hsonu kısa taytımı giydim karnımı cok sıktı giydiğime pişman oldum hamile taytı alıcam. Karnım sbahlrı yok ama akşama dogru cıkıyo top olmasada var yani baya baya dar giydiğimde hamile oldugum anlaşılıyo artık. 1.5 kilo az almışsın canım ben 3 kilo aldıminşallah hamileliğim boyunca her ay 1 kiloyla kapatırım diye düşünüyorum
Offf 2. Trimester için ayda yarım kilo muIlk trimester icin 1-2 kg
Ikinci trimester da haftalik 0.5-0.7 kg olacak sekilde toplam 6-8 kg
Son trimester haftalik 0.45 kg toplam 4 kg
Bunlar tek gebelik icin onerilen kitabi kilolar :) ama biz ikizlerde ne olacagiz bakalim
Bende 13+3 teyım sabah 34 beden mom jean tarzı bi pantolonumu denedım popodan oturdu orda darlık yok cok şükür ama belden anca zorlayınca kapanıyo zorlamak istemedım sonra tüm gün pantolonu elimle cekiştiriyorum göbegımı baya sıkıyorKızlar ben 11+2 deyim ciddi şekilde karnım var baya baya ben hamileyim diyor yani hiç bir pantolonum olmuyorama tuhaf bir şekilde 700 gram felan almışım. Hatta karnımı düşününce aksine zayıfladım bence diyorum. Sizlerinde karnı bu kadar çabuk çıktımı ya
Kuzum ben 12. Haftada gittiğimde kocaman bir pipi gordum, heralde bebişin ilk pipisi oluşmuş dedımYani belli olmuyor daha minik oluyı
Evet kuzum ben de gelip gelip yaziyorum buraya :) dun dugun vardi herkes anladi bol elbisemden bile :) hamile tayti aldim ben gecen hafta. Ben de henuz 1,5 kilo aldim ama normal taytlarim pijamalarim bile cok sıkıyor artik.Kızlar ben 11+2 deyim ciddi şekilde karnım var baya baya ben hamileyim diyor yani hiç bir pantolonum olmuyorama tuhaf bir şekilde 700 gram felan almışım. Hatta karnımı düşününce aksine zayıfladım bence diyorum. Sizlerinde karnı bu kadar çabuk çıktımı ya
Ayda degil kuzum haftada yarim kilo. Ayda 2 kg yaniOfff 2. Trimester için ayda yarım kilo muya ben 1 kg koydum her aya hatta 1.5 aslında 12 13 kiloyla kapatırsam tamam benım için doktoruma sordum her ay için 2 kg uygun goruyoruz dedi ama 18 kiloya denk gelıyor sanki cok gibi bilemedım. Ama senın hesapta baya cimri kiloda ikiz gebelikte 5 6 kilo fark atıyo heralde bılmıyorum ama
Kız benim birleşmiyor bileBende 13+3 teyım sabah 34 beden mom jean tarzı bi pantolonumu denedım popodan oturdu orda darlık yok cok şükür ama belden anca zorlayınca kapanıyo zorlamak istemedım sonra tüm gün pantolonu elimle cekiştiriyorum göbegımı baya sıkıyor
Bizimde yarın düğün var muhtemelen herkes anlayacak bide gizliyorduk kimse bilmesin diyeEvet kuzum ben de gelip gelip yaziyorum buraya :) dun dugun vardi herkes anladi bol elbisemden bile :) hamile tayti aldim ben gecen hafta. Ben de henuz 1,5 kilo aldim ama normal taytlarim pijamalarim bile cok sıkıyor artik.
Haftada yarım kilo iyi o zaman kuzucum bende dedım allahhhAyda degil kuzum haftada yarim kilo. Ayda 2 kg yani
Senınde ikizmiydi kuzum? Takip ettiğim intagramer vardı ece tuncer diye kadında ne iç karın vardı ya küçücük bir karnı vardı kendide zayıftı hatta sezeryanla doğurdu doğumdan sonra karnı bıle olmadı şok oldum ona maşallahhh valla kadınaKız benim birleşmiyor bileiç karın denilen şey bende azıcık bile yokmuş benimde bacaklarım kalçam aynı kürdana nohut geçirmişler sanki
Kaç kiloydun canım hamile kalmadan once? Benım sadece kısa taytım cok sıktı, uzun taytım baya baya oluyor halaEvet kuzum ben de gelip gelip yaziyorum buraya :) dun dugun vardi herkes anladi bol elbisemden bile :) hamile tayti aldim ben gecen hafta. Ben de henuz 1,5 kilo aldim ama normal taytlarim pijamalarim bile cok sıkıyor artik.
Bende gecen cuma soyledım arkadaslarıma gobişte cıkmıştı akşam yemegınde patlattım herkeseBizimde yarın düğün var muhtemelen herkes anlayacak bide gizliyorduk kimse bilmesin diye
Evet kuzum benimde ikizSenınde ikizmiydi kuzum? Takip ettiğim intagramer vardı ece tuncer diye kadında ne iç karın vardı ya küçücük bir karnı vardı kendide zayıftı hatta sezeryanla doğurdu doğumdan sonra karnı bıle olmadı şok oldum ona maşallahhh valla kadınakurdana nohut iyimiş ama
Kilo işi sorun oluyorIlk trimester icin 1-2 kg
Ikinci trimester da haftalik 0.5-0.7 kg olacak sekilde toplam 6-8 kg
Son trimester haftalik 0.45 kg toplam 4 kg
Bunlar tek gebelik icin onerilen kitabi kilolar :) ama biz ikizlerde ne olacagiz bakalim
Benim 3.5 aylık olunca söyleme planım vardı kuzum normalde ama artık karından kim görse anlıyor hamilemisin diyorlar direkBende gecen cuma soyledım arkadaslarıma gobişte cıkmıştı akşam yemegınde patlattım herkesecok sevındiler aglayanlar bıle oldu guzel oldu yanı bi de dayımlar bılıyo o kadar.. artık kimseye soylemem artık gorenler gobişten öğrensın
Olmaz mi hic. Midesi bulanmayanlar kulubu gece mide kazinmalarinde bulusuyorHaftada yarım kilo iyi o zaman kuzucum bende dedım allahhhbenım doktorumda ayda 2 kg diyor. Ya ben cok acıkıyorum yemek yıyorum gece 10 11 gbi midem kazınmaya başlıyo sendede var mı o durum? 2 3 saatte 1 bişey yemezsem tansıyonum dusuyo galiba şekerimde düşüyo. Bu arada doktorum dedi ki 20. Haftadan sonra şekere ve tansıyona dikkat edıcez sanada dediler mi?
Benımde akşama doğru boyle oluyor aslında benımde cıkmış galıbaBizimde yarın düğün var muhtemelen herkes anlayacak bide gizliyorduk kimse bilmesin diye
Ben doktora annem ve eşimle gidiyorum Doktora göbek mi bebek mi diye sordum o da anneme sizin karniniz ne zaman çıktıysa genellikle kızınızın da o zaman çıkar dedi. Bir de gebelik zehirlenmesini sordu anneme geçirdiniz mi diye o da çok önemliymişKız benim birleşmiyor bileiç karın denilen şey bende azıcık bile yokmuş benimde bacaklarım kalçam aynı kürdana nohut geçirmişler sanki
Sisikinlik de olabilir canımBenımde akşama doğru boyle oluyor aslında benımde cıkmış galıbasabahları hiç bişey kalmıyo ama cok az bi cıkıntı oluyo akşama hortluyor. Aynem biraz kirlenmiş kusura bakmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?