2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim Normalde de reflüm var mide ağrısı çekiyorum diyorum ki cidden mide ağrısı çekiyorum sevk benzerine de aile hekimine rica ediyorum mide ağrısı halsizlik yorgunluk vb yazıyor ki cidden öyle oluyor tansiyonum 6/ 3 olmuştu bir kez yigildim o zaman bile doktorum rapora hamilelik vb yazmadı sağ olsun

Kızlar vajina bölgesinde saniyelik batma gibi ağrı girmesi normal mi sizde de oluyor mu?
Rahim büyüdüğü için büyük ihtimalle bence sen bilincini biraz rahatlat canım çok korkuyorsun gibi hissediyorum kendini çok sıkma

Rahim büyüdüğü için büyük ihtimalle bence sen bilincini biraz rahatlat canım çok korkuyorsun gibi hissediyorum kendini çok sıkma
Canım evet çok korkuyorum ya bir de bugün çok stresliydim görümcelerim yüzünden çok gerildim ve çok yoruldum en basitinden yatak odanı toplayıp çıksan ve hazırlanmak için senin odanı seçip bir güzel dağıtıp çıksalar ki yatak odası benim için çok çok özel bir alan, oda yetmezmiş gibi çocukları senin yatağımın üzerinde gezse oynasa hiçbiri yetmezmiş gibi de koskoca kadın senin yatağının üzerine gelip yatsa misafir geleceğini bile bile çocuğunun kirli bezini dahi yatağının üzerinde değişse başka odalar varken… düşündükçe strese giriyorum kalp kırmak istemedim ama yazmazsam da patlayacaktım… ben onların odalarının mobilyasını bile görmedim

Ah canım yaa seni çok iyi anlıyorum bende böyle şeylere çok dikkat ederim insanların özel alanına hijyene ama iste hep böyle naif insanlar uzuluyor kırılıyor. Karşı taraf düşüncesiz olunca sen kendini de paralasan nafile. Onların kalbi kırılmasın diye kendini de bebeğini de strese sokma boş yere. Ya güzel bir dille birdaha yapmamalarini bu konuda hassas olduğunu dile getir. Yada unut gitsin kafaya takmamaya alışmaya calis stres yaptığına değmez. Bu dünya hassas kalpler için cehennem malesef

Öyle canım öyle maalesef ben de aynı bahsettiğin gibi aman kimse darılmasın kimse kırılmasın diye diye yedim bitirdim kendimi.. eşim farkında her şeyin onun desteği yetiyor ben de böyle avunuyorum :) unutacağım muhtemelen kuzum…

Değişebilir bebeğim malesef yapacak birsey yok. Kuzu siz partiyi neden 13. Haftaya yapıyorsunuz? Yakın çevreniz ve siz sadece bu hafta mı müsait diye mi
Aslında nipt verdim cuma çıkar diyodum pzt’ye kaldı. Biz de planlamıştın sonrakş hafta şehir dışı, sonra bayram. Yapalım anı olsun dedik. %95 kızmış bakalım değişecek mi?

Hiç kendini strese sokma ben de bu durumun bir farklısıni yaşıyordum en son benle oğlum üzülüp gerilecegine onlar gerilip üzülsün dedim. Ne kendini ne çocuğunu hiç kimse için üzme bir iki kez disini göster üçüncüye zaten cesaret edemezler neredeyse 10 11 haftadır burada beraberiz ne endişe ne kaygılarla geldik bugünlere onlarin işini zorlaştırmasina izin verme

Ya benim doktorum da rahattı birazda ondan oldu paketli gıdalar, asitli içecekler olmasın hayatında dedi. Süt değil yoğurt yiyeceksin dedi. Hepsi bu kadar dedi

Ben de anlamadim ki neden boyle oldum. Sadece 1.5 kilo aldim ama top yutmus gibiyim hamile taytina gecmek zorunda kaldim.
Bende hsonu kısa taytımı giydim karnımı cok sıktı giydiğime pişman oldum hamile taytı alıcam. Karnım sbahlrı yok ama akşama dogru cıkıyo top olmasada var yani baya baya dar giydiğimde hamile oldugum anlaşılıyo artık. 1.5 kilo az almışsın canım ben 3 kilo aldım inşallah hamileliğim boyunca her ay 1 kiloyla kapatırım diye düşünüyorum

Bizde 12+3 gittiğimizde pipi görmüyorum kıza benziyor dedi ama kesin bişi demedi
Değişir mi bilmiyorum
Bugün tekrar gidecem nasipse
Belli olur artık dimi ya
Benim doktorum 9+4 den beri erkek diyor çok az yanılmış olabilirim dedi sonra göbegini keserken biz göbek adı koyarız buna da kemal koyacam haberiniz olsun dedi ben de 12+4 gitmiştim 10 güne %100 söylerim dedi seninki kesin belli olmustir

Baya rahatmış gerçekten benim doktorum sağolsun komple yasak koydu
Benim doktorum kendi içgüdülerine güven dedi. Kendini kısıtlama moduna alma dedi. Eşimde şunu bunu yemek istiyor vb dedi doktorumda onun yemesini istemediğin hiçbir şeyi sen de eşinin hamileliği bitene kadar yeme dedi. Doktorum da erkek bize hava hoş bağdaş kurup birilerine şunu bunu yeme demek kolay dedi. O günden sonra eşim kraker mi yiyor bana da veriyor ama paket onun elinde oluyor salam vb sever normalde eve hiç almıyoruz o da yemiyor ebeveyn olmak beraber bir süreci atlatmak beraber fedakarlık etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…