- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.641
Olabilir canım, biraz daha iyi misin? Geçen de benim öyle güneş çarptı baş ağrısı mide bulantısı derken acile gitmiştimBugün öğlen güneş altında durduk güneş mi çarptı normalde bir kere filan oldu aşırı değildi şimdi midem de bulanıyor en iyisi uyuyayım ben. Hastane bize çok uzak keşke uzak olmasa
Evet canım şimdi daha iyiyim akşam çok kötüydüm prilam alıp uyudum hemen başka geçeceği yoktuOlabilir canım, biraz daha iyi misin? Geçen de benim öyle güneş çarptı baş ağrısı mide bulantısı derken acile gitmiştim
Baş ağrısına şey de iyi geliyor lavanta yağı normalde bileklerime sürüyordum ama şimdi peceteye damlatıyorum yanıma koyuyorum kokusu geldikçe bir nebze rahatlatıyor. Bu baş ağrıları sürekli geliyor benim canımı de sıkıyor ama yapacak bir şey yokEvet canım şimdi daha iyiyim akşam çok kötüydüm prilam alıp uyudum hemen başka geçeceği yoktu
Bir de erkek senesi diyorduk bu sene için, bizim grup tam tersi olduMasallah kiz bebis dolacak buralar tek tük erkek var simdilik
Çıktı mı tatlım niptAslında nipt verdim cuma çıkar diyodum pzt’ye kaldı. Biz de planlamıştın sonrakş hafta şehir dışı, sonra bayram. Yapalım anı olsun dedik. %95 kızmış bakalım değişecek mi?
Benim ki daha belli değilMasallah kiz bebis dolacak buralar tek tük erkek var simdilik
O ne ya?Ben doktora annem ve eşimle gidiyorum Doktora göbek mi bebek mi diye sordum o da anneme sizin karniniz ne zaman çıktıysa genellikle kızınızın da o zaman çıkar dedi. Bir de gebelik zehirlenmesini sordu anneme geçirdiniz mi diye o da çok önemliymiş
Benimki de değil canım üzülme 16. Haftada öğrenirizBenim ki daha belli değil
Anne veya teyze gebelik zehirlenmesi gecirmisse riskin artiyorO ne ya?
Nasıl anlaşılıyor?
İnşallah sağlıklı olsun daBenimki de değil canım üzülme 16. Haftada öğreniriz
Sen söyledin diye bakacağım tam olarak nerde yazıyorKızlar sizde enabizda gebelik haftaniz gözüküyor mu
İç karın yapısı genel de anneye çekiyormuşBen anneme bunu soramam cünkü annem hamilelikte 30 kilo almış ne bulduysa yemiş ne canı cektiyse yemiş kadıngobekmıydı bebekmıydı kendisi bile bilmiyodur aaaa gebelik zehirlenmeside neymiş ya allah korusun
Enabiz gir anasayfa da akıllı asistan var ona gir sağ tarafta bebek işareti çıkması lazımSen söyledin diye bakacağım tam olarak nerde yazıyor
Belli bir haftadan sonra tansiyonlar yükseliyor gebelik zehirlenmesi (preaklempsi) denilen durumun belirtisi bu. Tansiyon ilacı verilşyor duruma göre ama erken doğum riski olduğu için çok sıkı ve düzenli takipgerekiyor.O ne ya?
Nasıl anlaşılıyor?
HahqhqhAnnem 30 kilo almış bi cıkmışım 3.750
Bu hamile elbiseleri Hepsiburada da %25 indirimliydi defoctonun annem elbise daha rahat olur dediBelkide kuzum göbişi zorla sokmaya calışıyorum bi yerlere giriyoda ama cekiştiriyorum sonrahayır pantolonumda hiç yok hamile pantolonlarınıda sevmıyorum büyük beden bi pantolon alıcam en iyisi kendime
Baktim ama bulamadim canim. Sadece hastane ziyaretlerim yaziyorKızlar sizde enabizda gebelik haftaniz gözüküyor mu
Benim 11. Hafta görünüyor çünkü transfer tarihimi adet tarihi olarak girmişlerEnabiz gir anasayfa da akıllı asistan var ona gir sağ tarafta bebek işareti çıkması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?