2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bugün öğlen güneş altında durduk güneş mi çarptı normalde bir kere filan oldu aşırı değildi şimdi midem de bulanıyor en iyisi uyuyayım ben. Hastane bize çok uzak keşke uzak olmasa
Olabilir canım, biraz daha iyi misin? Geçen de benim öyle güneş çarptı baş ağrısı mide bulantısı derken acile gitmiştim

Evet canım şimdi daha iyiyim akşam çok kötüydüm prilam alıp uyudum hemen başka geçeceği yoktu
Baş ağrısına şey de iyi geliyor lavanta yağı normalde bileklerime sürüyordum ama şimdi peceteye damlatıyorum yanıma koyuyorum kokusu geldikçe bir nebze rahatlatıyor. Bu baş ağrıları sürekli geliyor benim canımı de sıkıyor ama yapacak bir şey yok

O ne ya?
Nasıl anlaşılıyor?

Ben anneme bunu soramam cünkü annem hamilelikte 30 kilo almış ne bulduysa yemiş ne canı cektiyse yemiş kadın gobekmıydı bebekmıydı kendisi bile bilmiyodur aaaa gebelik zehirlenmeside neymiş ya allah korusun
İç karın yapısı genel de anneye çekiyormuş

O ne ya?
Nasıl anlaşılıyor?
Belli bir haftadan sonra tansiyonlar yükseliyor gebelik zehirlenmesi (preaklempsi) denilen durumun belirtisi bu. Tansiyon ilacı verilşyor duruma göre ama erken doğum riski olduğu için çok sıkı ve düzenli takipgerekiyor.
Allah kimseye yaşatmasın, inşallah öyle bir durum hiçbirimizde olmasınx

Belkide kuzum göbişi zorla sokmaya calışıyorum bi yerlere giriyoda ama cekiştiriyorum sonra hayır pantolonumda hiç yok hamile pantolonlarınıda sevmıyorum büyük beden bi pantolon alıcam en iyisi kendime
Bu hamile elbiseleri Hepsiburada da %25 indirimliydi defoctonun annem elbise daha rahat olur dedi seviyorsan elbise de bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…