2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Olmaz mi hic. Midesi bulanmayanlar kulubu gece mide kazinmalarinde bulusuyor ama 12. Hafta bitti birden gece kazinmalari kesildi bende. Evet bana da soylrfi ikizlerde ozellikle seker tansiyon riski yukseliyormus
Ya benım midemde cok bulandı ama hep bastırmak için yedım. Ama 10 11 oldugunda gece gercekten midem kazınıyo hissedıyorum hatta duramıyorum bişeyler atıyorum agzıma. Bende kesilmedi kuzum ya hatta 2 aylıkken gece 2 3 gbi yataktan kalkıp buzdolabına gittiğimi biliyorum nedense elim ayagım titremeye başlıyo duramıyorum. Evet devamlı tansıyonu ölcmemiz gerekıyor benım hala düşük tansıyonum ama 20. Haftadan sonra risk başlıyomuş zaten

dün yaşadığım şeyin üzerine bende artık söz verdim kendime ben üzüleceğime onlar üzülsün diye.. çok teşekkür ediyorum canım o kadar haklısın ki gerçekten ne zorluklarla geldik bu günlere. çok şükür bu günlerimize :)

Ben anneme bunu soramam cünkü annem hamilelikte 30 kilo almış ne bulduysa yemiş ne canı cektiyse yemiş kadın gobekmıydı bebekmıydı kendisi bile bilmiyodur aaaa gebelik zehirlenmeside neymiş ya allah korusun

Benim boyun uzun 1.75. 58 kilo idim hamile kaldigimda. Simdi 59.5 ile ilk trimester i atlattim. Kurdana nohut durumundayim ben de :)
Benımde boyum 1.71 kilom 54 idi hamile kaldıgımda aslında 52 kilo falanmış hamilelik için aldım tutunması için bebegın vucudun yaga ihtiyacı varmış dediler cok şükür tuttu. Aslında aynı ölçülere sahibizdir boy kilo dengesıne gore ben su an 57 kiloyum :) senın cinsiyetleri ne kuzum?

Herkese merhabaa, ben 2024 Ocak grubuna yazmıştım da bana yardımcı olabilri misiniz belki Aralık da olabilir benim muhtemel doğum emin olamadım 28 Nisanda hamile kaldım yani adet olmam gereken tarihti, olmadım pozitifi gördüm, şu anda 10+2 yiz Bana hesaplamada yardım edebilir misiniz ne zamana olacak acaba doğumum?

%70 ikisi de kiz dedi doktor. Nipt bu hafta sonuna dogru cikacak. Heyecan dorukta :)
Benim annem de 25 kg almis bu arada ama cok yemis

Hesaplama son âdet olduğunuz tarihin ilk gününden yapılıyor (sat-son âdet tarihi). 28 Nisan'dan değil ondan önceki Mart ayındaki veya Nisan başındaki (döngünüze/düzeninize göre) son âdet tarihinizden hesaplanır.
Örneğin ben sata göre 11+2'yim. Son âdet tarihim 25 Mart.

Son düzenleme:
Benimde boyum 178 62 kilo ile transfer oldum ama şimdi zayıflamışım 58 kiloya düşmüşüm. Hiç kusma falan yaşamamama rağmen, çok üzüldüm. Doktorda artık bundan sonra kilo almalısın bebek şuana kadar senin eski depolarından beslendi artık senin yediklerinden beslenecek dedi. Yarın 13 haftalık olacağız benimde baya karnım var bol giysem bile belli oluyor ama uyuduğu ve bacak bacak üstüne attığı için cinsiyetini göstermedi. İçime de hiç bir cinsiyet doğmuyor. Bazen erkek gibi bazendr kız gibi hissediyorum

%70 ikisi de kiz dedi doktor. Nipt bu hafta sonuna dogru cikacak. Heyecan dorukta :)
Benim annem de 25 kg almis bu arada ama cok yemis
İkiside kız mıııııı ayyyy kıyamam onlara ben benım oğluşta var ama ikisi kız olsada razıydım kızları o kadar cok sevıyorum ki anlatamam hatta hoca ilk pipi gördü dedım hocam kız yok mu kızzzzzz kıza bakın asıl eşimde kız cok istıyo. tabi oğlumada haksızlık yapmak istemıyorum

Bol giyince belli olmuyo sanırım benım ya o yuzden hep dar giyiyiorum Ben foto attım benımkinden buyuk mu karnın? Kuzum tok karnına gitseydın kontrole bi de ben çikolata yedım 20 dk once valla bacakları acmışlardı tamamen hayatımda ilk kez gormeme ragmen ben bile cinsiyeti şak diye anladım

Kuzum biz senınle aynı gunlerde transfer olmuştuk di mi? Ben senden 1 hafta once mi ne olmuştum hatırladım şimdi konuşuyoduk

Yok canım seninki kadar belli değil senin ikiz olduğu için belli o kadar. Benimki bu kadar daha tek olduğu için. Aklımda vardı çikolata yemek ama oraya gidince unuttum 16. Haftada öğreneceğim bakalım hem daha net olur

Eklentiler

• BA99DEAB-9B8B-47FE-A3BB-51F011C03E72.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 57
Aklında bulunsum kuzum tok git kontrole ve cikolata ye gercekten uyuymuyo o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…