- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.661
Eğer orda göremezseniz sisteme gebelik kaydedilmemiş. Attığım fotoğraf da sağ tarafta işaret var bebek gibi eğer o yoksaBaktim ama bulamadim canim. Sadece hastane ziyaretlerim yaziyor
Evet evet elbise sevıyorum ama hamile elbisesi almam heralde onları pek sevmıyorum, elbiselerin büyük bedenını almayı dusunuyorum bi de penye tarzı olursa zaten bedene gore şekil alıyoBu hamile elbiseleri Hepsiburada da %25 indirimliydi defoctonun annem elbise daha rahat olur dediseviyorsan elbise de bakabilirsin
Evet bende yok henüz girilmemiş, kanama ile gittiğim için düşük tehdidi tanısı vermiş doktor. ÜzdüEğer orda göremezseniz sisteme gebelik kaydedilmemiş. Attığım fotoğraf da sağ tarafta işaret var bebek gibi eğer o yoksa
Bildirmişler benimki de öyleydi kimse bildirim yapmamış dedi hemşire sistemde de hamile olduğunuz gözükmüyor dedi. Kendi girdi ondan sonra böyle gözüktü bildirim yapılması gerekiyormuşEvet bende yok henüz girilmemiş, kanama ile gittiğim için düşük tehdidi tanısı vermiş doktor. Üzdü
Sen diyince gordum yaziyor evetEnabiz gir anasayfa da akıllı asistan var ona gir sağ tarafta bebek işareti çıkması lazım
Çok doğru söylemiş valla doktorun haklı adam eşim bir tek ton balığı yiyor benim yiyemediğim o da spor yapıyor ara öğün olarakBenim doktorum kendi içgüdülerine güven dedi. Kendini kısıtlama moduna alma dedi. Eşimde şunu bunu yemek istiyor vb dedi doktorumda onun yemesini istemediğin hiçbir şeyi sen de eşinin hamileliği bitene kadar yeme dedi. Doktorum da erkek bize hava hoş bağdaş kurup birilerine şunu bunu yeme demek kolay dedi. O günden sonra eşim kraker mi yiyor bana da veriyor ama paket onun elinde oluyor salam vb sever normalde eve hiç almıyoruz o da yemiyor ebeveyn olmak beraber bir süreci atlatmak beraber fedakarlık etmek
öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. benim geç döllenme oldu son adet tarihim 23 mart ama on göre hesaplarsam bebeğin gelişimi geri gibi duruyor ama ovülasyoın testi ve adet döngümden biliyorum 28 nisanda olmam gerekiyordu 5 /6 günlük gecikme var . o yüzden de biraz kafam karıştı siz yardımcı olabilir misiniz ?Hesaplama son âdet olduğunuz tarihin ilk gününden yapılıyor (sat-son âdet tarihi). 28 Nisan'dan değil ondan önceki Mart ayındaki veya Nisan başındaki (döngünüze/düzeninize göre) son âdet tarihinizden hesaplanır.
Örneğin ben sata göre 11+2'yim. Son âdet tarihim 25 Mart.
Aynen kuzu bizim grup bu teoriyi bozdu gibi hepimiz saglikla kucağımıza alalım daBir de erkek senesi diyorduk bu sene için, bizim grup tam tersi oldu
Bende 12+5 bu hafta baya karnım çıkmaya başladı eşofman falan giyince belli oluyor hattaKızlar ben 11+2 deyim ciddi şekilde karnım var baya baya ben hamileyim diyor yani hiç bir pantolonum olmuyorama tuhaf bir şekilde 700 gram felan almışım. Hatta karnımı düşününce aksine zayıfladım bence diyorum. Sizlerinde karnı bu kadar çabuk çıktımı ya
Amin inşallahAynen kuzu bizim grup bu teoriyi bozdu gibi hepimiz saglikla kucağımıza alalım da
Olmanız gereken âdet tarihi önemli değil. Sat baz alınır. Geç döllenme vs olabilir elbette, bu konuyla ilgili pek bilgim ama doktorunuz bebeğe göre ilerde sat tarihinizi düzenliyor diye biliyorum. Yaşayan varsa yardımcı olabilir arkadaşlardan, siz de muayeneye gittiğinizde sorun doktorunuz daha sağlıklı bilgi verecektir.öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. benim geç döllenme oldu son adet tarihim 23 mart ama on göre hesaplarsam bebeğin gelişimi geri gibi duruyor ama ovülasyoın testi ve adet döngümden biliyorum 28 nisanda olmam gerekiyordu 5 /6 günlük gecikme var . o yüzden de biraz kafam karıştı siz yardımcı olabilir misiniz ?
Döllenme zamanını tam olarak bilmek imkansız olduğu için son adet tarihine göre haftanız hesaplanır, yani en son adet tarihimizden bugüne kadar geçen süre. Ben mesela 17 mart sat, şuan 12+5öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. benim geç döllenme oldu son adet tarihim 23 mart ama on göre hesaplarsam bebeğin gelişimi geri gibi duruyor ama ovülasyoın testi ve adet döngümden biliyorum 28 nisanda olmam gerekiyordu 5 /6 günlük gecikme var . o yüzden de biraz kafam karıştı siz yardımcı olabilir misiniz ?
Ayy ne tatlı maşallah sağlıkla gelsinYok canım seninki kadar belli değil senin ikiz olduğu için belli o kadar. Benimki bu kadar daha tek olduğu için. Aklımda vardı çikolata yemek ama oraya gidince unuttum16. Haftada öğreneceğim bakalım hem daha net olur
Yarın tam 13 haftalık olacağız inşallahAyy ne tatlı maşallah sağlıkla gelsinkaç haftalıktı bebişin
Aaa aynı gidiyoruz demekki, benim karnım daha küçük sizden kişiden kişiye değişiyor işte. İnşallah sağlıkla gelsinYarın tam 13 haftalık olacağız inşallah
İnşallah canım benim. Ben belki sizden daha zayıfımdır belki ondan olabilir. Zayıf olanların daha kolay çıkıyor. Belki de iç karnımda dar olabilirAaa aynı gidiyoruz demekki, benim karnım daha küçük sizden kişiden kişiye değişiyor işte. İnşallah sağlıkla gelsin
Bende fotoğraf attım şimdi aslında çok bir fsrkta yokmuşİnşallah canım benim. Ben belki sizden daha zayıfımdır belki ondan olabilir. Zayıf olanların daha kolay çıkıyor. Belki de iç karnımda dar olabilir
Of of bende kilo aldımBende fotoğraf attım şimdi aslında çok bir fsrkta yokmuşzayıfım Bende bu arada 56 kiloyla hamile kaldım 59 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?