2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Baktim ama bulamadim canim. Sadece hastane ziyaretlerim yaziyor
Eğer orda göremezseniz sisteme gebelik kaydedilmemiş. Attığım fotoğraf da sağ tarafta işaret var bebek gibi eğer o yoksa

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-12-12-28-36-78_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 62
Bu hamile elbiseleri Hepsiburada da %25 indirimliydi defoctonun annem elbise daha rahat olur dedi seviyorsan elbise de bakabilirsin
Evet evet elbise sevıyorum ama hamile elbisesi almam heralde onları pek sevmıyorum, elbiselerin büyük bedenını almayı dusunuyorum bi de penye tarzı olursa zaten bedene gore şekil alıyo bakım bi canım orayada cok sagol

Evet bende yok henüz girilmemiş, kanama ile gittiğim için düşük tehdidi tanısı vermiş doktor. Üzdü
Bildirmişler benimki de öyleydi kimse bildirim yapmamış dedi hemşire sistemde de hamile olduğunuz gözükmüyor dedi. Kendi girdi ondan sonra böyle gözüktü bildirim yapılması gerekiyormuş

Çok doğru söylemiş valla doktorun haklı adam eşim bir tek ton balığı yiyor benim yiyemediğim o da spor yapıyor ara öğün olarak

öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. benim geç döllenme oldu son adet tarihim 23 mart ama on göre hesaplarsam bebeğin gelişimi geri gibi duruyor ama ovülasyoın testi ve adet döngümden biliyorum 28 nisanda olmam gerekiyordu 5 /6 günlük gecikme var . o yüzden de biraz kafam karıştı siz yardımcı olabilir misiniz ?

Bende 12+5 bu hafta baya karnım çıkmaya başladı eşofman falan giyince belli oluyor hatta özellikle akşamları daha çok sanırım yeni kıyafet zamanı geldi bu arada abin nasıl becerdiysem 3 kilo almışım sanırım doğuma 80 kilo giderim artık

Olmanız gereken âdet tarihi önemli değil. Sat baz alınır. Geç döllenme vs olabilir elbette, bu konuyla ilgili pek bilgim ama doktorunuz bebeğe göre ilerde sat tarihinizi düzenliyor diye biliyorum. Yaşayan varsa yardımcı olabilir arkadaşlardan, siz de muayeneye gittiğinizde sorun doktorunuz daha sağlıklı bilgi verecektir. Bebeklerde bir hafta ileri veya geri durumu da gayet normal.

Döllenme zamanını tam olarak bilmek imkansız olduğu için son adet tarihine göre haftanız hesaplanır, yani en son adet tarihimizden bugüne kadar geçen süre. Ben mesela 17 mart sat, şuan 12+5

Ayy ne tatlı maşallah sağlıkla gelsin kaç haftalıktı bebişin

Aaa aynı gidiyoruz demekki, benim karnım daha küçük sizden kişiden kişiye değişiyor işte. İnşallah sağlıkla gelsin
İnşallah canım benim. Ben belki sizden daha zayıfımdır belki ondan olabilir. Zayıf olanların daha kolay çıkıyor. Belki de iç karnımda dar olabilir

İnşallah canım benim. Ben belki sizden daha zayıfımdır belki ondan olabilir. Zayıf olanların daha kolay çıkıyor. Belki de iç karnımda dar olabilir
Bende fotoğraf attım şimdi aslında çok bir fsrkta yokmuş zayıfım Bende bu arada 56 kiloyla hamile kaldım 59 olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…