- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.681
Ya ben niye zayıfladım ya çok üzüldümBende fotoğraf attım şimdi aslında çok bir fsrkta yokmuşzayıfım Bende bu arada 56 kiloyla hamile kaldım 59 olmuşum
Aslında normal olan o herkes kilo veriyorYa ben niye zayıfladım ya çok üzüldüm
Bilmiyorum doktor dedi artık kilo almalısın çünkü senin yediklerinden beslenecek artık bebekAslında normal olan o herkes kilo veriyorbiz kilo almışız
İlk 3 ay kilo vermen normal ama tabi aşırı ise onu bilemem bu aydan sonra almaya başlarsınız mide bulantısı filanda iyice azalır.Bilmiyorum doktor dedi artık kilo almalısın çünkü senin yediklerinden beslenecek artık bebek
ben 5. haftasında doktor halama söylemiştim gerekli yönlendmirmeyiyapsın diyeKızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum
Benim mide bulantım yok şükür ama çok sık ishal oldum ayıptır söylemesi acaba ondan mı kilo verdim diye düşünüyorum. 3 ayda 4 kilo vermişimİlk 3 ay kilo vermen normal ama tabi aşırı ise onu bilemem bu aydan sonra almaya başlarsınız mide bulantısı filanda iyice azalır.
Olabilir canım yaBenim mide bulantım yok şükür ama çok sık ishal oldum ayıptır söylemesi acaba ondan mı kilo verdim diye düşünüyorum. 3 ayda 4 kilo vermişim
Ay bende off gerçi bu kadar yemeye az bile almışım gece bile midem kazınıyor kalkıp bişeyler yiyorum ki normalde yani hamilelikten önce günü 1 öğünle bile geçirir rahatsız olmazdımOf of bende kilo aldım
Üzülme ya ilk zamanlar zayıflamak normalmiş demişti annem. Kusman falan oluyor muydu ben hiç kusmadım öyle aman aman bulantım da olmadı bu yüzden benceYa ben niye zayıfladım ya çok üzüldüm
Akşam çok yersem rahatsız ediyor şişkinlik oluyor karnım kocaman oluyor sonra akşamları erken yiyorumAy bende off gerçi bu kadar yemeye az bile almışım gece bile midem kazınıyor kalkıp bişeyler yiyorum ki normalde yani hamilelikten önce günü 1 öğünle bile geçirir rahatsız olmazdım
Valla ben sürekli yiyorum özellikle meyve muz canavarı oldum resmenAkşam çok yersem rahatsız ediyor şişkinlik oluyor karnım kocaman oluyor sonra akşamları erken yiyorum
Kız daha ne olsun bildiğin bebişBenımde akşama doğru boyle oluyor aslında benımde cıkmış galıbasabahları hiç bişey kalmıyo ama cok az bi cıkıntı oluyo akşama hortluyor. Aynem biraz kirlenmiş kusura bakmayın kızlar
Bunları okurken ve yazarken meyve yemem dışında sorun yokValla ben sürekli yiyorum özellikle meyve muz canavarı oldum resmen
Vallaha benim annemin geç çıkmış ama benim hiç öyle olmadı önceleri şişlik felanmı acaba diyordum ama yok yaniBen doktora annem ve eşimle gidiyorum Doktora göbek mi bebek mi diye sordum o da anneme sizin karniniz ne zaman çıktıysa genellikle kızınızın da o zaman çıkar dedi. Bir de gebelik zehirlenmesini sordu anneme geçirdiniz mi diye o da çok önemliymiş
Bizde gidemiyoruz eşim infaz koruma memuru bayramda bile izni yok. Zor bela bayram sonrası 1 hafta aldı onda da eşimin ailesine gideceğiz maraşa. Şuan nöbetli çalışıyor doğuma yakın 8 5 vardiyasına aldırmak istiyoruz ama imkan olur mu bilmiyoruz. Ben yine bir ailemin yanına gittim geçen ay rahatladım o tamamen burda kaldıKızlar bu sene tatile gidecek misiniz? Benim çok tatilim geldi denize girmek gezmek falan istiyorum havalar güzel olunca ama eşimin izni 20 gün onu da doğumda kullanalım diyoruz. 7 günde babalık izni alır. 1 ay çok rahat ederiz diye düşündük hem ben bebeğe alışırım hemde herşeye yardımcı olur Allahtan eşim. Annem ve kayınvalidem de gelecek gerçi.
Meyve en faydalı şeylerdenmiş benim eşimin teyzesi hamileliğinde hep meyve yemiş çocuk 4 kilo doğmuş hala daha tombik maşallah ne hastalık ne bişeyBunları okurken ve yazarken meyve yemem dışında sorun yokbende çok meyve tüketiyorum
Biz tatil düşünmüyoruz bayram tatilinde memlekete gidiyorum yıllık izinde dediğiniz doğumdan sonrasi için olabilir. Deniz bize yakın olduğu için istediğimiz zaman eşim işten çıktıktan sonra ya da tatil gününde gidiyoruzKızlar bu sene tatile gidecek misiniz? Benim çok tatilim geldi denize girmek gezmek falan istiyorum havalar güzel olunca ama eşimin izni 20 gün onu da doğumda kullanalım diyoruz. 7 günde babalık izni alır. 1 ay çok rahat ederiz diye düşündük hem ben bebeğe alışırım hemde herşeye yardımcı olur Allahtan eşim. Annem ve kayınvalidem de gelecek gerçi.
Benim eşimde asker. İzni falan var ama biz doğumda kullanmak istiyoruzBizde gidemiyoruz eşim infaz koruma memuru bayramda bile izni yok. Zor bela bayram sonrası 1 hafta aldı onda da eşimin ailesine gideceğiz maraşa. Şuan nöbetli çalışıyor doğuma yakın 8 5 vardiyasına aldırmak istiyoruz ama imkan olur mu bilmiyoruz. Ben yine bir ailemin yanına gittim geçen ay rahatladım o tamamen burda kaldı
Ben ikili tarama testinden sonra soyledım canım annem zaten başından beri biliyodu dayıma soyledım doktordan cıktıgım gibi tarama testınde 2 gun sonrada arkadaslarıma yemege cıkmıştım soyledım ama soyledıkten sonra mideme kramplar girdi ayy nazar deger mi bişey olur mu bi de karnım agrıdı diyorum soyledım diye oldu, psikolojık hepsiKızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?