2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum
ben 5. haftasında doktor halama söylemiştim gerekli yönlendmirmeyiyapsın diye
6. haftada kayınvalidem duydu akşamına tüm akrabalara söylemiş hevesinden .,saklayabileceğim pek bir ortamım olmadı

İlk 3 ay kilo vermen normal ama tabi aşırı ise onu bilemem bu aydan sonra almaya başlarsınız mide bulantısı filanda iyice azalır.
Benim mide bulantım yok şükür ama çok sık ishal oldum ayıptır söylemesi acaba ondan mı kilo verdim diye düşünüyorum. 3 ayda 4 kilo vermişim

Ay bende off gerçi bu kadar yemeye az bile almışım gece bile midem kazınıyor kalkıp bişeyler yiyorum ki normalde yani hamilelikten önce günü 1 öğünle bile geçirir rahatsız olmazdım
Akşam çok yersem rahatsız ediyor şişkinlik oluyor karnım kocaman oluyor sonra akşamları erken yiyorum

Kızlar bu sene tatile gidecek misiniz? Benim çok tatilim geldi denize girmek gezmek falan istiyorum havalar güzel olunca ama eşimin izni 20 gün onu da doğumda kullanalım diyoruz. 7 günde babalık izni alır. 1 ay çok rahat ederiz diye düşündük hem ben bebeğe alışırım hemde herşeye yardımcı olur Allahtan eşim. Annem ve kayınvalidem de gelecek gerçi.

Vallaha benim annemin geç çıkmış ama benim hiç öyle olmadı önceleri şişlik felanmı acaba diyordum ama yok yani

Bizde gidemiyoruz eşim infaz koruma memuru bayramda bile izni yok. Zor bela bayram sonrası 1 hafta aldı onda da eşimin ailesine gideceğiz maraşa. Şuan nöbetli çalışıyor doğuma yakın 8 5 vardiyasına aldırmak istiyoruz ama imkan olur mu bilmiyoruz. Ben yine bir ailemin yanına gittim geçen ay rahatladım o tamamen burda kaldı

Bunları okurken ve yazarken meyve yemem dışında sorun yok bende çok meyve tüketiyorum
Meyve en faydalı şeylerdenmiş benim eşimin teyzesi hamileliğinde hep meyve yemiş çocuk 4 kilo doğmuş hala daha tombik maşallah ne hastalık ne bişey bende yükledim meyveye duyunca

Biz tatil düşünmüyoruz bayram tatilinde memlekete gidiyorum yıllık izinde dediğiniz doğumdan sonrasi için olabilir. Deniz bize yakın olduğu için istediğimiz zaman eşim işten çıktıktan sonra ya da tatil gününde gidiyoruz

Benim eşimde asker. İzni falan var ama biz doğumda kullanmak istiyoruz

Kızlar hamile olduğunuzu paylaşınız mi ? Ben hala hiç kimseye söylemedim. Söylemek de istemiyorum eşimin ailesi de dahil. Eşim artık söyleyelim insanlar küsecek vb diyor ama hala söylemek istemiyorum
Ben ikili tarama testinden sonra soyledım canım annem zaten başından beri biliyodu dayıma soyledım doktordan cıktıgım gibi tarama testınde 2 gun sonrada arkadaslarıma yemege cıkmıştım soyledım ama soyledıkten sonra mideme kramplar girdi ayy nazar deger mi bişey olur mu bi de karnım agrıdı diyorum soyledım diye oldu, psikolojık hepsi kaçıncı ayda soylemeyı dusunuyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…