2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Samsun medical park detaylı ultrason için 2000 fiyat verdi az önce artma ihtimali varmış ne fiyatlar ya böyle
ben randevu almıştım 850 mi 900 mu ne demişti, tarihi değiştirmek durumunda kaldım. tekrar güncel fiyatları sordum. fiyatların arttığını söylediler. Fiyat sabitleme talebinde bulundum 4 gün önce. bugün aradılar. Sabitleme talebiniz için ilgileniyoruz diye.
Burada biri söyledi randevu aldığınız tarihteki fiyatlar geçerli diye sağolsun, eğer orada yaptırmaya karar verdiyseniz randevunuzu alın, arttırısa gerekirsr hasta ilişkileri ile falan halledin.

anacım istanbul yine iyi izmirde doktorum ıkı ay once dogum 29 bın dedı şoko geçirdim.. napıcam kara kara düşünüyorum.. doğuma kadar 50 yi geçer herhalde
bi tanıdığım bodrum acıbademde 37ye doum yaptı yeni, ben burdaki fiyatları duyunca orası bana çok uygun geldi bana acıbadem 65 k dedi

İbrahim bildirici canım. Eger acıbaden sigortam olmasaydı 14 bin küsür olcakmış 11700 indirimli
acıbadem sigorta anlaşmasını çok yüksek fiyattan yapmış sanırım. Ben de acıbadem ataşehir şubesinde tolga ergindeyim 850 mi 900 mu neydi, sigortam Allianz. Zam geldi dediler de fiyat sabitleme istedim :)) o fiyatsa gebelik takibini de yapmıyorsa bence Sen atıl yüksele git daha iyi en azından elden ödeme alırsın daha uygun :))

Doğum fiyatı zaten ucuk ama yarım saatlik muayene için gercekten ucuk bir rakam alternetif hastaneleri arayacagım ben piyasayı hiç araştırmadım o yuzden bilmiyorum burdan okuyunca şok oldum
sizin işte bence gerçekten bir yanlışlık var. çünkü ben de acibadem ataşehire gidiyorum ve benim de gebeliği prof perinolog takip ediyor. aynı şehirdeyiz bu kadar fark olması imkansız, he siz provizyonsuz fiyatı söylüyorsanız burada orası ayrı. Provizyon onaylandıktan sonra yüzde20sini ödüyorsunuz sadece.

Kuzum 19+2 haftalık gebeyim, aklıma takıldığı için aradım doktorum karından daha doğru bir ölçüm yaptığını, değerimin gayet iyi olduğunu korkulacak bir durum olmadığını söyledi, içim rahatladı çok teşekkür ediyorum

hiç göbeğim yokken bu 2 haftada inanılmaz çıktı şişte değil 2 hafta önce gebelik öncesi jeanlarimi giyiyordum bu hafta elbise dışında olan kıyafetim yok
Benim de birden şişti diyebilirim. Göğüs de öyle işin kötüsü haftasonu düğün var ve kıyafetler olmuyor kısa sürede böyle olduğum için

neresi bu çok merak ettim. ben atıl yüksel'den randevu aldım 2500 den 3500 çıkardı ücreti. ki fiyatı biraz yüksektir kendisinin sonuna kadar da hakkıdır zaten de aradaki fiyat farkı çok çok fazlaymış
valla normalde ben de atıl yüksele gidecektim. Benim dr hastane anlaşmalı olduğu için çok alıyor ama prof perinatologla gebelik takip ettiğim için atıla gitmek istemedim bir de zaten yüzde 80 sigorta karşılıyor.

Bana direkt vermediler zaten ağustos 16 diyince siz ağustos başında arayın şuan veremiyoruz dediler yani zamsız fiyat veremeyiz demeye getirdiler bir nevi ama teşekkür ederim aklımda olsun randevu aldığımda öyle söylerim

hiç göbeğim yokken bu 2 haftada inanılmaz çıktı şişte değil 2 hafta önce gebelik öncesi jeanlarimi giyiyordum bu hafta elbise dışında olan kıyafetim yok
Bu arada ben asla Jean giyemiyorum 1 1.5 aydır falan değişik bir şekilde sanki lastikle beni sıkıyorlar gibi hissediyorum sürekli elbise ve şu fotoğrafta olan gibi yazlık kumaş şort kapri falan

Ben 16+3 üm canım şuanda en son gittiğimde baktı iyi dedi aslında enfeksiyondan şüphelendi ama o da temiz çıktı. Bu benim 2. Bebeğim bu arada ilkinide kasımda doğurdum dönemler 1 ay geriden geliyor hatırlıyorum onda da bu koku sorununu yaşıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…