2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Atıl hocanın hiç bir sigortayla anlaşması yok fakat fatura alıp daha sonra sigortanızdan talep edebiliyorsunuz ben ilk gebeliğimde de kendisine gidip özel sigortadan sonra almıştım paramı

Rahim ağzı rutin olarak ölçülen bir işlem mi gebelik esnasında daha önce hiç duymamıştım da merak ettim

Kızlar ben birşey sormak istiyorum. Bebişin ilk 3 aylık dönemi için nasıl bir alışveriş planladınız? Yani tulum kaç adet, takım vs bunları kaç adet almayı planlıyorsunuz.. bir de kış bebişi olacak bizimkiler bebişler için uygun ve güzel alışveriş yapabileceğim mağazalar önerebilir misiniz

Valla yanlışlık olcagını düşünüp bugun başka biri gibi tekrardan aradım acıbadem sigortaya indirimli ibrahim bildirici 11700 dedi acıbadem maslak fiyatı belkide budur. Provizyon alamazlar zaten paketım bitmişti sigortaya indirim yapıyorlar bana. Haziranda muayene fiyatı 1500 ödüyordum temmuzda zam gelmiş 2085 ödedım acıbadem ataşehirde ne kadar ödüyorsun canım?

Ay herkes alma diyor ben inadima aliyorum. Yd 2-3 tane aldim. 2 tane de hastane cikisi alicam ama icime sinen yok yeni sezon bekliorum
0-3 abartmadim ben uzunum kocam uzun bizim velette uzun olur tahminen die
3-6 Allah ne verdiyse yapistirdim
%100 organik pamuk ve boyalarin organik olmasi onemli ben ne alirsam aliym buna dikkat ederek aldim. Marka butceye gore degisir. Burada yazmak biraz anlamsiz oluyo anladigim kadariyla ben chakra m&s aldim. Araya carters ve b&g ve h&m sikistirdim smdilik
monta karar veremiorum foot muff lafi yuksek togg aldim hem bebek arabasi hemde anakucagi icin ama galiba bitane de astronot gerekicek yani emin de degilim bakalim dier kizlar ne yazick

B&g den ben de aldım ama bedenleri sanki bana diğerlerine göre küçük geldi alacak olan varsa ona dikkat etsin bence bir de toggu kaş togg aldın canım ben de bakıyorum ama hangi marka ve kaç togg almam gerektiğini bilemedim

Acıbadem maslak prof dr ibrahim bildirici
Eminim çok iyi bir doktordur bir çok ünlü insanı doğurtan bir doktor aynı zamanda ama 11 bin gibi bi rakamın instagram ününden de kaynaklandığını düşünüyorum. Benim doktorum da perinatolog normal muayene ücreti ayda bir gittiğim için 2500 tl , sadece detaylı ultrason için 3 bin tl alacak sonrasında fiyatlar güncellenir mi bilmiyorum ama iyi Profların bile hem istanbul hem Ankarada fiyatları aşağı yukarı aynı.

Tatlım naptın sen kilo süreci nasıl gidiyor

kızlar adet agrisi gibi agri oluyor mu sizde 19. hafta
Ben de 18.haftadayim. Benim geçen hafta sonu olmuştu kontrolüm vardı pazartesi günü doktoruma söyledim idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi kültür ve normal test verdim . İdrar yolu enfeksiyonundanmıs tek kullanımlık şase verdi ( üromisin )2 gündür iyiyim.

Ben de tolga ergin hastasıyım, şuana kadar çok memnunum, siz durumlar nasıl ?

Bizimkiler kış bebeği oluyor ben o yüzden süslü püslü şeylerden çok daha rahat kıyafetlere yöneldim, yenidoğan zıbın badi veya alt vs almayayım çok dedim ama tecrübeli bir iki arkadaşım sürekli değiştirmek gerektiğini bu yüzden en azından 10 tane falan 0 3 ay almamın iyi olacağını söyledi onu dinleyerek b&g aldım düz zıbın bir iki de takım aldım daha hastane çıkışı falan almadım valla toplu almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…