2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yok zaten muayene ücretine bişey demıyorum normal doktorlar bile 1500 tl den başlıyor ama 11 bin fazla geldi aslında ben fiyatlar oyle sanıyodum burda konuşmaları okuyunca arada baya fark oldugunu anladım, yoksa doğum ücreti falanda fazla ama doğum önemli oldugu için onemsemıyoruz ultrason için cok fazla bi ücret geldi bize. Ultrasonu başka bi doktorda yaptıracagım bakalım

Bebegin gelisimiyle alakali biraz. Ilk bebegim 2 bucuk kg dogdu. Aldigim hastane cikislari bile kocaman olmustu. Premature kiyafetler almistim. Premature kiyafetleri bile 20-25 gun giymisti. Surekli kusan bir bebekti. Bebekte ilk zamanlarda kaka tasmasi,kusma, alt degistirirken kacirma gibi sebeplerle cok fazla kiyafet degisiyor. Gunluk 4-5 takim degistirdigim bile oldu. O yuzden her bedenden en az bi 10 takim olmali. Bir de kisin kurtmak zor olacagi icin bol bol almak lazim. Simdiden yavas yavas almaya basladim. Gecen hafta e bebek yuzde 50 indirim yapmisti bazi urunlerde 300 e bi 10lu hastane cikisi aldim. Yuzde 40 indirim yaptiginda da zibinlar aldim renkli 35 liraya geldi tanesi. Indirim donemlerinde almayi dusunuyorum. Bazen lcw da kuponlar oluyor. Onlarla da alirim. Hm imdirimlerinden de alinir

ben kıyafet alışverişini en sona bırakmayı düşünüyorum çünkü hediyeler de geliyor. bugün arkadaşım çalıştığı yerden mayo ve bikini getirmiş deliricem tatlılıklarından

Footmufflari cybex aldim kuzum. Bebek arabasi ve anakucaginin kendi mufflari. İkisinin de togg degeri 5 baya iyi
Ama iste kucagina almak istesen orda sıkıntı oluyor
Seneye 1-2 yasi canada goose alicam ama bu sene icin cg gereksiz olucak giyemicej gunah oyuzden astronotu napicam hiiic bilmiorum

Bu kan ilacı bende kabızlık yaptı kızlar
@sudem34
Cok gecmıs olsun, kefir için, kayısıyı ılık suya koyup sabah ac karna yiyin, dupalac var hamilelere oda olabilir. Kuru erik te iyi gelırmiş gün kurusu. Gunde 2.5 lt su ve gun boyu oturmayın oturmakta kabızlık yapıo

Bod
bi tanıdığım bodrum acıbademde 37ye doum yaptı yeni, ben burdaki fiyatları duyunca orası bana çok uygun geldi bana acıbadem 65 k dedi
rum acıbademde nasıl guvenip doğum yapılır gecen hafta kasığımda agırlık hissettim 4 5 saat sürünce koştuk gittik acile gece 1 de doktor gelmek istemedı evınden eger bebeklerıme bişey olursa hadtane sorumludur dedim zorla geldi beyefendi gelincede baya trip attı benı bu saatte buraya getircek ne şikayetın var dedi bana bodrumda kesınlikle doktor yok soyluyorlardı inanmıyordum.

bende de lökasit degeri enfeksiyon cikti kultur testi verdim ureme yok cikinca doktor bol su ic dedi olabilir aynen

Tatlım naptın sen kilo süreci nasıl gidiyor
Canım bulantılar biter bitmez diyetisyene başvurdum sürecimi anlattım. Güzel bir liste düzenledi gayet verimli oluyor yürüyüşte yapıyorum. Tabi hamile ounca insan bide boğz pis olunca ne tatlılar ne hamurişleri geliyo aklıma ama yok yemiyorum asla :) 1 ayda 4 kg verdim kadın doğum doktorumda gayet sağlıklı süreç dedi.
Dün kontrolüm vardı bebek 3-4 gün önden gidiyor. İlk kızımda da diyabetten dolayı uygulamıştım diyet az kilo almıştım hiç şişmemiştim rahattı gebelik kızımda 3800 doğmuştu maşallah.
Sen nasılsın? 1 kg almışsın sende harikaa kendi kendine yönetebilmen . Ben diyetisyene gitmesem homini gırtlak yerim biliyorum kendimi
Bu arada cinsiyetimizde belli oldu erkek

Ya benim doona ilk aldığımız araba ona uygun bulamadım sinekliği çantası vs var ama o şekil üşütmeyecek bişey denk gelemedim, ikinci arabayı da cybex libelle aldık ona da 1 yaş üstü kullanacağı için astronotla falan idare eder heralde düşünüyorum zaten araba kabin tipi, ama doona için öyle koruyucu bişeye denk gelirsen paylaşırsan sevinirim

Canım doonayı oğlumda kış dönemi için kullandım çok minik bi araba olduğu için gerek olmıuor bence kalın battaniye vs yeterli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…