2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tamm canım dikkate alacam

İkiz bebek içinse bide Acıbadem bnce çok iyi ufacık muayenehane bile denilmez bir yerde sırf hoca diye ve başka seçenek yok diye bn Erzurum'da 1600 ödüyordum temmuz zammiyla artık ne kdr veririz bilmem sadece detaylida fazla demişler bnce detayliyi başka yerde yaptırabilirsiniz Bursa'da fln arkadaşlarım 1000-1500 civarından bahsetti yakında size günübirlik bile gidip gelinebilir

Helal olsun sana bebeğim harikasın sen 4 kilo ne demek vuuuu süpersin.
Hayatım zaten o yediğimiz hamur işlerinin ne faydası var bebeğe. İçeriği boş şeyler.
Sağlıklı beslenince hem biz çok kilo almayız hem bebiş büyür.
Nefsini köreltmek için arada yersin o ayrı. Ama hamileyim zaten deyip yüklenmek çok yanlış bence de zaten.
İleri dönem hamilelik şekeri çıkması oranını da arttırıyor bilinçsiz tüketim.
Hadi bu işi başaracağız.
Oğluşlarımız geliyor o zaman

Metin bey doğum ücreti için ne kadar istedi canim

Ya maslak acibadem turkiyenin pr hastanesi
Benim cevremde maslaktan baska yerde ameliyat olmam olamam diyen tanidiklarim var
İbrahim bildirici de turkiyenin marka ilk 5-6 doktorundan biri
Prada canta almak gibi birsey bu. Kalitesi ne olursa olsun prada pradadir hic hermesin sorgulandigini duydunuz mu?
İbrahim beyin antin kuntin aletleritarzi ismi acibademin maslak acib olmasi fiyat farkini yaratiyor
ben liv’e gidiyorum diye cevremin yarisi isyan ettti
Olaya boyle bakin sorulamayin. Paraniz varsa jankan istiyosaniz devam edin

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah doğumdan sonrada lohusalıkta da bu beslenme düzeniyle devam. Sende harikasın nefsine kendi kendine hakim olman e tabii beyni yönetmek senin işin :)) inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım.
Yaa seninde mi erkek ilk yavruş kız mıydı?

İsyan neden?
Acıbadem maslaka gitmedin diye mi?

Nasıl gece acilde hiç kadın doğum doktoru yok muydu?
Doğum harici kendi doktorunu çağırtmak yok sanırım ona da ek ücret alıyorlar sanki.
Ben doktor olsam acilde nöbetçi olmadığım halde gecenin vakti beni çağırtsa bende mızırdanırdım bence. Gün boyu hasta bakmışım. Yeri geldiğinde nöbete kalmışım filan diyelim.
Çünkü acilde kim varsa o muayene eder kendi doktoruna olmadı en kötü haber edilir filan ne bileyim. Ya da danışılır. Sizin durumu pek anlayamadım.

Fertamir tatlım magnezyum bugün başladım almaya tekrardan
Kuru erik ve kuru kayısı aç karnına yemek çok etkili ama aç karnına kan ilacı içiyoruz işte. Gece aman aman etkili değil ama ben yine de erik kurusu yedim biraz rahatlattı.

Bulent urman veya bulent tirasa (amerikan/maslak) gitmedim die dogum icinde laf ettiler ama eve yakin vallahi ugrasamam
Aaa kime ne ayol
Laf eden kim?
Arkadaş çevresi mi akraba mı?
Sosyetik demek marka demek her şey demek mi yani.
İşime hangisi geliyorsa bütçem neyi arzuluyorsa ona giderim

Medicalpark doğum paketi aldık Doc Dr prof Dr farketmıyormus. 28 bin TL. Zam gelecekmiş. Yorumlara baktım ama aceleye geldi gibi hissettm erkek doktorum. Hayırlısı olsun 5 dk konustuk, muayene de 5dk sürmedi. Paketi aldık. Önemli olan eve yakın olması ve yenidoğan ünitesi olmasıydı. Aileme yakın hastane son zamanlar orada olucam nasipse. Gitgel kolaylığını tercih ettim.
18 hafta 250 gram 20cm civar olmus. Muayenede net resim ıcın erken daha. ayrıntılı ıcın 1200tl dediler agustos ortası gidicem.
Ara kontrol isterseniz oda ucretsız 2 hafta sonraya yine aldım randevu. Normalde ayda 1 kez gidiş. sağlıkla gelsinler.

Ya oranın insanlarına da biley söylemek istemiyorum ama çok gevşekler gerçekten kardeşim oturuyor tesisatçı çağırıyoruz canı isterse geliyor elektrikçi çağırıyoruz 5dk çalışıyor gidiyor şu malzeme eksik diye . Ama doğumu yaptıran memnundu diye biliyorum :)

Ben de tolga ergin hastasıyım, şuana kadar çok memnunum, siz durumlar nasıl ?
Biz de kendisinden çok memnunuz ilk başlarda sürekli kendimizi tanıtmak zorunda kalıyoruz bir kaç tanıdım var giden hepsi aynı şeyi söyledi :). Ama bilgisine tedavisine güvendiğim biri . Cool zaten :)

Sevindim canım iyi demesine :) ama rahim ağzı uzunluğu ölçüsü vajinal daha iyi ölçülüyor, karından deri üstünden olduğu için gaz vb sorunlarda yanlış ölçümleme oluyor. Ama karondan ölçtüyse vajinal daha yüksek çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…