- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.681
Tamm canım dikkate alacamCok gecmıs olsun, kefir için, kayısıyı ılık suya koyup sabah ac karna yiyin, dupalac var hamilelere oda olabilir. Kuru erik te iyi gelırmiş gün kurusu. Gunde 2.5 lt su ve gun boyu oturmayın oturmakta kabızlık yapıo
İkiz bebek içinse bide Acıbadem bnce çok iyi ufacık muayenehane bile denilmez bir yerde sırf hoca diye ve başka seçenek yok diye bn Erzurum'da 1600 ödüyordum temmuz zammiyla artık ne kdr veririz bilmem sadece detaylida fazla demişler bnce detayliyi başka yerde yaptırabilirsiniz Bursa'da fln arkadaşlarım 1000-1500 civarından bahsetti yakında size günübirlik bile gidip gelinebilirValla yanlışlık olcagını düşünüp bugun başka biri gibi tekrardan aradım acıbadem sigortaya indirimli ibrahim bildirici 11700 dedi acıbadem maslak fiyatı belkide budur. Provizyon alamazlar zaten paketım bitmişti sigortaya indirim yapıyorlar bana. Haziranda muayene fiyatı 1500 ödüyordum temmuzda zam gelmiş 2085 ödedım acıbadem ataşehirde ne kadar ödüyorsun canım?
Helal olsun sana bebeğim harikasın sen 4 kilo ne demek vuuuu süpersin.Canım bulantılar biter bitmez diyetisyene başvurdum sürecimi anlattım. Güzel bir liste düzenledi gayet verimli oluyor yürüyüşte yapıyorum. Tabi hamile ounca insan bide boğz pis olunca ne tatlılar ne hamurişleri geliyo aklıma ama yok yemiyorum asla :) 1 ayda 4 kg verdim kadın doğum doktorumda gayet sağlıklı süreç dedi.
Dün kontrolüm vardı bebek 3-4 gün önden gidiyor. İlk kızımda da diyabetten dolayı uygulamıştım diyet az kilo almıştım hiç şişmemiştim rahattı gebelik kızımda 3800 doğmuştu maşallah.
Sen nasılsın? 1 kg almışsın sende harikaa kendi kendine yönetebilmen . Ben diyetisyene gitmesem homini gırtlak yerim biliyorum kendimi
Bu arada cinsiyetimizde belli oldu erkek
Bana da doktorum detaylı için metin ve Atakan beyin numarasını verdi ikisi de çok iyidir dedi. Ben de Erzurum da olsaydım metin beye gidecektimDetayliya da ona giderim cnm zaten başka seçenek pek yok
Metin bey doğum ücreti için ne kadar istedi canimİkiz bebek içinse bide Acıbadem bnce çok iyi ufacık muayenehane bile denilmez bir yerde sırf hoca diye ve başka seçenek yok diye bn Erzurum'da 1600 ödüyordum temmuz zammiyla artık ne kdr veririz bilmem sadece detaylida fazla demişler bnce detayliyi başka yerde yaptırabilirsiniz Bursa'da fln arkadaşlarım 1000-1500 civarından bahsetti yakında size günübirlik bile gidip gelinebilir
Ya maslak acibadem turkiyenin pr hastanesiValla yanlışlık olcagını düşünüp bugun başka biri gibi tekrardan aradım acıbadem sigortaya indirimli ibrahim bildirici 11700 dedi acıbadem maslak fiyatı belkide budur. Provizyon alamazlar zaten paketım bitmişti sigortaya indirim yapıyorlar bana. Haziranda muayene fiyatı 1500 ödüyordum temmuzda zam gelmiş 2085 ödedım acıbadem ataşehirde ne kadar ödüyorsun canım?
Hiç sormadım ama gidince sorucam öğrenince yazarımMetin bey doğum ücreti için ne kadar istedi canim
Ben babymalldan almıştım kasadan ama bana yetersiz geldi detaylı değil yaniKızlar elinizde yenidoğan ihtiyaç listesi olan var mı?
Aa harika o zaman öyle denerim ben deCanım doonayı oğlumda kış dönemi için kullandım çok minik bi araba olduğu için gerek olmıuor bence kalın battaniye vs yeterli oluyor
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah doğumdan sonrada lohusalıkta da bu beslenme düzeniyle devam. Sende harikasın nefsine kendi kendine hakim olman e tabii beyni yönetmek senin işin :)) inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım.Helal olsun sana bebeğim harikasın sen 4 kilo ne demek vuuuu süpersin.
Hayatım zaten o yediğimiz hamur işlerinin ne faydası var bebeğe. İçeriği boş şeyler.
Sağlıklı beslenince hem biz çok kilo almayız hem bebiş büyür.
Nefsini köreltmek için arada yersin o ayrı. Ama hamileyim zaten deyip yüklenmek çok yanlış bence de zaten.
İleri dönem hamilelik şekeri çıkması oranını da arttırıyor bilinçsiz tüketim.
Hadi bu işi başaracağız.
Oğluşlarımız geliyor o zaman
İsyan neden?Ya maslak acibadem turkiyenin pr hastanesi
Benim cevremde maslaktan baska yerde ameliyat olmam olamam diyen tanidiklarim var
İbrahim bildirici de turkiyenin marka ilk 5-6 doktorundan biri
Prada canta almak gibi birsey bu. Kalitesi ne olursa olsun prada pradadir hic hermesin sorgulandigini duydunuz mu?
İbrahim beyin antin kuntin aletleritarzi ismi acibademin maslak acib olmasi fiyat farkini yaratiyor
ben liv’e gidiyorum diye cevremin yarisi isyan ettti
Olaya boyle bakin sorulamayin. Paraniz varsa jankan istiyosaniz devam edin
Nasıl gece acilde hiç kadın doğum doktoru yok muydu?Bod
rum acıbademde nasıl guvenip doğum yapılır gecen hafta kasığımda agırlık hissettim 4 5 saat sürünce koştuk gittik acile gece 1 de doktor gelmek istemedı evınden eger bebeklerıme bişey olursa hadtane sorumludur dedim zorla geldi beyefendi gelincede baya trip attı benı bu saatte buraya getircek ne şikayetın var dedi banabodrumda kesınlikle doktor yok soyluyorlardı inanmıyordum.
Kuru erik ve kuru kayısı aç karnına yemek çok etkili ama aç karnına kan ilacı içiyoruz işte. Gece aman aman etkili değil ama ben yine de erik kurusu yedim biraz rahatlattı.Fertamir tatlım magnezyum bugün başladım almaya tekrardan
Bulent urman veya bulent tirasa (amerikan/maslak) gitmedim dieİsyan neden?
Acıbadem maslaka gitmedin diye mi?
Aaa kime ne ayolBulent urman veya bulent tirasa (amerikan/maslak) gitmedim diedogum icinde laf ettiler ama eve yakin vallahi ugrasamam
Ya oranın insanlarına da biley söylemek istemiyorum ama çok gevşekler gerçekten kardeşim oturuyor tesisatçı çağırıyoruz canı isterse geliyor elektrikçi çağırıyoruz 5dk çalışıyor gidiyor şu malzeme eksik diye . Ama doğumu yaptıran memnundu diye biliyorum :)Bod
rum acıbademde nasıl guvenip doğum yapılır gecen hafta kasığımda agırlık hissettim 4 5 saat sürünce koştuk gittik acile gece 1 de doktor gelmek istemedı evınden eger bebeklerıme bişey olursa hadtane sorumludur dedim zorla geldi beyefendi gelincede baya trip attı benı bu saatte buraya getircek ne şikayetın var dedi banabodrumda kesınlikle doktor yok soyluyorlardı inanmıyordum.
Biz de kendisinden çok memnunuz ilk başlarda sürekli kendimizi tanıtmak zorunda kalıyoruz bir kaç tanıdım var giden hepsi aynı şeyi söyledi :). Ama bilgisine tedavisine güvendiğim biri . Cool zaten :)Ben de tolga ergin hastasıyım, şuana kadar çok memnunum, siz durumlar nasıl ?
Sevindim canım iyi demesine :) ama rahim ağzı uzunluğu ölçüsü vajinal daha iyi ölçülüyor, karından deri üstünden olduğu için gaz vb sorunlarda yanlış ölçümleme oluyor. Ama karondan ölçtüyse vajinal daha yüksek çıkarKuzum 19+2 haftalık gebeyim, aklıma takıldığı için aradım doktorum karından daha doğru bir ölçüm yaptığını, değerimin gayet iyi olduğunu korkulacak bir durum olmadığını söyledi, içim rahatladı çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?