2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Atıl hocanın hiç bir sigortayla anlaşması yok fakat fatura alıp daha sonra sigortanızdan talep edebiliyorsunuz ben ilk gebeliğimde de kendisine gidip özel sigortadan sonra almıştım paramı
Aynen evet elden ödemeli sigortadan karşılanıyor. Atıl hoca öyle iken bile daha ucuza geliyor ama gebelik takibimi zaten bir perinatolog yaptığı için tekrar atı hocadan almak istemedim onu demek istemiştim

Tamam demek istediğim buydu :) 11700 diyor anlaşmalı fiyatı üzerinden provizyon alınıyor siz yüzde 20sini ödüyorsunuz ama poliçenizde teminat kalmadıysa veya hakkınız yok ise tamamını ödersiniz . Ben muayeneye 200 ödüyordum . İkili test için detaylı muayeneye 700 ödedim. 21.hafta detaylı muayene için 800 veya 900 ödeyeceğim allianz anlaşmalı fiyatı detaylı için 4500 5000 falandı. Allianz sigortam var. Allianz kurumlar ile anlaşmayı çok düşükten yapıyor o yüzden daha uyguna geliyor

Kızlar sizin de sıcaktın ayaklarınız şiş mi
Ben akşama doğru ayaklarımın üstüne basamıyorum canım çok yanıyor elimin içi de öyle , dr iç ödem oluşur dedi bol sıvı tüket dedi . Suyu maalesef az içiyorum (

Rahim ağzı en gerçekçi sonucu vajinal ölçümde verir. Riskli bir süreciniz yok ise detaylı kontrollerde ölçer doktorlar. Ama isterseniz de ölçerler diye düşünüyorum.
Canım Detaylı ultrasonda vajinadan mi bakıyorlar , benim rahim ağzı ölçümü hiç söylemedi rahim ağzın kapalı diyor sadece

Aaa kime ne ayol
Laf eden kim?
Arkadaş çevresi mi akraba mı?
Sosyetik demek marka demek her şey demek mi yani.
İşime hangisi geliyorsa bütçem neyi arzuluyorsa ona giderim
amaaaan bosver ben kimseyi sallamiyorum ztn

Özel sağlık sigortası olduğu için mi yüzde 20 si 200 oluyor?
200 çok uygun geldi çünkü.

Canım Detaylı ultrasonda vajinadan mi bakıyorlar , benim rahim ağzı ölçümü hiç söylemedi rahim ağzın kapalı diyor sadece
Benim detaylı haftaya. Ama gebelik öncesi 4 kişi gebelik sonrası iki kişi ölçtü hepsi aynı şeyi söyleyip vajinal baktı. Eğer geçmiş bir hikayeniz yok ise bakmıyor olabilirler. Benim sıkıntılı olduğu için her gittiğimde ölçüyorlar. Vajinal ölçüm ama diğer kontrollerin hepsine karından bakıyorlar

Özel sağlık sigortası olduğu için mi yüzde 20 si 200 oluyor?
200 çok uygun geldi çünkü.
Evet genelde tüm Özel sağlık sigortaları yüzde 20sini sen karşılıyorsun özel anlaşma var ise yüzde 100 karışlıyor. Veya bazı üst segment hastanelerde yüzde 40 ödüyorsun. Eğer tamamlayıcı Sağlık sigortan var ise o da anlaşmalı sgk hastanelerde sadece 15 tl ödeniyor . Kalan tetkik tahlil vs bişeyi ödemiyorsun. Sağlık sigortanın kapsamına göre değişiyor bu

Olabilir kuzum hiç bilemiyorum yeter ki iyi yeterli olsun da :)

Ben akşama doğru ayaklarımın üstüne basamıyorum canım çok yanıyor elimin içi de öyle , dr iç ödem oluşur dedi bol sıvı tüket dedi . Suyu maalesef az içiyorum (
Bende çok az tüketiyorum, şimdiden başladı eyvah eyvah

Bulent urman veya bulent tirasa (amerikan/maslak) gitmedim die dogum icinde laf ettiler ama eve yakin vallahi ugrasamam
İki doktorada tüp bebek sürecindeyken (şişli memorialde yaptırdım ben) çevremde o kadar kişi gitti ki sırf pr’ları iyi olduğu için tercih ettiler. Elbette iyi doktorlardır kim ne diyebilir ki tıbbi bir yorum yapmam imkansız ama merkezden ve kendilerinden hiç memnun kalmayan çok tanıdığım var.

Bulent urman veya bulent tirasa (amerikan/maslak) gitmedim die dogum icinde laf ettiler ama eve yakin vallahi ugrasamam
Bulent urmana laparoskopi oldum ben gecen sene sigortaya kestikleri fatura 165bin idi. Sigortada pürüz ciksa odemeseler arabayi fln satmamiz lazimdi
Liv de acayip fiyakali ve pahali bir hastane bu arada. Eski Tup bebek doktorum disardan orayla calisiyordu. Niye begenmediler anlamadim

Pr bu kadar etkili demek.
Ben 15 bine bedava olmuşum desene .
Ayy sigortaya da acıdım şimdi

Herşey beyin de tatlım aşırı haklısın. İlki kızdı evet

Kuru erik ve kuru kayısı aç karnına yemek çok etkili ama aç karnına kan ilacı içiyoruz işte. Gece aman aman etkili değil ama ben yine de erik kurusu yedim biraz rahatlattı.
Kan ilacı olayları çok değiştirdi magnezyumu düzenli kullanman gerekecek bide böyle deniycem bir hafta

Valla ayni fikirdeyim ben inatla gitmedim live gittim mesela. Biraz da basip kismet bu isler
Yabi ben insanlarin begenip begenmemesine bakmiyorum. Sadece sinirleniyorum. Yan bloktaki komsum bulent urman da 5. Seferde tutturdu tup bebegi ben bu sekilde bilinen bi doktora gitmedim ama nasip kismet… cok da saapmamak lazim ama insanlar bunda bile hava civa pesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…