2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sen liv ulusa mı vadiye mi gidiyordun canım ?

Günaydın kızlar oda yapmaya ne zaman başlayacaksınız

Simdilik bir sifonyer aldim. Aldigim esyalari bir yere koymam gerekti cunku. Oglumun odasinda baska dolap sigacak yer yok. Biraz buyudugunde ranzali bir takim alirim diye dusundum. Park yatagimiz vardi. Bir de kucuk besik ve anakucagi aldim

Simdilik bir sifonyer aldim. Aldigim esyalari bir yere koymam gerekti cunku. Oglumun odasinda baska dolap sigacak yer yok. Biraz buyudugunde ranzali bir takim alirim diye dusundum. Park yatagimiz vardi. Bir de kucuk besik ve anakucagi aldim
Güzel günlerde kullansın

Ayyy bana kalsa hemen çok güzel şeyler var bir de canım odanın yanı sıra ilk zamanlar için park yatakta almamız gerekiyor değil mi sürekli yanımızda olacağı için
Ben de park yatak aldım canım bazıları beşikli set alıp sepet beşikle de idare ediyor

Ben 5 kapılı dolap aldım her şeyi toparlasın diye çünkü süpürgemi falan da içine koydum çocuğada 3 kapılı kalmış oldu yeterince yer var. Bide park beşik aldım. Mobilya falan almayacağım halı falan alırım odasına ama şuan odasını o kullanmayacak belki oyun oynamaya falan gireceği zamanlar alırım halısını perdesini. Park yatak her türlü yanımda duracak çünkü

Kızlar şimdiden az az bez alıp stoklamayı düşünüyoruz, siz hangi marka tercih ettiniz
Ben sleppy bio natural almayi dusunuyordum ama molfix pure soft u da cok tavsiye etmisler. Birer paket 1 numara alacagim. Sonrasinda hangisini begenirsem ondan devam ederim diye dusundum

Ben sleppy bio natural almayi dusunuyordum ama molfix pure soft u da cok tavsiye etmisler. Birer paket 1 numara alacagim. Sonrasinda hangisini begenirsem ondan devam ederim diye dusundum
Bende Molfix aldım bakalım hangisi pişik etmezse onu kullanırım artık

Ablam molfix kullanmıştı ama çok sıkı olduğunu ve pişik yaptığını söyledi sleepy daha iyi

Ablam molfix kullanmıştı ama çok sıkı olduğunu ve pişik yaptığını söyledi sleepy daha iyi
Bebege gore bez secmek gerekiyor bence. Ilk cocugumda herkesin cok begenerek kullandigi prima premium care almistim ilk basta. Fileli kismi bebegimin poposuna yapiyordu ve pisik yapmisti. Sonra huggies e gecmistim. Ondan cok memnun kalmistim. Keske turkiye den cekilmeseydi, sindi ondan alirdim. Bakalim bebegimizin poposu hangisini begenecek

Kesinlikle ablama prima çok iyi gelmişti ama dün başka arkadaşlarımla konuştum onlarda primanın iyi gelmediğini söyledi. O yüzden çok fazla stok yapmak mantıklı değil. Bide prima çok pahalı ileride belki almaya zorlanırım diye prima ile başlatmak istemiyorum. Sleepy bio natural alacağım bende

Bez konusunda şöyle bir yorum yapmak istedim. Kızımda hem molfix hem prima premium care 1’er paket almıştım doğumdan önce. Doğum esnasında ikisinden de çokca götürdüm hastaneye, ebeye söyledim ilk olarak molfixle bezleyin ona alışması işime gelir:) çünkü hep diyorlardı ki neye alışırsa öyle gider. Daha ilk bezden pişik yapmıştı o yüzden primayla 2.5 sene devam ettik sonra bezden çıktık:) gerçi bu süreçte sleepy molfix belli dönemlerde yine 1-2 denedim ama yok olmadı pişikle sonuçlandı hep. Kızımın atopik dermatit bi cildi var hala belki sebep bundan olabilir. tabii o zamanlar bu kadar pahalı gelmiyordu ama şuan prima gerçekten fenaa.
Şimdide sleepy ve prima alıcam 1’er paket hangisini beğenirse paşa bey onunla devam:)

Kızlar 1 numara bezi ne kadar kullanıyoruz? Yani kaç adet almak lazım? Sleepy nin 168li yeni doğan paketi var trendyolda. Sadece onu alsam 2 bedene geçene kadar idare eder mi? Yoksa yine 1 numara bez almam gerekir mi?

Kızlar 1 numara bezi ne kadar kullanıyoruz? Yani kaç adet almak lazım? Sleepy nin 168li yeni doğan paketi var trendyolda. Sadece onu alsam 2 bedene geçene kadar idare eder mi? Yoksa yine 1 numara bez almam gerekir mi?
Onun genelde 2 bedenini öneriyorlar küçükmüş

Ben bi haftalık aldım bi arkadaşım sleepynin küçük kaldığını söylemişti. Eğer yetmezse bi tane daha alırım doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…