- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.721
Sen liv ulusa mı vadiye mi gidiyordun canım ?Valla ayni fikirdeyim ben inatla gitmedim live gittim mesela. Biraz da basip kismet bu isler
Yabi ben insanlarin begenip begenmemesine bakmiyorum. Sadece sinirleniyorum. Yan bloktaki komsum bulent urman da 5. Seferde tutturdu tup bebegi ben bu sekilde bilinen bi doktora gitmedim ama nasip kismet… cok da saapmamak lazim ama insanlar bunda bile hava civa pesinde
Simdilik bir sifonyer aldim. Aldigim esyalari bir yere koymam gerekti cunku. Oglumun odasinda baska dolap sigacak yer yok. Biraz buyudugunde ranzali bir takim alirim diye dusundum. Park yatagimiz vardi. Bir de kucuk besik ve anakucagi aldimGünaydın kızlar oda yapmaya ne zaman başlayacaksınız
Evet canim ac Karnına yarım saat birsey yememeye çalışGünaydın kızlar kan ilacı aç karna mı içiliyor?
Ayyy bana kalsa hemen çok güzel şeyler varGünaydın kızlar oda yapmaya ne zaman başlayacaksınız
Güzel günlerde kullansınSimdilik bir sifonyer aldim. Aldigim esyalari bir yere koymam gerekti cunku. Oglumun odasinda baska dolap sigacak yer yok. Biraz buyudugunde ranzali bir takim alirim diye dusundum. Park yatagimiz vardi. Bir de kucuk besik ve anakucagi aldim
Ben de park yatak aldım canım bazıları beşikli set alıp sepet beşikle de idare ediyorAyyy bana kalsa hemen çok güzel şeyler varbir de canım odanın yanı sıra ilk zamanlar için park yatakta almamız gerekiyor değil mi sürekli yanımızda olacağı için
Ben 5 kapılı dolap aldım her şeyi toparlasın diye çünkü süpürgemi falan da içine koydum çocuğada 3 kapılı kalmış oldu yeterince yer var. Bide park beşik aldım. Mobilya falan almayacağım halı falan alırım odasına ama şuan odasını o kullanmayacak belki oyun oynamaya falan gireceği zamanlar alırım halısını perdesini. Park yatak her türlü yanımda duracak çünküGünaydın kızlar oda yapmaya ne zaman başlayacaksınız
Ben sleppy bio natural almayi dusunuyordum ama molfix pure soft u da cok tavsiye etmisler. Birer paket 1 numara alacagim. Sonrasinda hangisini begenirsem ondan devam ederim diye dusundumKızlar şimdiden az az bez alıp stoklamayı düşünüyoruz, siz hangi marka tercih ettiniz
Bende Molfix aldım bakalım hangisi pişik etmezse onu kullanırım artıkBen sleppy bio natural almayi dusunuyordum ama molfix pure soft u da cok tavsiye etmisler. Birer paket 1 numara alacagim. Sonrasinda hangisini begenirsem ondan devam ederim diye dusundum
Ben şahsen molfix tercih ettimKızlar şimdiden az az bez alıp stoklamayı düşünüyoruz, siz hangi marka tercih ettiniz
Ablam molfix kullanmıştı ama çok sıkı olduğunu ve pişik yaptığını söyledi sleepy daha iyiBen sleppy bio natural almayi dusunuyordum ama molfix pure soft u da cok tavsiye etmisler. Birer paket 1 numara alacagim. Sonrasinda hangisini begenirsem ondan devam ederim diye dusundum
Bebege gore bez secmek gerekiyor bence. Ilk cocugumda herkesin cok begenerek kullandigi prima premium care almistim ilk basta. Fileli kismi bebegimin poposuna yapiyordu ve pisik yapmisti. Sonra huggies e gecmistim. Ondan cok memnun kalmistim. Keske turkiye den cekilmeseydi, sindi ondan alirdim. Bakalim bebegimizin poposu hangisini begenecekAblam molfix kullanmıştı ama çok sıkı olduğunu ve pişik yaptığını söyledi sleepy daha iyi
Kesinlikle ablama prima çok iyi gelmişti ama dün başka arkadaşlarımla konuştum onlarda primanın iyi gelmediğini söyledi. O yüzden çok fazla stok yapmak mantıklı değil. Bide prima çok pahalı ileride belki almaya zorlanırım diye prima ile başlatmak istemiyorum. Sleepy bio natural alacağım bendeBebege gore bez secmek gerekiyor bence. Ilk cocugumda herkesin cok begenerek kullandigi prima premium care almistim ilk basta. Fileli kismi bebegimin poposuna yapiyordu ve pisik yapmisti. Sonra huggies e gecmistim. Ondan cok memnun kalmistim. Keske turkiye den cekilmeseydi, sindi ondan alirdim. Bakalim bebegimizin poposu hangisini begenecek
Onun genelde 2 bedenini öneriyorlar küçükmüşKızlar 1 numara bezi ne kadar kullanıyoruz? Yani kaç adet almak lazım? Sleepy nin 168li yeni doğan paketi var trendyolda. Sadece onu alsam 2 bedene geçene kadar idare eder mi? Yoksa yine 1 numara bez almam gerekir mi?
Ben bi haftalık aldım bi arkadaşım sleepynin küçük kaldığını söylemişti. Eğer yetmezse bi tane daha alırım doğumdan sonraKızlar 1 numara bezi ne kadar kullanıyoruz? Yani kaç adet almak lazım? Sleepy nin 168li yeni doğan paketi var trendyolda. Sadece onu alsam 2 bedene geçene kadar idare eder mi? Yoksa yine 1 numara bez almam gerekir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?