- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.741
Kızlar 1 numara bezi ne kadar kullanıyoruz? Yani kaç adet almak lazım? Sleepy nin 168li yeni doğan paketi var trendyolda. Sadece onu alsam 2 bedene geçene kadar idare eder mi? Yoksa yine 1 numara bez almam gerekir mi?
Araştır öyle al canım çünkü 1 numara küçük diyorlar sleppydekızlar o zaman sleepy bio natural serisinden 1 numaradan 1 paket 128 adet var içerisinde ilk etapta yeterli mi
Kızlar şimdiden az az bez alıp stoklamayı düşünüyoruz, siz hangi marka tercih ettiniz
Onun genelde 2 bedenini öneriyorlar küçükmüş
Günde 7 8 tane kullansak 21 gün yapıyor yani küçük bile olsa 2 beden geçebilirim 21 gün sonraBen bi haftalık aldım bi arkadaşım sleepynin küçük kaldığını söylemişti. Eğer yetmezse bi tane daha alırım doğumdan sonra
Ben de tavsiye üzerine sleepy bionatural aldım. 1 numarası çok küçük dedikleri için 2 ve 3 aldımKızlar şimdiden az az bez alıp stoklamayı düşünüyoruz, siz hangi marka tercih ettiniz
Hiç 1 numara almadınız mı? 2 5 kilo arasında 2 numara büyük gelmez mi?Ben de tavsiye üzerine sleepy bionatural aldım. 1 numarası çok küçük dedikleri için 2 ve 3 aldım
Mustela çok iyi bebeklerin gözenekleri çok hassas olduğu için yağ kullanimi önerilmiyor canım onun yerine losyon tavsiye ediliyorKızlar peki bu marka ve bu seti nasıl buluyorsunuz
Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti (500ml.Şam+50ml.Pişik Kremi+100ml.Oil)
Teşekkür ediyorum canııım alayım o zamanMustela çok iyi bebeklerin gözenekleri çok hassas olduğu için yağ kullanimi önerilmiyor canım onun yerine losyon tavsiye ediliyor
2 numarasında da 3-6 kg yazıyor bebek çok minik olursa ihtiyaca göre alırım diye düşündümHiç 1 numara almadınız mı? 2 5 kilo arasında 2 numara büyük gelmez mi?
OGlum 2460 dogmustu. Premature bez kullanmistim 6-7 paket.onlar da 30luydu sanirim. Sonra 1 numaraya gecmistikHiç 1 numara almadınız mı? 2 5 kilo arasında 2 numara büyük gelmez mi?
Anladım teşekkür ederim o zaman 1 numara almak mantıklı geldi. Biraz doğuma yakın alayım ultrasonda kaç kilo olduğu ortalama söyleniyor ya ona göre 1 numaradan az yada çok alırım. Mantıklı dimi?OGlum 2460 dogmustu. Premature bez kullanmistim 6-7 paket.onlar da 30luydu sanirim. Sonra 1 numaraya gecmistik
Günaydın kızlar oda yapmaya ne zaman başlayacaksınız
ben molfix poresoft 1 numara 160 adet 290a aldim baska da almam hayirlisiyla dogunca gidisata gorrKızlar 1 numara bezi ne kadar kullanıyoruz? Yani kaç adet almak lazım? Sleepy nin 168li yeni doğan paketi var trendyolda. Sadece onu alsam 2 bedene geçene kadar idare eder mi? Yoksa yine 1 numara bez almam gerekir mi?
Bende böyle düşünüyorum. Gelecek ay sleepy yeni doğan alacağım 168li sonra 2 bedene geçerimben molfix poresoft 1 numara 160 adet 290a aldim baska da almam hayirlisiyla dogunca gidisata gorr
ben haziran temmuz anbe gruplarina bezle ilgili baktim bu iki markayi da oneriyorlarBende böyle düşünüyorum. Gelecek ay sleepy yeni doğan alacağım 168li sonra 2 bedene geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?