2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
kızlar o zaman sleepy bio natural serisinden 1 numaradan 1 paket 128 adet var içerisinde ilk etapta yeterli mi
Kızlar 1 numara bezi ne kadar kullanıyoruz? Yani kaç adet almak lazım? Sleepy nin 168li yeni doğan paketi var trendyolda. Sadece onu alsam 2 bedene geçene kadar idare eder mi? Yoksa yine 1 numara bez almam gerekir mi?

Ben de ilk başta Trendyolda bu burun temizleme uçlarından stoklamistim kuzenim çok kullanıliyor demişti aklınızda bulunsun bir de bu burun yıkama şırıngalari var Trendyolda tek bir yer satıyor stoga girer girmez bitiyor Chicconun burun temizleme aparatı da hepsiburdada 80 TL'ye kadar düşüyor bazen düşünürseniz bakın derim

OGlum 2460 dogmustu. Premature bez kullanmistim 6-7 paket.onlar da 30luydu sanirim. Sonra 1 numaraya gecmistik
Anladım teşekkür ederim o zaman 1 numara almak mantıklı geldi. Biraz doğuma yakın alayım ultrasonda kaç kilo olduğu ortalama söyleniyor ya ona göre 1 numaradan az yada çok alırım. Mantıklı dimi?

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Vicloon Bebek Kitapları Oyuncakları, Bebek Banyo Kitapları, Aynalı Dokun ve Hisset Yumuşak Kitaplar, Yeni Doğan Bebekler için Buruşuk Kağıt Yürümeye Başlayan Oyuncağı, Erken Gelişim İnteraktif ve Bebek Arabası Erkekler ve Kızlar için Yumuşak Oyuncak Hediyesi https://amzn.eu/d/b4K8cRm
Kızlar bunu sipariş vermiştim 1 aya geldi ama çok güzel şu an indirimde düşünen varsa alabilir

Arkadaşlar yorumlarda bez ile alakalı yorumlar görüyorum. Benim oğlum prematüre doğdu ve önce Prima prematüre bez sonra bulamayınca Molfix prematüre bez aldık ne kadar o bezler de bol felsefe mecbur en kucuklerdi kullandık sonra tabi hastaneden çıkınca kilo almaya başlayınca numara numara hangi bez denk geldiyse onu aldik. Prima Molfix sleepy bebem natural en son artık market bezlerine geçtik çünkü kilosunu bayağı alınca en geniş bezlere bakmaya başladık bütün aklınıza gelen markaları denemiş kullanmış birisiyim. Pişik mi bütün ama bakın bütün bezler pişik yapıyor ama sık sık değiştirmek kremlemek yada pudra kullanmak bunun önüne bir miktar geçiyor. En son en büyük numara sleepy bez aldık ve o da olmayınca çocuk artık bezi bıraktı iki yaşında kendisi baslayacam beze dedi galiba çünkü olmuyordu.Demem o ki şimdiden yine de bez konusunda çok plan yapmayin alsanız bile çok almayın birden büyüyorlar ve bezler olmuyor şu an elimde bayağı bir bez de var her numaradan ikinci çocuğa kaldı şansımıza. Yine de tavsiyem çok bez almayın çocuk doğsun ona göre kullanıma göre alın. Biliyorum maddi düşünüyorsunuz ama biz çocuğa ilk numaradan doğmadan bezler aldık hastane çantasına koyduk ama bebiş iki ay erken doğdu ve hiç birini o vakit kullanmadık en pahalisina denk geldi bezler prematüre olduğu için. Hatta bez bile bulamadık hastaneden ödünç aldık neyse çok uzadı yazı kusura bakmayın sadece tavsiye tercih tabiki sizlerin

Kızlar 1 numara bezi ne kadar kullanıyoruz? Yani kaç adet almak lazım? Sleepy nin 168li yeni doğan paketi var trendyolda. Sadece onu alsam 2 bedene geçene kadar idare eder mi? Yoksa yine 1 numara bez almam gerekir mi?
ben molfix poresoft 1 numara 160 adet 290a aldim baska da almam hayirlisiyla dogunca gidisata gorr

Kızlar bu ara kontrole gideniniz var mı bebişler ne alemde ben en son 3unde gittim doktor düzgün bir göstermedi ayrıntılı için 4unde gidecem çok merak ediyorum bebişimin gelişimi nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…