- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.761
Ben de en son 19 Haziran'da gitmiştim 24 temmuzda detaylı var çok merak ediyorum ben deKızlar bu ara kontrole gideniniz var mı bebişler ne alemde ben en son 3unde gittim doktor düzgün bir göstermedi ayrıntılı için 4unde gidecem çok merak ediyorum bebişimin gelişimi nasıl
Benimde 22sinde detaylı ultrasonum var çoook heyecanlıyımKızlar bu ara kontrole gideniniz var mı bebişler ne alemde ben en son 3unde gittim doktor düzgün bir göstermedi ayrıntılı için 4unde gidecem çok merak ediyorum bebişimin gelişimi nasıl
Tek benim ki mı geç yaBenimde 22sinde detaylı ultrasonum var çoook heyecanlıyım
Benimki 18 ağustosa verdi ayrintiliyi ama ben devlette yaptırıyorum ilk oğlumda da devlette yaptırdımTek benim ki mı geç ya
Benim ki de devlette evime gidecektim sırf bunun yüzünden kaldım memleketteyimBenimki 18 ağustosa verdi ayrintiliyi ama ben devlette yaptırıyorum ilk oğlumda da devlette yaptırdım
Kaçıncı hftada oluyorsunuz bn 21. Hftada en net görünüyor dediler diye bir iki hfta daha bekleyip öyle gitmeyi düşündümBenimde 22sinde detaylı ultrasonum var çoook heyecanlıyım
Canım seni üzmeyeceksem 5. Ayda ne tür bir sıkıntı oldu ki?Benim de 19u çarş günü. Çok heyecanlıyım inş sağlıkla geçer gider bu da. Ben ilk gebelikte bebeğimi 5. Ayda kaybetmiştim. 2. Gebeliğimde oğlumu sağ salim kucağıma almıştım çok şükürdetaylı ultrasonu yapan perinatologumdu yine aynı doktorum. Tüm herseyini sayıp sayıp herşeyi iyi deyip”hadi geçmiş olsun gözümüz aydın ben sapa sağlam veririm bu çocuğu kucağınıza allahın izniyle” demişti. Eşim ve ben öyle ağlamıştık ki mutluluktan
ben tam 20+3’te gitmiş olacağım, doktoruma sordum gayet yeterli haftası dediKaçıncı hftada oluyorsunuz bn 21. Hftada en net görünüyor dediler diye bir iki hfta daha bekleyip öyle gitmeyi düşündüm
Aslında doktorum 19. Hftada çağırmıştı ama bn biraz geç gideyim diye düşündüm araştırdım 19 dan sonra bakiyorlarmis ama en net 21. Hfta demişlerben tam 20+3’te gitmiş olacağım, doktoruma sordum gayet yeterli haftası dedi
Yani pek bir farkı olacağını düşünmüyorum canım 20. Hafta ile 23. Hafta arası en uygun zaman diye biliyorumAslında doktorum 19. Hftada çağırmıştı ama bn biraz geç gideyim diye düşündüm araştırdım 19 dan sonra bakiyorlarmis ama en net 21. Hfta demişler
5. Ayda olmadı canım 13. Haftadan itibaren bir plasenta anomalisi başladı plasenta bebeği büyütemedi kan akışı çok yavaştı, perinatolog ön görmüştü karnımda çok fazla yaşamayacağını. Büyümesi de çok çok yavaşlamıştı.Canım seni üzmeyeceksem 5. Ayda ne tür bir sıkıntı oldu ki?
Ben dün gittim , bebiş gülümsüyordu yüzünü gösterdi ağzı burnu kaşları göz yapsı şekilllenmişti çok tatlıştı yaKızlar bu ara kontrole gideniniz var mı bebişler ne alemde ben en son 3unde gittim doktor düzgün bir göstermedi ayrıntılı için 4unde gidecem çok merak ediyorum bebişimin gelişimi nasıl
MaşallahBen dün gittim , bebiş gülümsüyordu yüzünü gösterdi ağzı burnu kaşları göz yapsı şekilllenmişti çok tatlıştı yadoktor güzel bebek sevdim bebişi dedi maşallah inşallah vaktiyle sağlıkla gelir 20 hafta 21 cm 350 gr
Gözünaydın canım. Darısı başımıza aminBen dün gittim , bebiş gülümsüyordu yüzünü gösterdi ağzı burnu kaşları göz yapsı şekilllenmişti çok tatlıştı yadoktor güzel bebek sevdim bebişi dedi maşallah inşallah vaktiyle sağlıkla gelir 20 hafta 21 cm 350 gr
Ben 20ye almıştım dr sordum 21. E çektikKaçıncı hftada oluyorsunuz bn 21. Hftada en net görünüyor dediler diye bir iki hfta daha bekleyip öyle gitmeyi düşündüm
Sağlıklı olsunlar da bunlar gelir geçerBenim ki de devlette evime gidecektim sırf bunun yüzünden kaldım memleketteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?