2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bu ara kontrole gideniniz var mı bebişler ne alemde ben en son 3unde gittim doktor düzgün bir göstermedi ayrıntılı için 4unde gidecem çok merak ediyorum bebişimin gelişimi nasıl
Ben de en son 19 Haziran'da gitmiştim 24 temmuzda detaylı var çok merak ediyorum ben de

Benim de 19u çarş günü. Çok heyecanlıyım inş sağlıkla geçer gider bu da. Ben ilk gebelikte bebeğimi 5. Ayda kaybetmiştim. 2. Gebeliğimde oğlumu sağ salim kucağıma almıştım çok şükür detaylı ultrasonu yapan perinatologumdu yine aynı doktorum. Tüm herseyini sayıp sayıp herşeyi iyi deyip”hadi geçmiş olsun gözümüz aydın ben sapa sağlam veririm bu çocuğu kucağınıza allahın izniyle” demişti. Eşim ve ben öyle ağlamıştık ki mutluluktan

Canım seni üzmeyeceksem 5. Ayda ne tür bir sıkıntı oldu ki?

Aslında doktorum 19. Hftada çağırmıştı ama bn biraz geç gideyim diye düşündüm araştırdım 19 dan sonra bakiyorlarmis ama en net 21. Hfta demişler
Yani pek bir farkı olacağını düşünmüyorum canım 20. Hafta ile 23. Hafta arası en uygun zaman diye biliyorum

Canım seni üzmeyeceksem 5. Ayda ne tür bir sıkıntı oldu ki?
5. Ayda olmadı canım 13. Haftadan itibaren bir plasenta anomalisi başladı plasenta bebeği büyütemedi kan akışı çok yavaştı, perinatolog ön görmüştü karnımda çok fazla yaşamayacağını. Büyümesi de çok çok yavaşlamıştı.

Kızlar bu ara kontrole gideniniz var mı bebişler ne alemde ben en son 3unde gittim doktor düzgün bir göstermedi ayrıntılı için 4unde gidecem çok merak ediyorum bebişimin gelişimi nasıl
Ben dün gittim , bebiş gülümsüyordu yüzünü gösterdi ağzı burnu kaşları göz yapsı şekilllenmişti çok tatlıştı ya doktor güzel bebek sevdim bebişi dedi maşallah inşallah vaktiyle sağlıkla gelir 20 hafta 21 cm 350 gr

Gözünaydın canım. Darısı başımıza amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…