2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok geçmiş olsun üzüntünü tazelemezse neden kaybettiniz

Gözün aydın darısı başımıza

Çok geçmiş olsun üzüntünü tazelemezse neden kaybettiniz
Yok canım tazelemekten ziyade burada hiçbirinize olumsuz bi hikaye anlatmak istemedim sadece. Çok farklı bi durumdu, 13.Haftadan itibaren farkedilmişti gelişiminden vs. Hepimiz o zamanları geçtik allahın izniyle.

Yok canım tazelemekten ziyade burada hiçbirinize olumsuz bi hikaye anlatmak istemedim sadece. Çok farklı bi durumdu, 13.Haftadan itibaren farkedilmişti gelişiminden vs. Hepimiz o zamanları geçtik allahın izniyle.
Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Anladım canım çok çok geçmiş olsun, Allah diğer evlatlarına uzun ömürler versin inşallah

Ayy ne şirindir o öyle maşallah Allah nazarlardan korusun canım

Magnezyumu düzenli kullanıp gözlem Yapacam bakalım

Rabbim çocuklarına hayırlı güzel ömürler versin

Nasıl ekleniyor bilmiyorum(inşallah yapabilmişimdir) ama az önce denk geldim, çok güzel anlatılmış. Benim gibi acemi anne adayları için derli toplu bilgiler var.

Nasıl ekleniyor bilmiyorum(inşallah yapabilmişimdir) ama az önce denk geldim, çok güzel anlatılmış. Benim gibi acemi anne adayları için derli toplu bilgiler var.
Ben de bugün bunu okudum çok beğendim. Sudocrem vb çok doğru ama sebamed de aşırı derecede gözenek kapatıyor ve yağlı his bırakıyor.
Kamera ben de aldım ama xiomi değil brion Vega Bv6000 telefonun ekranından kamerayı istenilen yöne çeviriyor
Philips in emzikleri, biberonlari bebek ağız yapısına en uygun ürünler emzik konusunda da yanildigini düşünüyorum araştırdığım, izlediğim kadarıyla philip avent ürünleri gelişimi en çok destekleyen ürünler
Gece lambası olayı içinde bebeklerin ve büyüme çağındaki çocukların ışıksız ortamda uyumaları hem büyüme hormonu salgisinda hem de güvenli uyku adına çok önemli
Fırça olayında da ben doğal keçi kılı firca ve kemik tarak aldım kan dolaşımını hızlandırmasi için
Ben de muslin yerine yumuşak pazen battaniye kumaşı aldım annemle annem onlara ponponlar dikti yumuşak pazen battaniyelerin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ama özel bir pazen
Ağız silme mendillerine annemle baya baktık ama hepsi bir tık sert geldi organik pamuk Beyaz tülbent kumaşı bulduk annem ondan mendil dikti banyo sonrası içinde yine aynı kumastan kesti onu sarar sarmaz vücuttaki suyu anında çekiyor üstüne de havlusunu aldık

Bir de ben anakucaginin sonraki dönemde atılı hale gelmesini istediğim için kinderkraft latter diye bir modeli var tekerlekli oyuncaklı hem ana kucağı hem mama sandalyesi çok güzel bir ürün onu aldım. Arkadaşım e bebekten almıştı tekerlekleri olmadığı için çok zorlandığıni gözlemlenmiştim

Doktorum cok iyi bir perinatolog ama fiyat hadi 5bin olsun bu kadarda uçuk olunmaz bana göre
eğer doktorunuz İbrahim hoca ise o fiyat normaldir. ben uzak olduğu için kendisi ile devam edemedim. şu an acibaden international Çağlar hocaya gidiyorum. onun önerisi ile Umut Dilek, nişantaşında yeri. 2250tl. bunu öneririm size. ikiz gebelikte fiyat az biraz oynayabiliyor.

Doğum fiyatı zaten ucuk ama yarım saatlik muayene için gercekten ucuk bir rakam alternetif hastaneleri arayacagım ben piyasayı hiç araştırmadım o yuzden bilmiyorum burdan okuyunca şok oldum
bu arada benimde tüp bebek, Çağlar hoca ile acıbadem maslakta tanışmıştık. sonra kendisi yeşilköydeki acıbadem hastanesinin tüp bebek bölümünde başa geçti, evimize yakınlaştığı için çok mutlu olduk ona gidiyorum şimdi. normalde acıbademde fiyatlar çok yüksek olduğu için taaa tüp bebek yaptığımız zamanlarda önermişti bu perinatalogu. bence bi araştırın derim. her hamilelik değerlidir ama bizimkisi biraz daha değerli oluyor. zaten yeterince masraf ödemiş oluyoruz bide bu fiyatlar çok fazla. umut hocayı öneririm, bence araştırın.

Benımde annem oturuyor malesef oyleler gece acilde sadece dahiliye var anlatıyorum derdimi diyo ki benden başka doktor yok dedım size anlatıyorum da kasıgımda ki olaydan siz anlayamazsınız ki ben doğum yapsam garantisini verebılır mısınız o zaman korktular bi daha kadın doğumu aradılar hastanenın müdürü araya girdi anca kadın doğum doktoru o zaman gelebıldı ve lafını falan soktu baya sinirliydi falan :)

Evet malesef dahiliye harici doktor yok ve ona anlatıyosun derdini ama benım kasığımdaki rahatsızlıktan dahiliye anlayamaz ki anlattım anlattım kadın yuzume baktı siz sabah gelin en iyisi ya da yatışınızı yaplım 9 da kadın doğum doktoru burda olur dediler tabi ben başıma bişey gelirse hastaneyi sorumlu tutunca biraz tırstılar sanırım getirdiler doktoru. Dahiliye harici acilde doktor olmuyormuş anca cok acilse doktoru cagırıyolar ama benım gecmeyen bir vajinamda şişlik, acılma ve baskı vardı 2 gun surunce hep beraber korktuk Ve gittik

bende bülent tıraşta yaptırdım tüp bebegi direk bana ibrahim hocayı önerdiler o yuzden sectım ibrahım hocayı, doğum parası onemli degıl o bana koymadı da doğumumu orda yaptıracagım sadece yarım saatlik bir muayene ücreti için bu fiyat fazla geldi 2 katı olsaydı yıne giderdim piyasanın 4 katı olunca fazla geldi sadece. Malesef daha oncede düşüğüm var o zaten benı etkiledi tüp bebegın zorluğunu anlatmama gerek yok sende aynı yoldan gecmişsin canımYeşilköy acıbadem benım kapımın dibi orda umut hoca mı var perinatolog?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…