- 25 Nisan 2023
- 348
- 575
- 23
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.801
yok acıbademde bence yine çok yüksektir perinatalog. Bu dediğim Umut Dilek, nişantaşında yeri. Acıbademle çalışmıyor.bende bülent tıraşta yaptırdım tüp bebegi direk bana ibrahim hocayı önerdiler o yuzden sectım ibrahım hocayı, doğum parası onemli degıl o bana koymadı da doğumumu orda yaptıracagım sadece yarım saatlik bir muayene ücreti için bu fiyat fazla geldi 2 katı olsaydı yıne giderdim piyasanın 4 katı olunca fazla geldi sadece. Malesef daha oncede düşüğüm var o zaten benı etkiledi tüp bebegın zorluğunu anlatmama gerek yok sende aynı yoldan gecmişsin canımYeşilköy acıbadem benım kapımın dibi orda umut hoca mı var perinatolog?
Anladım . Bizde mutlaka nöbetçi doktor oluyor. Bazen kendi doktorun bile denk gelebiliyor. Arayıp öğrenebiliyordun hatta acilde kim var diye istediğin doktor denk gelirse gidiyosun.Evet malesef dahiliye harici doktor yok ve ona anlatıyosun derdini ama benım kasığımdaki rahatsızlıktan dahiliye anlayamaz ki anlattım anlattım kadın yuzume baktı siz sabah gelin en iyisi ya da yatışınızı yaplım 9 da kadın doğum doktoru burda olur dediler tabi ben başıma bişey gelirse hastaneyi sorumlu tutunca biraz tırstılar sanırım getirdiler doktoru. Dahiliye harici acilde doktor olmuyormuş anca cok acilse doktoru cagırıyolar ama benım gecmeyen bir vajinamda şişlik, acılma ve baskı vardı 2 gun surunce hep beraber korktuk Ve gittik
Akdeniz yada ege de misiniz? Zaten haberlerde görmüştüm oralar yanacak falan diye. Gerçi buralarda yanıyor ama çok değilKızlar çok sıcak yaaa evde klima var ama yatakodasında yok salonda koltukta rahat edemiyorum yatakodasında da nefes alamıyorum öyle de bişi
Dün ve bugün istanbul biraz iyi ya.Kızlar çok sıcak yaaa evde klima var ama yatakodasında yok salonda koltukta rahat edemiyorum yatakodasında da nefes alamıyorum öyle de bişi
Hayır tam tersi imrenilirsinAnkarada açık havada gölgede otururken askılı ile üşüdüm ben şu an desem linç edilir miyim
İstanbul'dayım. Gecen hafta itibariyle tek klimalı odada yani salonda yatıyoruz. Ev bol güneş alınca tek durulabilir yer klimalı yer oldu. Mümkün değil yatak odasında yatamıyorum.Kızlar çok sıcak yaaa evde klima var ama yatakodasında yok salonda koltukta rahat edemiyorum yatakodasında da nefes alamıyorum öyle de bişi
Benim haftalardır ara ara oluyor, bazen farkında olmadan aniden kalkarsam/hareket edersem ya da yatar vaziyette öksürüp/hapşırırsam oluyor. Her kontrolde soruyorum. Doktor normal diyor, ben de sadece dikkat ediyorum.Kızlar bu arada sizde de ani bıçak saplanması gibi ağrı oluyor mu benim bazen böyle birden olup geçiyor bu hafta başladı acaba rahim büyüdüğü için mi
Evet şimdi söyleyince aklıma geldi hapşırırken falan da oluyor normaldir o zaman yani hem geçiyor hemde yanlız bende değilmiş. Teşekkür ederim cevap verdiğin içinBenim haftalardır ara ara oluyor, bazen farkında olmadan aniden kalkarsam/hareket edersem ya da yatar vaziyette öksürüp/hapşırırsam oluyor. Her kontrolde soruyorum. Doktor normal diyor, ben de sadece dikkat ediyorum.
Benim telefon bu halde o yüzden gündüz bakamıyorum pek karanlıkta yine biraz gözüküyor daha kolay yazıyorum gündüz sinir ediyor hep yanlış yazıyorum
Bence cogunluga gore gozlenemez diyodur. Benimde ole bisey gorunmuyor ama sen eminsen bence kesin goruyorsundur. Hatta bence asiri mukemmel buna smdiden sahit olmanKızlar ben bazen bebiş hareket ederken karnıma da bakıyorum, bazı hareketleri dışardan belli oluyor ama çoğu yerde 6 aydan önce de dışardan gözlenemez diyor, eminim de gördüğüme doğru mu görüyorum acaba ?
Akdeniz yada ege de misiniz? Zaten haberlerde görmüştüm oralar yanacak falan diye. Gerçi buralarda yanıyor ama çok değil
Kız bende istanbuldayım çok sıcak yaa durulcak gibi değilDün ve bugün istanbul biraz iyi ya.
Ama perşembe cuma fenaydı.
Benimde ev sabahtan akşama kadar güneş alıyo Allahtan son aylar yaza denk gelmiyo yaaİstanbul'dayım. Gecen hafta itibariyle tek klimalı odada yani salonda yatıyoruz. Ev bol güneş alınca tek durulabilir yer klimalı yer oldu. Mümkün değil yatak odasında yatamıyorum.
Bende de oluyo doktoruma sordum kaslar geriliyo gevşemek istiyo normal dedi magnezyum yazdıKızlar bu arada sizde de ani bıçak saplanması gibi ağrı oluyor mu benim bazen böyle birden olup geçiyor bu hafta başladı acaba rahim büyüdüğü için mi
Bana tetenoz için önce 20.hafta gel dedi şimdi 22.hafta kontrolü ol gel dedi bi dediği diğerini tutmuyoKızlar napıyorsunuz? İlk aşıyı olmuş bulunmaktayız direk buz uyguladım inşallah ağrı sızı olmaz
Ben de goruyorum disardan canim. Bi deri bi kemik oldugum icin ilk basta 13. Haftada ilk hareketinde bile gordum karnimdaKızlar ben bazen bebiş hareket ederken karnıma da bakıyorum, bazı hareketleri dışardan belli oluyor ama çoğu yerde 6 aydan önce de dışardan gözlenemez diyor, eminim de gördüğüme doğru mu görüyorum acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?