2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kız bende istanbuldayım çok sıcak yaa durulcak gibi değil

Benimde ev sabahtan akşama kadar güneş alıyo Allahtan son aylar yaza denk gelmiyo yaa
Erzurum a gelin kızlar doğal klima akşam ince battaniye ile insan üşüyor üç hftadir İzmir bursa memleketleri gezdik nasıl kaçıp geri geldiğimi bilemedim bı dışarı çıkamadım şikayet ettiğim soğuğu özledim

Ay soğuk candır ısınma ihtimalin var ama sıcakta sıkıntı

Canım doğum ücretini sordun mu ben buharaya sordum normal veya sezeryan , oda susuleme, 3 tane oda da fotoğraf çekimi, doğum koçluğu, emzirme eğitimi, doğum sertifikası anne ve bebeğin 10 günlük kontrolleri, 2 gün hastanede kalış yemek , lahusa şerbeti, diyetisyen desteği falan 9.950 TL dedi sezeryan ya da normal değil de epidural doğum istersen de 11.500 dedi

Ay çok iyi fiyat bizim burda (istanbul) en dandik hastanelerin normal doğumu 10 dan başlıyor suan geçen bir abla doğum yapmış ondan öğrendim. Dümdüz kupkuru normal doğum. Benim gittigim hastanenin de muayene ücretine zam gelmiş Allah bilir biz doğurana kadar kaç para olur Allah yardımcımız olsun ☹

Kız bende istanbuldayım çok sıcak yaa durulcak gibi değil

Benimde ev sabahtan akşama kadar güneş alıyo Allahtan son aylar yaza denk gelmiyo yaa
Benim evim güneş almıyor o kadar.
İstanbulda da her semt aynı değil ya.
Okula giderdik kışın arabayla başka semtlerden gelen arkadaşlar kiminin arabasının tepesi kar olur kiminin olmazdı. Ankara'da da öyle büyükşehirde semt semt değişiyor hatta dediğin gibi ev ev bile etkiliyor demekki. Güneş alma ,çatı katı , batı cephe vs. hepsi etkili.

Benim telefon bu halde o yüzden gündüz bakamıyorum pek karanlıkta yine biraz gözüküyor daha kolay yazıyorum gündüz sinir ediyor hep yanlış yazıyorum
Ay geçmiş olsun görmeyince merak ettim bir sorayım dedim bir sıkıntı olmasın da

Bizde büyüdük teyzoslar bugun kontrolumuz vardi bu sefer pipiyi iyice gösterdi tamam dedim artık inanıyorum senin erkek olduğuna saglikli yaa suan sukur parmağını emiyordu yaa resmen hareketli görünce bambaşka oluyor insan her gittiğimizde uyuyordu çünkü Allah isteyen herkese nasip etsin

Bizim burada tek özel hastane var fiyatları görünce 25 30 derler diye düşündüm

Fiyat cok iyi. Ankara medıcalpark 28bın aldım paketi.. Zam gelicekmış kısın karda buzda uzak mesafede zorlamayalım mecburen riske atmayalım dedık. Aileme yakın ama benim eve uzak son zamanlar oraya gecerım kısmetse. Sağlıkla doğsunlar

Ben 19+6 haftalık 20 haftalık hamileyim dedim doktor hayır sen yarından itibaren 21 haftalık hamilesin dedi
Doktor kaan kocatepe var youtube sayfasında mesela 18. Hafta hamılelik bakmak istedim 18+0 18+6 haftaları 19.hafta dıye paylasmıs biz hangı haftadayız bende anlayamadım.

Ben de Kağan Kocatepe'den dinledim bu hafta işini, örneğin 16+2 demek 16. hafta dolduruldu ve 17'den gün alınıyor o yüzden 17. hafta olarak geçiyor. Ama ben kafam net olsun diye hafta+gün olarak söylemeyi tercih ediyorum. Çünkü 17. hafta denince çoğu 17+... olarak düşünüyor. Ben de o videoları dinleyene kadar öyle biliyordum açıkçası.

Biz bi travel buyuk bi de kabin boy aldik ikisini de cybex aldik ama zamlardan once. Baya guzel yorumlar var kullanan arkadaslarimda cok memnun
Biz bi travel buyuk bi de kabin boy aldik ikisini de cybex aldik ama zamlardan once. Baya guzel yorumlar var kullanan arkadaslarimda cok memnun
Cybex’in hangi modeli acaba? Hangi mağazadan ne kadara aldınız?

kızımda bu seti almıştık çok memnun kaldım çünkü kızımın cildi atopikti egzemaya meyilliydi yağını düzenli kullandım iyi geldi ama pişik kremi olarak bepantol daha hızlı etki ediyor diyebilirim

bende içten çok hissedemesemde dıştan görebiliyorum hafif hareketlilik oluyor özellikle duşta farkediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…