- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.821
Erzurum a gelin kızlar doğal klima akşam ince battaniye ile insan üşüyor üç hftadir İzmir bursa memleketleri gezdik nasıl kaçıp geri geldiğimi bilemedim bı dışarı çıkamadım şikayet ettiğim soğuğu özledimKız bende istanbuldayım çok sıcak yaa durulcak gibi değil
Benimde ev sabahtan akşama kadar güneş alıyo Allahtan son aylar yaza denk gelmiyo yaa
Ay soğuk candır ısınma ihtimalin var ama sıcakta sıkıntıErzurum a gelin kızlar doğal klima akşam ince battaniye ile insan üşüyor üç hftadir İzmir bursa memleketleri gezdik nasıl kaçıp geri geldiğimi bilemedim bı dışarı çıkamadım şikayet ettiğim soğuğu özledim
Canım doğum ücretini sordun mu ben buharaya sordum normal veya sezeryan , oda susuleme, 3 tane oda da fotoğraf çekimi, doğum koçluğu, emzirme eğitimi, doğum sertifikası anne ve bebeğin 10 günlük kontrolleri, 2 gün hastanede kalış yemek , lahusa şerbeti, diyetisyen desteği falan 9.950 TL dedi sezeryan ya da normal değil de epidural doğum istersen de 11.500 dediErzurum a gelin kızlar doğal klima akşam ince battaniye ile insan üşüyor üç hftadir İzmir bursa memleketleri gezdik nasıl kaçıp geri geldiğimi bilemedim bı dışarı çıkamadım şikayet ettiğim soğuğu özledim
Ay çok iyi fiyat bizim burda (istanbul) en dandik hastanelerin normal doğumu 10 dan başlıyor suan geçen bir abla doğum yapmış ondan öğrendim. Dümdüz kupkuru normal doğum.Canım doğum ücretini sordun mu ben buharaya sordum normal veya sezeryan , oda susuleme, 3 tane oda da fotoğraf çekimi, doğum koçluğu, emzirme eğitimi, doğum sertifikası anne ve bebeğin 10 günlük kontrolleri, 2 gün hastanede kalış yemek , lahusa şerbeti, diyetisyen desteği falan 9.950 TL dedi sezeryan ya da normal değil de epidural doğum istersen de 11.500 dedi
Benim evim güneş almıyor o kadar.Kız bende istanbuldayım çok sıcak yaa durulcak gibi değil
Benimde ev sabahtan akşama kadar güneş alıyo Allahtan son aylar yaza denk gelmiyo yaa
Ay geçmiş olsunBenim telefon bu halde o yüzden gündüz bakamıyorum pek karanlıkta yine biraz gözüküyor daha kolay yazıyorum gündüz sinir ediyor hep yanlış yazıyorum
Teşekkür ederim sevindim bir sorun olmadığınaBende de oluyo doktoruma sordum kaslar geriliyo gevşemek istiyo normal dedi magnezyum yazdı
Bizim burada tek özel hastane varAy çok iyi fiyat bizim burda (istanbul) en dandik hastanelerin normal doğumu 10 dan başlıyor suan geçen bir abla doğum yapmış ondan öğrendim. Dümdüz kupkuru normal doğum.Benim gittigim hastanenin de muayene ücretine zam gelmiş Allah bilir biz doğurana kadar kaç para olur Allah yardımcımız olsun ☹
Vallah bana 18 den itibaren dedi dağlık ocağında hemşire ben 19+5 im şu anBana tetenoz için önce 20.hafta gel dedi şimdi 22.hafta kontrolü ol gel dedi bi dediği diğerini tutmuyo
Ben 19+6 haftalık 20 haftalık hamileyim dedim doktor hayır sen yarından itibaren 21 haftalık hamilesin dediVallah bana 18 den itibaren dedi dağlık ocağında hemşire ben 19+5 im şu an
Nasıl oluyormuş bende bir şey anlamadımBen 19+6 haftalık 20 haftalık hamileyim dedim doktor hayır sen yarından itibaren 21 haftalık hamilesin dedi
Fiyat cok iyi. Ankara medıcalpark 28bın aldım paketi.. Zam gelicekmış kısın karda buzda uzak mesafede zorlamayalım mecburen riske atmayalım dedık. Aileme yakın ama benim eve uzak son zamanlar oraya gecerım kısmetse. Sağlıkla doğsunlarCanım doğum ücretini sordun mu ben buharaya sordum normal veya sezeryan , oda susuleme, 3 tane oda da fotoğraf çekimi, doğum koçluğu, emzirme eğitimi, doğum sertifikası anne ve bebeğin 10 günlük kontrolleri, 2 gün hastanede kalış yemek , lahusa şerbeti, diyetisyen desteği falan 9.950 TL dedi sezeryan ya da normal değil de epidural doğum istersen de 11.500 dedi
Doktor kaan kocatepe var youtube sayfasında mesela 18. Hafta hamılelik bakmak istedim 18+0 18+6 haftaları 19.hafta dıye paylasmıs biz hangı haftadayız bende anlayamadım.Ben 19+6 haftalık 20 haftalık hamileyim dedim doktor hayır sen yarından itibaren 21 haftalık hamilesin dedi
20.haftamı oluyor 18+6..19 olması gerekmiyor mu18+2 de iken 19. Haftanın içinde olmuş oluyoruz, 18+6 yarın 20. Haftaya giriyorsunuz demek
Biz bi travel buyuk bi de kabin boy aldik ikisini de cybex aldik ama zamlardan once. Baya guzel yorumlar var kullanan arkadaslarimda cok memnun
Cybex’in hangi modeli acaba? Hangi mağazadan ne kadara aldınız?Biz bi travel buyuk bi de kabin boy aldik ikisini de cybex aldik ama zamlardan once. Baya guzel yorumlar var kullanan arkadaslarimda cok memnun
kızımda bu seti almıştık çok memnun kaldım çünkü kızımın cildi atopikti egzemaya meyilliydi yağını düzenli kullandım iyi geldi ama pişik kremi olarak bepantol daha hızlı etki ediyor diyebilirimKızlar peki bu marka ve bu seti nasıl buluyorsunuz
Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti (500ml.Şam+50ml.Pişik Kremi+100ml.Oil)
bende içten çok hissedemesemde dıştan görebiliyorum hafif hareketlilik oluyor özellikle duşta farkediyorumKızlar ben bazen bebiş hareket ederken karnıma da bakıyorum, bazı hareketleri dışardan belli oluyor ama çoğu yerde 6 aydan önce de dışardan gözlenemez diyor, eminim de gördüğüme doğru mu görüyorum acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?