- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.041
Canım uçuk kremleri antiviral yani enfeksiyon önleyicidir içinde antibiyotik bulundurur sürmemen daha sağlıklı. Ah ne çektim o uçaklardan ağzımı açamadığımı bilirim sürekli olur sarımsak deneyebilirsin birde sürekli buz uygulaması yapKızlar merhaba nasılsınızbenim dudağımda ciddi bir uçuk çıktı başta önemsemedim ama gittikçe büyüyor. Uçuk için krem sürsem bebeğe zararı olurmu sizce?
Dinleniyor ben gittikçe hemen ebenin yanına çıkıp dinliyorum rica edersen geri çevirmezler canım ama 17.haftadan sonra net duyulur bu cihazla duyamazsak korkma diye uyarıyorlarKızlar aile hekimliğinde kalp atışı dinleniyor mu bilginiz var mı
Maşallah bir sorun olmasın daSelam kızlar muayene olduk bugün
250 gram olmuş.
Başı aşağı bakıyor dedi.
Rahim ağzı uzunluğu iyi dedi.
Çok ciddi bir bebek dedi.
17+5 iz normalde ama önden gidiyormuş.18-19 arası çıktı. Yani bir hafta önden gidiyor. Tabi ben direk çok korktum. Erken döllenme olabilir eşin iri mi dedi evet dedim eşim yüz kilo, ben zaten iriyim.
Ben 2 kilo almışım. Ordaki tartıya göre.
Ay dönümlerim cuma bundan sonra randevuları cumadan cumaya alıcam.
Erkek bebek de olduğu için iri olup önden gidebilir telaş edecek bir durum yok rahat ol dedi. 2 haftadan fazla önden giderse sıkıntı dedi. Amniyon sıvısı biraz fazla dedi. Karbonhidrat yemeyi azalt sadece dedi. Ne gerekiyorsa yaparım gerekirse diyet yaparım dedim hayır diyet yapma azalt sadece dedi.
Varislerimi sordum meslek hastalığı dedi. Öğretmensin bütün gün ayaktasın normal dedi.Havalar soğuyunca sonbaharda hamile varis çorabına geçeriz dedi. Bazı hamilelerde daflon varis ilacı da kullandığımız oluyor dedi. Ben dedim daflon bende ağrı yaptı hamile değilken kullandım bir dönem bıraktım dedim. Önemli olan ağrın var mı dedi bende hayır varis için ağrım yok dedim.
20.hafta tetanoz aşısı ol.
21.hafta detaylı ultrasona gel dedi.
Kan ve magnezyuma devam.
D vitamini ekleyeceğiz dedi. Bonevit verdi.
Evde var okul açılınca başlarım gerekirse. Doktor şimdi gerek yok dedi. Zaten evde istirahat halindeyim.Maşallah bir sorun olmasın datatlım varis çorapları var ya onlardan kullanmak zararlı değilse dene istersen azaltıyor diye biliyorum
Ben de merak ediyordum ayrıntılı için İstanbul'da perinatolog araştırıyorum gidenler var mı ya da bilgisi olan?Prof.Dr.Aytül Çorbacıoğlu Esmer'e gideniniz var mı kızlar? kendisi perinatolog fiyatları da makul geldi.
Maşallah canımSelam kızlar muayene olduk bugün
250 gram olmuş.
Başı aşağı bakıyor dedi.
17+5 iz normalde ama önden gidiyormuş.18-19 arası çıktı. Yani bir hafta önden gidiyor. Tabi ben direk çok korktum. Erken döllenme olabilir eşin iri mi dedi evet dedim eşim yüz kilo, ben zaten iriyim.
Erkek bebek de olduğu için iri olup önden gidebilir telaş edecek bir durum yok rahat ol dedi. 2 haftadan fazla önden giderse sıkıntı dedi. Amniyon sıvısı biraz fazla dedi. Karbonhidrat yemeyi azalt sadece dedi. Ne gerekiyorsa yaparım gerekirse diyet yaparım dedim hayır diyet yapma azalt sadece dedi.
Varislerimi sordum meslek hastalığı dedi. Öğretmensin bütün gün ayaktasın normal dedi.Havalar soğuyunca sonbaharda hamile varis çorabına geçeriz dedi. Bazı hamilelerde daflon varis ilacı da kullandığımız oluyor dedi. Ben dedim daflon bende ağrı yaptı hamile değilken kullandım bir dönem bıraktım dedim. Önemli olan ağrın var mı dedi bende hayır varis için ağrım yok dedim.
Kan ve magnezyuma devam.
Ben Park yatağı Elele madre aldımSevgili anneler park yatak ve bebek arabası önerisinde bulunursanız sevinirim. Detaylı bir araştırma yapmak istiyorum öneriler üzerine
Annemin de varisi var bacağında doktor ecopirin kullansan seni çok rahatlatır dediEvde var okul açılınca başlarım gerekirse. Doktor şimdi gerek yok dedi. Zaten evde istirahat halindeyim.
Stetaskoplar varya onunla bile duyuluyor artık büyüdükleri içinKızlar aile hekimliğinde kalp atışı dinleniyor mu bilginiz var mı
Uçuğu ihmal etme doktora görün bence o hızlıca geçirecek bir şey verirKızlar merhaba nasılsınızbenim dudağımda ciddi bir uçuk çıktı başta önemsemedim ama gittikçe büyüyor. Uçuk için krem sürsem bebeğe zararı olurmu sizce?
Ben kanz withme II aldım park yatağı. Prego travel sistem bebek arabasını da ablamdan alacağım ablam kullandı memnunduSevgili anneler park yatak ve bebek arabası önerisinde bulunursanız sevinirim. Detaylı bir araştırma yapmak istiyorum öneriler üzerine
Bol dinlen o zaman inşallah iyi gelirEvde var okul açılınca başlarım gerekirse. Doktor şimdi gerek yok dedi. Zaten evde istirahat halindeyim.
Evet hergun iki damla temiz iç çamaşırına damlat canım inşallah fayda sağlarBen de dün başladım bakalım her gün kullanıcaz dimi bunu
Evet ben de steteskopla dinliyorum ama yine de orada dinlenir mi diye merak ettimStetaskoplar varya onunla bile duyuluyor artık büyüdükleri için
Bende bilmiyorum neden karbonhidrat kaynaklı mı acebaMaşallah canımaminyon sıvısı genelinde fazla çıkmış neden acaba
Coraspin içeyim mı dedim gerek yok dediAnnemin de varisi var bacağında doktor ecopirin kullansan seni çok rahatlatır dedi
Ağrım yok şükür. Aile hekimliği çok soruyor varis vs. Ondan dolayı doktora da bahsettim gözden kaçırdığı bir şey olmasın diye o da gerek görmedi şu an ne ilaç be çorap.Bol dinlen o zaman inşallah iyi gelir
bebek arabasi almadin mi canim neden ben de almadim daBen Park yatağı Elele madre aldımbebek arabası da alsaydim kinderkraft alacaktim
Bizim amacımız bebeği korumak değil mi hay Allahım hepsi ayrı birsey diyor. Çok geçmiş olsun canım ya baya ağır olmuş sana da.Olur böyle dedi ağır bir aşı çünkü dedi ama keşke doğumdan sonra olsaydın dedi, benim anlamadığım kadın doğum yaptır dedi bu doktor neden böyle söyledigece yine uyumadım bulantı ishal var şimdide sağlık ocağına gitsem mi çalışsam mı diye düşünüyorum
MaşallahSelam kızlar muayene olduk bugün
250 gram olmuş.
Başı aşağı bakıyor dedi.
Kan ve magnezyuma devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?