2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar merhaba nasılsınız benim dudağımda ciddi bir uçuk çıktı başta önemsemedim ama gittikçe büyüyor. Uçuk için krem sürsem bebeğe zararı olurmu sizce?
Canım uçuk kremleri antiviral yani enfeksiyon önleyicidir içinde antibiyotik bulundurur sürmemen daha sağlıklı. Ah ne çektim o uçaklardan ağzımı açamadığımı bilirim sürekli olur sarımsak deneyebilirsin birde sürekli buz uygulaması yap

Maşallah bir sorun olmasın da tatlım varis çorapları var ya onlardan kullanmak zararlı değilse dene istersen azaltıyor diye biliyorum

Maşallah bir sorun olmasın da tatlım varis çorapları var ya onlardan kullanmak zararlı değilse dene istersen azaltıyor diye biliyorum
Evde var okul açılınca başlarım gerekirse. Doktor şimdi gerek yok dedi. Zaten evde istirahat halindeyim.

Sevgili anneler park yatak ve bebek arabası önerisinde bulunursanız sevinirim. Detaylı bir araştırma yapmak istiyorum öneriler üzerine

Maşallah canım aminyon sıvısı genelinde fazla çıkmış neden acaba

Kızlar merhaba nasılsınız benim dudağımda ciddi bir uçuk çıktı başta önemsemedim ama gittikçe büyüyor. Uçuk için krem sürsem bebeğe zararı olurmu sizce?
Uçuğu ihmal etme doktora görün bence o hızlıca geçirecek bir şey verir

Sevgili anneler park yatak ve bebek arabası önerisinde bulunursanız sevinirim. Detaylı bir araştırma yapmak istiyorum öneriler üzerine
Ben kanz withme II aldım park yatağı. Prego travel sistem bebek arabasını da ablamdan alacağım ablam kullandı memnundu

Maşallah canım aminyon sıvısı genelinde fazla çıkmış neden acaba
Bende bilmiyorum neden karbonhidrat kaynaklı mı aceba
Annemin de varisi var bacağında doktor ecopirin kullansan seni çok rahatlatır dedi
Coraspin içeyim mı dedim gerek yok dedi
Bol dinlen o zaman inşallah iyi gelir
Ağrım yok şükür. Aile hekimliği çok soruyor varis vs. Ondan dolayı doktora da bahsettim gözden kaçırdığı bir şey olmasın diye o da gerek görmedi şu an ne ilaç be çorap.

Bizim amacımız bebeği korumak değil mi hay Allahım hepsi ayrı birsey diyor. Çok geçmiş olsun canım ya baya ağır olmuş sana da.

Maşallah sıvı fazlalığı sebebiyle şeker yüklemesini yaptır dedi bana doktor size de söyledi mi benzer birşey? Şeker ve karbonhidrat ağırlıklı beslenme sebebiyle oluyormuş fazla olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…