2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

D d_g_g çıktın mı muayeneden?
Ne dedi Atıl hoca?

Kuzular ciktim ama trafikti suydu buydu yazamadim
Atil Hoca mukemmel tane tane okdr guzel anlatiyor ki.. ben bu kadarini beklemiodum
Adi gibi cidden detayliymis. Akliniza gelen gelmeyen herseye tek tek bakiliyor olculuyor biciliyor. Fetal dna ve 2li den farki organlara isleyislerine damarlara kan akisina da bakildigi icin bunu yaptirmak da cidden fayda var bence. Cunku dogum sonrasi mudahale edilebilir seyler bu ultrasonda cikiyor.
Cok sukur simdilik hersey yolunda. Darisi yaptiricak tum arkadaslarimin basina. İnsallah hepimiz guzel haberlerle geliriz Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin

Siz peki doktorla doğum sürecini konuştunuz mu şöyle istiyorum böyle istiyorum diye ? Ben ilk gebelik teşhisi konulduğunda gittiğim doktor bana daha ilk günden sezaryan önerdiğini planladığını vs söyledi bi daha gitmedim ona.ama şimdiki doktorumla hiç doğum sürecini konuşmadık

Amin canım gözün aydın

Çok sevindim canım darısı başımıza

Beni kürtaj yapan doktor pelvik kemiğin çok dar senin normal doğum yapman çok zor olur demişti kendi doktorumla daha konuşmadım senin de öyle bir durumun olabilir mi

Hadi gözünaydın sağlıkla gelsin inşallah.
bebiş önden gidiyor diye sat değiştirdi mi peki ?
Amniyo sıvısı için doktor bana şekerli su meyve suları asitli şeyler vs az tüket bunlar suyunu arttırır suyun fazla olması erken doğuma sebep olur vs demişti. Karbonhidratla birlikte bunlara da dikkat etmende fayda var

Detaylıdan çıkan arkadaşlar hayırlı olsun tebrikler güzel sonuçları almışsınız. Şimdi gebeliğin balayı başlayabilir:) darısı başımıza hayırlı haberler inşallah.
Her birimiz sağlıkla kucağımıza alalım daha doğumdan sonrada burada konuşacak çok şeyler var :))) gazlar, dişler, atak dönemleri çok eğlenicez

Tetanoz olası risk gerçekleştikten 72 saat içine kadar olunabiliyor. Benim sağlık ocağındaki hemşire öyle demişti

Meyvelerin yanında yoğurt ye canım şekeri dengeliyor.

Canım arkadaşım da sezeryan olacak bugün Kemal çoşkunla tanışmaya gidecekler medical parktı sanırım hastane ismi.
Sen kime gidiyorsun?
kemal coşkun batmanda baya meşhur özellikle hamilelik tedavisinde ama onla ilgili sezeryanda çok iyi yorumlarda var kötü yorumlarda ben yasemin afşine gidiyorum yaşam hastanesindedir

Kızlar merhaba nasılsınız benim dudağımda ciddi bir uçuk çıktı başta önemsemedim ama gittikçe büyüyor. Uçuk için krem sürsem bebeğe zararı olurmu sizce?
hamileyken bağışıklık zayıflafığı için uçuk daha fazla olabiliyor eczacıya sorarak alırsınız bişi olmaz inşallah

Beni kürtaj yapan doktor pelvik kemiğin çok dar senin normal doğum yapman çok zor olur demişti kendi doktorumla daha konuşmadım senin de öyle bir durumun olabilir mi
Yok bana hiç öyle bişey söylemedi ilk gittiğim dr. Ondan sonra da 4 doktora gittim o da hiç sezaryan olacaksın normal olacaksın demedi . Muhtemelen ilk gittiğim sezaryan yanlısı ondan öyle söyledi

Yok bana hiç öyle bişey söylemedi ilk gittiğim dr. Ondan sonra da 4 doktora gittim o da hiç sezaryan olacaksın normal olacaksın demedi . Muhtemelen ilk gittiğim sezaryan yanlısı ondan öyle söyledi
Bugun biz bunu da konustik. Benim kendi doktorum direk sezeryan dedi iki hafta once. Bugun de detayli da sordum. Ozellikle 35yasin uzerinde ve tup bebekte herhangi birsey ters gitmesin die anne de bebek de saglikla yasayabilsin die sezeryan oneriliyormus. 39. Haftayi doldur ama israr etme tutturma normal dogum diye dedi mesela…

Tetanoz olası risk gerçekleştikten 72 saat içine kadar olunabiliyor. Benim sağlık ocağındaki hemşire öyle demişti
Bende hemşireyim ama bahsedilen yenidoğan değil. Yani bizler zaten anne karnında aşımızı olduk ve o aşı risk gerçekleştikten sonra ilk 86 saat bizi koruyabiliyor ama bebek anne karnında bu bağışıklığı almazsa o 72 saat bebeği ne koruyacak?

Ay sebepsiz duygulandırdı beni son 2 cümle düşük yaptığım zaman birdaha olmayacak, olsa da aynısı olacak diye düşünüp ağlıyordum şimdi 17.haftamız bitmek üzere... Rabbım sağ salim kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin ya hepimize

Benim şimdilik normal diyor doktorum hatta çok zorda kalmazsam sabaha kadar sancı çekersin yine almam sezaryen dedi normal doğum yapan arkadaşlar çok zor mu ya

72saat icinde olunan yetiskinler icin. Mesela esinin eline civi batti hastaneye gittiniz direk tetanoz yapiliyor sıkıntı olmasin diye
Ama KelebeksiRY dedigi gibi yenidogan icin bu gecerli degil. Yd en erken 2 aylikken tetanoz olabiliyor. Dogum itibari ile bu sure icinde eger anne asi olduysa antikorlar bebegi koruyor.
Bebege zarari olmayan bir asi. Tabiki yaptirip yaptirmamak asi karsitligi hep kisisel kararlar ama sebep sonuc ve kar/zarar bakilmadi daha onemli diye dusunuyorum

Benim şimdilik normal diyor doktorum hatta çok zorda kalmazsam sabaha kadar sancı çekersin yine almam sezaryen dedi normal doğum yapan arkadaşlar çok zor mu ya
Ama kac yasindasin? Bi de normal yolla gebelik degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…