- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.141
Hepatit nerden çıktı ya. Sadece tetanoz olmuyormuyuz. Oğlumda sanki sadece tetanoz oldum.
Hepatit gerek görülürse yapılıyor her hamilelikte yapılmaz. Valla bende biraz tekme hissedip sola dönüyorum ama uyku hali sabah sağ tarafıma falan uyanıyorum inşallah bir zararı olmazCanım asitli içecek içiyordum eskiden hamilelikte hayatta tüketmediğim şeyler ama bu sefer biraz rahat olayım demiştim. Allah korusun erken doğum kimse yapmasın yapmak zorunda kalmasın.
Sat değiştirmedi. Sat sabit. Sat a göre zatem önden mi geriden mi belirliyor ya.
Benim sat dönümü cuma bundan sonra cumaları alıcam randevularımı.
Son 4 haftada iki kilo gözüktü ama sabah kahvaltı yaptım koca kupa çay içtim ve bardak su içtim hastaneye vardım 3 bardak da orda su içtim. Yani o kadar kilo almadım toplamda. Doktorun tartısına göre 74-75-77 oldum gözüküyor. 9-13-17 haftalar gittim toplam üç kez.
Hemen bugün akşam yemeğine cacık ekledim. Tava yoğurdu alacaktım bulamadım ara öğün lere eklemek için.
Hissetmiyorum. Doktor bazı gebeler 20.haftada hissetmeye başlar dedi.
Hepatit nerden çıktı ya. Sadece tetanoz olmuyormuyuz. Oğlumda sanki sadece tetanoz oldum.
Sulardan oluyor yazın genelde ya da şehir değişikliği şebeke suyu farklı geliyor. Bir süre ekime kadar filan yemekleri çayı hazır su ile yapın.
Tetanoz ishal mi yapıyor?
Ben artık sola yatıyorum. Özellikle dikkat etmeye çalışıyorum.
Bende hissetmiyorum canımHayir yaaa hala hayir
Elini koymadan hissediyor musun ben elimi koyunca döndüğünü kaydığını vurduğunu hissediyorum ama elimi koymayınca hiç hissetmiyorunEvet özellikle geceleri sırt üstü yatınca hiç durmuyor birde bacaklarımı kendime çekince sanırım sıkışıyor
Kuzum benimki vuruyor elimi koymadan daha çok hissediyorum ben yani sanki bizim parmak bpyutumuzda bişey vuruyor gibi minik minik birde bu hafta balon geriliyor gibi içimde sanırım o da kayması. Ama şöyle benimki doopler cihazı nereye koysak diğer tarafa kaçıyor ebe demişti bana ya temas sevmeyen ya da oyuncu hareketli bebek diyeElini koymadan hissediyor musun ben elimi koyunca döndüğünü kaydığını vurduğunu hissediyorum ama elimi koymayınca hiç hissetmiyorun
15 haftalığız dünden beri hafif hissediyorumKızlar bebislerin hareketlerini hissediyor musunuz
Canım şükür bebekle ilgili bir sorun yokmuş, kan ve idrar tahlili yaptılar bulantı içinde damardan emetril diye bir ilaç yaptılar, sonuçları bekliyorum çok teşekkür ediyorumCanım kusma ve ishalin su gibi artıyor mu? Her halükarda bi serum iyi gelebilir. Çabucak toparlarsın inşallah bize de yaz lütfen.
Ben 18+2yim bende de bişey yok sadece elimi koyunca hafif odaHerkes erkenden hissetmiş, ne güzelİlk gebelik ve 16+5'im, bende tık yok henüz
Ay hayir ne kusuru ne ablasi gayet devam lutfenValla bu gidişle normal doğurucam herhaldebu arada yaşını bilmiyordum abla falan demedim şimdiye kadar kusura bakma lütfen
Nerede görünüyor kiBu arada 21. Haftaya giren hamişlerin imzasında ki bebek şekli değişmiş o bile duygulandırdı benikızlaaar nerden nereye geldik
Tamam o zamanAy hayir ne kusuru ne ablasi gayet devam lutfen
Birebir konuşmadık.Siz peki doktorla doğum sürecini konuştunuz mu şöyle istiyorum böyle istiyorum diye ? Ben ilk gebelik teşhisi konulduğunda gittiğim doktor bana daha ilk günden sezaryan önerdiğini planladığını vs söyledi bi daha gitmedim ona.ama şimdiki doktorumla hiç doğum sürecini konuşmadık
17+4 olduk bir yaklaşık 3-4 gündür elimi sağ tarafıma koyduğumda net şekilde hissediyorum. Bazen elimi koymasan bile ufak ufak hareketler hissediliyor. Benim bebiş 4-5 gün önden gidiyordu. 17.-18. hafta arası hissetmeye başladım diyebilirizKızlar bebislerin hareketlerini hissediyor musunuz
Sorarım doktoraBende hemşireyim ama bahsedilen yenidoğan değil. Yani bizler zaten anne karnında aşımızı olduk ve o aşı risk gerçekleştikten sonra ilk 86 saat bizi koruyabiliyor ama bebek anne karnında bu bağışıklığı almazsa o 72 saat bebeği ne koruyacak?
Ben imzayi neden goremiyorumBu arada 21. Haftaya giren hamişlerin imzasında ki bebek şekli değişmiş o bile duygulandırdı benikızlaaar nerden nereye geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?