- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.161
Tatlım bebek ve suyu öyle düşündüğümüz kadar fazla değil ki şuan bebekler zaten 250 300 gram@sudem34 ama iki kilo alıp nasıl suyun fazla çıkmış olabilir ki karbonhidrat ağırlıklı beslensen daha fazla kilo almış olman gerekmez mi :)
Sağol canım benimkemal coşkun batmanda baya meşhur özellikle hamilelik tedavisinde ama onla ilgili sezeryanda çok iyi yorumlarda var kötü yorumlarda ben yasemin afşine gidiyorum yaşam hastanesindedir
Canım 200ml 215 tl olan daha ucuza geliyor indirim yazmadığı haliyleKızlar Hepsiburada'da Bio Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml
145 TL 'ye düştü 200TL bandındaydı ne zamandır. Almayı düşünenlere fikir olsun.
Oluyor. Ben doktoruma sordum bu kontrolümde kaslar gerildi ve gevşemek istiyo normal ani hareketlerden kaçın dedi. Benim de genelde yataktan kalarken falan olurKızlar bisey sorucam ya size bir kaç kere başıma geldi korkmaya başladım. Sağ kolumu bir yere uzattığımda yada doğrulmaya çalıştığım da bir kaç kere oldu bu. Göbek deligimin çevresinde oyle bir sey oluyor ki aha diyorum çocuğa bisey oldu yani oyle böyle degil sanki içimden biseyi dışarı doğru çekiyorlar çığlık atıyorum her seferinde size de oluyor mu bu? Acaba plasentasi falan mı cekisiyor kuzumunondan sonra hareketlerini hissediyorum ama içim rahat değil gene de
Sadece akşamları pıt pıt diye vuruyor içerden tekme falan hissetmedim ya da kaydığını falan anlamıyorum.Kızlar bebislerin hareketlerini hissediyor musunuz
hangi sitede ben denk gelmedim galibaCanım 200ml 215 tl olan daha ucuza geliyor indirim yazmadığı haliyle
Tam dediğim gibi mi oluyor yani size de böyle bisey cekistiriyor gibi doğru anlatabilmisimdir insallahOluyor. Ben doktoruma sordum bu kontrolümde kaslar gerildi ve gevşemek istiyo normal ani hareketlerden kaçın dedi. Benim de genelde yataktan kalarken falan olur
Bana tam dediğin şey oluyor göbeğimde bir ip var içeriden çekiyorlar gibi bir sancı, normalmiş rahim bağları genişliyormuş ondan oluyormuşTam dediğim gibi mi oluyor yani size de böyle bisey cekistiriyor gibi doğru anlatabilmisimdir insallah
Çığlık attıracak kadar şiddetli ama saniyelik ağrı 3/5 saniye sonra geçiyo doktoruma da bu şekilde anlatmıştım. İçerde bi şey kopuyo gibiTam dediğim gibi mi oluyor yani size de böyle bisey cekistiriyor gibi doğru anlatabilmisimdir insallah
21de çağırdılar beni 20+1 gibi mi gitmem lazım 21+1 de mi acabaGüzel anneler aşıya gittim tetanoz ilk doz vuruldum ikinci doz 1 ay sonra. Hepatit doktor gerek görürse dedi. Kan, idrar tahlili aldı. Şimdilik kolum ağrımaya yeni başladı inşallah böyle kalır artmaz
Bende 18 oldum bugün çağırdılar. Sanırım 20+1. Çünkü hesaplama değişik biraz yani 20+1 demek 20.haftayı doldurmuş 21.haftayı sayıyorux demekmiş ama zaten 18.haftadan itibaren sistem açılıyor sizin için o yüzden yaparlar ikisinde de21de çağırdılar beni 20+1 gibi mi gitmem lazım 21+1 de mi acaba
Tatlım zor evet ama bitmeyen birsey değil sistem seni sonuç olarak doğurtuyor Allahın izniyle.Benim şimdilik normal diyor doktorum hatta çok zorda kalmazsam sabaha kadar sancı çekersin yine almam sezaryen dedinormal doğum yapan arkadaşlar çok zor mu ya
Evet canım aşırı olmamakla beraber hissediyorum oynuyor içimde 20. Haftaya yeni girdim ikinci gebeliğim.Kızlar bebislerin hareketlerini hissediyor musunuz
38 yaşında hissetmiyor insan çünkü. Ben D d_g_g yi küçük sanıyorum hatta. Aman hepimiz gebeyiz ablası falan takip etmek zor söyle geçValla bu gidişle normal doğurucam herhaldebu arada yaşını bilmiyordum abla falan demedim şimdiye kadar kusura bakma lütfen
Uzanıp kanepeden kalkınca yada sandalyemden ani kalınca öyle bir ağrı giriyor ki yürüyemeyecek seviye de oluyorum 20 30 saniye sonra bırakıyor kendini. Ani hareket istemiyorlar bence.Kızlar bisey sorucam ya size bir kaç kere başıma geldi korkmaya başladım. Sağ kolumu bir yere uzattığımda yada doğrulmaya çalıştığım da bir kaç kere oldu bu. Göbek deligimin çevresinde oyle bir sey oluyor ki aha diyorum çocuğa bisey oldu yani oyle böyle degil sanki içimden biseyi dışarı doğru çekiyorlar çığlık atıyorum her seferinde size de oluyor mu bu? Acaba plasentasi falan mı cekisiyor kuzumunondan sonra hareketlerini hissediyorum ama içim rahat değil gene de
hepsiburada senin dediğin yerde baktım hesaplaynca 200 daha ucuza gldihangi sitede ben denk gelmedim galiba
Bebeğim sen hamileliğin keyfine bak bırak ne düşünürlerse düşünsünlerAklımda beni rahatsız eden bir durumdan bahsedeyim istedim. Üstüme söyledım klasik hayırlı olsun deyıp hamileyim die nasıl oldu kendılgınden mi yoksa tedavi ile mi dedi söylemek istemedim. Bilmesi gereken aılem ve 2 3 yakın ark biliyor tüp bebek olayını. Neyse cevremde yakın olmayan ama sohbet ettiğim bazı kisiler kilo aldım sanmışlar konusu gecınce onlarda kendılgınden mi tedavi ile mi oldu dediler sanki tüp bebek doktorunun kapısında yatıyoruz. Üzerime vazife değil kim ne yapmış araştırma yapar gibi karekterımde de yok acıkcası. Bu tedavileri Kimseye söylememek lazım ailem dahil. Takibi bile öğle arası gittim ve haftasonu. Bilinmesini istemedim.
Bazılarına göre sadece normal yolla bazı üstün kadınlar hamıle kalabilir. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. İyi ki tıp var ve çok şükür bugune gelebildik fitne fesat insanlardan korusun Rabbim.
Çomak sokmakta üstüne yok milletimizin biz de evliliğimizin ikinci senesinde başladık çok şükür ilk denemede hamile kaldım duyanlar oh be sonunda niye tutmadı ki iki yıl dedi nasıl ya dedimAklımda beni rahatsız eden bir durumdan bahsedeyim istedim. Üstüme söyledım klasik hayırlı olsun deyıp hamileyim die nasıl oldu kendılgınden mi yoksa tedavi ile mi dedi söylemek istemedim. Bilmesi gereken aılem ve 2 3 yakın ark biliyor tüp bebek olayını. Neyse cevremde yakın olmayan ama sohbet ettiğim bazı kisiler kilo aldım sanmışlar konusu gecınce onlarda kendılgınden mi tedavi ile mi oldu dediler sanki tüp bebek doktorunun kapısında yatıyoruz. Üzerime vazife değil kim ne yapmış araştırma yapar gibi karekterımde de yok acıkcası. Bu tedavileri Kimseye söylememek lazım ailem dahil. Takibi bile öğle arası gittim ve haftasonu. Bilinmesini istemedim.
Bazılarına göre sadece normal yolla bazı üstün kadınlar hamıle kalabilir. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. İyi ki tıp var ve çok şükür bugune gelebildik fitne fesat insanlardan korusun Rabbim.
Evet canim ben de 20+2 yıl doktorum 21 hafatlik hamilesin aşıya ve 2. İzleme git dedi dün gittim21de çağırdılar beni 20+1 gibi mi gitmem lazım 21+1 de mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?