- 8 Şubat 2023
- 248
- 689
- 23
- 32
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.221
Ben salı günü gittim sağlık ocağında yaptılar �lk gün çok ağrı olmuyor ama hafif sertleşiyor aşının olduğu yer 2 gün üstüne bile yatamıyorsun ağrısından kolunu kaldıramıyorsun 3 gün artık 2 güne göre daha hafifliyor ağrısı ama öyle ekstra bir mide bulantısıydı uykuydu falan yapmadı bendeŞu an haftaya asıya gidicem cok mu zor hanı korona asısı bile insanı durduk yere hasta ediyordu onun gibimi. Korktum biraz. Bulantı kusma yaptımı
Ben de normal doğum yapmak istiyorum normal doğumla doğan bebeklerin bağışıklıklari çok daha güçlü oluyor sezeryanda o an acı hissedilmiyor ama sonrasında sorunlar oluyor en önemliso anne ve bebek için en iyi olanı seçmekTatlım zor evet ama bitmeyen birsey değil sistem seni sonuç olarak doğurtuyor Allahın izniyle.
Yani ben hep bu şekilde baktım.
Evet acı çekecem ama bitecek. İlk doğuran ben değilim son da olmayacağım.
Yanımda doktor hemşire ekipmanlar var sürekli bebeğin kalp atışı takip ediliyor.
Evde doğum yapan insanlar var hala mesela.
Bizler ne kadar şanslıyız.
Bunları düşününce korkulacak inan Hiçbirsey yok. Ben normal doğum yaşadım bir daha yaşarım Rabbim nasip etsin sağlıcakla olsun önemli olan bu
En iyisi o ama bazen sezeryan zorunlu oluyor eğer benim de zorunlu olmazsa normal istiyorumBen de normal doğum yapmak istiyorum normal doğumla doğan bebeklerin bağışıklıklari çok daha güçlü oluyor sezeryanda o an acı hissedilmiyor ama sonrasında sorunlar oluyor en önemliso anne ve bebek için en iyi olanı seçmek
Yok bulantı kusma olmadı sadece halsizlik ve kol ağrısı var bende. Korkunun ecele faydası yok valla inşallah sen daha kolay atlatırsınŞu an haftaya asıya gidicem cok mu zor hanı korona asısı bile insanı durduk yere hasta ediyordu onun gibimi. Korktum biraz. Bulantı kusma yaptımı
Şişme değilde yanıyo aşırıkızlar ayakları şişen var mı ? ayak bileği falan
Yani aslinda onumuzdeki ay 39 biticek
Benim şekerim en az 70 olmaliyken 46 çıktı aile hekimi kadın doğumcuya o da dahiliyeye yolladı dahiliye doktoru çok sorun değil dedi o da diyetisyene yolladı diyetisten bana bir diyet yazdıhamile kalmadan önce zayıflamak için diyetisyenim yazdığı diyetin yarısi kadar kalorili. Siz de şekeri düşük çıkan var mi
Valla herkeste farkli. Bende hiiicbirsey yapmadi. Sadce oldugum aksam kolumu arabaya carptim aa noldu he asi oldum dogru diyecek kdr nokta kdr acidi.herkin bunyesi farkli cok da saapmadan git benceŞu an haftaya asıya gidicem cok mu zor hanı korona asısı bile insanı durduk yere hasta ediyordu onun gibimi. Korktum biraz. Bulantı kusma yaptımı
İstenmeyen veya planli olmayan bi gebelik mi?Hanımlar bende de ilk gebelik 18 haftayı dolduruyoruz ama içimde bebeğe karşı bir sevgi aşk felan yok siz konuşuyorsunuz ya bişey oldumu diye korktum falan bana asla böyle duygular gelmiyor hastaneye de düzenli gitmiyorum aklımada gelmiyorbazen de üzülüyorum onun için annesi ona karşı bişey hissetmiyor diye yani şuan elimde büyüyen kardeşim var onu daha çok seviyorum…
çevremizde çok baskı vardı bebek için iki aylık evliyken beni kocakarı ilaçları yapan birine götüreceklerdi kısırmıyım diye bizde korunmadık vajinismusta vardı zaten biranda oluverdi belkide yokluğunu göremedik kolay mı elde ettik diyorumİstenmeyen veya planli olmayan bi gebelik mi?
Bence yazdiklarin ve yazmadiklarin seni bu boktaya getirmis. Burda piskologlar da var onlar daha iyi aciklar tahminimce ama bence kendine zaman tani. Onu kucagina aldiginda emzirdiginde hormonal olarak baglanicaksin. Ogune kdr kendine yuklenme. Sadece yasin kac bilmem ama doktora duzenli git. Bisey hissetmesen bile Allahin emaneti de simdilik ama doktora duzenli gitçevremizde çok baskı vardı bebek için iki aylık evliyken beni kocakarı ilaçları yapan birine götüreceklerdi kısırmıyım diye bizde korunmadık vajinismusta vardı zaten biranda oluverdi belkide yokluğunu göremedik kolay mı elde ettik diyorum
Kendini hicbisey icin suclama. Yazdigin seyler normal degil.. piskolojini cokertmisler bu konuda belli. Sen kulaklarini tika gorme duyma.Nefret ediyorum yeni evlilere çocuk sorulmasından daha beş günlük evliydim kayınvalidem adetin gelmediyse gebesin dedi hergün arayıp hamile misin diye sordular ilk günden beri şimdide aynısını arkadaşıma yapıyorlar bir aylık evli hamile değilmiş Allah yardım etsin insan bu baskıdan kaçmak için bile çocuk yapıyor işte belki bu kadar baskı olmasaydı bekleyebilirdik arkamdan kısır mı üç ayda demeselerdi..
BuradaNerede görünüyor ki
Bio oilin sari olani temiz icerikli kizlarCok fazla biooil kullanan bar burada paylasmak istedim
Eki Görüntüle 3275123
Sponsor - Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi bu link üzerinden takip ederek açabilirsinizBen imzayi neden goremiyorum
Tesekkur ederim. Takip ettim bebegimin dogum tarihini de ekledim ama ne sizinkileri gorebiliyorum ne kendiminkini. Neden boyle oldu acabaSponsor - Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi bu link üzerinden takip ederek açabilirsiniz
Bende görünmüyor kiiiBurada
Sizinki görünüyor ama sizin hem kendinizi hem de başkalarını görebilmeniz için ayarlarda değişiklik yapmanız gerekiyor. Biri açıklamıştı burada, ben de bulabilirsem tekrar yazarım.Tesekkur ederim. Takip ettim bebegimin dogum tarihini de ekledim ama ne sizinkileri gorebiliyorum ne kendiminkini. Neden boyle oldu acaba
Evet canım benim diyetisyenim vardı hamilelik haftam büyüdükçe kalori vb ona göre artıyordu devlet hastanesindeki diyetisyenin bana yazdığı diyet 1100 kalori falan işi iyi yapmak çok önemliYani aslinda onumuzdeki ay 39 biticekama merak etmeyin beni normal hayatta da kucuk saniyolar
Eki Görüntüle 3275097
Benim diyetisyenin gunluk verdigi kalori bu. Hamilelikten once 1400-1500 arasiydi. Hamilelik hazirliginda ve ilk basta 1600lere cikti ama simdi yukseldi.
Soyleki normal diyetisyene degil hamilelik uzerine uzman bir diyetisyene gitmende fayda var tavsiye olarak
Valla herkeste farkli. Bende hiiicbirsey yapmadi. Sadce oldugum aksam kolumu arabaya carptim aa noldu he asi oldum dogru diyecek kdr nokta kdr acidi.herkin bunyesi farkli cok da saapmadan git bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?