2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tesekkur ederim. Takip ettim bebegimin dogum tarihini de ekledim ama ne sizinkileri gorebiliyorum ne kendiminkini. Neden boyle oldu acaba
Forum seçeneklerine girin, alta doğru içerik seçeneklerinde başkalarının imzalarını görün gibi bir seçenek var ona tıklayın ve kaydedin.

Eklentiler

• Screenshot_20230720-193855.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 35
Bence bu kişi ile ilgili bir kez birine bu konuyla ilgili ağzının payını verseydin emin ol bu noktaya gelmezdi. Çocuk gebelik çok özel konular birinin müdahale edebileceği konular değil

Kızlar bu doğumla ilgili insanların dışarıdan yaptıkları yorumları boşverin. Ben oğlumda 37. Hafta dolana kadar çok kalabalık ve benden yaşça büyük kadın öğretmenlerle dolu bir okulda çalıştım. Allahımmm hepsinin en büyük derdi beni normal doğuma ikna etmeye çalışmaktı. Şimdi düşünüyorum da ne saçma geliyor. Kendim isteyerek sezaryan oldum ben. Çok çabuk iyileştim modum çok yerindeydi vs. Bedenim ve kendi mentalitem için bunu arzuladım gerçekten. Kucağımda bebeğimle 5. Gün kontrolüne hastaneye gittiğimde emzirme odasında yanımda normal doğum yapmış bi kadınla birlikte oturduk çocuk emzirdik. Bana yaptığı o üstün annelik tavrını hiç unutamıyorum hala. Ve hepsii çok ilginç geliyor. Normal doğum tabiiki harika bir şey. Ameliyat yarası yok bir şey yok. Mis gibi kalkıp gidiyorsun hastaneden. Ama bence sezaryan da harika bir şey. Her iki doğum şeklini de kucaklayalım bize sağlıkla getirsin bebeklerimiziiii hiç mühim değil hangisi olduğu

Ünlü bir düşünürün de dediği gibi "Herkesin hayatına kimse karışamaz."

Evet canım benim diyetisyenim vardı hamilelik haftam büyüdükçe kalori vb ona göre artıyordu devlet hastanesindeki diyetisyenin bana yazdığı diyet 1100 kalori falan işi iyi yapmak çok önemli
Yani belki cok zayifsindir nebilym 1100 ? Kimsenin meslegini de kotulemym boy/kilo fln belki de yetiyodur demek istedim.

kızlar ayakları şişen var mı ? ayak bileği falan
Ben akşama doğru yere basamıyorum çok acıyor ayağım doktor iç ödem oluşabileceğini el ve ayak bileklerine baskı yapacağından el ayak şişmesi olabileceğini bol sıvı içmem gerektiğini söyledi ama hala maalesef 1lt anca geçiyorum

Benim açlık kan şekerim alt sınır 74 iken 68 çıktı . Yarın detaylım var orada soracağım

benim de gecen hafta cok sisti sonra gecti sonra yine olur mu bilemiyorum

Kizlar arkadasim zorunlu olarak sezeryan dogum yapti 17 Temmuz'da. Hastane Laktamax diye bi tablet onermis. Ben de bir suru urun almak yerine gida su ve bu sekilde bir urun istiyorum nasip olursa

Kizlar arkadasim zorunlu olarak sezeryan dogum yapti 17 Temmuz'da. Hastane Laktamax diye bi tablet onermis. Ben de bir suru urun almak yerine gida su ve bu sekilde bir urun istiyorum nasip olursa
Tablet ne için ne işe yarıyor?

Benim açlık kan şekerim alt sınır 74 iken 68 çıktı . Yarın detaylım var orada soracağım
Benim de 64 çıkmıştı canım doktoruma sordum iyi dedi. Ama yine de şeker yüklemesinde şekerim çıkabilirmiş önceki gebeliğimde çıkmıştı diyetle beslenmiştim çünkü.

3 yıldır evliyiz çocuğumuz yeni oluyor biz öyle istedik diye. Kimse karışamaz ki buna bakacak sensin taşıyacak sensin. Şimdi hamilesiniz nebliyim yani bu tür şeyler bana tuhaf geliyor birilerinin karışması etmesi. Ama bebişiniz olmuş şöyle düşünün yaptığınız her etkinliğin içine o da dahil olacak güzel anılarınız olacak erkenden büyüyecek yine de sıkmayın canınızi

Biz de aynı şekilde 3 yıldır evliyiz daha yeni karar verdik çocuğumuzun olmasını kendi isteğimizle bize de çok soruyorlardı ne zaman çocuk çocuk düşünmüyor musunuz doktora gittiniz mi tarzında çok sorular aldık ama gerçekten hiç kimseyi kafana takma gerçekten kendini hazır hissettiğin zaman ve Rabbim ne zaman nasip edecekse o zaman zaten oluyor insanların fikirlerini hiçbir zaman önem vermeyin bu hiç bitmez bekarsın ne zaman evleneceksin derler evlenirsin ne zaman çocuk yapacaksın derler 1 çocuğu yaparsın ikincisini ne zaman derler hep böyle derler de derler

Çok sinir bozucu mahrem şeyler bunlar sorulmaz ki doğrusu da bu çevremde şuana kadar soran olmadı okulumu bitirdim karar verdik oldu ister doğal yolla olsun ister doktor yardımıyla bunların farkı yok. Çok sinir oluyorum gerçekten

Yani belki cok zayifsindir nebilym 1100 ? Kimsenin meslegini de kotulemym boy/kilo fln belki de yetiyodur demek istedim.
Yok canım boyumu bile sormadı 1.62 boyum 59 ile hamile kaldım 65 kilo olmuşum zaten çıkar çıkmaz diyet listesini yırttım dalga geçer gibi sabah 1 yumurta 10 zeytin ince bir dilim ekmek domates biber salatalık 1 dilim peynir
Öğle yemeği yok ara öğün yok ikindi yazmış oraya 3 galeta 1 porsiyon meyve 1 çay bardağı süt akşam yemeğine 4 kaşık bulgur pilavı 2 kepçe çorba 3 köfte / et/ balık 4 yemek kaşığı yoğurt
Gecede 1 çay bardağı kuruyemiş bütün gün bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…