2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu ne böyle ya sağlam insana yazılmaz ki biz bebek taşıyoruz şahsen ben sürekli yiyorum bazen az az sık sık bazen sık sık çok bunu yesem bayılırım ben tansiyonum düşer

Bu liste kahvaltıdan sonra beni kaybetti. Kahvaltıdan kalktıktan yarım saat sonra acıkıyorum ve yatana kadar sürekli bir şeyler yiyorum. Çünkü yatana kadar hep açım

Hanımefendi bununla ben doymam bebekle beraber nasıl yetsin deseydin sabah namazından sonra o kahvaltının 2 katını yiyorum ben günlük öğünlerim hariç

Kızlar elenatal 2 vermişti doktor bugğn alabildim ağzımda değişik bir demir tadı var acaba bu ilaçtan dolayı mı? Birde kullanan var mı aranızda ne gibi yan etkiler oldu, iyi bir ilaç mı

Bu ne böyle ya sağlam insana yazılmaz ki biz bebek taşıyoruz şahsen ben sürekli yiyorum bazen az az sık sık bazen sık sık çok bunu yesem bayılırım ben tansiyonum düşer
Gerçekten öyle kendi kadın doğum doktorum dedi ki şekerin çok düşük hocam az ama sık ye bayılma aniden terleme gibi durumlar olursa hemen acile git ben bunu yapsam acilden çıkamam

Normalde asiri istahsiz olan ben bile hamilelikte yiyorum surekli. Cunku vucudun kaloriye ihtiyaci var. Azicik ac ya da susuz kalsam elim ayagim titriyor. O liste cok cok az

Hanımefendi bununla ben doymam bebekle beraber nasıl yetsin deseydin sabah namazından sonra o kahvaltının 2 katını yiyorum ben günlük öğünlerim hariç
2 kere 21 haftalık hamileyim şekerim düşük dedim evet evet dedi ben de daha mücadele etmedim zaten oda da çay içiyordu biz gidince rahatsız oldu

Normalde asiri istahsiz olan ben bile hamilelikte yiyorum surekli. Cunku vucudun kaloriye ihtiyaci var. Azicik ac ya da susuz kalsam elim ayagim titriyor. O liste cok cok az
Gerçekten öyle günde 1 porsiyon meyve hakkın var diyor 15 tane kiraz yediysen o gün daha meyve yiyemezsin falan dedi

Gerçekten öyle günde 1 porsiyon meyve hakkın var diyor 15 tane kiraz yediysen o gün daha meyve yiyemezsin falan dedi
Yaaa sicaklarda en ihtiyacimiz olan seylerden biri meyve. Nasil yemeyelim ki. Ilgincmis gercekten

Bu liste kahvaltıdan sonra beni kaybetti. Kahvaltıdan kalktıktan yarım saat sonra acıkıyorum ve yatana kadar sürekli bir şeyler yiyorum. Çünkü yatana kadar hep açım
Dahiliye doktoru dedi ki vücuda alınan fazla kaloriler şeker olarak depolanır hamilelikte bebek komple bunu emer yeterli gelmezse senin vitaminlerini vakumlar dedi

Dahiliye doktoru dedi ki vücuda alınan fazla kaloriler şeker olarak depolanır hamilelikte bebek komple bunu emer yeterli gelmezse senin vitaminlerini vakumlar dedi
Doğrudur, her şeyin fazlası zarar. En iyisini doktorlarımız bilir. Ben normalde de az ve sık yiyordum, yine öyle. Kahvaltı yapıyorum kalkıyorum, acıkınca bir havuç yiyorum, acıkınca bir kâse çorba içiyorum, acıkınca azıcık meyve yiyorum, acıkınca sebze yemeği ve az etli bir şeyler yiyorum, tekrar acıkınca yoğurt yiyorum, tekrar acıkınca bir iki Etimek yiyorum, ha bir de gün içinde bazen kabak çekirdeği çitliyorum. Benim bir günlük yemek listemİlk 15 haftada bir kilo almıştım. Bakalım bundan sonra nasıl ilerleyeceğim. Açlığa normalde de tahammülüm yoktu, artık hiç yok

Merhabalar bende uzun zamandir okuyorum ancak yazacak fırsat buldum ama neredeyse bastan baslayip hepinizi tanidim :) 3. Gebeligim cinsiyet erkek
2 kizim var biri 10 diğeri 7 yasinda.
Konyada yasiyorum.
İlk kizimda da kk 2013 subat anneleriyle yazisiyorduk hala daha WhatsApp dan görüşüyoruz onlarla. Umarim buda uzun soluklu olur.

ben evliliğin beşinci ayında gebe kaldım ama öyle bir psikolojiye girmiştim sanki yıllardır çocuğum olmuyordu

ilk gebeliğimde diyetisyene gittik sağlıklı gelişsin diye süreç o zaman ama acayip bulantım vardı serumla yaşıyordum bana verdiği listeyi attım çünkü zaten bişi yiyemiyordum gitmem saçmaydı en acısı kampanya var diye yedi seans ücretini peşin vermiştik ben bidaha gitmedim

Ahhahaha

ben evliliğin beşinci ayında gebe kaldım ama öyle bir psikolojiye girmiştim sanki yıllardır çocuğum olmuyordu
Bu baskı konusu kadar saçma bir şey yok eşimin kuzeni evlenecek nişanlı kaynanası herkesin içinde dedi ki ilk geceden itibaren korunmayacaksiniz hemen çocuğunuz olacak ve kız 23 yaşında daha ben şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…