- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.261
Bu ne böyle ya sağlam insana yazılmaz ki biz bebek taşıyoruz şahsen ben sürekli yiyorumYok canım boyumu bile sormadı 1.62 boyum 59 ile hamile kaldım 65 kilo olmuşum zaten çıkar çıkmaz diyet listesini yırttım dalga geçer gibi sabah 1 yumurta 10 zeytin ince bir dilim ekmek domates biber salatalık 1 dilim peynir
Öğle yemeği yok ara öğün yok ikindi yazmış oraya 3 galeta 1 porsiyon meyve 1 çay bardağı süt akşam yemeğine 4 kaşık bulgur pilavı 2 kepçe çorba 3 köfte / et/ balık 4 yemek kaşığı yoğurt
Gecede 1 çay bardağı kuruyemiş bütün gün bu kadar
Bu liste kahvaltıdan sonra beni kaybetti.Yok canım boyumu bile sormadı 1.62 boyum 59 ile hamile kaldım 65 kilo olmuşum zaten çıkar çıkmaz diyet listesini yırttım dalga geçer gibi sabah 1 yumurta 10 zeytin ince bir dilim ekmek domates biber salatalık 1 dilim peynir
Öğle yemeği yok ara öğün yok ikindi yazmış oraya 3 galeta 1 porsiyon meyve 1 çay bardağı süt akşam yemeğine 4 kaşık bulgur pilavı 2 kepçe çorba 3 köfte / et/ balık 4 yemek kaşığı yoğurt
Tesekkur ederimYuvarlak kese için erkek derler diye biliyorum sadece.
Hanımefendi bununla ben doymam bebekle beraber nasıl yetsin deseydinYok canım boyumu bile sormadı 1.62 boyum 59 ile hamile kaldım 65 kilo olmuşum zaten çıkar çıkmaz diyet listesini yırttım dalga geçer gibi sabah 1 yumurta 10 zeytin ince bir dilim ekmek domates biber salatalık 1 dilim peynir
Gerçekten öyle kendi kadın doğum doktorum dedi ki şekerin çok düşük hocam az ama sık ye bayılma aniden terleme gibi durumlar olursa hemen acile git ben bunu yapsam acilden çıkamamBu ne böyle ya sağlam insana yazılmaz ki biz bebek taşıyoruz şahsen ben sürekli yiyorumbazen az az sık sık bazen sık sık çok bunu yesem bayılırım ben tansiyonum düşer
2 kere 21 haftalık hamileyim şekerim düşük dedim evet evet dedi ben de daha mücadele etmedimHanımefendi bununla ben doymam bebekle beraber nasıl yetsin deseydinsabah namazından sonra o kahvaltının 2 katını yiyorum ben günlük öğünlerim hariç
Gerçekten öyle günde 1 porsiyon meyve hakkın var diyor 15 tane kiraz yediysen o gün daha meyve yiyemezsin falan dediNormalde asiri istahsiz olan ben bile hamilelikte yiyorum surekli. Cunku vucudun kaloriye ihtiyaci var. Azicik ac ya da susuz kalsam elim ayagim titriyor. O liste cok cok az
Yaaa sicaklarda en ihtiyacimiz olan seylerden biri meyve. Nasil yemeyelim ki. Ilgincmis gercektenGerçekten öyle günde 1 porsiyon meyve hakkın var diyor 15 tane kiraz yediysen o gün daha meyve yiyemezsin falan dedi
Dahiliye doktoru dedi ki vücuda alınan fazla kaloriler şeker olarak depolanır hamilelikte bebek komple bunu emerBu liste kahvaltıdan sonra beni kaybetti.Kahvaltıdan kalktıktan yarım saat sonra acıkıyorum ve yatana kadar sürekli bir şeyler yiyorum. Çünkü yatana kadar hep açım
Yaaa sicaklarda en ihtiyacimiz olan seylerden biri meyve. Nasil yemeyelim ki. Ilgincmis gercekten
Doğrudur, her şeyin fazlası zarar. En iyisini doktorlarımız bilir.Dahiliye doktoru dedi ki vücuda alınan fazla kaloriler şeker olarak depolanır hamilelikte bebek komple bunu emeryeterli gelmezse senin vitaminlerini vakumlar dedi
ben evliliğin beşinci ayında gebe kaldım ama öyle bir psikolojiye girmiştim sanki yıllardır çocuğum olmuyorduNefret ediyorum yeni evlilere çocuk sorulmasından daha beş günlük evliydim kayınvalidem adetin gelmediyse gebesin dedi hergün arayıp hamile misin diye sordular ilk günden beri şimdide aynısını arkadaşıma yapıyorlar bir aylık evli hamile değilmiş Allah yardım etsin insan bu baskıdan kaçmak için bile çocuk yapıyor işte belki bu kadar baskı olmasaydı bekleyebilirdik arkamdan kısır mı üç ayda demeselerdi..
ilk gebeliğimde diyetisyene gittik sağlıklı gelişsin diye süreç o zaman ama acayip bulantım vardı serumla yaşıyordum bana verdiği listeyi attım çünkü zaten bişi yiyemiyordum gitmem saçmaydı en acısı kampanya var diye yedi seans ücretini peşin vermiştik ben bidaha gitmedimYok canım boyumu bile sormadı 1.62 boyum 59 ile hamile kaldım 65 kilo olmuşum zaten çıkar çıkmaz diyet listesini yırttım dalga geçer gibi sabah 1 yumurta 10 zeytin ince bir dilim ekmek domates biber salatalık 1 dilim peynir
Ahhahahailk gebeliğimde diyetisyene gittik sağlıklı gelişsin diye süreç o zaman ama acayip bulantım vardı serumla yaşıyordum bana verdiği listeyi attım çünkü zaten bişi yiyemiyordum gitmem saçmaydı en acısı kampanya var diye yedi seans ücretini peşin vermiştik ben bidaha gitmedim
Bu baskı konusu kadar saçma bir şey yok eşimin kuzeni evlenecek nişanlı kaynanası herkesin içinde dedi ki ilk geceden itibaren korunmayacaksiniz hemen çocuğunuz olacak ve kız 23 yaşında daha ben şok oldumben evliliğin beşinci ayında gebe kaldım ama öyle bir psikolojiye girmiştim sanki yıllardır çocuğum olmuyordu
Çay soğumasın diye öyle yapmıştır bence yoksa bir mantık bulamadım tavsiyelerinde2 kere 21 haftalık hamileyim şekerim düşük dedim evet evet dedi ben de daha mücadele etmedimzaten oda da çay içiyordu biz gidince rahatsız oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?