- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.301
Kaç mg tek doz baksana?Magnezyumu bana en kuvvetlisi die magnimore plus verdir doktor. 2 ic dedi ama 1 idare etti die 1 iciyorum. Ama yemeklerden 2 saat snra ic dediler.mesela hemen gunduz hem gece de icilebilio fln.. Baya yogun icerigi de. Bikac tip mag var icinde. Bi baksana sende.
Bana 3 aydır magosit veriyor onda sıkıntı yok. İşte bonevitteki magnezyum kafamı karıştırdı.Magnezyumu bana en kuvvetlisi die magnimore plus verdir doktor. 2 ic dedi ama 1 idare etti die 1 iciyorum. Ama yemeklerden 2 saat snra ic dediler.mesela hemen gunduz hem gece de icilebilio fln.. Baya yogun icerigi de. Bikac tip mag var icinde. Bi baksana sende.
Kesinlikle normal doğum en sağlıklısı ben zorunlu sezaryan oldum maalesef. Tavsiyem kesinlikle normal doğum. Gönlünüzden geçen olsun inşallahZorunlu sezeryan için birsey diyemem, annenin psikolojik olarak normal doğuma hazır olmamasına da birsey diyemem bu bir tercih meselesi.
Ama bebeğin normal doğumda geçtiği kanal sağlığı için anlamlı, kadının da rahim yenilenmesi için çok güzel bir süreç.
Ama bebek bağışıklığı olarak bir araştırma yapılmış mı onu bilmiyorum
Bağışıklık konusunu bilemiyorum tartışılabilir ama bağışıklık doğumdan daha ziyada anne sütü alımıyla daha ilgili diye düşünüyorum. Kızım 2 yaşında bağışıklığı oldukça güçlüZorunlu sezeryan için birsey diyemem, annenin psikolojik olarak normal doğuma hazır olmamasına da birsey diyemem bu bir tercih meselesi.
Ama bebeğin normal doğumda geçtiği kanal sağlığı için anlamlı, kadının da rahim yenilenmesi için çok güzel bir süreç.
Ben de oyle dusunuyorum. Oglum 13 emdi. Bu sure boyunca 1 defa filan hasta oldu. Ne zamanki emmeyi birakti hastaliktan basimizi kaldiramadikBağışıklık konusunu bilemiyorum tartışılabilir ama bağışıklık doğumdan daha ziyada anne sütü alımıyla daha ilgili diye düşünüyorum. Kızım 2 yaşında bağışıklığı oldukça güçlü
41 kere maşallah diyelim Allah bozmasın .Bağışıklık konusunu bilemiyorum tartışılabilir ama bağışıklık doğumdan daha ziyada anne sütü alımıyla daha ilgili diye düşünüyorum. Kızım 2 yaşında bağışıklığı oldukça güçlü
Stres yapmamaya calismamiz gerekiyor. Ama ben de cok sakin kalamiyorum. Ozellikle riskli bir hamileligim var. Ev isi yapmayacaksin dedi doktor. Icim icimi yiyor evdeki daginikligi gordukce. Esim kendi capinda yapiyor sagolsun. Ama ueterli gelmiyor. Mutfak dolaplarini, camlari asiri temizleyesim var. Ama yapamiyorum iste. Biri gelecek eve diye korkuyorum artikKızlar ben çok stresliyim maalesef bu stresim hamileliğime de yansıyor çevremdeki insanlar yüzünden her gün maalesef mutlaka sinirleniyorum, geriliyorum ve bebeğime zarar gelecek diye çok korkuyorum. Siz stresle nasıl baş ediyorsunuz?
Benimde ciddi bi eşimin annesi ve ablaları baskısı var kayınvalidem kışları bende kalır 4-5 ay geldiğinde hayatımı mahveder gider etkisi hala üzerimden gitmez. Görümcelerim 5 adetler her biri ayrı uyuz:) ben onları bozduğu psikolojiyle başetme yolunu psikologla aşmak için uğraşıyorum ayda 2 kere düzenli terapim var.Kızlar ben çok stresliyim maalesef bu stresim hamileliğime de yansıyor çevremdeki insanlar yüzünden her gün maalesef mutlaka sinirleniyorum, geriliyorum ve bebeğime zarar gelecek diye çok korkuyorum. Siz stresle nasıl baş ediyorsunuz?
Bu tarz bir mesajın stres yaratabileceğini düşünüyorum. Her iki doğum tarzıyla ilgili de olumsuz yorumlarda bulunmamak en güzeli olur hepimiz için. Gerçekten stresli bi dönem çünküKesinlikle normal doğum en sağlıklısı ben zorunlu sezaryan oldum maalesef. Tavsiyem kesinlikle normal doğum. Gönlünüzden geçen olsun inşallah
Vajinal yolla doğan bebeklerin vücutları bu yolla ilk bakterilerle karşılaşıyorlar ve doğum esnasında vücut bu baktarileri yenmeyi öğreniyor. Normal yolla doğan bebeklerin sezeryanla doğan bebeklere göre astım, bronsit, alerji vb ihtimalleri %20 daha az oluyorZorunlu sezeryan için birsey diyemem, annenin psikolojik olarak normal doğuma hazır olmamasına da birsey diyemem bu bir tercih meselesi.
3,5 aydır yemek, temizlik, bulaşık, çamaşır, ütü her şey eşimde. Her şey çok iyi ama temizlik basamağında asla istediğim düzeyde değil. Süpürüyor, siliyor, toz alıyor, banyo-tuvaleti güzel temizliyor ama ince temizlik de adamın gözüne perde iniyorStres yapmamaya calismamiz gerekiyor. Ama ben de cok sakin kalamiyorum. Ozellikle riskli bir hamileligim var. Ev isi yapmayacaksin dedi doktor. Icim icimi yiyor evdeki daginikligi gordukce. Esim kendi capinda yapiyor sagolsun. Ama ueterli gelmiyor. Mutfak dolaplarini, camlari asiri temizleyesim var. Ama yapamiyorum iste. Biri gelecek eve diye korkuyorum artiketraftaki insanlar senin stres olamna sebep oluyorsa gorusme. Minimuma indir etkilesimini sen de canim. Hic bir sey bebegimizin sagliginda onemli degil
Anlatmak çok işe yarıyor benceKızlar ben çok stresliyim maalesef bu stresim hamileliğime de yansıyor çevremdeki insanlar yüzünden her gün maalesef mutlaka sinirleniyorum, geriliyorum ve bebeğime zarar gelecek diye çok korkuyorum. Siz stresle nasıl baş ediyorsunuz?
Dr kağan Kocatepenin videosu var bu konuda faydalı olacağını düşünüyorum canımKızlar selam bir kaç gün önce burada bir arkadaş çiğ etten bahsetmişti. Ben de bugün buzluktan aldığım çiğ et ile baya uğraşıp yemek yaptım. Sonrasında ellerimi çamaşır suyla yıkadım. Ama yine de bişey olur mu diye aklımda deli Sorular oluştu. Çiğ et ile uğraşmak taksoplazma ya da başka durumlar doğurur mu
Hayır hayır normal doğum bebeğin ciğer gelişimini bile etkiliyor. Basınçla çıkıyor çocuk.Bağışıklık konusunu bilemiyorum tartışılabilir ama bağışıklık doğumdan daha ziyada anne sütü alımıyla daha ilgili diye düşünüyorum. Kızım 2 yaşında bağışıklığı oldukça güçlü
İşte tam olarak bu. Normal doğum her açıdan en iyisi anne için de bebek için de ama tabii zorunlu olursa sezeryam da kötü bişey değil.Hayır hayır normal doğum bebeğin ciğer gelişimini bile etkiliyor. Basınçla çıkıyor çocuk.
İmkan varsa normal ama sezeryan zorunlu ise kötü bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?