2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İşte tam olarak bu. Normal doğum her açıdan en iyisi anne için de bebek için de ama tabii zorunlu olursa sezeryam da kötü bişey değil.
Aynen hastanın tercihi değil doktorun tercihi olmalı bana göre.
Ha başka konularda var o ayrı ama öncelik bebeğin ve annenin sağlığı tabi.
Estetik mestetik sıkıntı olursa ilerde cinsellik çaresine bakılır . O da egzersiz vs bir ton çözüm var yani. Tıp ilerledi.

Benim zorunlu sezeryan mesela. Rahat mıyım rahattım şükür. Ama mesela oğlum ağlamadı bile doğarken. Direk apar-topar temizlenip küvöze gitti. Haa ben epidural olduğum için hepsine şahit oldum oda ayrı bunda kesinlikle genel anesteziepidural sonrası baş dönmesi vs oldu bu sebeple genel tabi.

kac kilo olmus canim boyu vs benimde haftaya carsamba 21. hafta detayli var

Sen dün üyelik iptali mi yaptın bir gittin bir geldin noldu?
Çok merak ettim dün.
Doğumdan sonra düşünürüz canım. Hafızam kötü aklımda tutamam bile onu.
trendyoldan favorile canim sutu getirdi arkadasimin onu da dogum koleksiyonu yap ona ekle ya bi link attilar ya imza vs ile ilgili oraya bastim yanlislikla kapatmisim uyeligi mesaj attim whatsaptan bugun actilar

trendyoldan favorile canim sutu getirdi arkadasimin onu da dogum koleksiyonu yap ona ekle ya bi link attilar ya imza vs ile ilgili oraya bastim yanlislikla kapatmisim uyeligi mesaj attim whatsaptan bugun actilar
Bende diyorum habersiz niye insan gider arkandan kızdım valla hatta yazacaktım niye habersiz gittin diye

Ayy sağlıkla inşallah
Ben diyorum benim üçüncü de oğlan olur
Kız diye diye 3. yü zorlamayım
Olmaz olmaz 3. Kız olur iki den sonra degişiyor öyle düşün öyle olsun inşallah bak mutluanne2779 iki kızdan sonra ogluşu olacak bende öyle hissediyorum

Olmaz olmaz 3. Kız olur iki den sonra degişiyor öyle düşün öyle olsun inşallah bak mutluanne2779 iki kızdan sonra ogluşu olacak bende öyle hissediyorum
Hayırlısıyla olsun inşallah
Sağlıklı olsun da kız zaten candır oğlan da iyi işte

Bende bir bitkinlik var hep yatmak istiyorum tetanoz olucam o var aklımda, hıc süpürge yapamadım aylardır evde ve tadilat yaptırıcaz, ütü ve yemek yapıyorum ufak tefek, günboyu iş akşam eve zor atıyorum kendimi yemek cay yatıyorum zor duruyorum, kılo almaya basladım. Ama cok yatmak isteği var ve tuvalete gitme. İşteyim valla zaman geçmiyor.

Valla kizlar yapmayin etmeyin nolur. Hamilelikle alakasi yok normalde de temizlik icin yasamayin. Herseyin fazlasi zarar. Valla benim evim cogunlukla pis hic de umrumda degil. Temizlik 2 gun kalir ev gene eskiye doner ama benim o saatte kendime ayirdigim vakit benimle kalir kimse folaplarin ici tozlu diye olmemis bugune kadar

Kız evlat bambaşka gerçekten her anneye lazım ogluşda olsun birtane
Yaa benim oğlum da çok tatlıydı bebekken filan. Ama ergen olunca bir de babaya düşkün olunca gıcık oluyorum doğuran büyüten ben ama bende şimdi inkar etmiyim 4 yaşından beri babaya pasladım

Sağlıkla büyüsün valla açık konuşmak gerekirse ben 9 ay karnımda taşımış 10 cm açılmış doğurmuşum eşimde bir zahmet estetik aramasın yani, aratmam da kusura bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…