- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.321
Burdayım canım noldumelegim can nerelerdesin?
dogumdan sonra sut icinTablet ne için ne işe yarıyor?
Aynen hastanın tercihi değil doktorun tercihi olmalı bana göre.İşte tam olarak bu. Normal doğum her açıdan en iyisi anne için de bebek için de ama tabii zorunlu olursa sezeryam da kötü bişey değil.
Merak ettim bayadır yoksun.Burdayım canım noldu
Sen dün üyelik iptali mi yaptın bir gittin bir geldin noldu?dogumdan sonra sut icin
Hımmm çok sevindim canım saglıkla gelsin inşallah. Ben daha bekliyorum kuzum hamiş kalamadım daha olcak inanıyorumMerak ettim bayadır yoksun.
Oğlumu bilmiştin
Nasılsın?
kac kilo olmus canim boyu vs benimde haftaya carsamba 21. hafta detayli varKızlar kaç haftalık oldunuz biz 21 haftalık olduk buğündün kontrole gittik maşallah bir sorun çıkmadı magnezyum yazdı onu kullanıyorum oğluşum büyüyor kaçıncı gebeliğiniz benim 3. Gebeliğim iki kızım var
Senin büyük iki kız mı vardı?Hımmm çok sevindim canım saglıkla gelsin inşallah. Ben daha bekliyorum kuzum hamiş kalamadım daha olcak inanıyorum
trendyoldan favorile canim sutu getirdi arkadasimin onu da dogum koleksiyonu yap ona ekleSen dün üyelik iptali mi yaptın bir gittin bir geldin noldu?
Çok merak ettim dün.
Doğumdan sonra düşünürüz canım. Hafızam kötü aklımda tutamam bile onu.
Evet kuzum iki kızım var birisi 15 digeri 9 yaşında belki bizede bir tane ogluş nasip olurSenin büyük iki kız mı vardı?
Bende inanıyorum.
Pozitif enerjin var.
Bende diyorum habersiz niye insan gidertrendyoldan favorile canim sutu getirdi arkadasimin onu da dogum koleksiyonu yap ona ekleya bi link attilar ya imza vs ile ilgili oraya bastim yanlislikla kapatmisim uyeligi mesaj attim whatsaptan bugun actilar
Ayy sağlıkla inşallahEvet kuzum iki kızım var birisi 15 digeri 9 yaşında belki bizede bir tane ogluş nasip olur
Olmaz olmaz 3. Kız olur iki den sonra degişiyor öyle düşün öyle olsun inşallahAyy sağlıkla inşallah
Ben diyorum benim üçüncü de oğlan olur
Kız diye diye 3. yü zorlamayım
ben de şok oldumBende diyorum habersiz niye insan giderarkandan kızdım valla hatta yazacaktım niye habersiz gittin diye
Hayırlısıyla olsun inşallahOlmaz olmaz 3. Kız olur iki den sonra degişiyor öyle düşün öyle olsun inşallahbak mutluanne2779 iki kızdan sonra ogluşu olacak bende öyle hissediyorum
Valla kizlar yapmayin etmeyin nolur. Hamilelikle alakasi yok normalde de temizlik icin yasamayin. Herseyin fazlasi zarar. Valla benim evim cogunlukla pis hic de umrumda degil. Temizlik 2 gun kalir ev gene eskiye doner ama benim o saatte kendime ayirdigim vakit benimle kalir3,5 aydır yemek, temizlik, bulaşık, çamaşır, ütü her şey eşimde. Her şey çok iyi ama temizlik basamağında asla istediğim düzeyde değil. Süpürüyor, siliyor, toz alıyor, banyo-tuvaleti güzel temizliyor ama ince temizlik de adamın gözüne perde iniyorDediğiniz gibi mutfak dolapları gözüme batıyor, sil diyorum nesi var tertemiz diyor, dağınıklığı da çok kaldır diyorum evimin düzenine karışma ben zamanını biliyorum diyor Allah'tan yaşadığımız yerde yalnızca annesi var, gelmek isteyene de gelin şimdi müsait değil diyor beni de kurtarıyor ama bir gelen olsa eve pat diye ar ederim su dağınıklıktan
Kız evlat bambaşka gerçekten her anneye lazım ogluşda olsun birtaneHayırlısıyla olsun inşallah
Sağlıklı olsun da kız zaten candır oğlan da iyi işte
Yaa benim oğlum da çok tatlıydı bebekken filan. Ama ergen olunca bir de babaya düşkün olunca gıcık oluyorumKız evlat bambaşka gerçekten her anneye lazım ogluşda olsun birtane
Sağlıkla büyüsünAynen hastanın tercihi değil doktorun tercihi olmalı bana göre.
Ha başka konularda var o ayrı ama öncelik bebeğin ve annenin sağlığı tabi.
Estetik mestetik sıkıntı olursa ilerde cinsellik çaresine bakılır . O da egzersiz vs bir ton çözüm var yani. Tıp ilerledi.
Benim zorunlu sezeryan mesela. Rahat mıyım rahattım şükür. Ama mesela oğlum ağlamadı bile doğarken. Direk apar-topar temizlenip küvöze gitti. Haa ben epidural olduğum için hepsine şahit oldum oda ayrı bunda kesinlikle genel anesteziepidural sonrası baş dönmesi vs oldu bu sebeple genel tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?