- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.341
Asla temizlik icin yasayan biri olmadim eskiden beri. Cocuk da olunca evde surekli bi daginiklik zaten var. Ama mutfak ozel temizlik istiyor canim. Hani toz degil yag da oluyor dolaplar. Ama erkeklerin gozu malesef gormuyor onu. Ayda 1 aspirator tenizligi yapilirsa evde ne hale gelir dusunseneValla kizlar yapmayin etmeyin nolur. Hamilelikle alakasi yok normalde de temizlik icin yasamayin. Herseyin fazlasi zarar. Valla benim evim cogunlukla pis hic de umrumda degil. Temizlik 2 gun kalir ev gene eskiye doner ama benim o saatte kendime ayirdigim vakit benimle kalirkimse folaplarin ici tozlu diye olmemis bugune kadar
Senin kaçıncı bu?Sağlıkla büyüsünvalla açık konuşmak gerekirse ben 9 ay karnımda taşımış 10 cm açılmış doğurmuşum eşimde bir zahmet estetik aramasın yani, aratmam da kusura bakmasın
Asla temizlik icin yasayan biri olmadim eskiden beri. Cocuk da olunca evde surekli bi daginiklik zaten var. Ama mutfak ozel temizlik istiyor canim. Hani toz degil yag da oluyor dolaplar. Ama erkeklerin gozu malesef gormuyor onu. Ayda 1 aspirator tenizligi yapilirsa evde ne hale gelir dusunsene4 aydir is yapamiyorum. Bugun baktim tezgah arasi fayanslarim yag olmus hep. Sen yapmazsan ben yapcam artik dedim de esim yapti biraz on e
Evet serklajliyim canimRiskli gebelik mi canım senin?
Anladım canım allah kolaylık versin çok bunalırsan yarım günlük de olsa bi kadın bul kendime. Çok göze batan yerleri temizlettir. Eğer yardımına gelebilecek biri yoksa. Yani ben bebek doğduğunda pandemi başlamıştı tüm gün yalnızdım eşim de çok yoğun çalışıp akşam gelip iş yapıyordu sürekli. İlişkimiz çok yıpranmıştı hem küçük bi bebekle kucağımda yapayalnız kalmıştım tüm gün, hem de eşim tüm gün yoktu geldiğinde de işleri yapıyordu. Çok şükür 4-5 ay sonra yaz döneminde biraz ortalık rahatladı biz de yatılı yabancı bi abla bulduk 2 sene kaldı bizimle. Allah ondan razı olsun hem bana psikolojik olarak çok iyi geldi hem oğlumu çok sevdi ilgilendi hem de eşimle benim aram çok daha iyi oldu. Pandemiyi böyle geçirdik ablamız da geçen yıl evlendi bi türkle. Hala görüsüyüm geliyor bazen kalıyor biz de oğlumla özlem gideriyorEvet serklajliyim canim
Simdilik yaz tatilindeyiz canim. Okul acildiginda dedigin gibi ayda 2 defa filan yardimci alsam cok iyi olacakAnladım canım allah kolaylık versin çok bunalırsan yarım günlük de olsa bi kadın bul kendime. Çok göze batan yerleri temizlettir. Eğer yardımına gelebilecek biri yoksa. Yani ben bebek doğduğunda pandemi başlamıştı tüm gün yalnızdım eşim de çok yoğun çalışıp akşam gelip iş yapıyordu sürekli. İlişkimiz çok yıpranmıştı hem küçük bi bebekle kucağımda yapayalnız kalmıştım tüm gün, hem de eşim tüm gün yoktu geldiğinde de işleri yapıyordu. Çok şükür 4-5 ay sonra yaz döneminde biraz ortalık rahatladı biz de yatılı yabancı bi abla bulduk 2 sene kaldı bizimle. Allah ondan razı olsun hem bana psikolojik olarak çok iyi geldi hem oğlumu çok sevdi ilgilendi hem de eşimle benim aram çok daha iyi oldu. Pandemiyi böyle geçirdik ablamız da geçen yıl evlendi bi türkle. Hala görüsüyüm geliyor bazen kalıyor biz de oğlumla özlem gideriyor
Normalde de temizlik için yaşadığımı nereden çıkardınız yahuValla kizlar yapmayin etmeyin nolur. Hamilelikle alakasi yok normalde de temizlik icin yasamayin. Herseyin fazlasi zarar. Valla benim evim cogunlukla pis hic de umrumda degil. Temizlik 2 gun kalir ev gene eskiye doner ama benim o saatte kendime ayirdigim vakit benimle kalirkimse folaplarin ici tozlu diye olmemis bugune kadar
Bir kadının destek alabilmesi özellikle özel durumlarda+ bebek sonrasında çok değerli çok mühim. Benim ailem şehir dışında, eşimin ailesinden kayınvalidem zaten rahatsız kendi işini yapamıyor. Annelikle ilgili zor olan şey bebek değil, yardım almamak zor, bebek dışında uğraştığı diğer şeylerin fiziksel yorgunluğa sebep olması sonucu ihtiyaçlarının karşılanmaması zor. Lütfen talepkar olun, annenizden kayınavalidenizden kızkardeşinizden eşinizden herkesten talepkar olmaya çekinmeyin.Simdilik yaz tatilindeyiz canim. Okul acildiginda dedigin gibi ayda 2 defa filan yardimci alsam cok iyi olacak
Canim keske burda olabilseler. Farkli sehirlerdeyiz hepsiyle de. Sadece esim var yanimda. Allah razi olsun gik demeden her seye yetismeye calisiyor. Bu ikinci cocugum ilkinde de hamileligim aynen boyle gecti. Dogum sonrasi da yanimda 1 hafta kaldilar sadece. Oglumu yalniz buyuttuk esimle. Hasta oldu ise gidemedik. Mesela ilkokula basladi gecen sene. Okuldan cikista alamadigimiz icin ogle arasi ve aksamaustu icin bakici tuttuk. O yuzdrn kimseden beklentimiz yok. Bu oglumu da esimle buyutecegizBir kadının destek alabilmesi özellikle özel durumlarda+ bebek sonrasında çok değerli çok mühim. Benim ailem şehir dışında, eşimin ailesinden kayınvalidem zaten rahatsız kendi işini yapamıyor. Annelikle ilgili zor olan şey bebek değil, yardım almamak zor, bebek dışında uğraştığı diğer şeylerin fiziksel yorgunluğa sebep olması sonucu ihtiyaçlarının karşılanmaması zor. Lütfen talepkar olun, annenizden kayınavalidenizden kızkardeşinizden eşinizden herkesten talepkar olmaya çekinmeyin.
Anladım canım Allah sana da onun kolaylığını veriyordur bi şekilde eminim. Ama anne baba için yıpratıcı. Sağlık olsun gerisi mühim değil.Canim keske burda olabilseler. Farkli sehirlerdeyiz hepsiyle de. Sadece esim var yanimda. Allah razi olsun gik demeden her seye yetismeye calisiyor. Bu ikinci cocugum ilkinde de hamileligim aynen boyle gecti. Dogum sonrasi da yanimda 1 hafta kaldilar sadece. Oglumu yalniz buyuttuk esimle. Hasta oldu ise gidemedik. Mesela ilkokula basladi gecen sene. Okuldan cikista alamadigimiz icin ogle arasi ve aksamaustu icin bakici tuttuk. O yuzdrn kimseden beklentimiz yok. Bu oglumu da esimle buyutecegiz
Bence S saskito genel konuşmuşNormalde de temizlik için yaşadığımı nereden çıkardınız yahuEvim temiz olmak zorunda çünkü alerjim var ve hamilelikte daha da tetiklendi. Hastane hariç evden çıkamadığım için soluduğum yerde toz olmamalı yoksa ciddi solunum sıkıntısı çekiyorum. İlaçlı hava almak durumunda kalıyorum. Mutfaktan zaten tiksindigim için giremiyorum ama mecbur kalır da girersem en azından temizlik kokusu duymak mide bulantıma engel oluyor. Siz pis olmasını tercih edebilirsiniz elbette, belki tüm bu sağlık durumlarım olmasa ben de tercih edebilirdim ama maalesef. Neredeyse 4 aydır yatakta çakılı kaldığım için artık kendime zaman ayırmak değil sevdiğim insanlarla da zaman geçirmek için deliriyorum. Yaptığım her şey hayat kalitemi yani sağlık durumumu en azından stabil tutabilmek için.
İlk bebişim benim, birde düşüğüm var o sayılıyorsa eğer ikiSenin kaçıncı bu?
Ya kesin tepki alırım ama Toz pis içinde yaşamakta çok hijyenik değil malum hemde bu zamanda. Dediğinize katılıyorum en azından mutfak temiz olmalı ne olursa olsun.Normalde de temizlik için yaşadığımı nereden çıkardınız yahuEvim temiz olmak zorunda çünkü alerjim var ve hamilelikte daha da tetiklendi. Hastane hariç evden çıkamadığım için soluduğum yerde toz olmamalı yoksa ciddi solunum sıkıntısı çekiyorum. İlaçlı hava almak durumunda kalıyorum. Mutfaktan zaten tiksindigim için giremiyorum ama mecbur kalır da girersem en azından temizlik kokusu duymak mide bulantıma engel oluyor. Siz pis olmasını tercih edebilirsiniz elbette, belki tüm bu sağlık durumlarım olmasa ben de tercih edebilirdim ama maalesef. Neredeyse 4 aydır yatakta çakılı kaldığım için artık kendime zaman ayırmak değil sevdiğim insanlarla da zaman geçirmek için deliriyorum. Yaptığım her şey hayat kalitemi yani sağlık durumumu en azından stabil tutabilmek için.
Bilemiyorum. Şayet öyle ise de keşke spesifik olarak bir alıntılama yapılmadan genel bir mesaj yazılsa daha doğru olurdu.
ooooBu baskı konusu kadar saçma bir şey yok eşimin kuzeni evlenecek nişanlı kaynanası herkesin içinde dedi ki ilk geceden itibaren korunmayacaksiniz hemen çocuğunuz olacak ve kız 23 yaşında daha ben şok oldum
Ayrintilida gorunur sanirimKızlar bu duduak yarikligi vb kaçıncı haftada belli oluyor bilen var mı
3,5 aydır yemek, temizlik, bulaşık, çamaşır, ütü her şey eşimde. Her şey çok iyi ama temizlik basamağında asla istediğim düzeyde değil. Süpürüyor, siliyor, toz alıyor, banyo-tuvaleti güzel temizliyor ama ince temizlik de adamın gözüne perde iniyorDediğiniz gibi mutfak dolapları gözüme batıyor, sil diyorum nesi var tertemiz diyor, dağınıklığı da çok kaldır diyorum evimin düzenine karışma ben zamanını biliyorum diyor Allah'tan yaşadığımız yerde yalnızca annesi var, gelmek isteyene de gelin şimdi müsait değil diyor beni de kurtarıyor ama bir gelen olsa eve pat diye ar ederim su dağınıklıktan
Valla ben S saskito ya katiliyorumValla kizlar yapmayin etmeyin nolur. Hamilelikle alakasi yok normalde de temizlik icin yasamayin. Herseyin fazlasi zarar. Valla benim evim cogunlukla pis hic de umrumda degil. Temizlik 2 gun kalir ev gene eskiye doner ama benim o saatte kendime ayirdigim vakit benimle kalirkimse folaplarin ici tozlu diye olmemis bugune kadar
hava temizleyici hangisiValla ben S saskito ya katiliyorum
2ay filan oldu heralde kadinim beni terkedelievde robotlar var onlarin temizledigi kdr bana okey
Gelmek isteyen gelsin toz var die gelmeyen gelmesin..
tuvaletler banyolar temiz hijyenik mutfak tezgah fln ok. Ama dolapta pek umurumda degil
Alerjiye gelince bnm esim alerjik oyuzden her odaya hava temizleyici koyduk sifir alerji kaldi. Evi extra temizlemeye gerek bile yok..
Sizden kiymetli bisey yok hamileligin tadini cikartin bence temizligi dert ediceginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?