2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İlk bebişim benim, birde düşüğüm var o sayılıyorsa eğer iki
Sen normal doğuracaksın hissediyorum ben
Bilemiyorum. Şayet öyle ise de keşke spesifik olarak bir alıntılama yapılmadan genel bir mesaj yazılsa daha doğru olurdu.
Bana da sizin üslubunuz sert geldi açıkçası sizi kırmamak için yazmadım ama sertleşmeye devam ediyorsunuz.
S saskito sizden daha aktif az çok tanıyorum yardımcı olmak moral vermek amaçlı size iyilik olsun diye yazmış siz alınganlık edip kırıcı olmuşsunuz bence.
Şahsen ben bile rahatsız oldum tarzınızdan.
Böyle bir platformda hele hele aynı ay hamile grubunda bu kadar alıngan olmayı doğru bulmuyorum bende.

Hepimiz burda birbirimize destek olmak için varız. Kimse kimseyi iğneleme eleştirme peşinde değil. ☺

Ay hadi inşallah ya annemin dediği gibi bir avazda inşallah senin sezeryan mı olacak kuşum ilki öyleydi yanlış hatırlamadıysam

Ay hadi inşallah ya annemin dediği gibi bir avazda inşallah senin sezeryan mı olacak kuşum ilki öyleydi yanlış hatırlamadıysam
Evet sezeryanın üstünden 11 sene geçti ama doktorum normal doğumu uygun bulmadı.
Laporoskopinin üstünden de 7 ay geçti.

Evet sezeryanın üstünden 11 sene geçti ama doktorum normal doğumu uygun bulmadı.
Hatırlar mısın bilmiyorum arkadaşım 3 senenin üstüne sezeryan olur demişlerdi demiştim, o kız normal doğururken sezeryan dikişleri patladı içerideki katmanlardan 2 hafta önce falan. En mantıklısı senin doktorun söylediği tehlikeye atma hiç

Laparoskopiden dolayi sezaryen demistir belki doktorun. Benimki de serklaj dikislerini dogumda aliriz dedi. Sanirim sezryen dusunuyor. Ben de hamilelik boyu hareketsiz oldugum icin, yuruyemeyecegim icin sezaryen olsun istiyorum yine

sudem34 d vitamini icin newvit 1000iu ama suan yaz diye icmiyorum acikcasi
Omega iciyorum aslinda cok emin degildim ama Atil hocayla konustugumda multivitaminlerin ilk 3 ay folik asitin knemli oldugunu an itibari ile de demire baslanmasi gerekti. Multilerin aslinda cok da onemli olmaidigini ama
Omeganin bebek zekasinda etkisi oldugunu dusunuldugunu soyledi
Oyuzden vinalax bitince bi dusunucem ama omega demir ve magnezyunu birakmayacagim
Magnimore plus in icerigi de bu balim

Anladim canim gecmis olsun. Annem asiri titizdir ama kimsenin isini de begenmez hatta bagirir cagirir. Ama hep sikayet eder her isi ben yapiyorum diye. biraz aklim ona kaymis olabilir yazarken. Kisisel degildi muhabbeti decam ettirmek icin alinti yaptim ama genel yazmistim :)
Ya kesin tepki alırım ama Toz pis içinde yaşamakta çok hijyenik değil malum hemde bu zamanda. Dediğinize katılıyorum en azından mutfak temiz olmalı ne olursa olsun.
Ben biraz daha rahatim toz konusunda cogunlukla benim de robot supurur sadece. Yag konusunda yemek yapis tarzi kaynakli belki de kizartma ya da muhurleme tarzi seyler pek yapmadigimiz icin belki ayda bir dip temel yag cozuculu fayans silmeli temizlik yetiyor bana. Onda da yardimci aliyordum eskiden. Simdi esim yapabildigi kadar yapiyor. Ya da annem yardim ediyor. Sansliyim o konuda.
Canimsin anladin sen beni olsun ben onu da sert anlamadim, yazismada olur oyle seyler

Omega ne kullanıyordun arkadaşım solgar mıydı?

Ne güzel, ben de aynı düşünce ve beklenti içerisindeyim.

Yaa çok üzücü kaç yıl önce sezeryan olmuş. Benim doktor macera arama dedi güldü
Laparoskopiden dolayi sezaryen demistir belki doktorun. Benimki de serklaj dikislerini dogumda aliriz dedi. Sanirim sezryen dusunuyor. Ben de hamilelik boyu hareketsiz oldugum icin, yuruyemeyecegim icin sezaryen olsun istiyorum yine
Yaştan da olabilir(38 im) iki sezeryanım var sonuçta. Ne kadar 11 sene de geçse.
1000 mg yakın magnezyum çeşidi var venşmki tek çeşit magnezyum iki ilaçta da aynı formu var.

Sizin alıntılamanıza karşılık neden öyle olduğumu sebepleriyle açıkladım yalnızca, açıkçası ben de sert olduğumu düşünmüyorum, (kırıcı olmak ve sertleşmek niyetiyle değil yalnızca ve yalnızca açıklama niyetiyle yazdığımı tekrar belirtiyorum). Sİzin de öyle algilamamanıza çok sevindim. Her ne sebeple olsun herhangi birini hele ki hem tanımadığım hem de benzer zamanlarda belki de benzer süreçlerden gectigim hamile birini katiyen kırmak istemem.

Kızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız hamileliğin başından beri ben 3 kilo almışım 19. Haftadayım az mı sizce korkuyorum ilk gebeliğimde düşük oldu

Oğlu 2.5 yaşında işte, valla bence de maceraya gerek yokmuş şimdi hem normal dikişi hem sezeryan dikişiyle yatıyor hala
Dava açsın o doktora ya deneme tahtası mı?
Kadın doğumda güvenilir bir yere gidiyorum canım onlar bile olmaz dediyse yazık olmuş.
Ben en erken 5 yıl diye duymuştum. 2.5 ne ki?
Hamile kalmak için bile en az bebek iki yaşına gelsin deniyor. Yani dikişler iyice kaynasın patlama olmasın diye. Arkadaşın bebek iki yaşına bile değilken gebe kalmış bir de.
Bir de o kadar sancı vs çekti travma yaşadı yazık ya.
Doktor acemi mi aceba ya da yürek mi yemiş nasıl böyle bir riski göze almış. Hastanın hayatını nasıl tehlikeye atmış. Ya farkedemeseydi iç kanama mı geçirirdi.

Yaa kızlar benim varis ağrısı koluma mı vurdu anlamıyorum.
Kollarım ağrıyor ama aynı bacak varisindeki ağrıyla aynı yani.

Şikayet ettiler zaten açılması olmayınca suni sancı verip sabaha kadar bekletmişler, tamam normal için belki doğrudur ama bu kadın 2 sene önce sezeryan olmuş. Özel bir klinik yani birde güvenerek gittiler ama işte tek tesellimiz canının sağ olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…