2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İstanbul mu yazık gerçekten yazık?

Valla bu sıcaklarda ütü yapabiliyorsan o bileği öperim

Bana da bir tahmin yapar mısın nasıl doğururum acaba

Dyson vardi sysonla mahkemelik olunca fakir ve xiaomi aldik asiri memnunuz ikisinden de

Solgar evet
Bana omega vermedi doktor ama bende kullanmak istiyorum çok sık balık yiyemiyorum çünkü solgar aklımdaydı senin bi entrynde okumuştum diye hatırladım doğruymuş teşekkür ederim

Z Zecmel 12 mart-ist-3. Kız
17-12-23

Bana da bir tahmin yapar mısın nasıl doğururum acaba
Normal kız gaz veriyorum yoksa müneccim değilim çatınız bebeğin gelme şekli kilosu nerden bilem
Yaş kaç?
Gerçi yaş da annem 44 de beni normal doğurmuş.
Dyson vardi sysonla mahkemelik olunca fakir ve xiaomi aldik asiri memnunuz ikisinden de

Solgar evet
Niye mahkemelik oldunuz kız?
Mahkemelik olunca üründen mi vazgeçtin ?
Yenisini mi vermediler?

Kızlar bende de 2 gündür farkettiğim ( öncesinde varsada bilmiyorum) ayak bileğimde ödem var. Şöyle ki geçen pazar yola çıkıp arabayla tatile geldik. Burada da sporumu aksatmadım her gün 1 saat yürüyüş artı gün içi sürekli yüzdüm. Yediklerimede dikkat ettim bir kaç tatlı kaçamağı dışında. Ama abartmadım eminim yani. Birde sadece ayak bileklerimde hatta bilhassa sol ayak bileğimde. Sinekler çok yedi bileğimde de yeme izleri var bayada kaşıdım ama o bu kadar şişirir mi bilemedim. El yüz bacak buralarda bir şry yok.
Dahada 19. Haftadayız yani. Günlük 3.5- 4 lt su içiyorum. Neden olabilir aklınıza bir şey geliyor mu?
Pıhtı mı attı acaba diyorum ama eşim sadece bilekte olmaz bacakta da olur diyor.

Bana ödem ve sivri ısırığı kaynaklı gibi geldi ama yine de içine kurt düştüyse doktoruna sor
Oğlumun önceki sene sivri ısırığında iki bacağı davul gibi şişmişti.Krem filan uzun giysi ile çözdük yaz günü bacaklı kollu giydi çocuk Allah'tan bizim memleket öyle aşırı sıcak değil.
Bünyesi alerjik sivri acaip şişirdi bacağını.Taş gibi sert olmuştu. Ama ısırık izleri de netti yani yan yana bir sürü.

Kızlar detaylı ultrason geçti biraz rahatladım da acaba neler alsam ne eksiğim var diye baktım da işte indirimden bi babybjörn ana kucağı aldım. Ama onun dışında oda falan yapmayacağım için ve büyük parçaların hepsini oğlumdan sakladığım için alacak bişey yok belki doğum yaklaşırken bi iki kız bebek kıyafeti

Böylece bekleyecek miyim çok sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…