2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benimde öyle bileğimde ayak izlerimde ısırık dolu bide tatlı kaşınıyo ama. Pazartesi akşam şehrime gitmiş olucam olmazsa bi gider gösteririm tiroitlere falan baktırırım.

Latife yaptım zaten bana da gaz ver diye ahaha Yaş 26. İlk çocuğum olacak. Annem ben dahil 5 çocuk doğurmuş hepsi normal doğum. Hatta benden sonrakiler tek yumurta ikizleri. ben 4.100 gr ikizler 3,500 ve 3,800 gr doğmuş. Hepiniz iriydiniz ama Allah sabrını veriyor der hep

Dışarı yaslaniyor bu da rahatsız ediyor rahatsız olan yere baktım sertlik var basmadan bakıyorum tabi dönünce o sertlik gidiyor galiba sırtı geliyor
Biz 18 haftalık ilk gebelik dün baktım karnım pıt pıt atıyor eşim sen yapıyorsun yapma dedi valla ben yapmıyorum dedim elini koydu fışş diye bişey kaydı elinin altında birdaha ses seda yok acaba bebek miydi anlamadık tam bağırsaklarım mıydı bağırsaklarımda aşırı hareketli bu aralar ama sağ yada solda oluyor genelde o

Bağırsak geride olur bebek karın deliğinin hemen altında şuan eğer ordaysa öndeyse muhtemelen bebiştir. Onun hareketleri de bağırsak hareketleri gibi oluyor ilk hissettiğiniz Zaman

Ben yemek aşırı yiyorum bu aralar da aşerme yok hep ekşi çekiyor cnm
sanırım tüm bebekler ekşi seviyor her anne de bir ekşi aşermesi yedi kilo verdim ilk aydan beri 48 e düştüm kaldım henüz kilo almadım ama iştahım daha yerinde çok şükür mideme yiyecek giriyor artık

Tatlı asla yiyemiyorum hep tuzlu ve ekşi ekşi yerken yüzüm tuhaf olurdu refleks olarak şimdi o da yok

Bağırsak geride olur bebek karın deliğinin hemen altında şuan eğer ordaysa öndeyse muhtemelen bebiştir. Onun hareketleri de bağırsak hareketleri gibi oluyor ilk hissettiğiniz Zaman
Yaaa tam göbek deliğinin altında dediğin gibi ama tekrar bir hareketi olmadı böyle ara ara mı olacak artık acaba

A
Yaaa tam göbek deliğinin altında dediğin gibi ama tekrar bir hareketi olmadı böyle ara ara mı olacak artık acaba
Ara ara oluyor canım bazen yediğin şeylerden bir de artık yavaş yavaş yaklaşıyor hareketlenme zamanları yer daralıyor bende de tek sefer hareket ediyor duruyor bu aralar sık sık olmaya başladı

Ya benim ailem de maşallah hep normal doğum. Bir tek ablamın ikizler sezeryan.
Hatta bir büyük ablam 4.200 doğurmuş yeğenimi normal. Ama Belçika'da olduğu için sanırım büyük bebeği de doğurtmuşlar yani

Senin azmin de var doğurcan

Vajinismus geçmişiyle normal doğum düşünmek peki asla muayene olamıyorum iğne bile yaptıramıyorum canımda çok tatlı annemde seni ameliyat ettircem uğraştırma bizi diyor nerden geliyor bu cesaret bilmiyorum

Vajinismus geçmiştir çoktan doktorun daha tecrübelidir ya olur derse olur
Diyorum ya doktor karar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…