- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.401
EvetBatma gibi bı his mi oluyor sırt üstü yatınca
O batma bende de oluyor özellikle sağ tarafta sırt üstü yatıncaEvet
Evetbirde sırtı karnımin dış tarafına geliyor sert oluyor
Kütahya da kendisi İstanbul değil, gerçekten çok yazık yani insan hayatı buİstanbul mu yazık gerçekten yazık?
Artık büyüdü kasılma oluyor batma oluyor hepsini o yapıyorO batma bende de oluyor özellikle sağ tarafta sırt üstü yatıncaay bebişim mi o yaaaaaaaa
Benimde öyle bileğimde ayak izlerimde ısırık dolu bide tatlı kaşınıyo ama. Pazartesi akşam şehrime gitmiş olucam olmazsa bi gider gösteririm tiroitlere falan baktırırım.Bana ödem ve sivri ısırığı kaynaklı gibi geldi ama yine de içine kurt düştüyse doktoruna sor
Oğlumun önceki sene sivri ısırığında iki bacağı davul gibi şişmişti.Krem filan uzun giysi ile çözdük yaz günü bacaklı kollu giydi çocuk Allah'tan bizim memleket öyle aşırı sıcak değil.
Bünyesi alerjik sivri acaip şişirdi bacağını.Taş gibi sert olmuştu. Ama ısırık izleri de netti yani yan yana bir sürü.
Latife yaptım zaten bana da gaz ver diye ahahaNormalkız gaz veriyorum yoksa müneccim değilim çatınız bebeğin gelme şekli kilosu nerden bilem
Yaş kaç?
Gerçi yaş da annem 44 de beni normal doğurmuş.
Niye mahkemelik oldunuz kız?
Mahkemelik olunca üründen mi vazgeçtin ?
Yenisini mi vermediler?
Hiçbişey aşermediğim gibi yemek yiyesimde gelmiyorKızlar bir şeyler aşeriyor musunuz. Benim canım sadece ekşi ve tuzlu şeyler istiyor aserme değil de
Ben yemek aşırı yiyorum bu aralar da aşerme yok hep ekşi çekiyor cnmHiçbişey aşermediğim gibi yemek yiyesimde gelmiyor
Dışarı yaslaniyor bu da rahatsız ediyor rahatsız olan yere baktım sertlik var basmadan bakıyorum tabiBen elle anlayamıyorum daha
Biz 18 haftalık ilk gebelik dün baktım karnım pıt pıt atıyor eşim sen yapıyorsun yapma dedi valla ben yapmıyorum dedim elini koydu fışş diye bişey kaydı elinin altında birdaha ses seda yok acaba bebek miydi anlamadık tam bağırsaklarım mıydı bağırsaklarımda aşırı hareketli bu aralar ama sağ yada solda oluyor genelde oDışarı yaslaniyor bu da rahatsız ediyor rahatsız olan yere baktım sertlik var basmadan bakıyorum tabidönünce o sertlik gidiyor galiba sırtı geliyor
Bağırsak geride olur bebek karın deliğinin hemen altında şuan eğer ordaysa öndeyse muhtemelen bebiştir. Onun hareketleri de bağırsak hareketleri gibi oluyor ilk hissettiğiniz ZamanBiz 18 haftalık ilk gebelik dün baktım karnım pıt pıt atıyor eşim sen yapıyorsun yapma dedi valla ben yapmıyorum dedim elini koydu fışş diye bişey kaydı elinin altında birdaha ses seda yok acaba bebek miydi anlamadık tam bağırsaklarım mıydı bağırsaklarımda aşırı hareketli bu aralar ama sağ yada solda oluyor genelde o
sanırım tüm bebekler ekşi seviyor her anne de bir ekşi aşermesiBen yemek aşırı yiyorum bu aralar da aşerme yok hep ekşi çekiyor cnm
Tatlı asla yiyemiyorum hep tuzlu ve ekşisanırım tüm bebekler ekşi seviyor her anne de bir ekşi aşermesiyedi kilo verdim ilk aydan beri 48 e düştüm kaldım henüz kilo almadım ama iştahım daha yerinde çok şükür mideme yiyecek giriyor artık
Yaaa tam göbek deliğinin altında dediğin gibi ama tekrar bir hareketi olmadı böyle ara ara mı olacak artık acabaBağırsak geride olur bebek karın deliğinin hemen altında şuan eğer ordaysa öndeyse muhtemelen bebiştir. Onun hareketleri de bağırsak hareketleri gibi oluyor ilk hissettiğiniz Zaman
Ara ara oluyor canım bazen yediğin şeylerden bir de artık yavaş yavaş yaklaşıyor hareketlenme zamanları yer daralıyorYaaa tam göbek deliğinin altında dediğin gibi ama tekrar bir hareketi olmadı böyle ara ara mı olacak artık acaba
Ya benim ailem de maşallah hep normal doğum. Bir tek ablamın ikizler sezeryan.Latife yaptım zaten bana da gaz ver diye ahahaYaş 26. İlk çocuğum olacak. Annem ben dahil 5 çocuk doğurmuş hepsi normal doğum. Hatta benden sonrakiler tek yumurta ikizleri. ben 4.100 gr ikizler 3,500 ve 3,800 gr doğmuş. Hepiniz iriydiniz ama Allah sabrını veriyor der hep
Vajinismus geçmişiyle normal doğum düşünmek peki asla muayene olamıyorum iğne bile yaptıramıyorum canımda çok tatlı annemde seni ameliyat ettircem uğraştırma bizi diyor nerden geliyor bu cesaret bilmiyorumYa benim ailem de maşallah hep normal doğum. Bir tek ablamın ikizler sezeryan.
Hatta bir büyük ablam 4.200 doğurmuş yeğenimi normal. Ama Belçika'da olduğu için sanırım büyük bebeği de doğurtmuşlar yani
Senin azmin de var doğurcan
Vajinismus geçmiştir çoktan doktorun daha tecrübelidir ya olur derse olurVajinismus geçmişiyle normal doğum düşünmek peki asla muayene olamıyorum iğne bile yaptıramıyorum canımda çok tatlı annemde seni ameliyat ettircem uğraştırma bizi diyor nerden geliyor bu cesaret bilmiyorum
Doktoruma söyleyemedim ki sezaryen demesin diyeVajinismus geçmiştir çoktan doktorun daha tecrübelidir ya olur derse olur
Diyorum ya doktor karar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?