- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.601
Bir de rahim ağzı uzunluğu konuşmuştuk onu da özellikle sordum 4 cm çok iyi dediKızlar ben geldim ve şok oldum5 aydır oğlum diye sevdiğim bebeğim kızmış çok şükür hiçbir sorunu yok 56 cm 3.500 kg civarı doğar dedi. Uzun boylu olacak bacak boyu uzun dedi 20+5 teyiz 29 cm 440 gram dedi bebeğin sola toplanmasını sordum kafası orada hiçbir sorun olmaz dedi üzerimden yük kalktı darısı bekleyen herkesin başına
Hadi gözün aydın.Kızlar ben geldim ve şok oldum5 aydır oğlum diye sevdiğim bebeğim kızmış çok şükür hiçbir sorunu yok 56 cm 3.500 kg civarı doğar dedi. Uzun boylu olacak bacak boyu uzun dedi 20+5 teyiz 29 cm 440 gram dedi bebeğin sola toplanmasını sordum kafası orada hiçbir sorun olmaz dedi üzerimden yük kalktı darısı bekleyen herkesin başına
Sağlıcakla kucağına al canım bende de kız dediler ayın 18 ine ayrintili var bacaklarını kapatıyor yine geldiğinde sor cinsiyeti dediler sürpriz olursa şaşıririz da herkes kız diye bekliyor hahaha sağlıklı olsunlar da gerisi bosKızlar ben geldim ve şok oldum5 aydır oğlum diye sevdiğim bebeğim kızmış çok şükür hiçbir sorunu yok 56 cm 3.500 kg civarı doğar dedi. Uzun boylu olacak bacak boyu uzun dedi 20+5 teyiz 29 cm 440 gram dedi bebeğin sola toplanmasını sordum kafası orada hiçbir sorun olmaz dedi üzerimden yük kalktı darısı bekleyen herkesin başına
1 kuzum. 2 icme maden suyu hamileykenEşim bazen ikinciyi teklif ediyor da yok diyorum fazla.
D vitamini içinde de magnezyum var valla kombo mu olacak ne
a aaa bana da 12. haftada kız deyip 16da erkek demiştiKızlar ben geldim ve şok oldum5 aydır oğlum diye sevdiğim bebeğim kızmış çok şükür hiçbir sorunu yok 56 cm 3.500 kg civarı doğar dedi. Uzun boylu olacak bacak boyu uzun dedi 20+5 teyiz 29 cm 440 gram dedi bebeğin sola toplanmasını sordum kafası orada hiçbir sorun olmaz dedi üzerimden yük kalktı darısı bekleyen herkesin başına
Doktorum her gün akşam bir tane sade soda içebilirsin demiştiKızlar günde bir sade maden suyu içebilir miyiz?
Kızlar ben geldim ve şok oldum5 aydır oğlum diye sevdiğim bebeğim kızmış çok şükür hiçbir sorunu yok 56 cm 3.500 kg civarı doğar dedi. Uzun boylu olacak bacak boyu uzun dedi 20+5 teyiz 29 cm 440 gram dedi bebeğin sola toplanmasını sordum kafası orada hiçbir sorun olmaz dedi üzerimden yük kalktı darısı bekleyen herkesin başına
Aynen Beypazarı 24 lü koli alıyoruz zaten 3 kişiyiz günde iki bile içiyor benimkiler bir hafta anca dayanıyor.1 kuzum. 2 icme maden suyu hamileyken
Marka da beypazari veya ozkaynak
Tedirgin olman çok normal ama evham yapma tatlım bazen hiç hissetmiyor insan. Her hareketleri bizim hisseceğimiz büyüklükte olmuyor bazen. Sırt üstü uzanıp kontrol edebilirsin. İşe yarar belkiKorkutuyor beni ya, gün içinde bir kaç kere kalbini dinliyorum ellimle öyle içim rahatlıyor neyse ki perşembe detaylı ultrasonum var bir ayı geçti görmediğim
En son kaçıncı hafta da erkek dediler tatlım peki.Kızlar ben geldim ve şok oldum5 aydır oğlum diye sevdiğim bebeğim kızmış çok şükür hiçbir sorunu yok 56 cm 3.500 kg civarı doğar dedi. Uzun boylu olacak bacak boyu uzun dedi 20+5 teyiz 29 cm 440 gram dedi bebeğin sola toplanmasını sordum kafası orada hiçbir sorun olmaz dedi üzerimden yük kalktı darısı bekleyen herkesin başına
16. Haftada kesin diyemiyorum ama erkek gibi dedi doktorum kordonunu bacağının arasına almıştıEn son kaçıncı hafta da erkek dediler tatlım peki.
Oy sağlıcakla gelsin
Amin canım darısı başınagözün aydın canım herşeyin yolunda olması süper :)
Ben airwave aldım tavsiye ederimKızlar ben park beşiğin içine yatak araştırması içindeyim. İki yere sordum biri visko yatak önerdi öbür kesinlikle visko yatak plmaz yenidoğanın vücut şeklini alıyor oda omurgasına zarar verir hatta kendi yatağınız visko ise yatırmayın dedi. Sizce hangisi daha iyi? Bilgisi olan var mı
Bize bir şok yaşattıa aaa bana da 12. haftada kız deyip 16da erkek demiştibir daha ki kontrol de 21 haftalık olucam nasıl değişti öyle minnoş
Kesinlikle öyleSağlıcakla kucağına al canım bende de kız dediler ayın 18 ine ayrintili var bacaklarını kapatıyor yine geldiğinde sor cinsiyeti dediler sürpriz olursa şaşıririz da herkes kız diye bekliyor hahaha sağlıklı olsunlar da gerisi bos
Canım ben 15 gün her gün içtim 16. Gün inanilmaz bir ağrı ile Doktora gittim doktor dedi maden suyu böbrekledinde kum yapmış bana yasakladiKızlar günde bir sade maden suyu içebilir miyiz?
Yenidogan da visko yumusak taezi yataklar saglikli degil. Hem omurga gelisimi hemde ani bebek olumu riski yuzunden sert yatak olmasi gerekiyor tatlimKızlar ben park beşiğin içine yatak araştırması içindeyim. İki yere sordum biri visko yatak önerdi öbür kesinlikle visko yatak plmaz yenidoğanın vücut şeklini alıyor oda omurgasına zarar verir hatta kendi yatağınız visko ise yatırmayın dedi. Sizce hangisi daha iyi? Bilgisi olan var mı
Ayyy şok oldum kesin ama bu sefer demi?Kızlar ben geldim ve şok oldum5 aydır oğlum diye sevdiğim bebeğim kızmış çok şükür hiçbir sorunu yok 56 cm 3.500 kg civarı doğar dedi. Uzun boylu olacak bacak boyu uzun dedi 20+5 teyiz 29 cm 440 gram dedi bebeğin sola toplanmasını sordum kafası orada hiçbir sorun olmaz dedi üzerimden yük kalktı darısı bekleyen herkesin başına
Kaç gündür doğru dürüz uzanmadım, şu an uzanarak çalışıyorum ve doğru tekrar hissediyorum hareketleriniTedirgin olman çok normal ama evham yapma tatlım bazen hiç hissetmiyor insan. Her hareketleri bizim hisseceğimiz büyüklükte olmuyor bazen. Sırt üstü uzanıp kontrol edebilirsin. İşe yarar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?