2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bir de rahim ağzı uzunluğu konuşmuştuk onu da özellikle sordum 4 cm çok iyi dedi

Hadi gözün aydın.
Ya ama nasıl ikili testte mi erkek çıktı?
Nipt de mi?
Neden erkek derken kız oldu ben anlamadım.
Benim doktorun tecrübesine güveniyorum ya erkek dedi kesin erkektir
Seni okuyunca bir aceba oldum ama
Sağlıklı olsunlar inşallah

Sağlıcakla kucağına al canım bende de kız dediler ayın 18 ine ayrintili var bacaklarını kapatıyor yine geldiğinde sor cinsiyeti dediler sürpriz olursa şaşıririz da herkes kız diye bekliyor hahaha sağlıklı olsunlar da gerisi bos

a aaa bana da 12. haftada kız deyip 16da erkek demişti bir daha ki kontrol de 21 haftalık olucam nasıl değişti öyle minnoş

Kızlar ben park beşiğin içine yatak araştırması içindeyim. İki yere sordum biri visko yatak önerdi öbür kesinlikle visko yatak plmaz yenidoğanın vücut şeklini alıyor oda omurgasına zarar verir hatta kendi yatağınız visko ise yatırmayın dedi. Sizce hangisi daha iyi? Bilgisi olan var mı

gözün aydın canım herşeyin yolunda olması süper :)

Korkutuyor beni ya, gün içinde bir kaç kere kalbini dinliyorum ellimle öyle içim rahatlıyor neyse ki perşembe detaylı ultrasonum var bir ayı geçti görmediğim
Tedirgin olman çok normal ama evham yapma tatlım bazen hiç hissetmiyor insan. Her hareketleri bizim hisseceğimiz büyüklükte olmuyor bazen. Sırt üstü uzanıp kontrol edebilirsin. İşe yarar belki

En son kaçıncı hafta da erkek dediler tatlım peki.
Oy sağlıcakla gelsin

Ben airwave aldım tavsiye ederim

a aaa bana da 12. haftada kız deyip 16da erkek demişti bir daha ki kontrol de 21 haftalık olucam nasıl değişti öyle minnoş
Bize bir şok yaşattı annem bir sürü şey yapmıştı erkek bebeğe nevresimine kadar almıştı annem daha çok şok oldu

Kesinlikle öyle eşim oğlum nasıl dedi doktor bilemiyorum dedi kızınız iyi ama hahahahahaha hepimiz şok

Yenidogan da visko yumusak taezi yataklar saglikli degil. Hem omurga gelisimi hemde ani bebek olumu riski yuzunden sert yatak olmasi gerekiyor tatlim

Ayyy şok oldum kesin ama bu sefer demi?

Tedirgin olman çok normal ama evham yapma tatlım bazen hiç hissetmiyor insan. Her hareketleri bizim hisseceğimiz büyüklükte olmuyor bazen. Sırt üstü uzanıp kontrol edebilirsin. İşe yarar belki
Kaç gündür doğru dürüz uzanmadım, şu an uzanarak çalışıyorum ve doğru tekrar hissediyorum hareketlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…