2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yenidogan da visko yumusak taezi yataklar saglikli degil. Hem omurga gelisimi hemde ani bebek olumu riski yuzunden sert yatak olmasi gerekiyor tatlim
Teşekkür ederim. O zaman ben önür yataklara bakayım

Kesinlikle öyle eşim oğlum nasıl dedi doktor bilemiyorum dedi kızınız iyi ama hahahahahaha hepimiz şok
Sağlıkla gelsin saglıkla doğsunlar. Gözünüz aydın
Ben daha 5 tane alt don aldım çiçekli pembe felan daha ortada bişey yok 1 ay sonra ınsallah almaya baslarım. Doktorum 12.haftada kız demıstı ama alısverıs yapmayın demıstı masraf olmasın die. Neyse nipt de kesinleşmiş oldu babam ıse gecen erkek olacak dio sağlıklı olsunlar Allahım güzel mutlu günlerini bizimle yasamayı nasıp etsin.
Ayrıntılı 2.hafta sonra devlette güzel sonuclar alalım inşallah.

Amin canım en önemlisi sağlıklı olmaları cinsiyet 3. 4. Planda sadece şaşırdık ama çok sevindim çok şükür sağlıklı Rabbim cocuklarimizi sevdiklerimizle sağlıkli hayırlı büyütmeyi nasip etsin

Neee ay inşallah bu bana olmaz çünkü ben bi sürü erkek bişisi aldım şuan çok tırstım tersinin çıkmasından. Hayırlı olsun canım kız erkek hiç farketmez sağlıklı gelsin inşallah Allah nazarlardan saklasın

Ben nipt yaptırmadım Allah'tan gelen her şey kabulüm 9. Haftada kemik yapısı erkek dedi doktorum 12. Hafrada erkege benziyor dedi 16. Haftada erkek ama kesin diyemiyorum dedi aslında çok da iyi bir doktordur detaylı yapan doktorda bacak boyu vb uzun erkek bebekler bu kadar oluyor dedi büyük ihtimalle o yanıltmis olabilir ben de 162 boyundayım herhalde benden böyle bir kız bebek beklemediler hahahaha sonra bugün detaylı da gördük

Canım ben 15 gün her gün içtim 16. Gün inanilmaz bir ağrı ile Doktora gittim doktor dedi maden suyu böbrekledinde kum yapmış bana yasakladi
Daha önceden sorunun var mıydı?
Ailede filan var mı taş düşürme?
Hangi marka idi?
Kesin mi maden suyu kaynaklı korkuttun şimdi beni.
Yaz günü sıcakta şekerli içecek de içmiyorum.
Çay kahve zaten sınırlı bende maden suyu ile ferahlıyodum

Ayrıntılıdaki doktor da iyi çevirmiş meslekdaşını rezil etmemek için

Ben de en son aventin mavi sulugunu alıp konuyu kapatmıştım ahahahah hepsini anneme götürecem kardeşlerim küçük ama kimin oğlu olursa bütün esylaru annem ona götürsün

Canım ailemde yoktu bende de yoktu Kızılay Erzincan, Beypazarı degisimli içiyordum o zaman doktor dedi ki hocam maden suyu her gün içilecek bir şey değil ve senin magnezyum vb değerlerin normal sen normal magnezyum değerine fazladan magnezyum vb aldığın zaman böbrek bunu aritamiyor ve kuma taşa çeviriyor dedi. O zaman serum bir sürü ilaç vb kullandım idrarimda kan takibi yapıldı çok şükür geçti ama maşallah eşimde benimle içti onda bir şey olmadi

Ben de en son aventin mavi sulugunu alıp konuyu kapatmıştım ahahahah hepsini anneme götürecem kardeşlerim küçük ama kimin oğlu olursa bütün esylaru annem ona götürsün
Ya mavi pembe ne farkeder kullan gitsin alinmis alinmistir

Ben lohusa takımı hastane çıkış bilmem nesi bi sürü bişi aldım yaa hep mavili mavili. Şu iki hafta bişi almayım nolur nolmaz ayrıntılıda netleşsin. Benimkine net dedi pipisinin ultrasonunu da gösterdi ama belli de olmaz

Çok uzun süre geçmediyse değişim de yapabilirsin canım

Ayrıntılıdaki doktor da iyi çevirmiş meslekdaşını rezil etmemek için
Ahahaha. Biz bir de kendi doktorumuzun odasında balon patlattık Allah'tan kimseye dememistim yoksa bir de onu aciklayacaktik doktorumuzu aradık o da güldü

Fişleri duruyorsa değiştirebilirsin bu arada belki yardımcı olurlar olmadı kullan bencede nolacak

Ahahahha sen 5 haftalıktik lohusa takımı diyordun hala lahusa takımı diyorsun hahahahaha sen hep kafamda tüllü lahusa takımı içinde yürüyen birisin

Fişleri duruyorsa değiştirebilirsin bu arada belki yardımcı olurlar olmadı kullan bencede nolacak
Kanguru almıştım mavi dalgalı gibi onun yenisini alabilme ihtimalim yok çok oldu alalı geri de veremem ona Deniz kızı yamasi gibi bir şey yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…