- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.641
5 hafta geçti canımÇok uzun süre geçmediyse değişim de yapabilirsin canım
Ahahahha sen 5 haftalıktik lohusa takımı diyordun hala lahusa takımı diyorsun hahahahaha sen hep kafamda tüllü lahusa takımı içinde yürüyen birisin
Bence hepimizin böyle eşya konusunda komik şeyleri varya aslında aklımda yoktu ama hamile olduğumdan beri sevgili reklamlar önüme çıkartıp çıkartıp duruyo bende öyle beğendim favoride duruyordu erkek olunca aldım. Aldığım şeyde dümdüz penye rahat danteli falan minnacık var öyle yani. Ya hiç bişe yerinde sabit durmuyoki almıcam diyorum haftaya fiyatı artıyo arkamdan atlı koşturur gibi boyuna alışveriş yapasım geliyo o zaman
Kız bence çok iyi yapmışsın onlarında fiyatları arttı aldığımız kar valla. Ben çocuğumun olabilme ihtimalini bilseydim bu 7.5senede onu da aldıydım ne yalan diyimBence hepimizin böyle eşya konusunda komik şeyleri varbenim aldığım ilk şey otokoltuguydu ne alakaysa çocuk her şeyi bitirdi otokoltugu kaldı takmıştım
Listede cinsiyeti değiştim de ismi değişmemişim komik olduBence hepimizin böyle eşya konusunda komik şeyleri varbenim aldığım ilk şey otokoltuguydu ne alakaysa çocuk her şeyi bitirdi otokoltugu kaldı takmıştım
Aldıklarımızın parası nolcak deseydinAhahaha.Biz bir de kendi doktorumuzun odasında balon patlattık Allah'tan kimseye dememistim yoksa bir de onu aciklayacaktik doktorumuzu aradık o da güldü
Canım ilk gittik düşük geçmişini sordu kan grubu sordu ikili üçlü nipt testi yapıldı mı onlari sordu sonra önce kafasını inceledi biz de kan uyuşmazlığı var dedi ki kan uyuşmazlığı bebeğin beynini etkiler su birikimije neden olur dedi baktı etkilememis dedi sonra kaburgalarıni inceledi kalbine baktı her şeyi normal dedi ben kalbindeki damar sayısını sordum ona da normal dedi göbek bağından kan akışını sordum ona da normal dedim aminyon sıvısıni ölçtü plesantanin konumuna yerine baktı sonra üst bacak kemiğini ölçtü orada dedi ki bir insanın uzun olup olmayacağını belirleyen şey üst bacak kemiğidir dedi oradan 56 cm doğar dedi büyük ihtimalle kilosua baktı 440 gram 3500 kiloyla kucağınıza alırsınız dedi sonra ben rahim ağzıni sordum iyi dedi ama ben ölçüsünü de sordum karından ölçtü 4cm dedi bebeğim sürekli sol tarafımda sorun olur mu dedim hayır dedi kafası orada böyle şeyleri sorun yapmayın dedi ayak ve el parmaklarını saydı onu kendi doktorumda sürekli sayıyordu. Mide boşluğuna baktı aminyon sıvısı yeterli bu da böbreklerin iyi çalıştığını gösterir dedi. Bağırsak parlaklığı vb çok duymuştum onu sordum hiç öyle bir şey yok dediL Lmntbrdgi canım gözün aydın sorun çıkmamış, ilk mesajı kaçırdım ondan böyle yazıyorumValla bende şaşırdım bize de 16 da erkek dediler ama benim net gözükmüştü fotoğrafı falan da var, amann hayırlısı olsun sağlıkla gelsin detaylı ultrason nasıl ilerliyor benim de yakında çok merak ediyorum nelere baktı, neler sorulması gerekiyor bilgi verirsen sevinirim
Canım ismini iklim duru koyacağızListede cinsiyeti değiştim de ismi değişmemişim komik olduisim belli mi sonradan mı ekleyim
Sarı çok seviyorum Allhtan çoğu şeyi sarı aldım ama annem mavi mavi bir süru şey yapmıştıAldıklarımızın parası nolcak deseydingerçi alış veriş yapma demiştir büyük ihtimalle
Bir de canım ben çok fazla araştırdım Sol üst köşesinde değişik bir H harfi olan ulturasyon cihazı en iyisi görüntü vb hata payı vermiyor tatilde de bu doktora gelirken videolarını izledim fotolarına baktım ulturasyonda o H işaretini görünce evet dedim aklında bulunsunCanım ilk gittik düşük geçmişini sordu kan grubu sordu ikili üçlü nipt testi yapıldı mı onlari sordu sonra önce kafasını inceledi biz de kan uyuşmazlığı var dedi ki kan uyuşmazlığı bebeğin beynini etkiler su birikimije neden olur dedi baktı etkilememis dedi sonra kaburgalarıni inceledi kalbine baktı her şeyi normal dedi ben kalbindeki damar sayısını sordum ona da normal dedi göbek bağından kan akışını sordum ona da normal dedim aminyon sıvısıni ölçtü plesantanin konumuna yerine baktı sonra üst bacak kemiğini ölçtü orada dedi ki bir insanın uzun olup olmayacağını belirleyen şey üst bacak kemiğidir dedi oradan 56 cm doğar dedi büyük ihtimalle kilosua baktı 440 gram 3500 kiloyla kucağınıza alırsınız dedi sonra ben rahim ağzıni sordum iyi dedi ama ben ölçüsünü de sordum karından ölçtü 4cm dedi bebeğim sürekli sol tarafımda sorun olur mu dedim hayır dedi kafası orada böyle şeyleri sorun yapmayın dedi ayak ve el parmaklarını saydı onu kendi doktorumda sürekli sayıyordu. Mide boşluğuna baktı aminyon sıvısı yeterli bu da böbreklerin iyi çalıştığını gösterir dedi. Bağırsak parlaklığı vb çok duymuştum onu sordum hiç öyle bir şey yok dedisonra yüzünü gösterdi burnu ağzı yanakları tam şeklini almıştı ben yarık dudak var mı diye sordum ondan da korkuyordum baktı hayır dedi yüzü tam şekillenmiş dedi. Su veya kan ikizi olma ihtimali var mı dedim bir daha baktı hayır şu veya kan ikizi değil dedi sonra tekrar yüzünü açtı gözünü oluşturdu güldüğünü gördüm doktor dedi ki sizi 5 aydır nasıl erkeğim diye kandırdığına gülüyor dedi bir de girer girmez annem CD istiyoruz dedi annem öyle diyince CD yaptı. Bu 4d fotoğrafı doktorumuz özel bir kağıda basıyordu 9 haftaliktan beri hep öyle verdi bu doktor onu vermedi ozellille isteyince başka kağıda basip verdi. Bandırma da 1000 TL detaylı ultrason kredi kartıyla ödeyince 1200 istediler canı sağolsun tahmini doğum tarihini sordum Normalde 5 Aralık ama 1 Aralık gözüküyor dedi
Aaa sarı kız çocuğu için asıl gerekli merhamet uyandırırmış.Sarı çok seviyorum Allhtan çoğu şeyi sarı aldım ama annem mavi mavi bir süru şey yapmıştıannem ufaktan yıkıldı
YaAaa sarı kız çocuğu için asıl gerekli merhamet uyandırırmış.
Özel hastane mi devlet hastanesi miKızlar ben rastgele bir hastaneye gitmiştim, tesadüfen duvarda gebe okulu yazıyordu girdim konuştum başvurdum vs. İki haftadır derslerine giriyorum. Öğlen arasında bir , iki saat oluyor. İlk hafta kadin doğumcu geldi. Simdiki doktorumuzun söylediği seyleri anlattı soruları cevapladı. Bu hafta fizyoterapist geldi , egzersizleri, dogru nefesi dogumda nefesi vs anlattı,sonrada diyetisyen geldi,gebelikte diyet ve emzirme eğitimi verdi . Benim için faydalı oldu da sizinde etrafınızdaki hastanelerde varsa sorun isterseniz mhrsde felan yazmıyor hastaneye gitmesem göremezdim, tavsiye ederim.
Devlet hastanesi canım hemde çoğu bölümün bile olmadığı küçük bir devlet hastanesiÖzel hastane mi devlet hastanesi mi
Ay ne güzel yaa inşallah benim hastanede de vardır bakarımDevlet hastanesi canım hemde çoğu bölümün bile olmadığı küçük bir devlet hastanesi
Sağlık ocaklarında da var canımAy ne güzel yaa inşallah benim hastanede de vardır bakarım
Kesin bizimkinde yoktur da yine bi sorarım bilsem bugğn ilaç yazdırmaya gittim sorardımSağlık ocaklarında da var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?