2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Oy maşallah tatlı kıza çok teşekkür ederim cevabın için inşallah doğana kadar sıkıntısız geçsin herşeyi sağlıklı olsun

Şimdi söyleyince baktım bu doktorun cihazında da var. Zaten burda baya meşhur uğur turhan kimse sorsam onu tavsiye etti. İnternette falanda tek kötü yorum yok çevre illerden gelen de çokmuş. Teşekkürler bilgi için

Yaaaa harikaa:) tebrik ederim canım sağlıkla kavuşun inşallah

Ben işbir aldım bi araştır istersen omurgaya en uygun o gibi. Kızıma da doğumdan beri işbir kullanıyorum eşim ortopedi uzmanı bazen kızın yatağına gidip bundan bizede alalım diyo:) bende en kısa zamanda kendimize işbir alıcam çok rahat omurga açısından. İçine gömülmüyorsun sert ve omurga düzgün kalıyor.

Evet evet duo zaten pembe çizgili de ben kısaca gaviscon dedim canım. Bir kere içtim bir daha mecbur kalmadıkça içmem gibi duruyo
Ben nefes alır gibi sodayla yaşıyorum yaa en iyi toparlıyo midemi şimdilik. Kan ilacıda çok dokunuyo oda mide yanmasına sebep oluyor korkudan bazen içiyorum bazen içmiyorum onuda
Sade maden suyu hiç sevmem desem. Meyveliye bayılırım o da zararlı biliyorum arada limon sıkıp iciyorum yararlı diye sifa olsun
Yaaa mesajı okur okumaz aaa dedim doktoruna da çok güveniyordun taa 10 lu haftalarda tahminde bulunmuştu bende çok erken değil mi diye geçirmiştim içimden. İşte rahimlerde olanı sadece Rabbım bilir sağlıkla gelsin küçük prenses
Herseyi bu kadar detaylı hatırlaman ve sorman masallah SübhanAllah. Ben doktordan çıktıktan sonra herseyi unutuyorum bir tek şeyi bilmiyorum su ve kan ikizi ne demek ilk kez duydum?

Yaaa maşallah sağlıkla hayırla gelsin ins minik kızın bakalım bizim doktor farklı bişi dicekmi hftasonu gitmeyi planlıyorum. her gittiğimde teyit ettiriyorum cinsiyetleri

Kızlar yatak konusu açılmışken reflü yatağı tavsiye ediyor musunuz almak lazım mı

Kızlar yatak konusu açılmışken reflü yatağı tavsiye ediyor musunuz almak lazım mı
Lazim mi bilmiorum ama ben ikimize de rahat olsun die yatasinkinden aldim. Heryerde de yanimda olur kendi yataginda rahat rahat yatar oraya buraya degmez die dusundum

Canim bebek buyurken aynı şekilde rahimde su veya kan büyüyor doğumda boşalıyor bende annemin karnındayken kan ikiziymisim annem diyor ki 2 kova kan boşaldı

Ben bu cinsiyet konusunda böyle bir şey olacağını tahmin etmiştim eşimin kuzeni var doğuma kadar erkek dediler doğumda kız doğdu herkes bebekleri değiştirdiler vb diye düşündü işler büyüdü sonra çocuğun dedesi demiş ki getirin bakayım gözü bana benziyorsa benim torunumdur yeni doğmuş bebek ben o zaman bu olaya 1 saate yakın güldüm sonra da oğullarına Miraç ismini koyacaklardi Miraç miraciye oldu diye

Su ve kan ikizini ilk defa duyuyorum.
Allah'ım ne cahil hissettim kendimi. Kadınım gebelikle ilgili daha bilmediğim ne çok şey var daha kim bilir.

Miraciye de kötü olmuş ya.
Miraç tamam da.

Siz ne koyacaktınız oğlan olsaydı?

Bak dedin dedin bende korktum şimdi acaba değişir mi diye bakın bakalım bir sizce değişecek gibi mi veya yanlış görülmüş olabilir mi

Eklentiler

• 20230711_110239.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 57
İsmini Hayrünisa koydular ben öyle dedim çocuğa biz Furkan Yağız koyacaktık

İsmini Hayrünisa koydular ben öyle dedim çocuğa biz Furkan Yağız koyacaktık
Ben şu ikizini kuzenimden biliyorum 20 kg aldı hamileyken sezeryan oldu sezeryanda çıktı 10 kg gitmişti doktoru o zaman su ikizi vardı dedi bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…