- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.661
Oy maşallah tatlı kızaCanım ilk gittik düşük geçmişini sordu kan grubu sordu ikili üçlü nipt testi yapıldı mı onlari sordu sonra önce kafasını inceledi biz de kan uyuşmazlığı var dedi ki kan uyuşmazlığı bebeğin beynini etkiler su birikimije neden olur dedi baktı etkilememis dedi sonra kaburgalarıni inceledi kalbine baktı her şeyi normal dedi ben kalbindeki damar sayısını sordum ona da normal dedi göbek bağından kan akışını sordum ona da normal dedim aminyon sıvısıni ölçtü plesantanin konumuna yerine baktı sonra üst bacak kemiğini ölçtü orada dedi ki bir insanın uzun olup olmayacağını belirleyen şey üst bacak kemiğidir dedi oradan 56 cm doğar dedi büyük ihtimalle kilosua baktı 440 gram 3500 kiloyla kucağınıza alırsınız dedi sonra ben rahim ağzıni sordum iyi dedi ama ben ölçüsünü de sordum karından ölçtü 4cm dedi bebeğim sürekli sol tarafımda sorun olur mu dedim hayır dedi kafası orada böyle şeyleri sorun yapmayın dedi ayak ve el parmaklarını saydı onu kendi doktorumda sürekli sayıyordu. Mide boşluğuna baktı aminyon sıvısı yeterli bu da böbreklerin iyi çalıştığını gösterir dedi. Bağırsak parlaklığı vb çok duymuştum onu sordum hiç öyle bir şey yok dedisonra yüzünü gösterdi burnu ağzı yanakları tam şeklini almıştı ben yarık dudak var mı diye sordum ondan da korkuyordum baktı hayır dedi yüzü tam şekillenmiş dedi. Su veya kan ikizi olma ihtimali var mı dedim bir daha baktı hayır şu veya kan ikizi değil dedi sonra tekrar yüzünü açtı gözünü oluşturdu güldüğünü gördüm doktor dedi ki sizi 5 aydır nasıl erkeğim diye kandırdığına gülüyor dedi bir de girer girmez annem CD istiyoruz dedi annem öyle diyince CD yaptı. Bu 4d fotoğrafı doktorumuz özel bir kağıda basıyordu 9 haftaliktan beri hep öyle verdi bu doktor onu vermedi ozellille isteyince başka kağıda basip verdi. Bandırma da 1000 TL detaylı ultrason kredi kartıyla ödeyince 1200 istediler canı sağolsun tahmini doğum tarihini sordum Normalde 5 Aralık ama 1 Aralık gözüküyor dedi
Şimdi söyleyince baktım bu doktorun cihazında da var. Zaten burda baya meşhur uğur turhan kimse sorsam onu tavsiye etti. İnternette falanda tek kötü yorum yok çevre illerden gelen de çokmuş. Teşekkürler bilgi içinBir de canım ben çok fazla araştırdım Sol üst köşesinde değişik bir H harfi olan ulturasyon cihazı en iyisi görüntü vb hata payı vermiyor tatilde de bu doktora gelirken videolarını izledim fotolarına baktım ulturasyonda o H işaretini görünce evet dedim aklında bulunsun
Yaaaa harikaa:) tebrik ederim canım sağlıkla kavuşun inşallahKızlar ben geldim ve şok oldum5 aydır oğlum diye sevdiğim bebeğim kızmış çok şükür hiçbir sorunu yok 56 cm 3.500 kg civarı doğar dedi. Uzun boylu olacak bacak boyu uzun dedi 20+5 teyiz 29 cm 440 gram dedi bebeğin sola toplanmasını sordum kafası orada hiçbir sorun olmaz dedi üzerimden yük kalktı darısı bekleyen herkesin başına
Ben işbir aldım bi araştır istersen omurgaya en uygun o gibi. Kızıma da doğumdan beri işbir kullanıyorum eşim ortopedi uzmanı bazen kızın yatağına gidip bundan bizede alalım diyo:) bende en kısa zamanda kendimize işbir alıcam çok rahat omurga açısından. İçine gömülmüyorsun sert ve omurga düzgün kalıyor.Kızlar ben park beşiğin içine yatak araştırması içindeyim. İki yere sordum biri visko yatak önerdi öbür kesinlikle visko yatak plmaz yenidoğanın vücut şeklini alıyor oda omurgasına zarar verir hatta kendi yatağınız visko ise yatırmayın dedi. Sizce hangisi daha iyi? Bilgisi olan var mı
Amin hepimizin inşallahOy maşallah tatlı kızaçok teşekkür ederim cevabın için inşallah doğana kadar sıkıntısız geçsin herşeyi sağlıklı olsun
Evet evet duo zaten pembe çizgili de ben kısaca gaviscon dedim canım. Bir kere içtim bir daha mecbur kalmadıkça içmem gibi duruyoMide yanması için gaviscon dan ziyade gaviscon Duo öneririm ikisi arasında dağlar kadar fark var gaviscon Duo alınca 2 3 dakika sonra sanki ateşin üstüne su dökülüyor gibi oluyorşurubun tadı konusunda çok haklısın o kadar midem bulanıyor ki içene kadar tek başıma içemiyorum küçük çocuk gibi elimde şurup kaşık annemin eşimin peşinde oluyorum bana icirin diye
Sade maden suyu hiç sevmem desem. Meyveliye bayılırım o da zararlı biliyorum arada limon sıkıp iciyorum yararlı diye sifa olsunBen nefes alır gibi sodayla yaşıyorum yaaen iyi toparlıyo midemi şimdilik. Kan ilacıda çok dokunuyo oda mide yanmasına sebep oluyor korkudan bazen içiyorum bazen içmiyorum onuda
Yaaa mesajı okur okumaz aaa dedimKızlar ben geldim ve şok oldum5 aydır oğlum diye sevdiğim bebeğim kızmış çok şükür hiçbir sorunu yok 56 cm 3.500 kg civarı doğar dedi. Uzun boylu olacak bacak boyu uzun dedi 20+5 teyiz 29 cm 440 gram dedi bebeğin sola toplanmasını sordum kafası orada hiçbir sorun olmaz dedi üzerimden yük kalktı darısı bekleyen herkesin başına
Herseyi bu kadar detaylı hatırlaman ve sorman masallah SübhanAllah. Ben doktordan çıktıktan sonra herseyi unutuyorumCanım ilk gittik düşük geçmişini sordu kan grubu sordu ikili üçlü nipt testi yapıldı mı onlari sordu sonra önce kafasını inceledi biz de kan uyuşmazlığı var dedi ki kan uyuşmazlığı bebeğin beynini etkiler su birikimije neden olur dedi baktı etkilememis dedi sonra kaburgalarıni inceledi kalbine baktı her şeyi normal dedi ben kalbindeki damar sayısını sordum ona da normal dedi göbek bağından kan akışını sordum ona da normal dedim aminyon sıvısıni ölçtü plesantanin konumuna yerine baktı sonra üst bacak kemiğini ölçtü orada dedi ki bir insanın uzun olup olmayacağını belirleyen şey üst bacak kemiğidir dedi oradan 56 cm doğar dedi büyük ihtimalle kilosua baktı 440 gram 3500 kiloyla kucağınıza alırsınız dedi sonra ben rahim ağzıni sordum iyi dedi ama ben ölçüsünü de sordum karından ölçtü 4cm dedi bebeğim sürekli sol tarafımda sorun olur mu dedim hayır dedi kafası orada böyle şeyleri sorun yapmayın dedi ayak ve el parmaklarını saydı onu kendi doktorumda sürekli sayıyordu. Mide boşluğuna baktı aminyon sıvısı yeterli bu da böbreklerin iyi çalıştığını gösterir dedi. Bağırsak parlaklığı vb çok duymuştum onu sordum hiç öyle bir şey yok dedisonra yüzünü gösterdi burnu ağzı yanakları tam şeklini almıştı ben yarık dudak var mı diye sordum ondan da korkuyordum baktı hayır dedi yüzü tam şekillenmiş dedi. Su veya kan ikizi olma ihtimali var mı dedim bir daha baktı hayır şu veya kan ikizi değil dedi sonra tekrar yüzünü açtı gözünü oluşturdu güldüğünü gördüm doktor dedi ki sizi 5 aydır nasıl erkeğim diye kandırdığına gülüyor dedi bir de girer girmez annem CD istiyoruz dedi annem öyle diyince CD yaptı. Bu 4d fotoğrafı doktorumuz özel bir kağıda basıyordu 9 haftaliktan beri hep öyle verdi bu doktor onu vermedi ozellille isteyince başka kağıda basip verdi. Bandırma da 1000 TL detaylı ultrason kredi kartıyla ödeyince 1200 istediler canı sağolsun tahmini doğum tarihini sordum Normalde 5 Aralık ama 1 Aralık gözüküyor dedi
Kızlar ben geldim ve şok oldum5 aydır oğlum diye sevdiğim bebeğim kızmış çok şükür hiçbir sorunu yok 56 cm 3.500 kg civarı doğar dedi. Uzun boylu olacak bacak boyu uzun dedi 20+5 teyiz 29 cm 440 gram dedi bebeğin sola toplanmasını sordum kafası orada hiçbir sorun olmaz dedi üzerimden yük kalktı darısı bekleyen herkesin başına
Kesinlikle çok büyük rahatlık bebek için mutlaka olmalı diye düşünenlerdenim.Kızlar yatak konusu açılmışken reflü yatağı tavsiye ediyor musunuz almak lazım mı
Lazim mi bilmiorum ama ben ikimize de rahat olsun die yatasinkinden aldim. Heryerde de yanimda olur kendi yataginda rahat rahat yatar oraya buraya degmez die dusundumKızlar yatak konusu açılmışken reflü yatağı tavsiye ediyor musunuz almak lazım mı
AhahahYaaa maşallah sağlıkla hayırla gelsin ins minik kızın bakalım bizim doktor farklı bişi dicekmi hftasonu gitmeyi planlıyorum. her gittiğimde teyit ettiriyorum cinsiyetleri
Rahim ağzı muayenesi vajinal mı yapılıyo yoksa detaylıda makineyle mi bakılıyoBir de rahim ağzı uzunluğu konuşmuştuk onu da özellikle sordum 4 cm çok iyi dedi
Canim bebek buyurken aynı şekilde rahimde su veya kan büyüyor doğumda boşalıyor bende annemin karnındayken kan ikiziymisim annem diyor ki 2 kova kan boşaldıEvet evet duo zaten pembe çizgili de ben kısaca gaviscon dedim canım. Bir kere içtim bir daha mecbur kalmadıkça içmem gibi duruyo
Sade maden suyu hiç sevmem desem. Meyveliye bayılırım o da zararlı biliyorum arada limon sıkıp iciyorum yararlı diye sifa olsun
Yaaa mesajı okur okumaz aaa dedimdoktoruna da çok güveniyordun taa 10 lu haftalarda tahminde bulunmuştu bende çok erken değil mi diye geçirmiştim içimden. İşte rahimlerde olanı sadece Rabbım bilir sağlıkla gelsin küçük prenses
Herseyi bu kadar detaylı hatırlaman ve sorman masallah SübhanAllah. Ben doktordan çıktıktan sonra herseyi unutuyorumbir tek şeyi bilmiyorum su ve kan ikizi ne demek ilk kez duydum?
Benim karından baktı canım kendi doktorum da karından bakıyorduRahim ağzı muayenesi vajinal mı yapılıyo yoksa detaylıda makineyle mi bakılıyo
Su ve kan ikizini ilk defa duyuyorum.Canim bebek buyurken aynı şekilde rahimde su veya kan büyüyor doğumda boşalıyor bende annemin karnındayken kan ikiziymisim annem diyor ki 2 kova kan boşaldı
Ben bu cinsiyet konusunda böyle bir şey olacağını tahmin etmiştim eşimin kuzeni var doğuma kadar erkek dediler doğumda kız doğdu herkes bebekleri değiştirdiler vb diye düşündü işler büyüdü sonra çocuğun dedesi demiş ki getirin bakayım gözü bana benziyorsa benim torunumduryeni doğmuş bebek ben o zaman bu olaya 1 saate yakın güldüm sonra da oğullarına Miraç ismini koyacaklardi Miraç miraciye oldu diye
Bak dedin dedin bende korktum şimdi acaba değişir mi diyeCanim bebek buyurken aynı şekilde rahimde su veya kan büyüyor doğumda boşalıyor bende annemin karnındayken kan ikiziymisim annem diyor ki 2 kova kan boşaldı
Ben bu cinsiyet konusunda böyle bir şey olacağını tahmin etmiştim eşimin kuzeni var doğuma kadar erkek dediler doğumda kız doğdu herkes bebekleri değiştirdiler vb diye düşündü işler büyüdü sonra çocuğun dedesi demiş ki getirin bakayım gözü bana benziyorsa benim torunumduryeni doğmuş bebek ben o zaman bu olaya 1 saate yakın güldüm sonra da oğullarına Miraç ismini koyacaklardi Miraç miraciye oldu diye
Bana ama %100 demedi hiçbir zamanBak dedin dedin bende korktum şimdi acaba değişir mi diyebakın bakalım bir sizce değişecek gibi mi veya yanlış görülmüş olabilir mi
İsmini Hayrünisa koydular ben öyle dedim çocuğaSu ve kan ikizini ilk defa duyuyorum.
Allah'ım ne cahil hissettim kendimi. Kadınım gebelikle ilgili daha bilmediğim ne çok şey var daha kim bilir.
Miraciye de kötü olmuş ya.
Miraç tamam da.
Siz ne koyacaktınız oğlan olsaydı?
İsmini Hayrünisa koydular ben öyle dedim çocuğabiz Furkan Yağız koyacaktık
Ben şu ikizini kuzenimden biliyorum 20 kg aldı hamileyken sezeryan oldu sezeryanda çıktı 10 kg gitmişti doktoru o zaman su ikizi vardı dedi bebeğinSu ve kan ikizini ilk defa duyuyorum.
Allah'ım ne cahil hissettim kendimi. Kadınım gebelikle ilgili daha bilmediğim ne çok şey var daha kim bilir.
Miraciye de kötü olmuş ya.
Miraç tamam da.
Siz ne koyacaktınız oğlan olsaydı?
Yok bana kesin erkek dediler inşallah değişmez çünkü annem aynı senin annen gibi birsürü şey yaptıBana ama %100 demedi hiçbir zamanseninki dediyse degismez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?