2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Reflu yatagi oglumda da kullanmistim sevibebeninkini. Surekli onda yatti. Bi yere giderken yanimda goturebiliyordum cok rahatti. Tek sikintisi bebek asagi kayiyordu egimli oldugu icin. Simdi babynest gibi olan reflu yataklari cikmis. Onlardan almayi dusunuyorum

Allah'tan favorilerime ekledigim şeyler indirime girmedi bu sure zarfında

Kızlar selam
Bu sıcaklarda balık yiyebiliyor musunuz ya da kırmızı et
Ben çok tiksiniyorum bu sıcakta ve ağır geliyor yiyemiyorum.
Ben de balon tüketmiyorum onun yerine haftada 3 omega alıyorum hergün ceviz yiyorum ve gün aşırı semizotu yemeye çalışıyorum et yerine de yeşil mercimek barbunya bakliyat vs, bu havada hiç et türü şeyler yenmiyor normalde de yemezdim şimdi çok çok zor geliyor

Kızlar bir de Ela uyku tulumları diye bir site var Instagramda çok güzel ve kaliteli uyku tulumları dikiyorlar takip ettiğim kadarıyla kullananlar memnun 2 yıl garanti veriyor. Kolları istenirse takılıyor istenirse çıkartılıyor

Günaydın kızlar, bir kaç gündür hareketlerini daha az hissediyorum normal mi sizce? Biraz da fazla ayakta kaldım acaba hissetmedim mi
Bu zamanlarda hareketliyken hissetmek zor olabilir sırt üstü uzandığında veya bebiş neredeyse o yönünüze yattığınızda daha rahat hissedersin

Nee detaylıda kız olduğu mı belli oldu :))) ay inanmıyorum :) maşallah hadi aksilik çıkmamasına sevindim gözünaydın :)

Günaydın kızlar, bir kaç gündür hareketlerini daha az hissediyorum normal mi sizce? Biraz da fazla ayakta kaldım acaba hissetmedim mi
Canım endişe etme bu haftalar bebeğin tam büyüme haftaları olduğu için uyku odaklı oluyorlar

Nee detaylıda kız olduğu mı belli oldu :))) ay inanmıyorum :) maşallah hadi aksilik çıkmamasına sevindim
ben de visco yatak olmaması gerektiğini biliyorum. Normalde sert olması lazım ama lateks yataklar belki olabilir viscon içine alarak vücut şeklini alıypt, lateks ise iterek

Ya mavi pembe ne farkeder kullan gitsin alinmis alinmistir
kız mavi kullanır da erkek pembe bilemedim bence de kullan gitsin :)) benim arkadaşımın kardeşini 7aya kadar erkek biliyorlarmış babası çok hevesliymiş 2kız var sonuncu oğlan diye her şeyi .Mavi düzmüşler kız olduğunu öğrenince babasına söyleyememişler

O durum çok kötü ya bebekler istemediklerini hissederler benim de bir arkadaşım vardı 4. Kız kızın adını ela koymuşlar ama ailesi cennet diyordu kıza neden demiştim doğunca babaannesi sürekli sen de kızsın öl cennete git cennete git diyormuş kızın adı oradan cennet kalmis

Yazik bebegin sucu ne cok uzuluyorum boyle cinsiyet yuzunden istenmeyen cocuklara

Tam olarak benim yaptığım kimi diyor ki internette şu hafta ile bu hafta arasına geliyor o zaman bu kadar aylık vs . Bi de 5.aydan 1 gün alıyor 6aylık diyor :) en temizi bu şekilde sattan hesaplama :)

Çocuk ismini seviyor mu şimdi?
Nisa tek başına güzel ama uzun hali pek uzun
Su an kendisine soramadım 1.5 yaşında falan hastanede o karışıklıkta birden biri söylemiş bunlar da aa tamam o zaman demişler zaten şok içindeler ilk kızlarınin adı pelin Lina bunun adı Hayrünisa

Tam olarak benim yaptığım kimi diyor ki internette şu hafta ile bu hafta arasına geliyor o zaman bu kadar aylık vs . Bi de 5.aydan 1 gün alıyor 6aylık diyor :) en temizi bu şekilde sattan hesaplama :)
En güzeli böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…