- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.681
İnşallah değişmez o zaman canımYok bana kesin erkek dediler inşallah değişmez çünkü annem aynı senin annen gibi birsürü şey yaptı
Ben de balon tüketmiyorum onun yerine haftada 3 omega alıyorum hergün ceviz yiyorum ve gün aşırı semizotu yemeye çalışıyorum et yerine de yeşil mercimek barbunya bakliyat vs, bu havada hiç et türü şeyler yenmiyorKızlar selam
Bu sıcaklarda balık yiyebiliyor musunuz ya da kırmızı et
Ben çok tiksiniyorum bu sıcakta ve ağır geliyor yiyemiyorum.
Günde 1 muz ve 1 soda öneriliyorKızlar günde bir sade maden suyu içebilir miyiz?
Bu zamanlarda hareketliyken hissetmek zor olabilir sırt üstü uzandığında veya bebiş neredeyse o yönünüze yattığınızda daha rahat hissedersinGünaydın kızlar, bir kaç gündür hareketlerini daha az hissediyorum normal mi sizce? Biraz da fazla ayakta kaldım acaba hissetmedim mi
Nee detaylıda kız olduğu mı belli oldu :))) ay inanmıyorum :) maşallah hadi aksilik çıkmamasına sevindim gözünaydın :)Kızlar ben geldim ve şok oldum5 aydır oğlum diye sevdiğim bebeğim kızmış çok şükür hiçbir sorunu yok 56 cm 3.500 kg civarı doğar dedi. Uzun boylu olacak bacak boyu uzun dedi 20+5 teyiz 29 cm 440 gram dedi bebeğin sola toplanmasını sordum kafası orada hiçbir sorun olmaz dedi üzerimden yük kalktı darısı bekleyen herkesin başına
Canım endişe etme bu haftalar bebeğin tam büyüme haftaları olduğu için uyku odaklı oluyorlarGünaydın kızlar, bir kaç gündür hareketlerini daha az hissediyorum normal mi sizce? Biraz da fazla ayakta kaldım acaba hissetmedim mi
Nee detaylıda kız olduğu mı belli oldu :))) ay inanmıyorum :) maşallah hadi aksilik çıkmamasına sevindimKızlar ben geldim ve şok oldum5 aydır oğlum diye sevdiğim bebeğim kızmış çok şükür hiçbir sorunu yok 56 cm 3.500 kg civarı doğar dedi. Uzun boylu olacak bacak boyu uzun dedi 20+5 teyiz 29 cm 440 gram dedi bebeğin sola toplanmasını sordum kafası orada hiçbir sorun olmaz dedi üzerimden yük kalktı darısı bekleyen herkesin başına
ben de visco yatak olmaması gerektiğini biliyorum. Normalde sert olması lazım ama lateks yataklar belki olabilir viscon içine alarak vücut şeklini alıypt, lateks ise iterekKızlar ben park beşiğin içine yatak araştırması içindeyim. İki yere sordum biri visko yatak önerdi öbür kesinlikle visko yatak plmaz yenidoğanın vücut şeklini alıyor oda omurgasına zarar verir hatta kendi yatağınız visko ise yatırmayın dedi. Sizce hangisi daha iyi? Bilgisi olan var mı
Amin hepimizinNee detaylıda kız olduğu mı belli oldu :))) ay inanmıyorum :) maşallah hadi aksilik çıkmamasına sevindim gözünaydın :)
kız mavi kullanır da erkek pembe bilemedim bence de kullan gitsin :)) benim arkadaşımın kardeşini 7aya kadar erkek biliyorlarmış babası çok hevesliymiş 2kız var sonuncu oğlan diye her şeyi .Mavi düzmüşler kız olduğunu öğrenince babasına söyleyememişlerYa mavi pembe ne farkeder kullan gitsin alinmis alinmistir
O durum çok kötü yakız mavi kullanır da erkek pembe bilemedim bence de kullan gitsin :)) benim arkadaşımın kardeşini 7aya kadar erkek biliyorlarmış babası çok hevesliymiş 2kız var sonuncu oğlan diye her şeyi .Mavi düzmüşler kız olduğunu öğrenince babasına söyleyememişler
Yazik bebegin sucu neO durum çok kötü yabebekler istemediklerini hissederler benim de bir arkadaşım vardı 4. Kız kızın adını ela koymuşlar ama ailesi cennet diyordu kıza neden demiştim doğunca babaannesi sürekli sen de kızsın öl cennete git cennete git diyormuş kızın adı oradan cennet kalmis
Tam olarak benim yaptığım kimi diyor ki internette şu hafta ile bu hafta arasına geliyor o zaman bu kadar aylık vs . Bi de 5.aydan 1 gün alıyor 6aylık diyor :) en temizi bu şekilde sattan hesaplama :)Kızlar bir de şeyi sordum ben kaç aylık hamileyim dedimbu konu da çeşitli rivayetler var dedim o da hocam son adet tarihin 1 Mart dedi 1 Ağustosta 6 aya geçeceksin suan 5 aylık hamilesin dedi hafta vb uğraşma son adet tarihinin üstüne say dedi
Çocuk ismini seviyor mu şimdi?İsmini Hayrünisa koydular ben öyle dedim çocuğabiz Furkan Yağız koyacaktık
Su an kendisine soramadım 1.5 yaşında falanÇocuk ismini seviyor mu şimdi?
Nisa tek başına güzel ama uzun hali pek uzun
Reflü yastığı lazım , ama eğer anne yanı aldıysanız onlar zaten reflü yatağı oluyorKızlar yatak konusu açılmışken reflü yatağı tavsiye ediyor musunuz almak lazım mı
En güzeli böyleTam olarak benim yaptığım kimi diyor ki internette şu hafta ile bu hafta arasına geliyor o zaman bu kadar aylık vs . Bi de 5.aydan 1 gün alıyor 6aylık diyor :) en temizi bu şekilde sattan hesaplama :)
Ben de boyle hesapliyordum. Dogru yapiyormusumEn güzeli böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?