- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.701
Ben de çok üzülüyorum hem de Allah'ın çok farklı bir sistemi var babaannesi çok kötü hastalandı 2.5 sene ela baktı babaannesine erkek torunları hiç gelmedi bile o halde bile yine erkek torunlarını seviyorduYazik bebegin sucu necok uzuluyorum boyle cinsiyet yuzunden istenmeyen cocuklara
Benim kaynanam da hic sevinmedi 2. Cocugumun da erkek olmasina. Ben de cok uzuldumBen de çok üzülüyorum hem de Allah'ın çok farklı bir sistemi var babaannesi çok kötü hastalandı 2.5 sene ela baktı babaannesine erkek torunları hiç gelmedi bile o halde bile yine erkek torunlarını seviyordu
Arkadaşım vardı çok güzel bir kızdı. Nisa Melek dı adı mesela. Nisa konacaksa yakışıyor yanına ne gelse.Su an kendisine soramadım 1.5 yaşında falanhastanede o karışıklıkta birden biri söylemiş bunlar da aa tamam o zaman demişler zaten şok içindeler ilk kızlarınin adı pelin Lina bunun adı Hayrünisa
Bir kap su vermese yeriymiş.Ben de çok üzülüyorum hem de Allah'ın çok farklı bir sistemi var babaannesi çok kötü hastalandı 2.5 sene ela baktı babaannesine erkek torunları hiç gelmedi bile o halde bile yine erkek torunlarını seviyordu
Aa ilk kez duydum valla benim ki kesin bisey ikizi yoksa şimdiden 8 kg almam aciklanamazCanim bebek buyurken aynı şekilde rahimde su veya kan büyüyor doğumda boşalıyor bende annemin karnındayken kan ikiziymisim annem diyor ki 2 kova kan boşaldı
Ben bu cinsiyet konusunda böyle bir şey olacağını tahmin etmiştim eşimin kuzeni var doğuma kadar erkek dediler doğumda kız doğdu herkes bebekleri değiştirdiler vb diye düşündü işler büyüdü sonra çocuğun dedesi demiş ki getirin bakayım gözü bana benziyorsa benim torunumduryeni doğmuş bebek ben o zaman bu olaya 1 saate yakın güldüm sonra da oğullarına Miraç ismini koyacaklardi Miraç miraciye oldu diye
İnsanın ismini sevmesi çok önemliArkadaşım vardı çok güzel bir kızdı. Nisa Melek dı adı mesela. Nisa konacaksa yakışıyor yanına ne gelse.
NeySe beğenmezse büyüyünce adını değiştirir
Ben de değişmeyi düşünüyorum.
İsmimi söylemeyim ama güzel bir isim değil mesela.
Oğluma diyorum adımı ne koyalım sude koy anne diyor
Kesinlikle öyle oluyor klinik psikolog bir adam var Instagramda adını şu an hatırlamıyorum bu cinsiyet partilerinden bahsediyor orada diyor ki ebeveynler kızım olsun oğlum olsun diye istiyor o kadar yanlış ki diyor bu şekilde incelediğim çoğu vaka da gördüğüm olay şu oluyor eğer cinsiyet istenilen cinsiyetse çocuk narsistlige ve bencilliği meyilli doğuyor eğer istenmeyen cinsiyetse çocuk kendini sevdirmek için sürekli kurban psikolojisinde oluyor. Dinen de çok açık bu konu Allah ne diyor diledigime erkek diledigime kız çocuk veririm diledigime de çocuk vermem diyor biz hala insanların saçma dusunceleri ile uğraşıyoruzBenim kaynanam da hic sevinmedi 2. Cocugumun da erkek olmasina. Ben de cok uzuldumhep de boyle oluyor zaten. Ona muhtac ediyor Allah
Hala daha gülüyorumAa ilk kez duydum valla benim ki kesin bisey ikizi yoksa şimdiden 8 kg almam aciklanamaz
Gülme komşuna gelir başına diye boşuna dememişler cok gulmussun heralde başına gelmis
Karından yapılıyorKızlar detaylı ultrason yaptırdınız mı? Karından mı vajinal mi yapıyorlar merak ettim
Nasıl insanlar var ya böyle insanlar mümkünse üremesin soyu tükensin o kadar kızıyorum. Allah gerçekten isteyene evlat nasip etsin kadir kıymet bilmeyene hiç bir şey nasip etmesin kalbi kötü insanlar yaaaaO durum çok kötü yabebekler istemediklerini hissederler benim de bir arkadaşım vardı 4. Kız kızın adını ela koymuşlar ama ailesi cennet diyordu kıza neden demiştim doğunca babaannesi sürekli sen de kızsın öl cennete git cennete git diyormuş kızın adı oradan cennet kalmis
Kabızlık problemi olan için de muz sorun olmaz mı pekiGünde 1 muz ve 1 soda öneriliyor
Ay bu ben. Özellikle 3 gündür çok yoğun bir ağrı çekiyorum sabahları. Gün içinde çok mu yoruluyorum acaba diye düşünüyordum. Aynısını yaşayan birini görünce hamilelikle ilgili olabilir diye düşünmeye başladım şimdiGünaydın kızlar bir şey soracağım benimle aynı şeyi yaşayan var mı sabahları uyandığımda ayaklarımın altının çok acıdığını hissediyorum yürürken hani kınaya gidersin çok fazla oynarsın topuklu da bir sonraki gün ayakların çok ağrır ya aynen öyle bir ağrı yaşayan var mı belli bir süre sonra geçiyor ama sabah ilk uyandığın zaman oluyor
Bana doktorum izin verdiKızlar benim acil bir sebepten yolcuğa çıkmam lazım 8 saat falan sürüyor mecbur otobüsle gidicem bu aylarda sıkıntı oluyor mu acaba aranızda yakın zamanda yolculuk eden var mı
Muz bebeğin kalp sağlığı için çok önemliKabızlık problemi olan için de muz sorun olmaz mı peki
Ben geçen pazardan beri yollardayım az önce geldim evime:) tokattan bodruma gittk arabayla. Afyonda 1 gece konakladık. Tokat afyon arası 7.5 saat. Dönüştede aynı şekilde konaklayarak geldik. Eğer riskli bir gebelik değilse sorun sadece çok sık tuvalet ihtyacımız geliyo her benzinlikte durduk öyle söylim:) bide saat başı 5 dkda olsa yürümek çok iyi geliyor. Ama sen özel arabayla gitmeyeceksin sanırım. Her molada mola bitene kadar yürü. Kan akışın olsun. Ayağının altına yükselti koyabilirsen koy o da iyi gelir.Kızlar benim acil bir sebepten yolcuğa çıkmam lazım 8 saat falan sürüyor mecbur otobüsle gidicem bu aylarda sıkıntı oluyor mu acaba aranızda yakın zamanda yolculuk eden var mı
ÖyleymişAy bu ben. Özellikle 3 gündür çok yoğun bir ağrı çekiyorum sabahları. Gün içinde çok mu yoruluyorum acaba diye düşünüyordum. Aynısını yaşayan birini görünce hamilelikle ilgili olabilir diye düşünmeye başladım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?