2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yazik bebegin sucu ne cok uzuluyorum boyle cinsiyet yuzunden istenmeyen cocuklara
Ben de çok üzülüyorum hem de Allah'ın çok farklı bir sistemi var babaannesi çok kötü hastalandı 2.5 sene ela baktı babaannesine erkek torunları hiç gelmedi bile o halde bile yine erkek torunlarını seviyordu

Benim kaynanam da hic sevinmedi 2. Cocugumun da erkek olmasina. Ben de cok uzuldum hep de boyle oluyor zaten. Ona muhtac ediyor Allah

Kızlar bu arada sağlık ocağı diye okumuşken detaylıda doktora tetanozu sordum senin tercihin dedi ille yaptır yaptırma diyemem dedi . Ama sağlık ocağında yazılan tetanoz sadece seni korurmuş boğmaca değilmiş , diğer dozu hastanede yaptırırsın hastanedeki boğmaca imiş o da 1buçuk ay koruyormuş bebeği.

Şeker yüklemesini sordum benden 50lik istedi . Sakıncası var mı diye sordum hiç bir dilim baklava yemedin mi gebelik boyunca dedi , yemedim dedim :)) ama sonuçta çikolatalı tatlı vs yiyorum arada, bu hurafeyi ortaya atan doktor meslekten men edildi dedi . Sonra eşim bugün paylaşımını gösterdi instsgrama şeker yüklemesi ile ilgili video atmış :))

Su an kendisine soramadım 1.5 yaşında falan hastanede o karışıklıkta birden biri söylemiş bunlar da aa tamam o zaman demişler zaten şok içindeler ilk kızlarınin adı pelin Lina bunun adı Hayrünisa
Arkadaşım vardı çok güzel bir kızdı. Nisa Melek dı adı mesela. Nisa konacaksa yakışıyor yanına ne gelse.

NeySe beğenmezse büyüyünce adını değiştirir
Ben de değişmeyi düşünüyorum.
İsmimi söylemeyim ama güzel bir isim değil mesela.
Oğluma diyorum adımı ne koyalım sude koy anne diyor

Bir kap su vermese yeriymiş.
Kız çocuğu gerçekten bazı kesimlerce çok çok değersiz hala.
Erkek sevici toplum.
İki yüzlüler

Aa ilk kez duydum valla benim ki kesin bisey ikizi yoksa şimdiden 8 kg almam aciklanamaz
Gülme komşuna gelir başına diye boşuna dememişler cok gulmussun heralde başına gelmis

İnsanın ismini sevmesi çok önemli

Benim kaynanam da hic sevinmedi 2. Cocugumun da erkek olmasina. Ben de cok uzuldum hep de boyle oluyor zaten. Ona muhtac ediyor Allah
Kesinlikle öyle oluyor klinik psikolog bir adam var Instagramda adını şu an hatırlamıyorum bu cinsiyet partilerinden bahsediyor orada diyor ki ebeveynler kızım olsun oğlum olsun diye istiyor o kadar yanlış ki diyor bu şekilde incelediğim çoğu vaka da gördüğüm olay şu oluyor eğer cinsiyet istenilen cinsiyetse çocuk narsistlige ve bencilliği meyilli doğuyor eğer istenmeyen cinsiyetse çocuk kendini sevdirmek için sürekli kurban psikolojisinde oluyor. Dinen de çok açık bu konu Allah ne diyor diledigime erkek diledigime kız çocuk veririm diledigime de çocuk vermem diyor biz hala insanların saçma dusunceleri ile uğraşıyoruz

Aa ilk kez duydum valla benim ki kesin bisey ikizi yoksa şimdiden 8 kg almam aciklanamaz
Gülme komşuna gelir başına diye boşuna dememişler cok gulmussun heralde başına gelmis
Hala daha gülüyorum ama en çok dedesinin getirin gözüne bakayım bana benziyorsa benim torunumdur demesine yani çocuğun gözleri kimseye benzemese çocuk gitmişti

Kızlar detaylı ultrason yaptırdınız mı? Karından mı vajinal mi yapıyorlar merak ettim

Kızlar benim acil bir sebepten yolcuğa çıkmam lazım 8 saat falan sürüyor mecbur otobüsle gidicem bu aylarda sıkıntı oluyor mu acaba aranızda yakın zamanda yolculuk eden var mı

Nasıl insanlar var ya böyle insanlar mümkünse üremesin soyu tükensin o kadar kızıyorum. Allah gerçekten isteyene evlat nasip etsin kadir kıymet bilmeyene hiç bir şey nasip etmesin kalbi kötü insanlar yaaaa

Ay bu ben. Özellikle 3 gündür çok yoğun bir ağrı çekiyorum sabahları. Gün içinde çok mu yoruluyorum acaba diye düşünüyordum. Aynısını yaşayan birini görünce hamilelikle ilgili olabilir diye düşünmeye başladım şimdi

Kızlar benim acil bir sebepten yolcuğa çıkmam lazım 8 saat falan sürüyor mecbur otobüsle gidicem bu aylarda sıkıntı oluyor mu acaba aranızda yakın zamanda yolculuk eden var mı
Ben geçen pazardan beri yollardayım az önce geldim evime:) tokattan bodruma gittk arabayla. Afyonda 1 gece konakladık. Tokat afyon arası 7.5 saat. Dönüştede aynı şekilde konaklayarak geldik. Eğer riskli bir gebelik değilse sorun sadece çok sık tuvalet ihtyacımız geliyo her benzinlikte durduk öyle söylim:) bide saat başı 5 dkda olsa yürümek çok iyi geliyor. Ama sen özel arabayla gitmeyeceksin sanırım. Her molada mola bitene kadar yürü. Kan akışın olsun. Ayağının altına yükselti koyabilirsen koy o da iyi gelir.

Kızlar bu ela uyku tulumları dikilip 1 ay içinde geliyormuş 480 TL fiyatı 2 yaşına kadar kullanılıyormus kışlık tulum fiyatları sezon sonuna doğru artacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…