- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.721
Ben aldım ayakların M pozisyonda durabilecegi pamuktan üretilmiş yeni doğana uyumlu emniyet sistemi 3 lu olmadi gibi kriterlerim vardı canım kanz Chicco Solomon gibi markalarda bu kriterleri bulamadimKızlar kanguru aldınız mı? Aldıysanız nelere dikkat ettiniz?
Yarın bende sorayım zaten kontrol var üçlü tarama sonuçları, teşekkğr ederim cevabın için tatlımBana doktorum izin verdi
Ay teşekkür ederim bilgiler için yapmaya çalışacağım yarın da doktoruma soracağım gerçi mecbur gideceğim annem küçük bir ameliyat olacak yanında olmam lazım inşallah izin verir de izinli giderimBen geçen pazardan beri yollardayım az önce geldim evime:) tokattan bodruma gittk arabayla. Afyonda 1 gece konakladık. Tokat afyon arası 7.5 saat. Dönüştede aynı şekilde konaklayarak geldik. Eğer riskli bir gebelik değilse sorun sadece çok sık tuvalet ihtyacımız geliyo her benzinlikte durduk öyle söylim:) bide saat başı 5 dkda olsa yürümek çok iyi geliyor. Ama sen özel arabayla gitmeyeceksin sanırım. Her molada mola bitene kadar yürü. Kan akışın olsun. Ayağının altına yükselti koyabilirsen koy o da iyi gelir.
Ben de bakayım teşekkür ederim. Hangi markayı aldınız acaba?Ben aldım ayakların M pozisyonda durabilecegi pamuktan üretilmiş yeni doğana uyumlu emniyet sistemi 3 lu olmadi gibi kriterlerim vardı canım kanz Chicco Solomon gibi markalarda bu kriterleri bulamadim
Lufasiling aldım canım 1350 TL civarında ben HP indirimini takip edip 580 ya da 620 TL gibi bir fiyata aldimBen de bakayım teşekkür ederim. Hangi markayı aldınız acaba?
Henuz hiç bişi almadim bnm serüven önümüzdeki ay baslicak sanırımReflü yastığı lazım , ama eğer anne yanı aldıysanız onlar zaten reflü yatağı oluyor
Ben araştırıp aldığım kadarıylaHenüz hiç alışverişe baslamayanlar için elinde ihtiyaç listesi olan varsa atabilir mi24. Hftadan sonra almayı düşünüyorum. Sizi gördükçe geç kaldığını düşünüyorum
bırada okuduklarımdan sonra hep cinsiyet şüphesi oldu bende bişi alsam ya cinsiyeti farklı çıkarsaKızlar ben geldim ve şok oldum5 aydır oğlum diye sevdiğim bebeğim kızmış çok şükür hiçbir sorunu yok 56 cm 3.500 kg civarı doğar dedi. Uzun boylu olacak bacak boyu uzun dedi 20+5 teyiz 29 cm 440 gram dedi bebeğin sola toplanmasını sordum kafası orada hiçbir sorun olmaz dedi üzerimden yük kalktı darısı bekleyen herkesin başına
Organizatörü var ondan aldımBen araştırıp aldığım kadarıyla
Yoyko bear otokoltugu aldım
Elele madre park yatak aldım
Airwave yatak aldım
Philips avent yeni doğan biberon seti aldım
Bebek elektrikli törpü aldım
Brion Vega kamera aldim
Braun koltuk altı ateş ölçer aldım
Kanz in uzaktan ateş olcerini aldım
Keçi kılı fırça tarak aldım
Katlanabilir banyo seti aldım
E bebekten su derece ölçer ve oda nem ısı ölçer aldım
Morhipodan oyun köşesi yastığı aldım
Elelenin ev şeklinde oyun halısını aldım
Lufasiling kanguru aldim
Lansh 2 li elektrikli süt sağma pompası aldım
Hamur marka kremlerini her şeyini koyacağım defter şeklinde organizatörler alt açma matini aldım
Bir de hamurun çanta almadan çıkmak için cüzdan tarzı organiza
bırada okuduklarımdan sonra hep cinsiyet şüphesi oldu bende bişi alsam ya cinsiyeti farklı çıkarsa
Bir de clemantoni tummy time yastığıni almistim.Organizatörü var ondan aldım
Burun şırıngasi aldım Trendyolda kiko marka
Chicconun burun aspiratörunu aldım
Lastikli çarşaf aldım
Gümüş kapak aldım
Bebek kehribar kolye aldım
Annem yanımızda taşımalık hem sandalye hem beşik olan kinderkraftan 5 in 1 almıştı onu aldım
Ana kucağı ve ileri de mama sandalyesi olabilen kinderkraft lasteri almıştım
Şimdilik aklıma gelenler bunlar baya araştırıp aldım hepsinibir tek kanzin ateş olcerinden beklediğim verimi alamadim
babaannesi dört takım yeni doğan bide uyku tulumu aldı bile değişirse yazık olacak bakalım haftaya randevumuz var ne diyecek öncekinde yüzde 90 erkek dedi sonra kesin erkek dediEn güzeli detaylıyi beklemek
İnşallah aynı kalırbabaannesi dört takım yeni doğan bide uyku tulumu aldı bile değişirse yazık olacak bakalım haftaya randevumuz var ne diyecek öncekinde yüzde 90 erkek dedi sonra kesin erkek dedi
Teşekkür ederim cnmBir de clemantoni tummy time yastığıni almistim.
Daha tecrübeli anneler vardır araştıran ben fisher price ürünlerinin neredeyse hepsinin hayal gücüne zarar veren türden olduğunu düşünüyorum eğitici oyuncaklar yastıklar vb
zorlamayacaksa ergobaby omni 360 tatlim.Kızlar kanguru aldınız mı? Aldıysanız nelere dikkat ettiniz?
Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşallah çok önemli bir şey değildir.Yarın bende sorayım zaten kontrol var üçlü tarama sonuçları, teşekkğr ederim cevabın için tatlım
Ay teşekkür ederim bilgiler için yapmaya çalışacağım yarın da doktoruma soracağım gerçi mecbur gideceğim annem küçük bir ameliyat olacak yanında olmam lazım inşallah izin verir de izinli giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?