2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar kanguru aldınız mı? Aldıysanız nelere dikkat ettiniz?
Ben aldım ayakların M pozisyonda durabilecegi pamuktan üretilmiş yeni doğana uyumlu emniyet sistemi 3 lu olmadi gibi kriterlerim vardı canım kanz Chicco Solomon gibi markalarda bu kriterleri bulamadim

Bana doktorum izin verdi
Yarın bende sorayım zaten kontrol var üçlü tarama sonuçları, teşekkğr ederim cevabın için tatlım
Ay teşekkür ederim bilgiler için yapmaya çalışacağım yarın da doktoruma soracağım gerçi mecbur gideceğim annem küçük bir ameliyat olacak yanında olmam lazım inşallah izin verir de izinli giderim

Ben aldım ayakların M pozisyonda durabilecegi pamuktan üretilmiş yeni doğana uyumlu emniyet sistemi 3 lu olmadi gibi kriterlerim vardı canım kanz Chicco Solomon gibi markalarda bu kriterleri bulamadim
Ben de bakayım teşekkür ederim. Hangi markayı aldınız acaba?

Kızlar anne çantası olarak ne aldınız ben kararsız kaldım

Henüz hiç alışverişe baslamayanlar için elinde ihtiyaç listesi olan varsa atabilir mi 24. Hftadan sonra almayı düşünüyorum. Sizi gördükçe geç kaldığını düşünüyorum
Ben araştırıp aldığım kadarıyla
Yoyko bear otokoltugu aldım
Elele madre park yatak aldım
Airwave yatak aldım
Philips avent yeni doğan biberon seti aldım
Bebek elektrikli törpü aldım
Brion Vega kamera aldim
Braun koltuk altı ateş ölçer aldım
Kanz in uzaktan ateş olcerini aldım
Keçi kılı fırça tarak aldım
Katlanabilir banyo seti aldım
E bebekten su derece ölçer ve oda nem ısı ölçer aldım
Morhipodan oyun köşesi yastığı aldım
Elelenin ev şeklinde oyun halısını aldım
Lufasiling kanguru aldim
Lansh 2 li elektrikli süt sağma pompası aldım
Hamur marka kremlerini her şeyini koyacağım defter şeklinde organizatörler alt açma matini aldım
Bir de hamurun çanta almadan çıkmak için cüzdan tarzı organiza

bırada okuduklarımdan sonra hep cinsiyet şüphesi oldu bende bişi alsam ya cinsiyeti farklı çıkarsa

Organizatörü var ondan aldım
Burun şırıngasi aldım Trendyolda kiko marka
Chicconun burun aspiratörunu aldım
Lastikli çarşaf aldım
Gümüş kapak aldım
Bebek kehribar kolye aldım
Annem yanımızda taşımalık hem sandalye hem beşik olan kinderkraftan 5 in 1 almıştı onu aldım
Ana kucağı ve ileri de mama sandalyesi olabilen kinderkraft lasteri almıştım
Şimdilik aklıma gelenler bunlar baya araştırıp aldım hepsini bir tek kanzin ateş olcerinden beklediğim verimi alamadim

Bir de clemantoni tummy time yastığıni almistim.
Daha tecrübeli anneler vardır araştıran ben fisher price ürünlerinin neredeyse hepsinin hayal gücüne zarar veren türden olduğunu düşünüyorum eğitici oyuncaklar yastıklar vb

babaannesi dört takım yeni doğan bide uyku tulumu aldı bile değişirse yazık olacak bakalım haftaya randevumuz var ne diyecek öncekinde yüzde 90 erkek dedi sonra kesin erkek dedi
İnşallah aynı kalır diğer türlü insan çok değişik oluyor

Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşallah çok önemli bir şey değildir.
Doktorun izin verirse için rahat gider rahat dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…