- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.741
Çok teşekkürler Allah razı olsun, çok şükür önemli bişey değil hatta bir sorunundan kurtulacak inşallahÇok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşallah çok önemli bir şey değildir.
Doktorun izin verirse için rahat gider rahat dönersin
Öyle valla bazen bana da şaka gibi geliyor daha dün o silik çizgiye flaş tutuyordumKızlar şaka maka yolu yarıladık hee bi bu kadar daha zaman sonra bebişler yanımızda
Kızlar şaka maka yolu yarıladık hee bi bu kadar daha zaman sonra bebişler yanımızda
Kızlar detaylı ultrason yaptırdınız mı? Karından mı vajinal mi yapıyorlar merak ettim
Maşallah ne kadar detaylı sorular gelmiş aklınıza.Canım ilk gittik düşük geçmişini sordu kan grubu sordu ikili üçlü nipt testi yapıldı mı onlari sordu sonra önce kafasını inceledi biz de kan uyuşmazlığı var dedi ki kan uyuşmazlığı bebeğin beynini etkiler su birikimije neden olur dedi baktı etkilememis dedi sonra kaburgalarıni inceledi kalbine baktı her şeyi normal dedi ben kalbindeki damar sayısını sordum ona da normal dedi göbek bağından kan akışını sordum ona da normal dedim aminyon sıvısıni ölçtü plesantanin konumuna yerine baktı sonra üst bacak kemiğini ölçtü orada dedi ki bir insanın uzun olup olmayacağını belirleyen şey üst bacak kemiğidir dedi oradan 56 cm doğar dedi büyük ihtimalle kilosua baktı 440 gram 3500 kiloyla kucağınıza alırsınız dedi sonra ben rahim ağzıni sordum iyi dedi ama ben ölçüsünü de sordum karından ölçtü 4cm dedi bebeğim sürekli sol tarafımda sorun olur mu dedim hayır dedi kafası orada böyle şeyleri sorun yapmayın dedi ayak ve el parmaklarını saydı onu kendi doktorumda sürekli sayıyordu. Mide boşluğuna baktı aminyon sıvısı yeterli bu da böbreklerin iyi çalıştığını gösterir dedi. Bağırsak parlaklığı vb çok duymuştum onu sordum hiç öyle bir şey yok dedisonra yüzünü gösterdi burnu ağzı yanakları tam şeklini almıştı ben yarık dudak var mı diye sordum ondan da korkuyordum baktı hayır dedi yüzü tam şekillenmiş dedi. Su veya kan ikizi olma ihtimali var mı dedim bir daha baktı hayır şu veya kan ikizi değil dedi sonra tekrar yüzünü açtı gözünü oluşturdu güldüğünü gördüm doktor dedi ki sizi 5 aydır nasıl erkeğim diye kandırdığına gülüyor dedi bir de girer girmez annem CD istiyoruz dedi annem öyle diyince CD yaptı. Bu 4d fotoğrafı doktorumuz özel bir kağıda basıyordu 9 haftaliktan beri hep öyle verdi bu doktor onu vermedi ozellille isteyince başka kağıda basip verdi. Bandırma da 1000 TL detaylı ultrason kredi kartıyla ödeyince 1200 istediler canı sağolsun tahmini doğum tarihini sordum Normalde 5 Aralık ama 1 Aralık gözüküyor dedi
Teşekkür ederim hem karından hem vajinal olarak okudum da kafam karışmıştıBu cuma benim detaylı canım. karından yapılıyor detaylı.
İki hafta sonra detaylı ücretlerini öğrenip randevu alıcam. Sizler ne kadara yaptırdınız ya da yaptıracaksınız en azından aldığım fiyatlar konusunda bir fikrim olur.
Teşekkür ederim hem karından hem vajinal olarak okudum da kafam karışmıştı
İnsanlar çok farklı Kız Erkek ayrımı halen yapılabiliyor.Allah akıl fikir versin.Bir kap su vermese yeriymiş.
Kız çocuğu gerçekten bazı kesimlerce çok çok değersiz hala.
Erkek sevici toplum.
İki yüzlüler
Şuan kaç haftalıksınız.İki hafta sonra detaylı ücretlerini öğrenip randevu alıcam. Sizler ne kadara yaptırdınız ya da yaptıracaksınız en azından aldığım fiyatlar konusunda bir fikrim olur.
Gunaydin kızlar
Bu sabah ilk kez istifra ettim 5 aydırmillet başlarında kötü olur ben ortalarında olcam sanırım kahvalti yaptım bir iki lokma yedim boyle oldu. Bir kaç gündür kahvalti yaparken bulanıyor midem. 1 haftadır ferramat kullanıyorum kan ilacı ac karnına ondan dolayi olmuş olabilir mi ?
Merhaba kan ilaçları ben de de aynı etkiyi yaptı midemi mahfettiGunaydin kızlar
Bu sabah ilk kez istifra ettim 5 aydırmillet başlarında kötü olur ben ortalarında olcam sanırım kahvalti yaptım bir iki lokma yedim boyle oldu. Bir kaç gündür kahvalti yaparken bulanıyor midem. 1 haftadır ferramat kullanıyorum kan ilacı ac karnına ondan dolayi olmuş olabilir mi ?
15+4 haftalığım. 3 hafta öncesinden randevu almamız gerekiyor dedi doktorum.Antalyadayım şu anda İstanbul’da değilimŞuan kaç haftalıksınız.
İstanbulda ücretler çok değişken benim detaylı fiyatların olduğu bir paylaşımım vardı eski mesajlarda anadolu yakasında otuuryorsanız tekrardan paylaşırım sizin için. ( istanbulda şuan 1500'den başlıyor 12000'e kadar çıkıyor.Hastane ve doktoruna göre arada çok fazla fiyat oynuyordu.
Ben 19 Ağustos'a aldım randevumu. PENDİK EMSEY HOSBİTAL 1800TL 'ye anlaştım.
Bu arada şimdiden randevunuzu alın ben süre var diye bekledim istediğim doktor ve hastaneden randevu alamadım. Perinatoloji bölümü her hastanede yok olanlarda yoğun yada doktorların tatil ve yıllık izinleri tam bu aylarda o yüzden çoğu randevu Eylül sonuna kadar kapalı olabiliyor
Iste bende başından beri bulantı bile olmamıştı bu bir kaç gündür olunca birsey tetikliyor diye düşündüm. Çok kötü bisey bir daha olmasın ya alışık değilim ben zaten tüp mideliyimgünaydın canım
en başından beri hergün defalarca istifra eden biri olarak iki haftadır bi sabah bulantılarım kalmıştı oh demiştim. bu sabah gene istifra. bende içiyorum ferramat ondan olduğunu sanmıyorum. sabah bulantıları normal bu kadarla kalsında inşaallah
Mide bulantısı mi yaptı sizde de ?Merhaba kan ilaçları ben de de aynı etkiyi yaptı midemi mahfetti
Gümüş kapak hangi markadan aldın?Ben araştırıp aldığım kadarıyla
Yoyko bear otokoltugu aldım
Elele madre park yatak aldım
Airwave yatak aldım
Philips avent yeni doğan biberon seti aldım
Bebek elektrikli törpü aldım
Brion Vega kamera aldim
Braun koltuk altı ateş ölçer aldım
Kanz in uzaktan ateş olcerini aldım
Keçi kılı fırça tarak aldım
Katlanabilir banyo seti aldım
E bebekten su derece ölçer ve oda nem ısı ölçer aldım
Morhipodan oyun köşesi yastığı aldım
Elelenin ev şeklinde oyun halısını aldım
Lufasiling kanguru aldim
Lansh 2 li elektrikli süt sağma pompası aldım
Hamur marka kremlerini her şeyini koyacağım defter şeklinde organizatörler alt açma matini aldım
Bir de hamurun çanta almadan çıkmak için cüzdan tarzı organiza
Bulantı ve yanma karışık bir his yaşattı banaIste bende başından beri bulantı bile olmamıştı bu bir kaç gündür olunca birsey tetikliyor diye düşündüm. Çok kötü bisey bir daha olmasın ya alışık değilim ben zaten tüp mideliyim
Mide bulantısı mi yaptı sizde de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?