2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Maşallah ne kadar detaylı sorular gelmiş aklınıza.
HEpsini not alayımda 19 Ağustos'da ihtiyacım olacak

İki hafta sonra detaylı ücretlerini öğrenip randevu alıcam. Sizler ne kadara yaptırdınız ya da yaptıracaksınız en azından aldığım fiyatlar konusunda bir fikrim olur.

İki hafta sonra detaylı ücretlerini öğrenip randevu alıcam. Sizler ne kadara yaptırdınız ya da yaptıracaksınız en azından aldığım fiyatlar konusunda bir fikrim olur.

1 ay önceden 1400 e aldım perinatologtan. değişmiş tabi fiyatlar günceli bilmiyorum.

Teşekkür ederim hem karından hem vajinal olarak okudum da kafam karışmıştı

karından canım ama rahim ağzı ölçümünde bi durum farkederse bir de vajinal bakıyormuş

Bir kap su vermese yeriymiş.
Kız çocuğu gerçekten bazı kesimlerce çok çok değersiz hala.
Erkek sevici toplum.
İki yüzlüler
İnsanlar çok farklı Kız Erkek ayrımı halen yapılabiliyor.Allah akıl fikir versin.
Benim şansıma hem kendi anne babam hemde kayınpederim ve kayınvalidem Kız bebek hastası.
Cinsiyet kız dediğimde 3 gün kayınvalidem mutluluktan tüm akrabalarını arayııp sevinçli haberi vermiş.İçimizden kız çocuk geçiyordu çok sevindik dediler.
Görümcem en büyük kız , sonra eşim ve evlerden ırak serseri kılıflı erkek kardeşi var. Erkekten son çocuktan sonra ağızları yanmış.En güzel günleirmiz kız çocuğumuz varken yaşadık diyorlar. Herkesin kendi görüşü , bu devirde tek derdimiz sağlıklı ve hayırlı olması olması.

Gunaydin kızlar
Bu sabah ilk kez istifra ettim 5 aydır millet başlarında kötü olur ben ortalarında olcam sanırım kahvalti yaptım bir iki lokma yedim boyle oldu. Bir kaç gündür kahvalti yaparken bulanıyor midem. 1 haftadır ferramat kullanıyorum kan ilacı ac karnına ondan dolayi olmuş olabilir mi ?

Şuan kaç haftalıksınız.
İstanbulda ücretler çok değişken benim detaylı fiyatların olduğu bir paylaşımım vardı eski mesajlarda anadolu yakasında otuuryorsanız tekrardan paylaşırım sizin için. ( istanbulda şuan 1500'den başlıyor 12000'e kadar çıkıyor.Hastane ve doktoruna göre arada çok fazla fiyat oynuyordu.
Ben 19 Ağustos'a aldım randevumu. PENDİK EMSEY HOSBİTAL 1800TL 'ye anlaştım.
Bu arada şimdiden randevunuzu alın ben süre var diye bekledim istediğim doktor ve hastaneden randevu alamadım. Perinatoloji bölümü her hastanede yok olanlarda yoğun yada doktorların tatil ve yıllık izinleri tam bu aylarda o yüzden çoğu randevu Eylül sonuna kadar kapalı olabiliyor

günaydın canım
en başından beri hergün defalarca istifra eden biri olarak iki haftadır bi sabah bulantılarım kalmıştı oh demiştim. bu sabah gene istifra. bende içiyorum ferramat ondan olduğunu sanmıyorum. sabah bulantıları normal bu kadarla kalsında inşaallah

Merhaba kan ilaçları ben de de aynı etkiyi yaptı midemi mahfetti

15+4 haftalığım. 3 hafta öncesinden randevu almamız gerekiyor dedi doktorum.Antalyadayım şu anda İstanbul’da değilim

Iste bende başından beri bulantı bile olmamıştı bu bir kaç gündür olunca birsey tetikliyor diye düşündüm. Çok kötü bisey bir daha olmasın ya alışık değilim ben zaten tüp mideliyim
Merhaba kan ilaçları ben de de aynı etkiyi yaptı midemi mahfetti
Mide bulantısı mi yaptı sizde de ?

Gümüş kapak hangi markadan aldın?
Bende bu hafta göğüs kakkanı - gümüş kapak -ateş ölçer ve kameraları araştıryordum.
Allahtan kuzenim Bebek telsizini ve otomatik süt sağım makinesini bana verdi listeden onları eksilttim.

Tecrübeli annelere soruyorum.
Bebek şampuanı , Deterjan ve pişik kreminde hangi markaları tercih ettiniz. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…