- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.761
Gümüş kapakta e bebek aldım canım araştırdığım da 999 ayar olması en önemli kriterdiGümüş kapak hangi markadan aldın?
Bende bu hafta göğüs kakkanı - gümüş kapak -ateş ölçer ve kameraları araştıryordum.
Allahtan kuzenim Bebek telsizini ve otomatik süt sağım makinesini bana verdi listeden onları eksilttim.
HahahahahahaÖyle valla bazen bana da şaka gibi geliyor daha dün o silik çizgiye flaş tutuyordum
Bizim burada bebek dönmeye başlayınca ilk zamanlar anneyi kusturur derlerGunaydin kızlar
Bu sabah ilk kez istifra ettim 5 aydırmillet başlarında kötü olur ben ortalarında olcam sanırım kahvalti yaptım bir iki lokma yedim boyle oldu. Bir kaç gündür kahvalti yaparken bulanıyor midem. 1 haftadır ferramat kullanıyorum kan ilacı ac karnına ondan dolayi olmuş olabilir mi ?
Her ay 12 saatlik yolculuk yapıyorum arada iki üç saatlik herhangi bir sıkıntı olmadı ama çok rahatsız edici geçiyor artık yolculuklarKızlar benim acil bir sebepten yolcuğa çıkmam lazım 8 saat falan sürüyor mecbur otobüsle gidicem bu aylarda sıkıntı oluyor mu acaba aranızda yakın zamanda yolculuk eden var mı
Dun 9 saat yolculuk yaptim yanım bostu ayaklarimi uzattim yukari kaldirdim aralarda hep yurudum ayaklarim biraz şiş suanlik.Kızlar benim acil bir sebepten yolcuğa çıkmam lazım 8 saat falan sürüyor mecbur otobüsle gidicem bu aylarda sıkıntı oluyor mu acaba aranızda yakın zamanda yolculuk eden var mı
bu kanguru kac aylikken ve kac aya kadar kullaniliyorBen aldım ayakların M pozisyonda durabilecegi pamuktan üretilmiş yeni doğana uyumlu emniyet sistemi 3 lu olmadi gibi kriterlerim vardı canım kanz Chicco Solomon gibi markalarda bu kriterleri bulamadim
Gunaydin kızlar
Bu sabah ilk kez istifra ettim 5 aydırmillet başlarında kötü olur ben ortalarında olcam sanırım kahvalti yaptım bir iki lokma yedim boyle oldu. Bir kaç gündür kahvalti yaparken bulanıyor midem. 1 haftadır ferramat kullanıyorum kan ilacı ac karnına ondan dolayi olmuş olabilir mi ?
3.5 kg dan 15 kg kadar yani yeni doğan döneminden 2 yasa kadar kullanılıyor canımbu kanguru kac aylikken ve kac aya kadar kullaniliyor
Bebek şampuanı 2 yaşa kadar mustela sonrasında bioderma( bioderma atopik cildine daha iyi grldiği için dermatolog önerdi) deterjan dalan zeytinyağlı granül doğumdan beri hala kullanıyorum 5 yaşında kızım yeni bebiş içinde onu kullanıcam mutlaka çift durulama yaptırıyorum çamaşırlarını. Pişik kremi desitin almıştım ama çok şükür kızım hiç pişik olmadığı için kullanmadım bu konuda net bilgi veremiyorum.Tecrübeli annelere soruyorum.
Bebek şampuanı , Deterjan ve pişik kreminde hangi markaları tercih ettiniz. ?
Çok çok geçmiş olsun inşallah fetal dna tertemiz gelecek ve müjdeyle yazacaksın bize. 10 gün daha sabredelim Allahın izniyle güzel haberler alalım.Arkadaşlar dün detaylı ultrasonumuz vardı perinatolog yaptı ve maalesef bebeğimizin bağırsaklarında parlaklık görüldü. Grade 2, 3’e yakın hatta, inanılmaz moralim bozuldu tabii. Amniyosentez yaptırmamızı önerdi fakat ben istemedim fetal dna testi verdim. Tek bir belirteçin önemli olmadığını fakat yine de dikkat etmemiz gerektiğini söyledi ve bunları aslında çok kaba bir şekilde dile getirdi. Modum çok düşük çıktım doktordan. İkili taramamın sonucunu telefonda söylemişlerdi, sonuç çok düşük ihtimal çıkmıştı fakat yine de pappa değerim düşükmüş bunu söylememişlerdi. Uriner arterlerde direncim varmış fakat ikili taramadan bu yana o dirençte azalma varmış. Bu üç pürüzle çıktık doktordan. Başından bu tarz şeyler geçen varsa desteklerinize ihtiyacım var. Bu arada bebeğin burun kemiği, ense kalınlığı, bel açıklığı vs asla şüphe uyandırmayacak düzeyde çıkmıştı keza yaşlarımız da 28-29. Bebeğimiz 19+1 günlüktü dün 280 gr çıktı
İnşallah bebeğinin hiçbir şeyi yoktur canım direnç için coraspin tarzı bir şey verdi mi bağırsak parlaklığı yanında başka bir fiziksel unsur taşımiyorsa ileri haftalarda çok büyük oranda kayboluyor bana kendi doktorum hocam 21. Haftaya girmeden detaylı ultrasona gitme demişti bebekler inanılmaz hızlı büyürler ve 1 hafta önce sorun olarak göreceğimiz şeyi 1 hafta sonra kaybolmuş olarak görürüz demişti. Bağırsak parlaklığı ve pappa nin düşüklüğü hangi hastalığa vb sebep oluyormuş bir bilgi verdi mi ? Bu durum çok büyük ihtimalle geçer dedi miArkadaşlar dün detaylı ultrasonumuz vardı perinatolog yaptı ve maalesef bebeğimizin bağırsaklarında parlaklık görüldü. Grade 2, 3’e yakın hatta, inanılmaz moralim bozuldu tabii. Amniyosentez yaptırmamızı önerdi fakat ben istemedim fetal dna testi verdim. Tek bir belirteçin önemli olmadığını fakat yine de dikkat etmemiz gerektiğini söyledi ve bunları aslında çok kaba bir şekilde dile getirdi. Modum çok düşük çıktım doktordan. İkili taramamın sonucunu telefonda söylemişlerdi, sonuç çok düşük ihtimal çıkmıştı fakat yine de pappa değerim düşükmüş bunu söylememişlerdi. Uriner arterlerde direncim varmış fakat ikili taramadan bu yana o dirençte azalma varmış. Bu üç pürüzle çıktık doktordan. Başından bu tarz şeyler geçen varsa desteklerinize ihtiyacım var. Bu arada bebeğin burun kemiği, ense kalınlığı, bel açıklığı vs asla şüphe uyandırmayacak düzeyde çıkmıştı keza yaşlarımız da 28-29. Bebeğimiz 19+1 günlüktü dün 280 gr çıktı
Çok teşekkür ederim umarımÇok çok geçmiş olsun inşallah fetal dna tertemiz gelecek ve müjdeyle yazacaksın bize. 10 gün daha sabredelim Allahın izniyle güzel haberler alalım.
Üriner arterlerde direnç kızımda bende de olmuştu 17. Haftada ortaya çıkmıştı ecopirin kullanmıştım 32. Haftaya kadar. Sana önerdi mi bilmiyorum?
İnşallah bebeğinin hiçbir şeyi yoktur canım direnç için coraspin tarzı bir şey verdi mi bağırsak parlaklığı yanında başka bir fiziksel unsur taşımiyorsa ileri haftalarda çok büyük oranda kayboluyor bana kendi doktorum hocam 21. Haftaya girmeden detaylı ultrasona gitme demişti bebekler inanılmaz hızlı büyürler ve 1 hafta önce sorun olarak göreceğimiz şeyi 1 hafta sonra kaybolmuş olarak görürüz demişti. Bağırsak parlaklığı ve pappa nin düşüklüğü hangi hastalığa vb sebep oluyormuş bir bilgi verdi mi ? Bu durum çok büyük ihtimalle geçer dedi mi
Canım lütfen moralini bozma, annem bana hamileliğinde ultrasona girdiğinde bağırsaklarında parlaklık var demişler annem çok üzülmüş ama sapasağlam doğmuşum, genelde bu haftalarda söylenen şeyler bağırsakta parlaklık, kalpte parlaklık gibi kendiliğinden geçen ve kaybolan şeyler canını sıkmamaya çalış olur mu? Buradaki bütün güzel anneler ile bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alacağız inşallahBağırsak parlaklığı başlı başına bir hastalık değil fakat belirti olabilir dedi, kendi kendine geçme ihtimali oluyormuş. Belirteç olduğu hastalıklar down sendromu, kistik fibrozis gibi hastalıklar. Pappa düşüklüğü hakkında bir şey söylemedi ama o da plasentadan üretiliyormuş onu öğrendim sadece. Doktor inanılmaz sert bir adam perinatolog olduğu için değiştirmedim ama çok kalp kırıyor, 2500 gr prematüre doğabilir sürekli kontrol etmemiz lazım seni dedi. Bu güne kadar her şey harika gidiyordu oysa ki
Canım dualarımız seninle bundan sonraki günlerde de her şey harika gidecek inşallah , bazen böyle şeyler duyabiliyoruz boşuna canımız sıkıldığıyla kalıyoruz inşallah sağlıkla kucağımıza alacağızBağırsak parlaklığı başlı başına bir hastalık değil fakat belirti olabilir dedi, kendi kendine geçme ihtimali oluyormuş. Belirteç olduğu hastalıklar down sendromu, kistik fibrozis gibi hastalıklar. Pappa düşüklüğü hakkında bir şey söylemedi ama o da plasentadan üretiliyormuş onu öğrendim sadece. Doktor inanılmaz sert bir adam perinatolog olduğu için değiştirmedim ama çok kalp kırıyor, 2500 gr prematüre doğabilir sürekli kontrol etmemiz lazım seni dedi. Bu güne kadar her şey harika gidiyordu oysa ki
Canım lütfen moralini bozma, annem bana hamileliğinde ultrasona girdiğinde bağırsaklarında parlaklık var demişler annem çok üzülmüş ama sapasağlam doğmuşum, genelde bu haftalarda söylenen şeyler bağırsakta parlaklık, kalpte parlaklık gibi kendiliğinden geçen ve kaybolan şeyler canını sıkmamaya çalış olur mu? Buradaki bütün güzel anneler ile bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alacağız inşallah
Canım dualarımız seninle bundan sonraki günlerde de her şey harika gidecek inşallah , bazen böyle şeyler duyabiliyoruz boşuna canımız sıkıldığıyla kalıyoruz inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız
Geçer tabii Allah’ın izniyle dualarım seninle, bak o minik senin üzüldüğünü hissediyor sen ne hissediyorsan oda aynısını hissediyor onunla konuş ne onu ne de kendini üzme geçeceğine inanıyorum çünküSitede bir kaç kişiyi okudum geçenleri duydum inşallah bizim de geçecektiriçimde ama bir şey yapamıyorum bu beni çok üzüyor
Çok teşekkür ederim inşallah geçecektir, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Bu şekilde olan doktorlardan çok nefret ediyorum ben orada zaten üzüntü ve stres içindeyim sen bana yol göstermek zorundasın tutup da sert tavır gibi şeyler göstermek nedir? Down sendromu çok karakterist bir hastalık canım burada okumuştum el baş parmağınin kemik sayısına bile bakılırak tespit ediliyor. kendi doktoruna sordun mu? O ne dedi nasıl bir yol çizdi? Benim ilk başta kanama alanım varmis ama leke kanama vb hiç olmadı kendi doktorumda söylemedi sonra ilçedeki doktora test vermeye gittiğimde baktı bana dedi ki senin kanama alanın var bu bebek düşer falan dedi elim ayağım boşaldı sertte birisi bir şeyde soramadım kendi doktorumu aradım bana dedi kanama alanın olduğunu biliyorum o yüzden progesteron verdim ama o kadar küçük bir kanama alanı hiçbir şey yapmaz sana söyleyip seni kanama alanından daha çok strese sokmak istemedim boşuna kendinize eziyet etmeyin dedi orada konu kapandı doktordan doktora o kadar şey değişiyor kiBağırsak parlaklığı başlı başına bir hastalık değil fakat belirti olabilir dedi, kendi kendine geçme ihtimali oluyormuş. Belirteç olduğu hastalıklar down sendromu, kistik fibrozis gibi hastalıklar. Pappa düşüklüğü hakkında bir şey söylemedi ama o da plasentadan üretiliyormuş onu öğrendim sadece. Doktor inanılmaz sert bir adam perinatolog olduğu için değiştirmedim ama çok kalp kırıyor, 2500 gr prematüre doğabilir sürekli kontrol etmemiz lazım seni dedi. Bu güne kadar her şey harika gidiyordu oysa ki
Bende ilk yaptığım testleri saklamışım unutmuşum da dün farkettimÖyle valla bazen bana da şaka gibi geliyor daha dün o silik çizgiye flaş tutuyordum
Yok bee biyandan çokta hızlı geçti tadını çıkar göbüşlü hayatınEvet inşallahama bu kadar zaman bile çok uzun geldi günler geçmek bilmedi bı bukadar daha nasıl beklicez bakalım
Doğuran haber versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?