- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.781
Pişik kremi bende bilmiyorum o yüzden konunun takipçisiyim ama etrafımdaki anneler şampuan için Minoris önerdi hep ondan alcam kokusuz bişi. Deterjanda dalin sıvı aldım ama değiştiririm onu şimdilik araştırmadan aldımTecrübeli annelere soruyorum.
Bebek şampuanı , Deterjan ve pişik kreminde hangi markaları tercih ettiniz. ?
Ben gümüş kapak alınca daha kalkan almadım aklıma soktun şuan gerekir mi diyeGümüş kapakta e bebek aldım canım araştırdığım da 999 ayar olması en önemli kriterdi
Kalkanda Philips avent aldım
İnsatgramda çok ünlü bir perinatolog var oktay kaymak diye yanlış hatırlamıyorsam her perşembe günü soru cevap yapıyor öncesinde soruları alıyor elinde fotoğraf varsa istiyor Perşembe yayında da açıklıyor sorunun cevabını elinde her organa bakarken durdurup fotoğraf çektiği bir CD var mı verdi mi verdiyse oradan bağırsakları ve bilgileri soru olarak yolla çok mantıklı bir şekilde açıklıyorBağırsak parlaklığı başlı başına bir hastalık değil fakat belirti olabilir dedi, kendi kendine geçme ihtimali oluyormuş. Belirteç olduğu hastalıklar down sendromu, kistik fibrozis gibi hastalıklar. Pappa düşüklüğü hakkında bir şey söylemedi ama o da plasentadan üretiliyormuş onu öğrendim sadece. Doktor inanılmaz sert bir adam perinatolog olduğu için değiştirmedim ama çok kalp kırıyor, 2500 gr prematüre doğabilir sürekli kontrol etmemiz lazım seni dedi. Bu güne kadar her şey harika gidiyordu oysa ki
Benim direnç daha erkenden bitmişti tam haftasını hatırlamıyorum ama. Bende kan pıhtılaşması problemde olduğu için 32’ye kadar temkin amaçlı kullandım. Hamileliğin başından doğuma kadarda oksapar kan sulandırıcı iğne kullanmıştım pıhtılaşmamdan dolayı. Kızımda 39. Haftada doğdu. Merak etmeyin direnç çok ciddi boyutta olsa başka sorunlarla belli ederdi kendini içiniz rahat olsun o konuda.Çok teşekkür ederim umarımecopirin hamileliğin başından beri kullanıyorum ben de doktorum aksatmadan devam etmemi söyledi. 32. Haftadan sonra geçti mi sizin direnç?
Ben de arkadaşımda görmüştüm demişti ki kalkan olmazsa çok süt akıyorBen gümüş kapak alınca daha kalkan almadım aklıma soktun şuan gerekir mi diye
Ben seniin yeri de olsam 22+4 e filan baska bi doktordan randevu alirimBağırsak parlaklığı başlı başına bir hastalık değil fakat belirti olabilir dedi, kendi kendine geçme ihtimali oluyormuş. Belirteç olduğu hastalıklar down sendromu, kistik fibrozis gibi hastalıklar. Pappa düşüklüğü hakkında bir şey söylemedi ama o da plasentadan üretiliyormuş onu öğrendim sadece. Doktor inanılmaz sert bir adam perinatolog olduğu için değiştirmedim ama çok kalp kırıyor, 2500 gr prematüre doğabilir sürekli kontrol etmemiz lazım seni dedi. Bu güne kadar her şey harika gidiyordu oysa ki
Duruma göre bakarım olmadı aklımda olsunBen de arkadaşımda görmüştüm demişti ki kalkan olmazsa çok süt akıyor
Tecrubeli degilim ama en leri yazarimTecrübeli annelere soruyorum.
Bebek şampuanı , Deterjan ve pişik kreminde hangi markaları tercih ettiniz. ?
Bana yan etki yapmadi canımYaa hanımlar bu tetanozdan sonra benim gibi kasları eklemleri ağrıyan var mı? Belim kopuyor gibi ağrıyor şu anda
Geçer tabii Allah’ın izniyle dualarım seninle, bak o minik senin üzüldüğünü hissediyor sen ne hissediyorsan oda aynısını hissediyor onunla konuş ne onu ne de kendini üzme geçeceğine inanıyorum çünkü
Bu şekilde olan doktorlardan çok nefret ediyorum ben orada zaten üzüntü ve stres içindeyim sen bana yol göstermek zorundasın tutup da sert tavır gibi şeyler göstermek nedir? Down sendromu çok karakterist bir hastalık canım burada okumuştum el baş parmağınin kemik sayısına bile bakılırak tespit ediliyor. kendi doktoruna sordun mu? O ne dedi nasıl bir yol çizdi? Benim ilk başta kanama alanım varmis ama leke kanama vb hiç olmadı kendi doktorumda söylemedi sonra ilçedeki doktora test vermeye gittiğimde baktı bana dedi ki senin kanama alanın var bu bebek düşer falan dedi elim ayağım boşaldı sertte birisi bir şeyde soramadım kendi doktorumu aradım bana dedi kanama alanın olduğunu biliyorum o yüzden progesteron verdim ama o kadar küçük bir kanama alanı hiçbir şey yapmaz sana söyleyip seni kanama alanından daha çok strese sokmak istemedim boşuna kendinize eziyet etmeyin dedi orada konu kapandı doktordan doktora o kadar şey değişiyor ki
Benim de çok rahatsız edici olacak sanırım, teşekkür ederimHer ay 12 saatlik yolculuk yapıyorum arada iki üç saatlik herhangi bir sıkıntı olmadı ama çok rahatsız edici geçiyor artık yolculuklar
Rica ederimBenim de çok rahatsız edici olacak sanırım, teşekkür ederim
Benim doktorumun kendisi 22+2 ye gel dedi. 23. Hafta oluyor zaten. Bence cok gec olmaz ama daha ertelemeKızlar biz köydeyiz merkeze gittiğimde 23 haftalık oluyorum perinatologtan randevu alacağım daha kadın Doğuma da gidemedim haftam gecikmiş mi oluyor bakmazlarmı acaba
Anladim canim Allah sifa versin hepimizeBulantı ve yanma karışık bir his yaşattı bana
Birsey diyim mi onu kim demişse ellerinden öpmek isterim o kadar haklı ki gerçekten bu bir kaç gündür yerinde durmuyo paşamiz normalde sürekli sagdaydi şimdi soldan da vuruyo kayıyor birseuler uapiyor demek ki ondanmis çok teşekkür ederimBizim burada bebek dönmeye başlayınca ilk zamanlar anneyi kusturur derlerbenim de çok uzun süredir olmuyordu 2 gün önce ve dün oldu sebepsiz yere çocuk dönmeye başlamıştır alışınca geçer dediler ama söylediklerinden sonra dikkat ettim ciddi anlamda dönüyor ve içim çekiliyor gibi oluyor seninki de büyük ihtimalle öyle bir şeydir
Su içince bile midem bulandı ara ara çok severim içerim normalde su.Ben kusmadım ama mide bulantısından geçen gün acile gitmek durumunda kaldımdoktorumu aradık susuz kalmış olabileceğimi ve de sıcakların etkilediğini söyledi serum bağlattı. Bol su içmeye dikkat edelim arkadaşlar havalar çok zorlayıcı hele bizim gibi hamileler için
3500 tl Ankara. Takibinde olduğum doktor idi zaten.İki hafta sonra detaylı ücretlerini öğrenip randevu alıcam. Sizler ne kadara yaptırdınız ya da yaptıracaksınız en azından aldığım fiyatlar konusunda bir fikrim olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?