2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Beşik için yatak aldınız mı? Ben yataş milky comfy almaya yakınım başka da pek seçenek bulamadım. 60x120 beşikte doğumundan itibaren kullanıcam. Önerisi olan varsa yazabilir mi lütfen

Canım çok gçemiş olsun ben de okudum genelde geçtiğini söylüyorlar belli haftadan sonra. Ama ben de yerinde olsam bir doktora daha giderdim açıkçası. İnş fetal dna dan gelen güzel haberleri paylaşacaksın bizimle benim içimden öyle geçti okuyunca .

Kan ilacınızı değiştirin deneyin

Mutlaka başka bir doktora daha gidin gerekirse tekrar detaylı ultrason yaptırın modunu düşürme sakın bizim bir yakinimiza neler demişlerdi ama o inadına başka doktorlara da gitti çok şükür çok sağlıklı kocaman kızları var şimdi

İşte bu yüzden detaylı ultrason için en uygun hafta 23 ve 24 haftalar net.. ama burada hep gördüm ki 21 den itibaren yapılıyor kendi kendime dedim galiba artık böyle yapıyorlar diye ama benim doktor 24. Haftada yaptırıyor

22.haftada verılmıs bana ayrıntılı ultrason.
16. Haftada kendı doktorum 2. Bir göz tekrar görsün demıstı normal muayenede B Babydustt baska bir doktora görünebilirsin yıpratma kendini her doktor bakış acısı farklı.

21+2 de benim ki yani 22. Haftanın içinde oluyor normalde 18-23 arası diye biliyorum 24den sonrası da riskli gebeliklerde

En ideal hafta 21. Hafta belki 10 tane prof. Dr detaylı ultrason ne zaman yapılmalı röportajini izledim 24 lere geldiğinde bebek artık çok büyüdüğü için detaylı ultrason çok sağlıklı sonuç vermiyor hatta eğer aşırı riskli bir gebelik yoksa 25. Haftadan sonra detaylı ultrason bile yapmıyor çoğu doktor.

Ne kadar düşüncesiz bunları diyip ona güvene bilecegini nasıl düşünmüş

Tatlım sınava hazırlanıp mı gittin ne yaptın sen öyle

21+2 de benim ki yani 22. Haftanın içinde oluyor normalde 18-23 arası diye biliyorum 24den sonrası da riskli gebeliklerde
Benim hamileliğim riskliydi dört sene öncesi de aynıydı şimdi de doktorum aynısıni söyledi belki doktordan doktora değişiyordu bilemem ama 23 ile 24 hafta dediler ki öyle de yapıldı şimdiki de 18 ağustosta 23 haftam bitince yapılacak zaten plesenta previa da o zaman belli olmuştu çünkü öncesinde olan bazı şeyler bu 23 24 haftaya kadar düzelme olasılığı olduğu için. Ayrintilidan sonra doktorum plesenta aşağıda ve yapışık yukarı çıkma olasılığı yok demişti. Öncesinde kaç doktora gitsem de söylemediler bende bu yüzden dediklerini sanıyorum 23 hafta 24 hafta normali diye

Aynen benim perinatolog doktorum 21 sen önce bakmıyorum dedi 21 de geleceksin dedi sonrasını da istemedi Tam 21+1 de gidicez perşembe günü

kızlar kontrolüm vardı bugun oradan geldim doktorum tetanoz aşısını ayrıntılı ultrasondan sonra yaptırmamı söyledi. 4lü tarama sonuclarım gayet iyi , bir de size bir sey sorucam bu sitedeki imzalarımızın altında yazan boy kilo doktorun dediği ile uyumlu çıkıyor mu sizde de doktorum 20 cm dedi burada 15 cm yazıyor bende boyu . Acaba boyu uzun olucak iyi gelişiyor diye sevinsem mi

Bazi kitaplar, uygulamalarda bas popo olcusunu söylüyor. Bazisi ise bastan ayağa. O yuzden fark olabilir canim

Aynı olmuyor diye biliyorum canım çünkü bende farklıydı 15 cmdi burda 7.5 yazıyordu

Kızlar nasılsınız? Ben dün yazmıştım ya son bi haftadır sağ kalçamda acaip ağrı var diye bugün topallayarak yürüyorum resmen. Bunun için hangi doktora gidilir acaba? Böyle çok zor.

Kızlar nasılsınız? Ben dün yazmıştım ya son bi haftadır sağ kalçamda acaip ağrı var diye bugün topallayarak yürüyorum resmen. Bunun için hangi doktora gidilir acaba? Böyle çok zor.
Fizik tedavi ya da ortopedi ve travmatoloji bölümünden biri olması lazım.

Aa canım sağol bakayım bir ona ben.

İnşallah birinden birini atlatsak bari diyorum, ecopirini hiç atlatmadan kullanmaya devam edeyim
Ben seniin yeri de olsam 22+4 e filan baska bi doktordan randevu alirim
21+3’e buldum bir randevu daha önceden sevip gittiğim bir doktor bakalım o ne diyecek.

Fizik tedavi ya da ortopedi ve travmatoloji bölümünden biri olması lazım.
Sağol canım kendi kendime düşünüyorum yani film çekemezler bişey yapamazlar nasıl tedavi olabilir ki buna diye. Bi de kilodan desem kilolu bi insan da değilim ince uzun bi yapım var. Ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…