2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sağol canım kendi kendime düşünüyorum yani film çekemezler bişey yapamazlar nasıl tedavi olabilir ki buna diye. Bi de kilodan desem kilolu bi insan da değilim ince uzun bi yapım var. Ben anlamadım
Yolda yürürken ayağını boşa bastiysan farketmeden ağrı yapar ona normalde iğne yapıyorlar ama dediğin gibi bir şey yaparlar mı bilmiyorum.

Amin inşallah çok teşekkür ederim aşı kimilerine yan etki yapıyor ben de dün oldum, sadece kol ağrısı çekiyorum hareket ettirdikçe bir de üstüne yatamıyorum yoksa iyiyim
Çok teşekkür ederim amin inşallah başka bir doktordan da randevu aldım
Evet kesinlikle tekle kalamam yakın zamana başka bir doktordan randevumu aldım bakalım o neler diyecek
Evet kesinlikle öyle mümkün olduğunca bebek için kendimi sakin tutmaya çalışıyorum umarım güzrl sonuçlarla gelirim

Yolda yürürken ayağını boşa bastiysan farketmeden ağrı yapar ona normalde iğne yapıyorlar ama dediğin gibi bir şey yaparlar mı bilmiyorum.
Yok canım öyle olmadı bi hafta önce hafif hafif başladı çoğalarak devam etti dün de kötüydü ama oturul kalkarken çok hissediyordum. Bugün yürürken topallıyorum ağrısından

Yok canım öyle olmadı bi hafta önce hafif hafif başladı çoğalarak devam etti dün de kötüydü ama oturul kalkarken çok hissediyordum. Bugün yürürken topallıyorum ağrısından
Bol bol dinlenmen lazım canım ayağını fazla zorlama gebe olmasan iğnesi varda bebiş olduğu için yapmazlar galiba inşallah çabuk geçer

Benimde kalçamı altında oluyor dediğiniz ağrı dinlenince geçiyor. Sanki sizin anlattığınız bel fıtığı, sinir sıkışması falan givi geldi bana. Annemde de olurdu. Belki karnınız büyüdüğü için sinirlere baskı yapıyordur ondan olabilşr mi

bel fıtığı filan değildir umarım ama öyle bi geçmişim şikayetim de hiç olmadı açıkçası belimin ağrıdığını da bilmem kalçamın ağrıdığını da bilmem ama belki fıtıksa bile hamilelik tetiklemiş olabilir mi?

Olabilir canım en iyisi doktora git o ne yapacağına karar verir. Benim gözümde de 2 3 aydır arpacık var 19 Haziran da gittim 14 haftalıkdi şimdi müdahale edemem 1 ay sonra geçmezse gel dedi mesela benimkini uyuşturup alacak

Tabii ki kalbimiz artik iki kişilik atıyor. Hatta yabancı bir sitede okumuştum kadınlar hamile olup olmadıklarını gün gün nabız ölçümü takibi yaparak anlıyorlar
Tatlım sınava hazırlanıp mı gittin ne yaptın sen öyle
Ahaha düşünüp gitmiştim

Kızlar nasılsınız? Ben dün yazmıştım ya son bi haftadır sağ kalçamda acaip ağrı var diye bugün topallayarak yürüyorum resmen. Bunun için hangi doktora gidilir acaba? Böyle çok zor.
Benim annemin sadece ortanci kardesimde böyle bir ağrısı olmuş kalcamdan yuruyemiyordum diyordu o zaman üniversitenin bölüm başkanına gitmiş rahim büyüme ağrısı vücudu dengesizlestirmis kalça ve bacak kaslarını çekmiş demiş hafif sıcak su ile duş ve bellirli aralıklarla uzanmasini söylemiş 15 güne geçmişti dedi annem

Büyük ihtimalle risk faktöründen dolayıdir canım. Detaylidan sonra 21li haftalardan sonra diğer önemli hafta 28. Haftaymis izlediğim istisnasız her doktor 28. Haftada en az 12. Hafta kadar önemlidir mutlaka 28. Haftada kontrole gidin diyorlar sizinde 24 de cagirdiysa diğer randevuyu 28 e ayarlamistor

Canim gecen hafta bende de oldu dedigin gibi sag kalca agrisi. Hele bi gun ayaga kalkamiyordum agrisindan. Oturuken hic bi sey yok, ayaga kalkip sag ayagimi atinca agriyordu cok fena. Ben ertesi gun icin randevu almistim artik yuruyemiyorum diye. Ertesi gun kalktigimda hafiflemisti agrisi. Toplamda 4 gun filan surdu gecti cok sukur. Bugun doktoruma sordum sen cok zayif oldugun icin vucuda binen yuk arttikca agrilarin olur dedi. Maden suyunun da agrilarima iyi geldigini dusunuyorum. Maden suyunu da her gun 1 tane icebilecegimi soyledi

Kızlar hala isim bulamadık, artık doğunca mı buluruz bilmiyorum
Alışverişe ara verdim bu ay ama çok eksiğim var, ıvır zıvır kısmı daha zormuş meğer

Kan ilacınızı değiştirin deneyin
Bir süre daha beklicem bakalım geçmezse cumartesi randevum var doktora soyliyim başka ilaç yazsin zaten kabızlık da yaptı neymiş bu kan ilacı ya☹
Kızlar nasılsınız? Ben dün yazmıştım ya son bi haftadır sağ kalçamda acaip ağrı var diye bugün topallayarak yürüyorum resmen. Bunun için hangi doktora gidilir acaba? Böyle çok zor.
Canım aynı ağrıyı nerdeyse 2 aydır çekiyorum bende bel fıtığı vardı önceden tabi onun da etkisi olmuş olabilir bana ama bu bel fıtığı ağrısı değil onun ağrısını biliyorum benimki de sol kalcama vuruyor oturunca sirrt üstü uzaninca kalkarken vay halime canım çıkıyor. Artık dayanamadım devlet hastanesinde ortopediye gittim. Hamileyim dememle yuzunu eksitmesi bir oldu doktorun bisey yapamayacagi için üzüldü resmen onu anladjm çok iyi bir doktordu. Anlattim iste şikayetlerimi hamilesin hiç birsey yapamam sana dedi sonra sedyeye uzattı bir kaç hareket yaptırdı fıtığa bagli agri değil bu dedi. İdrar yolu enfeksiyonu da ağrı yapar dedi onun icin ürolojiye de gittim o da yok kas gevşetici krem falan veremez misiniz dedim hayır kullanacağın hersey bebeğe zarar verir dedi sadece parol kullanabilirsin dedi. Yani ortopediye gitsen karsilasacagin muamele bu canim hamile olduğumuz için hiç birsey yapilamiyor biraz daha sabredicez mecbur

Canım 28. Hafta önemli olmasının sebebi ne acaba, ek olarak farklı bir şeye mi bakıyorlar bilgin var mı

Evet çok fazla abartılan konulardan bir tanesi sanki ağzımıza hiç şekerli ürün girmiyor gibi zararı olur mu diye düşünüyoruz.
Oysaki anne de şeker varsa bebek için daha sıkıntılı bir durum. Ben yapılmalı diyorum.

Canım ben de az önce doktorumu aradım o da aynı şeyi söyledi vücudun bu ağırlığı taşımaya alışık değil normal dedi hemen magnezyuma başlayalım geçmezse ortopediye yönlendiricem dedi

Kızlar bebek sampuan da hangı marka iyi, ecowell gördüm organik bebe sampuan diyor mustela iyi gibi. Tavsiyeniz varmı içerik olarak temiz olanı hangisi.. Sebamed iyi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…